02x04

bigbird123

New member
02x04 ../images/Emo58.gif

WALLACE, I AM YOUR FATHER חחח זה נשמע בדיוק כמו באוסטין פאוורס 2 כש Dr. Evil אומר את זה לאוסטין. סה"כ אהבתי את הפרק

IDOffryn

New member
../images/Emo58.gif204

אם כבר זה אמור להשמע כמו ממלחמת הכוכבים (כי משם בעצם צחקו על זה באוסטין פאוורס) ופרק לא משהו. פשוט לא היה ממש מעניין. היו קטעים מבדרים פה ושם.. אבל בגדול סתם פרק.

shnizit

New member
נכון! ../images/Emo58.gif

פרק ממש לא משהו!... רק שזה מוזר קצת, וויבל אמר שמישהו עשה את השיחה אליו וזה בעצם היה... הוא או החבורה שלו? הסוף- לא כל כך הבנתי!

ירדן121

New member
איפה יש את התרגום לפרק 2?

לא מצאתי את התירגום לפרק הזה ...!! ועוד דבר למי שיש מסנג'ר... פליז שיאמר לי.... חייי love you's...... בעעעעעעעעייייייייייי

tool2

New member
הבאתי למטה קישור לאתר

http://www.donkey.co.il/Movies/Search.aspx?Keywords=veronica+mars&Genre=&Director=&Actors=&RequireSubtitle=on

Charmed Gal

New member
להפך../images/Emo70.gif../images/Emo58.gif../images/Emo56.gif../images/Emo186.gif../images/Emo185.gif

אני דווקא ממש אהבתי. שלא תבינו לא נכון, מתי על כל ה-3 פרקים האחרונים ואני לא אומר שאולי אפילו לא יותר מאת זה, אבל דווקא הוא היה יחסית לקודמיו קצת רגוע וקל יותר ונורא הזכיר לי פרקי עונה 1. זה היה חביב גם כן.
חוץ מזה, סוף סוף וולס ממש הופך לדמות ומקבל סיפורים משלו! גם עם החברה המעצבנת שלו שהשם שלה מסרב להכנס לי לראש וגם עכשיו עם אבא שלו... ומי ידע שיש לו אח?
בכל מקרה, נהיה שמח אצלו וטוב כך. הוא חביב.
ורוניקה והמצלמה שלה.
בכלל, אני שמתי לב שכל הסצינות שבהן ורוניקה משחקת במשימות הבילוש שלה, במיוחד את הבלונדה המפגרת, במכון הכושר או סתם אחת שנתקע לה האוטו - היא קורעת אותי
ממש שחקנית מעולה, איכותית, כמו הולי(מרי קומבס, פייפר ב"מכושפות"
).
זו בערך המחמאה הכי גדולה שאפשר לקבל ממני, אז כבוד.
אני לא יכול לחכות לשבוע הבא! ^__^

Nitzan122

New member
../images/Emo58.gif204

האמת גם אני אהבתי. דרך אגב קוראים לה ג'קי ואת אח שלו הראו גם בפרק עם הדייר שלהם שלא מוכן להתפנות... היא באמת קורעת בסצנות האלה "מצטערת שאיחרתי מלחמת קצפת בבית האחווה"
(וואי זה לא נשמע טוב בעברית...) הולי אכן שחקנית מדהימה
וליזי נראית כל כך שונה מבעונה שעברה... איך שהיא נכנסה לחדר שינה שלו וראתה שם את ורוניקה
ואיזה הורים מעצבנים! מזה אשמת דאנקן שמג הייתה על האוטובוס? סליחה, באמת לא בסדר שהוא נפרד ממישהי... שיגידו תודה שהיא עדיין חיה ולא מתה יחד עם שאר האוטובוס... הג'ולי הזאתי כזאת קרציה, לא הבנתי אבל מאיפה ורוניקה הביאה את כל הדברים האלה שהוכיחו שהוא באמת עשיר? מזה היה? וכשהיא התקשרה אליה ב2 ושאלה "את חושבת שהוא עדיין מאוהב בה" וורניקה כזה "אני לא יודעת..., רגע אם אני חושבת על אותם דברים זה הופך גם אותי למשוגעת?" אולי היא משוגעת אבל אם זה יעזור לה להיפרד מדאנקן- יחי השיגעון... "אני אבא שלך" אוי זה היה צפוי, ואין הרבה דברים שאפשר להגיד את זה עליהם בורוניקה... מתחילת הפרק זה היה לגמרי ברור מה הוא... באמת מלחילים לפתח אותו יותר, רק חבל שתוקעים לו אנשים כל כך משעממים!

עומרית22

New member
פרק 204

איך אתם מורידים את זה כל כך מהר, אצלי רק היום זה הופיע באימיול!! ועכשיו זה יקח לזה איזה יומיים להוריד... HELP

nunuki

New member
אני בכלל לא רואה את זה

באימיול. מאיפה יש לכם?!?!!?!?!?

buffgirl

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo58.gif 204

wallace, I'm your faaaaaather
סורי, זה קרע אותי
ארמ.. כן. אני מתגעגעת לעונה הראשונה. בעונה הזו זה סתם נראה כאילו כולם כועסים על כולם, כולם שונאים את זה כולם וזה ממש מדכא =/ בלאכס. עונה ראשונה

SuperGirl82

New member
בהחלט עונה ראשונה 204 ../images/Emo58.gif

בינתיים שום דבר לא ממש הלהיב אותי בעונה הזאת. אולי רק הפרק הראשון. אבל טוב נו, ככה היה גם בעונה הראשונה בפרקים הראשונים. אהבתי יותר את ורוניקה האאוטקסטית
חוצמזה, מה נסגר עם הקטע של הדקירה? לא מדברים על זה בכלל? לוגן יצא זכאי וזהו?

LemonLimeLilach

New member
יהיה עם זה עוד ../images/Emo58.gif

אני מניחה. הם לא משאירים דברים באוויר, אנחנו כבר נגלה מי דקר את מי ומה הלך שם. בטח כשורוניקה ולוגן יתחילו להיות יותר... ידידותיים... אחד כלפי השני ואז היא תחקור

Nitzan122

New member
נראה לי../images/Emo58.gif

שבהמשך העונה כשכל התעלומות יתחילו להתחבר ולהיפתר ידברו על זה עוד, בינתיים זה נשאר ככה, אבל כמו שלילך אמרה הם לא משאירים סתם דברים באוויר זה עוד יגיע...

LemonLimeLilach

New member
../images/Emo58.gif 204

דווקא אהבתי. היו הרבה קטעים שהתחברו והוזכרו והכל (מה שנקרא continuity... אי אפשר לא לאהוב כותבים שמקדישים לזה זמן) כמו העגיל של ויבל... שהצופים כמובן עלו על זה שהעגיל שלו לפני 18 שנה בערך אבל לפחות גם ורוניקה קלטה הרבה הרבה הרבה קנאה - ג'ולי והארוס שלה, ורוניקה ודנקן... ואם כבר מדברים על דנקן - סוף סוף יש איזה משהו איתו, איזה רגש, איזה... מ-ש-ה-ו. הוא מבקר את מג כל יום (ואם כבר, מה לעזאזל נסגר עם ההורים שלה? כן, זה יכול להיות שאם ורוניקה לא הייתה עם דנקן אז מג הייתה עם דנקן ואז היא לא הייתה על האוטובוס אבל איך לעזאזל ההורים שלה יודעים שהיא הייתה יכולה להיות בלימוזינה ולא באוטובוס? WEIRDOS) ואיזה תגובה לשאלה של ורוניקה על זה! ומה לעזאזל הולך עם הלפטופ של מג? אני הייתי כל כך קוראת את כל מה שהיה על המחשב הזה. ורוניקה בנאדם יותר נחמד ממני. וואלאס... די, כמה צפוי זה היה שההוא שוטר? ושהוא יגיד לו שהוא אבא שלו? יותר מדי צפוי הייתי אומרת. כל כך צפוי שאני חושבת ומקווה שזה לא הסוף עם זה ושיהיה עוד טוויסטים שקשורים לזה. וסוף סוף החזירו את האח הקטן שלו! גם זה שוואלאס וורוניקה ידעו טוב מאוד איפה קית' בילה בלילה היה טוב. וקורע מצחוק. לוגן, לוגן... תמיד מסבך הכל
כבר פחדתי שהוא לא יופיע בפרק בכלל. אז הם חזרו ל snark שלהם, גם זה משהו, העיקר שיהיה הרבה מזה.

guysahaf

New member
ושוב - תרגום לפרק 4 - כאן../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

כתבתי כבר למטה... אבל אין הרבה תגובות ואני מניח שלא שמתם לב - כי הרבה פה רוצים תרגום. אני ו-Ch3nf3l תרגמנו את הפרק. קישור פה למטה!

למעלה