06ז....

adi cb14

New member
06ז....

לא ברור כל כך... החלשות הרכס מעל איזור איטליה ויוון גורם למשיכה חזקה יות של השקע לכיוון צפון מזרח מה שגור לו לא לעזוב לכיוון מערב(לאטלנטי) למרות החלשות הרכס שמפריד בין שני השקעים(באלנטי ובמערב הים התיכון). אני חושב שתיהיה הקצנה אבל לא לתפוס אותי במילה...

adi cb14

New member
עכשיו צריך להתפלל להעתמקות האפיק

כי אם לא אנחנו נזכה לשאריות.

1אברהם

New member
שלישי הבא אפיק מתעמק לכיוון יוון

שיפור ניכר לעומת 00 , אבל עדין לא ברור כמה מזה אם בכלל יגיע אלינו

adi cb14

New member
זה יותר קרוב בקשר לשיפור אני עוד לא

יודע... למרות שיש סיכוי שזה עוד התעמק ממש מולינו. כנראה נקבל את החזית ששוטפת את הים התיכון ממערב למזרח.

1אברהם

New member
רביעי חמישי שקע עמוק מעל תורכיה

של 1005 אבל האפיק לא ממש מגיע אלינו בחלק הירוק, נראה ששוב בוא בורח מערבה ונימשך לשקע שנוצר מעל אנגליה

1אברהם

New member
יום רביעי - הקצנה!!!

האפיק כבר מעל כרתים ומשפיע עלינו, אבל עדין לא יורד גשם אצלינו

adi cb14

New member
צריך עוד התעמקות של האפיק כי אם לא

החזית תעלה לנו צפונה מול הפרצוף.

supercellstorm

New member
GEM האמת נותן משהו נחמד מאוד

הבוקר! בדיוק ככה צריך להיראות העסק-מי ששם לב לדברי הספקן אתמול, נוכל לקבל כמויות גדולות יותר של גשם בקדמת אפיק ולווא דווקא אם הוא ממש מעלינו, במקרה זה העסק מלווה גם בשקע יפה (1005) וקפריסאי!

N o Nick

New member
הקרקע לא תומכת בקור../images/Emo5.gif

חם
...חם בקרקע...

barnea1

New member
וזה מעולה. רום נמוך חם לצד רום גבוה

קר בהשפעת אפיקיות, מגביר את אי-היציבות האטמוספרית - כלומר העננות תיהיה מפותחת יותר והמשקעים יהיו עוצמתיים יותר. לזה אנחנו זקוקים כרגע.

N o Nick

New member
כן את זה אני יודע,אבל אין קורררר

אם היה קר בשכבות הנמוכות,ויותר קר (יחסית!!!)בשכבות הגבוהות,אז היה לנו גם את האפשרות שאתה נותן,וגם קור

1אברהם

New member
סוף סוף רואים גשם בטווח של פחות

מ 180 שעות , לאחר מכן יש שוב התרכסות . בכל אופן גם 180 שעות זה טווח לא כל כך אמין אבל אפשר להגיד שיש מגמה חיובית למדי לשבוע הבא רביעי חמישי

למעלה