03/2020-מתקדמים-סיכום חודש

טוב, אני תמיד חוגג את ימי ההולדת של ג'יימס וולק

קונסטנס וו, ניק רובינסון, מת'יו מודין, וויל יון לי, אנדרו לויד וובר, מרסל מרסו וכמובן וילהלם הראשון, הקיסר הגרמני הראשון.
אבל אני אנסה לזכור שזה גם יום ההולדת שלך, של שטנר ושל וית'רספון.
&nbsp
ובגלל שאני כבר בקטע אז גם מצאתי שחקנית שנולדה באותו יום כמוך: Tiffany Dupont
&nbsp
וגיליתי שהסדרה The Greatest American Hero יצאה 4 ימים לפני שנולדת.
*זאת סדרה שאף פעם לא ראיתי פרק שלה, אבל יצא לי לשמוע עליה לא מעט במהלך השנים. ושיר הנושא שלה מוכר לי בכלל מסדרה אחרת - נראה מי מזהה.
**תכלס בטח רק עניין של זמן עד שהיא תקבל ריבוט.
&nbsp
&nbsp
המגן היא באמת סדרה מדהימה. וכנראה באמת סדרת המשטרה האהובה עלי (כי אני לא מחשיב את הסמויה ממש כסדרת משטרה)
&nbsp
אבל אני מופתע שאתה לא מתחבר לסדרה Beyond Westworld. האם זה בגלל שהיא יצאה שנה לפני שנולדת, או בגלל ששודרו רק 3 פרקים ממנה לפני שהיא בוטלה, ובטח לא שמעת עליה מעולם עד היום?
&nbsp
&nbsp
אגב, לא אמרתי שום דבר על להיות לבד בג'ונגל או במדבר. זה מעניין לאיזה כיוון אנשים לוקחים את זה.

שלושמאות-שישים-וחמישית מכל האנשים בעולם

זה מעל 21 מיליון מהאנשים שחיים בעולם כיום
וכמעט 274 מיליון מהאנשים שאי פעם היו בחיים
&nbsp
זה גם אמור להיות מעל 28 אלף מהאנשים הרשומים בIMDB, אבל ממה שראיתי יש רק 1208 אנשים בIMDB שזה היום הולדת שלהם. אני מניח בגלל שלרוב לא רשום יום ההולדת בבסיס נתונים.

אני זה שמסכן כאן

כבר אחרי חצות ואני לא רק עושה חישובים במחשבון, אלא מגגל כמה אנשים אי פעם חיו בעולם

Lhuna1

New member
תאמינו או לא

ג'ורג' לא בבית
אז תשאירו הודעה
אם הייתי בבית
הייתי עונה לטלפון
איפה אני יכול להיות?
תאמינו או לא
אני לא בבית!

&nbsp

יש דברים שכבר לא עובדים כל כך טוב מהסדרה ההיא

הקטע הזה הורס אותי עדיין גם כשאני צופה בו שוב ושוב כיום
&nbsp
הפרצוף של ג'ורג' בפעם השניה כשנשמעת השורה where could I be

dory38

New member
לראשונה אני שומע על הסדרה הזאת

דווקא נשמע מעניין

ועכשיו אתה יודע את האמת

שההורים שלך ראו את הפרק הראשון של הסדרה כמה ימים לפני שנולדת והתרשמו כל כך מהתחפושות שהם קראו לך על שם מעצב התחפושות בפרק Jean-Pierre Dorléac (כלומר הם כמובן לקחו את החלק הראשון של שם המשפחה רק)

שאלון התפקדות מרץ 2020

שם:
גיל בשנות כלב:
מיקום לפי ריח:

סדרת החודש:
סרט החודש:
ספר החודש:
שיר החודש:
דמות החודש:
למה אתם מצפים בחודש הקרוב?

איזה כוח על תעדיפו:
1. היכולת לחזור אחורה בזמן 10 דקות [הכוונה לחזור להיות בגוף שלך איפה שהיית לפני עשר דקות] – מוגבל לשימוש אחד ביום.
2. היכולת לחזור אחורה בזמן 24 שעות [באותה כוונה כמו הקודם] – מוגבל לשימוש אחד בחודש.
*ואם בא לכם אז גם למה וכיצד תנצלו את זה?

לדמויות של איזו סדרה הייתם מאחלים לחלות בקורונה? (קחו בחשבון שכולם ידביקו את כולם)

האם אתם מתכוונים להתחפש השנה בפורים? (ואם כן אז למה?)

איזו סדרה נוכחית [שהיא לא בת יותר מ5 שנים] אתם חושבים שעדיין תהיה משודרת ב2030?

אם הייתם בונים רובוט עם אינטליגנציה מלאכותית, איזה אמצעי זהירות הייתם שמים כדי שלא יוכל להתחיל מרד מכונות נגד בני האדם?

מה תהיה העלילה של סדרה שהשם שלה הוא שם המשתמש שלכם?

אחת שתיים שלוש
אני אחשוורוש
ארבע חמש שש
אני ?

תמונה ו/או וידאו שבא לכם לחלוק...

Lhuna1

New member
יאללה נספיק לפני השינה, ונשמור את סול למחר...

שם: לונה1
גיל בשנות כלב:
*7
מיקום לפי ריח: כן
סדרת החודש: מסע אגדי: סעודת העורב. נהנייתי גם מראגנארוק ומ-Beforeigners, וכמובן מתחילת העונה (המעולה!) של סמוך על סול

סרט החודש: פרזיטים (זוכה האוסקר) ו-The Invention of Lying, שניהם לא מדהימים או משהו, אבל חביבים.
ספר החודש: "המחמצת מרחוב קלמנט" היה היחיד שקראתי ואפילו כמעט סיימתי אותו, אבל כמעט בסוף נתקעתי
אני לא ממליצה עליו במיוחד.
שיר החודש: Fall · The Terrordactyls מהפרק המקסים במיוחד בסדרה Mythic Quest

אהבתי ביותר גם את הפתיח של Beforeigners
דמות החודש: פופי לי
וגם איין גרים וג'ו ודיוויד ופוטי שו
ולא יכולה בלי לתת גם לג'ימי אחד כזה

למה אתם מצפים בחודש הקרוב? להכנס לבידוד
לא "מצפה" במובן החיובי, אבל מרגישה שזה הולך ומתקרב אלי וכמעט בלתי נמנע.
&nbsp

איזה כוח על תעדיפו:
1. היכולת לחזור אחורה בזמן 10 דקות [הכוונה לחזור להיות בגוף שלך איפה שהיית לפני עשר דקות] – מוגבל לשימוש אחד ביום.
2. היכולת לחזור אחורה בזמן 24 שעות [באותה כוונה כמו הקודם] – מוגבל לשימוש אחד בחודש.
*ואם בא לכם אז גם למה וכיצד תנצלו את זה?
בעקרון מה שאני רוצה לעשות עם זה, זה למנוע תאונות דרכים (ואסונות אחרים שניתן למנוע באופן זה) מעצמי ומקרובי (הייתי שמחה מכולם אבל זה בלתי אפשרי). אז נראה לי שאופציה 2 תהיה יותר שימושית. ואני אשמור אותה למקרי חירום כאמור.
לדמויות של איזו סדרה הייתם מאחלים לחלות בקורונה? (קחו בחשבון שכולם ידביקו את כולם)
אל תכעסו עלי, אבל האחיות המוצלחות שלי. שנאתי שם את כל הדמויות. נדמה לי שהיתה עוד סדרה ישראלית שהרגשתי אליה ככה אפילו יותר, אבל לא מצליחה להזכר איזו.
האם אתם מתכוונים להתחפש השנה בפורים? (ואם כן אז למה?) לא.
איזו סדרה נוכחית [שהיא לא בת יותר מ5 שנים] אתם חושבים שעדיין תהיה משודרת ב2030? שום דבר מהסדרות שאני מכירה לדעתי.
אם הייתם בונים רובוט עם אינטליגנציה מלאכותית, איזה אמצעי זהירות הייתם שמים כדי שלא יוכל להתחיל מרד מכונות נגד בני האדם? אני בעד מרד המכונות.
מה תהיה העלילה של סדרה שהשם שלה הוא שם המשתמש שלכם? סדרה על ההתיישבות האנושית הראשונה על הירח, דא.
אחת שתיים שלוש
אני אחשוורוש
ארבע חמש שש
אני ? מישהו שלא טוב בחרוזים.
תמונה ו/או וידאו שבא לכם לחלוק...
&nbsp

כמעט שכחתי עם מי אני מדבר (או מתכתב...)

כמובן שאת תהיי בעד מרד המכונות

&nbsp
שיר חמוד מאוד
אבל אני לא זוכר אותו מהסדרה. באיזה פרק זה היה?
&nbsp
דווקא נראה לי שהכוח של לחזור 10 דקות אחורה יהיה יותר יעיל לתאונות דרכים. 10 דקות אחורה זה מספיק כדי למנוע את התאונה. ואז את יכולה לנהוג בלי פחד גם יום לאחר שימוש בו.
&nbsp
וואו, השם שלך הוא נהדר לסדרת טלוויזיה*. אם כי יהיה צריך להיות הסבר ללמה יש H במילה לונה.
*האם ייתכן שבעצם יש לך כוח על שנותן לך לחזור בזמן 9 שנים וזה מה שעשית ברגע שקראת את השאלון שלי, חזרת בזמן ובחרת שם משתמש שיתאים לשאלה כדי שתהיה לך תשובה.
**זאת השקעה מאוד משמעותית בשביל לענות על שאלה, מפתיע לכן שלא השקעת מחשבה בלמצוא מילה שהיא חרוז למילה "שש".

Lhuna1

New member
ספוילר ל-Mythic Quest

השיר הזה מופיע בפרק 5 הנהדר, אחרי ש"בין" ו"דוק" מקבלים פתאום את התשובה החיובית מההוא שהסכים להשקיע במשחק שלהם, ואז הם יורדים שם במדרגות ביציאה ומתאפקים להשאר "קולים" אבל ברגע האחרון נשברים ומתחילים לרקוד שם בלובי על המזרקה/פסל/משהו.
&nbsp
אני חשבתי היטב על ה-10 דקות, וזה לא יספיק, קודם כל לעצמי כי אולי 10 דקות אחרי התאונה אני בכלל לא אהיה בהכרה עדיין, או שאהיה בהלם מכדי לחשוב ולזכור שיש לי את האופציה.
ודבר שני זה לא יספיק למנוע תאונות ואסונות מאנשים אחרים שקרובים אלי, כי אני לא בהכרח אהיה שם איתם ואני לא בהכרח אדע שזה קרה כבר אחרי 10 דקות.
&nbsp
על השם של הסדרה דווקא לא הייתי צריכה לחשוב, זה הדבר הראשון שעלה לי,
ודווקא על השיר שלך כן חשבתי, וכל מה שעלה לי זה פשפש ולנחש ושטויות שלא מתאימות

&nbsp

Lhuna1

New member
ונכון שאני יותר מיזנטרופית מהממוצע, אבל במקרה הזה אני רואה

שאני ממש לא היחידה פה שמתייצבת בצד הנכון של המרד

&nbsp

ברור לי שלא היית צריכה לחשוב על הסדרה

זה בגלל שלפני 9 שנים כשנרשמת לתפוז את כבר ידעת על השאלה שאני הולך לשאול היום ולכן בחרת בשם. מאז את מחזיקה את המידע הזה (ובטח גם משקיעה בבורסה לפי ידע עתידי שהיה לך)
יכלת לנצל את ה9 שנים האלו גם כדי לעשות מחקר שלם על איזה מילים מתחרזות עם שש.
&nbsp
לגבי כוח ה10 דקות. איך שאני מדמיין את זה זה יכולת כמעט אינסטינקטיבית. כלומר כמו כשאת נופלת קדימה את לא חושבת על להושיט את היד קדימה כדי לעצור את הנפילה שלך, זה קורה כמעט באוטומט. אז אותו דבר עם היכולת הזאת. ברגע שמתחילה התאונה את באינסטינקט זזה עשר דקות אחורה.

למעלה