09.12.06 בארבי כפ"ס

09.12.06 בארבי כפ"ס

מי היה? איך היה? לי אישית היה מדהים, כ"כ באה ב-13.01

Fuhrer

New member
היה ממש ממש כיף

והשיר החדש נחמד לגמרי אבל היה חלש מבחינת הקהל :[ וזה התבטאת בהופעה של הלהקה ... כלומר היה אפשר לראות אכזבה מסויימת אבל לא נורא העיקר שהיה כיף והחמאנו להם על השיר החדש ושיר החמיאה על שורה ממסך :]

clyps

New member
היה מעולה../images/Emo99.gif

הייתה הופעה פיצוצית לחלוטין.. הקהל אמנם היה יבש, והיה זקוק להזמנה מיוחדת מדפנה בכדי לקום על הרגליים, אבל בסוף ההופעה כבר הרוב עמדו על הרגליים.. ובצדק.. "לנו לנו", "חבר ערבי" ו"אנרגיה פוטנציאלית" אחרי הכל
השיר החדש 'כישלון' היה ממש שונה מהשם שלו, ואני אישית ממש אהבתי... החברייה באמת ניראו מאוכזבים במקצת ואפילו ויתרו על המשחק שלפני 'לנו לנו'.. (זה היה מבאס, עמרי ואני כבר היינו מוכנים לצעוק 'בורמה!' ו'יאאאאאאא') לאחר ההופעה הלכנו להגיד לכולם שלום, הם היו נחמדים ואדיבים
אין ספק שאבוא להופעה בינואר
זו התכנית לפחות... אגב, יצאו תמונות מעולות, ואני יכולה להגיד בביטחון שאתם תיראו אותן
שיר
.

clyps

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

נעמקה19

New member
איזה מגניב! אחלה תמונה XD

שמחה שנהנית ועצובה שלא באתי ): (אולסטאר ירוקות וחולצה עם פסים? איך הרשיתי לעצמי להפסיד?!) ואני מחכה כבר לשמוע את השיר החדש D:

clyps

New member
אולסטאר ירוקות../images/Emo99.gif

כבר הרבה זמן שאני מחפשת כאלה, ואתמול הופתעתי למצוא אותן עליה... גם לי בא

limors2

Well-known member
היא מעופפת../images/Emo6.gif

מבחינת הופעה היה מעולה, מבחינת קהל היה פחות... תכף אכתוב סיכום יותר מפורט...

איזו תמונה מעולה!../images/Emo99.gif

היה כ"כ שווה!!
חיכיתי לקדימון של "לנו לנו" וזה היה מבעס שהם לא עשו אותו...
הקהל היה יבש לאללה וכשהיא ביקשה שנעמוד אז רק ליאורה שיר ואני התקרבנו עד מתחת לאף, והיה מזה מפדח
ליאורה זוכרת מה היא אמרה לנו... הם שרו את סלמונלה כ"כ מהר וזה היה כיף
אני לא זוכרת עוד הרבה (למרות שזה חוזר אליי בפלאשבקים), אז כשאני אגיע לבית אני אשים את התמונות... נ.ב.-אין כמו לצעוק את חבר ערבי באמצע אזור תעשייה

clyps

New member
"בואו תעלו לבמה יש קפה..עוגה.."

משהו כזה לא?
חח היה מוזר לעמוד רק שלושתינו בהתחלה
מזל שהגיעו עוד אחר כך
עמרי ואני נישארנו אחרונים חחחח...

limors2

Well-known member
זה היה ממש פדיחות../images/Emo6.gif

נראלי שזה היה "בואו תעלו, רוצים קפה?" אבל חבל שלא באמת קמנו ועמדנו מההתחלה, התמונות הראשונות שלי יצאו גרועות...

נעמקה19

New member
איזה פדיחות איזה?!

זה אחד החלומות הגדולים שלי. דפנה מזמינה אותי לעוגה וקפה... אחחחחחח...
סתם, אני רצינית ^^

למעלה