02.07.06

i love skat

New member
02.07.06 ../images/Emo210.gif

אז...גילינו את מועד היציאה של הדיסק..! שווה דיון מיוחד לא?! מה אתם מצפים מהדיסק? אתם מצפים שהוא יגיע לזהב? אם כן, תוך כמה זמן? אתם תלכו לקנות באותו יום? או שבכלל אתם תצרבו...? מה אתם חושבים שיהיו התגובות שיגרוף הדיסק? אני לא יודעת מה איתכם, אבל אני מתה פה מהתרגשות..חיכיתי כ"כ הרבה זמן.. אז..תשתפו פעולה
אביב

לאו14

New member
אכן שווה דיון../images/Emo13.gif../images/Emo141.gif

אניי כל כךך מחכהה לזהה!! אני רק מקווה שלא ידחו את זה שוב.. מה אתם מצפים מהדיסק? מה אני מצפה..אממ..בעיקר הראל..שירים שיתאימו להראל..שירים שישמעו שהראל מרוצה מהם ואוהב אותם וככה אני וכולם לדעתי יאהבו אותם.. אתם מצפים שהוא יגיע לזהב? כן..!!בציפיה גדולה!! אם כן, תוך כמה זמן? אין לי מושג..אבל אני מקווה שבמעט מאוד זמן..קודם צריך לראות איך הדיסק..אבל.. אתם תלכו לקנות באותו יום? אני מקווה מאוד..אנ'לא יודעת מה אני יעשה באותו יום..אלוהים גדול..אבל אני מקווה שיתאפשר לי לעבור ליד חנות דיסקים..מקסימום יום יומיים אחרי זה!! או שבכלל אתם תצרבו...?מהה פתאוםם לצרובב!!!

אוווף אני רציתי להיות ראשונה ../images/Emo13.gif אני מעבירה את ספירת הגומר לסופשנה לספירת הגומר ליציאה של בדיסק!!! מה אתם מצפים מהדיסק? הכל... ובעיקר- שיהיה לי כיף לשמוע אותו! מה שבטוח יקרה...../images/Emo3.gif אתם מצפים שהוא יגיע לזהב? ברור... ברור אם כן, תוך כמה זמן? יומיים עד שבוע אתם תלכו לקנות באותו יום? אם אני יוכל, אבל אם לא- באותו שבוע בוודאי! או שבכלל אתם תצרבו...? הייתם מתים! היה לי יומולדת בספטמבר ומאז אני מחכה למתנה מאחותי- הדיסק של הראל סקעת. לא כ"כ התאפר לה לקנות יל אותו עד עכשיו ../images/Emo4.gif אני נישבעת שאני יתן לה מכות אם היא לא תיקנה לי בסוף! מה אתם חושבים שיהיו התגובות שיגרוף הדיסק? מהמם, מרגש, מקסים, דיסק השנה, "כמה עוד אפשר" להתרגש מסקעת?, דיסק ה-100... וכו'... זה לפחות ב=ט=ו=ח יהיו התגובותש לי ../images/Emo9.gif

2 דברים../images/Emo132.gif

הקטע עם אחותך... שלא התאפשר לה לקנות את הדיסק והביטחון העצום בתגובה שלך על הדיסק

מה אתה חושב? בטח שזה יהיה ככה אני קראתי תגובות על הדיסק של שירי מימון, הראל מויא, ומירי מסיקה: שמה שקרה לי כששמעתי אותםזה אחת ל2 שירים התלבטתי אם לא כבר שמעתי את אותו שיר. פשוט כי המנגינות והסניגנון אותו דבר!!! אצל הראלוש הכל מיוחד ושונה!

../images/Emo185.gifמגניב, אז ככה-

מה אתם מצפים מהדיסק?
מצפה? שיהיו שירים מדהים , כמו תמיד ;]
אתם מצפים שהוא יגיע לזהב?
ברור..
אם כן, תוך כמה זמן?
אמ, אמרתם שזהי וצא ב-2.7 ? פאק, אני יהיה בקורס קיץ, אז בטח ב- 15.7 :/
אתם תלכו לקנות באותו יום?
לא, כי כמו שאמרתי למעלה-, 2.7 זה הקורס קיץ חח, בתאריך הזה הוא מתחיל.
או שבכלל אתם תצרבו...?
לאא צורבת!
מה אתם חושבים שיהיו התגובות שיגרוף הדיסק?
אמ "ואו"."כפרה עליו" חח סתם. שהוא מדהים יפה והכל? מןן הסתם :S

i love skat

New member
אח יא רב יא רב..../images/Emo3.gif../images/Emo210.gif

מה אתם מצפים מהדיסק?אני מצפה שיהיה בו מכל טוב, אולי יהיו בו דואטים. שיפתיע, יפרגש, ושכולם יאהבו אותו..ובעיקר שיבוא מכל הלב. אתם מצפים שהוא יגיע לזהב?בטחחח, אין פה שאלה בכלל, לפי דעתי מהר מאוד הוא יגיע לזהב.. אם כן, תוך כמה זמן? שבועיים בערך, אולי קצת יותר.. אתם תלכו לקנות באותו יום?לצערי, אני בקורס מגצי"ם עשרה ימים, ואני חוזרת ב-4.7 אז אני אלך לקנות אותו יום אחרי שאני חוזרת..
או שבכלל אתם תצרבו...? חס וחלילה. בחיים לא! מה אתם חושבים שיהיו התגובות שיגרוף הדיסק? שהוא מדהים, מרגש, דיסק השנה, הדיסק הטוב ביותר שיצא בתקופה האחרונה..[הלוואי, אמן!]

M a y l i

New member
עונהה

-מה אתם מצפים מהדיסק? מצפה שיהיה דיסק מדהיםם ומעולה!! אתם מצפים שהוא יגיע לזהב? בטח, גם פלטינה בעזרת השם! אם כן, תוך כמה זמן? נקווה שמעט מאוד... אתם תלכו לקנות באותו יום? כבר הזמנתי מראש! או שבכלל אתם תצרבו...? חס וחלילה!! אני גם לא אתן לאחרים לצרוב! מה אתם חושבים שיהיו התגובות שיגרוף הדיסק? מקווה מאודדד שתגובות טובות...

איך אתם יודעים??

אוף שבועיים שלמים? בעסה!! קיצר אני מצפה מדיסק איכותי וסוחף וכייפי וביצועים מרגשיםםם! שילך יותר לכיוון "ואת" מאשר "כמה עוד אפשר"... קונה? ב-רוווווווורררררר!! חח גם נכנסת משכורת אותו יום! זה כ"כ נוחחחח אני הבנתי מהפורום הרשמי שבנוסף יוצאת גם גירסה של דיסק+דיסק בונוס.... אני כ"כ קונה את הבונוס!! איזה כיף

אני סופרת את הימים! ../images/Emo39.gif

מה אתם מצפים מהדיסק? אין לי צפייה למשהו מיוחד, אלא שיהיו שירים מרגשים כמו "ואת" וקצביים כמו "כמה עוד אפשר", שירים שמתאימים לסגנון שהראל שר, ושירים שהוא שלם איתם. אתם מצפים שהוא יגיע לזהב? אפילו יותר מזה. אם כן, תוך כמה זמן? לא יותר מחודש (וכמה עותקים זה זהב?) אתם תלכו לקנות באותו יום? לא באותו יום, כי לא כול החנויות מקבלים את הדיסקים באותו יום, אז אולי שבוע אחרי, או מתי שיזדמן לי להיות בקניון. או שבכלל אתם תצרבו...? חס וחלילה! לא צורבת דיסקים של אומנים האהובים עלי. מה אתם חושבים שיהיו התגובות שיגרוף הדיסק? כל אחד והטעם שלו, יש כאלה שיאהבו ויש כאלה שלא, אבל אני מקווה שיהיו תגובות טובות במיוחד כמו "היה שווה לחכות.."

למעלה