03/2020-מתקדמים-סיכום חודש

didalf

Well-known member
אנחנו משתלטים על העולם

זה כמו בפרסומת עם התפוזים זה לא אני זה הטיילור

אני רק נתתי לליאורה דחיפה קטנה לצפות בדוקו וטיילור כבשה אותה באופיה המקסים והאינטיליגנטי, הכשרון והשירים המעולים.

didalf

Well-known member
ג'ונגל נראה לי

נוף של מדבר הוא קצת משעמם.
מצד שני ג'ונגל אמיתי מפחיד קצת.
&nbsp
איך אתה חוגג לבאפי יומולדת?

&nbsp
תמיד יפה לראות את עצמי באדום

&nbsp
זה משמח מאד שאתה רוצה להעלות שאלון ואני שמחה להמתין בידיעה שיש מישהו שאחראי על זה החודש.

תראי, זה לא יום הולדת עגול

חוץ מזה שהייתה לי כבר שנה עשירה מאוד בבאפי (ואני מזכיר לך שאמרת שתנסי גם בקיץ)(למרות שלמה בקיץ? את רואה משהו עכשיו?)
&nbsp
יש סדרות אחרות עם ימי הולדת עגולים יותר.

didalf

Well-known member
מה יש לי 3 סדרות שבועיות זה המון

זה כ"כ הרבה פרקיםםםםםםםם אין לי כוח להתחיל פרויקט כזה. אולי אם ישלחו אותי לבידוד

didalf

Well-known member
ידעתי שתמהר להדביק אותי

תביא כבר תאילנד יקמצן.

אני לא רוצה להדביק אותך

אני רק רוצה שתהיה בסכנה שנדבקת כדי שתאלצי להיות בבידוד.
&nbsp
אם את באמת תדבקי אז בטח גם תכתבי פחות בפורום וזה יוריד את ספירת ההודעות שלי.
&nbsp
תהיי שמחה שאני בכלל נותן לך כרטיס טיסה לחו"ל. הייתי יכול פשוט לשלוח אליך לבית מישהו שהיה באיטליה ואז לספר למשרד הבריאות (או משהו כזה)

didalf

Well-known member
אל תדאג בקצב הזה תוך חודש כל המדינה בבידוד

מהפה שלך לאוזן של...

לכל הרוחות זאת בדיוק הסיבה שכל כך הרבה אנשים נדבקים - תכסי את הפה שלך כשאת מדברת

limors2

Well-known member
אני באמת מחכה שזה יקרה

לא מלשון "בא לי כבר שזה יקרה, איזה כיף", כי עם כל ההנאה שלי מלא ללכת לעבודה אני אשתגע אם אני לא אצא מהבית אחרי כמה ימים, אלא מלשון "עם כל ההחמרות האלה תכף הם מודיעים שכולנו בהסגר".
&nbsp
הדבר היחיד שאני בעד שיקרה זה שהעבודה שלי תודיע שהם החליטו שלא נגיע בתקופה הקרובה ושזה יהיה על חשבונם, או לפחות חלק מהתקופה. אז זה יהיה חופש מבלי להסתגר בבית

Lhuna1

New member
בחירה קשה

כמו שעדי כתבה, ג'ונגל יותר יפה, אבל גם יותר מפחיד.
ואני פחדנית יותר משאני כל דבר אחר... אז בצער רב מדבר.

אני חשבתי שזה יהיה קל לאנשים

בגלל שבמחשבה ראשונה נראה לי ברור שג'ונגל עדיף.
יש שם חיים. יש מים, בטח קל יותר למצוא מזון. יש צל.
ולמדבר יש הרבה יותר אסוציאציה למוות (לפחות בראש שלי)
&nbsp
אני חשבתי שאני אצטרך להזכיר לאנשים שבג'ונגל גם חם, אבל עם לחות נוראית, ויש יתושים וטורפים.
&nbsp
בעצם כשאני חושב על זה אני נאלץ לבחור בג'ונגל פשוט בגלל המים (ואולי גם הצל), למרות הבעיות האחרות.

dory38

New member
מדבר, אם כבר לבד אז עד הסוף

אני אגב מזל טלה (אם מישהו יזכור, 22.3, התאריך של וויליאם שטנר וריס ויתרספון). אני מתחבר מהסדרות שצוינו רק למר רובוט, המשרד והמגן. האחרונה היא סדרת המשטרה הטובה בכל הזמנים, נקודה.

למעלה