0.38 - פרטים.

sapir aloud555

New member
0.38 - פרטים.

אני מניחה שהשרשור הקודם כבר נהיה גדול מספיק, אז הנה הפרטים למי שיתקשה לחפש: האירוע העיקרי של הפאטץ' - יום הולדת שנתיים למשחק - גרסת Gms אין נשקי מייפל חדשים, ולפי חברים שהודיעו לי - המפלצות שהפילו את פריטי המייפל המיוחדים, גם השנה - אותו הדבר. (כך שהמידע בHidden Street יהיה נכון גם לגבי השנה - למי שירצה לחפש נשקים לדמות שלו). קווסטים חדשים: - הקווסט של קודי - דרושים 10 נרות יום הולדת. ניתן לקבל את הנרות ממפלצות הנרות שנמצאות בערך בכל מקום בויקטוריה. פרס: דגל מייפל כחול. +1 Str Dex Int Luk ו1 Weapon att. - הקווסט של מייפל אדמיניסטור - לשחקנים מתחת לרמה 30 דרושה מתנה אדומה - משיגים אותה גם, דרך הנרות. לשחקנים מעל רמה 30 דרושה מתנה כחולה, משיגים אותה דרך העוגות שנמצאות או בדאנג'ן (סליפיווד, ושאר מקומות אוסריה כמו אורביס אל נט' וכד'). פרס: Headband של מייפל או פסית עוגה. תלוי עד כמה אתם ברי מזל. - דאבל Exp ודאבל Drop כתובים באתר הרשמי הזמנים המיוחדים לאירועי הGmים והDouble Drops. פריטים חדשים: דגל מייפל (כחול). שנה שעברה הוא היה אדום. בנדנות, או יותר נכון Headband בשלל צבעים. כובעי מייפל לרמות 70, נראה לי שניתן להשיג מכל מפלצת. לא בטוחה בקשר לזה. וכל נשקי המייפל משנה שעברה + מייפל סנובורד~ (לעוד מידע איך להשיג אותם - כתבתי למעלה, Hidden Street) המקום החדש בויקטוריה כנראה הייתה טעות בהקלדה, המקום החדש נמצא במייפל איסלנד. מקום חדש שמסביר למתחילים על העבודות עם "סרטונים" קצרים, וחלקי מפה של לודי, אורביס, אל נט', אקווה.. וכו' וכו'. בהמשך אולי אוסיף תמונות. בהצלחה לכולם עם הקווסטים החדשים. ^^

Charmed YC

New member
Godly שכמותך.

XD |סגידה| וול. אשמח לקבל קישורים לHS. ואמ מצאתי את כובע מייפל והוא נותן מלא מה שאני זוכר זה 4INT ו3LUK... הוא נותן גם STR וDEX אבל אני לא זוכר כמה. זהו ביינתים. :p

SimsY

New member
אה ספיר

למה אני רמה 31 ובכל זאת המנהל אמר לי להשיג מתנה אדומה והוא יעזור לי לפתוח אותה ? אמרת שמעל 30 צריך מתנה כחולה

miss_t

New member
צריך כחול, אולי טעית

והוא פשוט אומר לכולם שהוא יעזור לפתוח...

SimsY

New member
זהו שבקווסט הלפר כתוב לי בפירוש

מתנה אדומה ! זה לא שלא קראתי נכון בהתחלה

miss_t

New member
הזוי

כנראה זה כולל שלב 31, תשתדל לא לעלות רמה בדרך? בהצלחה?

miss_t

New member
דאבל אקספי ודאבל דרופ

החל מ11.5 עד 30.4 דאבל אקספי שני, רביעי ושישי - שעות 0200-0400 בבוקר?(לא בטוחה בשעות!!) דאבל דרופ שלישי וחמיש- שעות 0200- 0400 בבוקר? (לא בטוחה בשעות!!) GM איונט 9 למאי- 16 למאי 1 בבוקר עד 2 בבוקר?? מישהו מבין את זה אחרת ממני? קישור 1 קישור 2

תודה../images/Emo9.gif../images/Emo87.gif

עוד סיבה למה אני מתלהב מימי הולדת של מייפל

SimsY

New member
האמת זה מ-1 עד 3

בהתחשב בעובדה שזה מ-11 עד 1 וישראל היא בפלוס 2 אז זה מ-1 עד 3 בלילה. פתחתי על זה שרשור אגב עם כל המידע .

למעלה