07X08 Space Race (ספווילר)

Chakotay

New member
07X08 Space Race (ספווילר)

אהבתי את הפרק אפילו שלא היה קשור לעלילה המרכזית, חוץ מהשגת טכנולוגיה חדשה, אבל היה סה"כ פרק טוב היה קצת שונה משאר הפרקים, אהבתי!!

iceflame23

New member
באמת פרק טוב

לא קשור בכלל אבל באמת סוף סוף יש קצת הפסקה מהגואולד זו כנראה הכנה אנחנו משיגים טכנולוגיה חדשה ואז בסוף העונה שישה הקרב עם אנוביס בטח הם ישתמשו בחלק ככה היה רוב העונה מציא ת טכנולוגיות חדישות

Chakotay

New member
אכן, אבל אני אוהב כמעט כל פרק

עם הגואולד אפילו אם זה לא קשור לעלילה המרכזית.

NX01

New member
ואי אפשר שלא להתעלם מהטעויות שהיו.

ספוילר כמו כשכל ספינה איבדה את המנועים, הספינה התחילה לעצור במקום להמשיך באותה המהירות.

rani34

New member
../images/Emo58.gif פרק נחמד,

עם הרבה ציניות והומור. בעיקר אהבתי את הפרסומות במהלך המירוץ (כמו למשל: אם יש מישהו שאתם אוהבים שקרוב למוות, תתקשרו כבר עכשיו לשרותי ההלוויות...)

קצת מאוחר, אבל בכל זאת תגובתי:

זה נראה לי אחד מן הפרקים שעושים בשביל שיהיה 24 פרקים בעונה, וחסר רעיונות לפרקים באמת טובים. מבחינתי פרק מיותר. אבל אהבתי את האפקטים

לא בטוח. כל הסדרה במקור התבססה

על פרקים בלתי תלויים בלי סיפור מסגרת. במובן זה הם הלכו בעקבות ST:TOS ו TNG. סיפור המסגרת התחיל יחסית מאוחר (אם אני לא טועה רק בעונה 3). במובן זה הפרק הנכחי הוא "חזרה למקורות" - פרק שעומד לא רע בזכות עצמו, עם קישור לא מחוייב לפרק ישן (FORSAKEN), וטיפול בנושאים שבד"כ לא מטופלים ע"י הסדרה. שני מוטיבים מרכזיים (אם אתה רוצה רעיונות שטופלו הפעם) 1. קפיטליזם בלתי מסוייג - מה קורה כאשר הכוח הפוליטי העיקרי בעולם הוא חברה מסחרית.כיצד עשויה להראות תרבות שלמה המתפתחת בתוך מבנה פוליטי של חברה עסקית. 2. טהרת הגזע האנושי - כבר היו פרקים בכיוון זה בעבר (כולל הפרק the other side שגם כלל באופן מפתיע טיסה...) אבל הפעם ה human supremacy הוא כנגד חייזרים, ויש כאן גם קריצת עיין להאשן ולטכניקות ההשתלטות שלהם על "בעלי ברית". הפעם, התברר שמדובר פחות באידיאולוגיה ויותר בבצע כסף. הרעיון עדיין שם, בכל אופן. לא הרבה, וגם הרעיון המרכזי של תחרות כדרך לזכייה במכרז עסקי (בונה על 1) לא חדש, אבל אי אפשר להגיד שהפרק היה מחוסר רעיונות לחלוטין.

למעלה