04.04.04 תאריך נחמד הודעה סתמית לגמרי. סורי.
O OpticalIllusion New member 4/4/04 #3 תאריך מגניב .... מעניין אם נזכה לראות את התאריך הזה : 9.9.99 (של 2099 כמובן..)...
S *superstar* New member 4/4/04 #5 לא הספיק לך פעם קודמת? אני זוכרת את היסטרית הבאג 2000 שהייתה.. טיפשים.
O OpticalIllusion New member 4/4/04 #10 אנחנו לא עשינו כלום ... אז תחנות חשמל היו נופלות .. ביג דיל .... איך אנשים חיו לפני אלף שנה ? בלי כלום ....
אנחנו לא עשינו כלום ... אז תחנות חשמל היו נופלות .. ביג דיל .... איך אנשים חיו לפני אלף שנה ? בלי כלום ....
C Cookie 4 New member 4/4/04 #9 אני יודעת על זוג אחד שמתחתן../images/Emo6.gif בקבוקי מים?! חחח איזה אמא פולניה
ש שריטה מלנכולית New member 5/4/04 #24 של אביב גפן ב../images/Emo43.gif היה מפגש פורום מעולהההההה.. בסביבות ה-25 איש, יושבים במעגל, מנגנים, שרים.. מכירים אחד את השני, צוחקים מהריבים, מהאנשים, מהניק שמאחורי הבן אדם.. היה מצויין. מי שרוצה- יש שם פול תמונות
של אביב גפן ב../images/Emo43.gif היה מפגש פורום מעולהההההה.. בסביבות ה-25 איש, יושבים במעגל, מנגנים, שרים.. מכירים אחד את השני, צוחקים מהריבים, מהאנשים, מהניק שמאחורי הבן אדם.. היה מצויין. מי שרוצה- יש שם פול תמונות
H heaven is here New member 4/4/04 #12 לסבתא יש יומולדת... אני גם זוכרת את הבאג. היו כאלה שממש עשו מזה עניין! בולשיט.
W wednesday2 New member 4/4/04 #13 לחברה יש יומולדת.. אבל זה לא היתה היסטריה סתם.. סידרו את הכל בזמן ובגלל זה לא קרה כלום
H heaven is here New member 4/4/04 #14 לסבתא יש יומולדת... אני גם זוכרת את הבאג. היו כאלה שממש עשו מזה עניין! בולשיט.
H heaven is here New member 4/4/04 #15 לסבתא יש יומולדת... אני גם זוכרת את הבאג. היו כאלה שממש עשו מזה עניין! בולשיט.