#1 אנשים שצריך להרוג

Gamma Goblin

New member
#1 אנשים שצריך להרוג

כאלה שרואים אותך עם M-16 ארוך(בחיל האויר) על "ב" ושואלים "מה אתה בשמירות?"

TRANCE ADDICT

New member
#2 אנשים שצריך להרוג....

ערסים שבאים למסיבות ולא מחפשים מוזיקה ולא בנות הם באים בשביל המכות והדקירות....

?

תאכלס אני מכיר המון ערסים המון אבל חחח ואף אחד מהם לא נוסע למסיבות בשביל דקירות יש להם מספיק פה בצומת נוסעים בשביל להנות להתפרק אף אחד לא נוסע לחפש דקירות

kAmAsuTrancee

New member
ערסים= זבל

כל מה שהם מביאים איתם זה רק מכות מי שמכיר יש את האומן 17 (ערסים וזה) ויש מועדנים ל"רגילים" כאלה שלא ממש בקטע של הדיכאון (לא שיש באומן 17 דיכאון, אבל סוג האנשים) קיצר תמיד הם באים לצומת נותנים כאפות ודוגרי אתה יכול להרים אותם בלי בעיה אבל אז הם מביאים את הגב שלהם שזה...

?

תאכלס יצא לי להיות בהמון מסיבות עםהמון ערסים חחח אףפעם אף אחד לא הפריע לי ולא הציק לי בחיים לא קרה לי שאיזה ערס התחיל איתי אוו משהו בסגנון ותפסיקו לאכול סרטים עליהם כל עוד הם מורידים אחד את השני ולא אותכם חחח

TRANCE ADDICT

New member
אם היית מבין...

מה ההשפעה שלהם על סגירת מסיבות היית מצדיק אותי....

?

אז בוא תסביר לי את כל הסיפור עם ההשפעות וההשלכות שלהם על מסיבות ועלינו ואולי גם על העולם

תגיד לי

אני ניראה לך ילד בן 15 ? שלא ראה מהו ערס בחייו? על מה אתם מתלוננים בדיוק? עם ליין אפ שכולל את אהובי ליבם ציפתם לא לראות אותם מבלים? אולי סגרו אותם במיכלאות וזהו? אני אישית לא יכול לדמיין מסיבה בלי ערס מתעוות לי מול על העין ......וצועק אסלרה או הופהופ עלייה..... זה חלק מהתפאורה........ אין מה לעשות כמו שבלק ממבה תמיד אומר בכל מקום יש ערסים אם זה ביפן שיש לך את היאקוזה חסרי אצבע או במקסיקו איזה גרינגו וואחש מה שנישאר זה לזרום איתם........או ללכת למסיבות מחתרתיות 100 מטר מתחת לאדמה שנדיר למצוא פרצופים........

TRANCE ADDICT

New member
תשמע אבי....

זה שיש אנשים כמוך שכבר השלימו עם זה שערסים הם כבר ''חלק מהתפאורה'' זה כבר בעיה.... ולגבי זה שערס יצעק לידי ''הופ הופ ידיים באוויר באלגןןן'' אין לי בעיה אני יסתדר עם זה .. אבל לגבי זה שאני רוקד ובטעות נתקל כתף עם כתף עם אחד כזה ופתאום הוא פותח עליי תג'ורה קורא לחברה ויאאלה דקירות עם זה כן יש לי בעיה .... אני חושב שחייבים לעשות עם זה משהו !! למה שאני יתחיל לנבור ולחפש מסיבות מחתרתיות ירבאק רק בגלל הקקות האלה...

שמע

עצה לי אליך: פשוט תפוס לך תפינה שלך עם החברה שלך רחוק רחוק מקבוצת הבעייתים(וקל לזהות אותם ) ככה תימנע מלהתיקל כתף מול כתף מול ערסים בקשר להתנהגות שלהם אין מה לעשות......... בשביל זה יש סלקציה ושמירה במועדון..........אם זה לא עוזר....זה כבר בעייה אחרת מה אתה מצפה?אתה הולך למסיבה שמנגנים בה אהובי ליבם ואתה עוד מתלונן שיש ערסים? זה מצחיק במידה מסוימת.......

למעלה