007

007

אל תשאלו אותי איך ולמה אבל אתמול ראיתי את הסרט החדש של ג´יימס בונד. תוך כדי הצפיה, תהינו אני והפרטנר האם בעוד כמה שנים נראה ג´יימס בונד הומוסקסואל... כן, אני יודע שזו שאלה מטומטמת ומוזרה אבל בתעשיית הבידור, עד הIN הבא, הומואים ולסביות זה הנושא הלוהט, נראה לכם שיש סיכוי לאיזשהו איחוד משפחות של דאבל או עם איזשהו מרגל סובייטי מתוחכם ומסוקס?

לא, ויש לזה סיבה מאוד פשוטה.

סרטי ג´יימס בונד מבוססים על הספרים. למיטב ידיעתי אין לסוכן הוד מלכותה נטיות הומוסקסואליות חבויות באף אחד מספריו. חלק מה"עניין" של כל סרט בונדי הוא הנערה. לדעתי, לא יהיה.

Lizz

New member
בדיוק בשביל זה האלים המציאו...

את הפנפיק. כן, יש סלאש ג´יימס בונד. לא, לא קראתי, כך שאני לא יודע עם איזה זכר בונד שלנו מנהל מערכת יחסים בסיפורים. כן, רצות שמועות על סרט דמוי-בונד הומואי, איזשהו מרגל (שכמובן לא יקראו לו ג´יימס כי זו תהיה הפרת זכויות יוצרים) והנער-בונד שיסתובב איתו בלבוש מינימלי. וכן, אכן, קיים שיר בשם james bondage של להקה בשם pansy division שעליו אני ממליץ .

יעל נור

New member
לא יודעת אם יהיה (בעיניי מוטב שלא)

[זהירות, חובבת בונד מושבעת, לא לאנשים בעלי קיבה חלשה] אני הלכתי לסרט לפני קצת יותר משבוע. בלי אשתי. אני ופופקורן חם (שבדרך כלל לא מתחשק לי, אבל הפעם כן) דיאט קולה וטוויסט (חייבים שוקולד בקולנוע, חייבים). כאן המקום לציין כמה זה משובח, בעיניי כמובן, לראות סרט לבד. נורא מוזר לי שלא כולם נהנים מהקונספט. בעיניי זאת הדרך הכי טובה לראות סרט, בעיקר בקולנוע. למעט סרטים שנועדו למזמוזים זוגיים כמובן.... היה מצויין. לא יכולתי למחוק את החיוך. בונד כמו שבונד צריך להיות. לא יאמן, אפקטים מרהיבים, נשים יפות מאוד (ואני דווקא לא מדברת על האלי ברי, למרות שללא ספק מכוערת היא לא). סיפור בלתי אפשרי ועם זאת מותח. גאדג´טים מיוחדים, עקיצות שנונות. מה עוד צריך מסרט? אנחה... לגבי ההצעה שהועלתה פה לבונד הומוסקסואל. ממש לא!! וכמובן שזאת הלסבית מדברת, מה אני עד? ככה זורקים את הבחורות לכלבים והופכים את "בונד, ג´יימס בונד", למוצר לגברים בלבד?!... מוחה בתוקף. ולא, אין לי שומדבר נגד גיבורים הומוסקסואלים, אני פשוט נהנית כשיש בסרט גם בחורות (אם הן מתנשקות אחת עם השנייה זה כמובן משובח יותר, אבל גם אירוטיקה מרומזת וסיפור אהבה תמים בין שתי נשים יתקבלו בברכה). כשהיינו ילדות אבא שלי היה לוקח את אחותי ואותי לכל הסרטים שהיו פעם ואח"כ לכל סרט חדש בסדרה שיצא. בשנים האחרונות כבר לא יוצא לנו לראות את הסרטים החדשים ביחד, אבל בכל זאת יש בסרטים הללו מבחינתי גם ניחוח ילדות. לירושלמים שביניכם שעוד זוכרים את קולנוע "סינמה 1" בקריית יובל וחופשים, וימי שישי, של שני סרטים בכרטיס אחד (בחופשים זה היה אפילו 4 בכרטיס אחד). כיסאות אדומים של פעם, אולם כניסה מפואר. קולנוע. כזה שנכנס לתוך זרם הדם ומוצא הד בנשמה. "בונד, ג´ימס בונד". חיוך.... יעל
|יש דברים שלא צריך לשנות|

בונדית, ג´יימס בונדית.

הרעיון שלנו היה לשינוי דרמטי בקונספט של 007. באותה המידה יכולנו להעלות אפשרות שפתאום, באיזושהי תפנית מרשימה בעלילה, יתברר שלמעשה דבל או הוא למעשה אישה שבכל השנים שעברו, התחזתה לגבר כסיפור כיסוי. יותר טוב? ובדרך אגב, אני מצטרף אלייך ומצדד בהליכה לסרט - לבד. בדרך כלל אני הולך לראות סרטים לבד.

Flicker

New member
יש לי שאלה

אני היחיד שהיה בטוח במהלך הסצינה המשותפת הראשונה של מדונה והמזכירה של המיליונר, ששתיהן אמורות להיות לסביות? היה שם קלוז-אפ מאוד חשוד על המבטים שלהן. נורא התאכזבתי אחר כך כשהסתבר שהן לא. (לפחות המזכירה לא) ג´יימס בונד הומו ישמח אותי עוד יותר, אבל חשבתי לתומי שאולי פתאום יש לסביות בסרט. כנראה שטעיתי...

בואי נעשה עסק...

תני ג´יימס בונד הומו אחד, וקבלי מיס מאניפני עם M (בגילומה של
דיים ג´ודי דנץ´ המהממת) על שולחן המשרד... איך עוגי בשבילך?
וחוצמזה, ללכת לבד זו באמת דרך מעולה לראות סרטים במקרים מסויימים. אבל לא תמיד. מצד שני מצע שרוב האנשים רואים בזה משהו פסול. עוגי עבד פעם כקופאי, וכל פעם שמישהו ביקש כרטיס אחד, היה תירוץ - "אישתי חולה", "החברה לא רצתה לראות את הסרט", "אני קונה לעצמי והחברים יגיעו אח"כ" וכו´ - כאילו הם צריכים להתנצל על זה שהם באים לסרט לבד... יש סרטים שאפילו עדיף לראות לבד - שאפחד לא יפריע (אמלי לדוגמה - להשאב לגמרי לתוך הקסם של פריז שלא ממש קיימת
)

Lizz

New member
במיוחד בשבילכם:

נפתחה, מתישהו ב-24 שעות האחרונות, מיילינג ליסט מיוחדת לג´יימס בונד סלאש - סיפורים שמתייחסים ליחסים חד מיניים בעולמו של ג´יימס בונד (לא רק בנים עם בנים, אלא גם בנות עם בנות).

מה פתאום. זה סרט מספר 20 בסידרה

בסידרה מצליחה והם לא יעיזו לסטות מהנוסחה המכניסה מליונים.

למעלה