06:49 על הבוקר

RunNGun

New member
06:49 על הבוקר

מתחבר לאינטרנט למרות שזה עולה ביוקר אני לא צביקה הדר, אבל תמיד אני הג´וקר משחק לכם עם האוזניים כמו עם קלפים בפוקר אני פרפר לילה, אבל בבקרים דוב בחורף אנשים מחייכים אליך ברחוב אבל תוקעים סכין בעורף טוב זה יהיה בשיר אחר שלי... מה שכן... יש לי משהו אחר שכתבתי אני קורא לזה "צעקה לאוויר" שיר חזק שווה לקרוא צעקה לאוויר - ראן אנד גאן את השיר הזה אני רושם עמוק מתוך הלב למדינה שעד היום גרמה לעם רק כאב אם ישראל היא עם נבחר ע"י האלוהים אז איך זה שאנחנו 50 שנה סובלים? ממלחמת עצמאות, דרך מלחמת יום כיפור ועד לאינתיפאדה של 2000, זה הסיפור מובטלים שורפים צמיגים בצמתים של המדינה מחפשים בנרות איך לגמור את השנה עונה ועוד עונה עוברת, והכל נראה אפור יום חמישי שומע מוזיקה לא עסק שחור הממשלה והכנסת בטאבו של ש"ס להגיד את האמת? לי פשוט כבר נמאס רוצה לברוח וללכת למקום אחר אל תקטעו אותי לפני שתבינו מה אני אומר שומר אחי, מי אני? על הגב של השני? למה מה קרה? מי הוא בשבילי? תגידו לי כמה בלגן עוד נוכל לסבול כמה כשלונות עוד נוכל לאכול איך עוד ממשיכים את בשרנו לזלול פוליטיקאים נמאסתם, תעזבו את הכל העם נתן לכם את הקול אבל בסוף איכזבתם היינו צריכים אתכם אבל בסוף הלכתם ובגלל זה אני כותב את השיר הגיע הזמן להרים צעקה לאוויר זה לא המחבל עם המטען שאותנו מחסל זה הקרב הפנימי שבתוך עם ישראל כולנו בני אדם ואת זה קצת שוכחים יש אנשים למעלה, יש כאלה לא אוכלים וגרים בפחונים - יום ועוד יום עובר אלה הם האנשים שמתחילים להשבר מורידים דמי אבטלה - תגידו לי בשביל מה? כדי שאנשים ימותו מרעב, לא מספיקה המלחמה? שאותנו הורגת מבחוץ צריך גם בכלכלה עוד כישלון חרוץ?! והבהרה: אני לא ריק מתוכן באמת באמת אכפת לי על כל בנאדם שמת ואני זוכר ולא שוכח ואף פעם לא סולח אני מזעם כבר רותח, את הפצע שוב פותח שוב שולח מסר מהלב לא מהמוח חוזר לזרוח, להחזיר לישראל את הכוח כמה בלגן עוד נוכל לסבול כמה כשלונות עוד נוכל לאכול איך עוד ממשיכים את בשרנו לזלול פוליטיקאים נמאסתם, תעזבו את הכל העם נתן לכם את הקול אבל בסוף איכזבתם היינו צריכים אתכם אבל בסוף הלכתם ובגלל זה אני כותב את השיר הגיע הזמן להרים צעקה לאוויר אני מביט מהחלון וזה עושה לי קצת עצוב רואה אותם מתגוששים כמו גלדיאטורים ושוב ההצגה הכי טובה בעיר זה כמו זירת איגרוף מי שלא כמוך - מ.נ.י.א.ק בצד ימין עומד הרב, בצד שני החילוני בצד ימין הערבי, בצד שני היהודי אשכנזי מול ספרדי, פשוט כולם מול כולם גזעים מינים וגם דתות - אבל כולנו בני אדם ואת זה שוכחים בגלל ויכוחים ויכוחים שקורעים את ישראל מבפנים אז צריך להתאחד מול המטרה ולזכור שאי אפשר להחזיר את הזמן לאחור אז במקום להיות כמו שור ולחפש את מי לשנוא לא לקבוע הבדלים ע"פ כסף וממון היום אתה עשיר, מחר אתה עובד בזבל בוא נפסיק את השקר, נפסיק את ההבל פזמון חוזר להגיב!!!! אבישי

multi

New member
ממוצע

אין רעיונות מיוחדים או חרוזים ודימויים מיוחדים

חזק ויפה באמת

אבל כמו שמולטי אמר אין משהו שמייחד את השיר סך הכל אחלה שיר אחי שים לב לפריסטייל באינרנט כותב ושוב פעם משכתב ובמקום להתרברב אני מעדיף להתכתב וחושב אני יחיד אך לא מיוחד למדתי אף אחד לא אי בודד לבד לא יודע למה רשמתי את זה סתם משיעמום טוב קיצר אחי אחלה שיר

RunNGun

New member
הקפצה

והרי הציטוט של ראפר שאני מאוד מעריך בשינוי קל "...מקפיץ הודעות כמו קנגורו הידראולי..." אבישי

למעלה