0ק0ית 23 - לאן נעלמת

• פותח הנושא ke55
  • פורסם בתאריך

ke55

New member
0ק0ית 23 - לאן נעלמת

היי לכולם האם מישהו יודע לאן נעלמה 0ק0ית 23 לא רואים ולא שומעים וני מתגעגע קךןלם

אני פה מאמי שלי...

ולא נעלמתי , אני בחיים לא אעלם מהבלוגים, פשוט יש לי המון דברים לטפל בהם, הייתי בסוף שבוע בחו"ל גם, בקיצור אני עושה המון כסף והמון כיף, עדיף מאשר לשבת בבלוגים ולריב על תחרות מזדיינת...הפורום הזה הוא ההוכחה לכך ...שמת לב? שבגלל כרטיס של 400 דולר אנשים פה שוכחים שאנחנו קודם כל אנשים, אתה לא רואה את מצב ה"אהבה", ההוא מראה את הבזיזים של חברה שלו בשביל כרטיסי טיסה, אנשים פה מקללים, רבים, אני פשוט מעדיפה להוציא את המירב מהמיטב וזה מה שאני עושה, ובשבת אתה תראה שידור שלי, כי אני חוזרת לשדר ... אוהבת....

את האמת...

אני מודה לכולכם שהתקשרתם ויצרתם איתי קשר במשך כל יום... אני שמחתי לפגוש את חלקכם במציאות... שמחתי לקבל זרי פרחים הביתה בשישי בצהריים... שמחתי לקבל את האהדה , התמיכה והאהבה....תודה אני אוהבת

putimakansi

New member
כן מה הוא עשה בשביל כרטיס טיסה ???

ומה את עשית ?? שנתחיל לפרט ??? תגידי היית בחו"ל - לא יכלת להישאר ולאשפז את עצמך באיזה בית חולים טוב ??? את שמה לב למה שאת כותבת - אני ואני ואני ואני ואני וכל דבר עדיף מאשר לשדר אבל אני אשדר בשבת !!! זה כמו להגיד - אני ניגמלתי מסמים אני לא מעשנת יותר לא מזריקנה יותר ---- תעביר את הבאנג ותדאג לי למזרק נקי..... יא מעוררת רחמים שכמותך - אל תשדרי יותר !!! ואם אפשר גם אל תכתבי פה יותר !!!

ke55

New member
סקסית 23 טוב שחזרת

היי לך סקסית נחמדה אני שמח שענית לי האמת חסרת מאוד בפורום ואנני מקבל את אלה שמתיחסים אליך בצורה וולגרית (ראיתי תגובה מהבוקר שחבל להתייחס אליה ) כתבתי בעבר כי אני לא תמיד מסכים עם כל מה שאת אומרת אבל מכבד אותך כמו שאת בקשה קטנה לי אליך כאשר אני פונה אליך כשאת משדרת התייחסי אלי ואל תתעלמי ממני לפחות כך הרגשתי בתקופת התחרות- אפילו פעם זרקת אותי בגלל שטענת שאני חצוף.............................. אנני יודע את הסלולרי שלך לכן אנני מתקשר אנני יודע היכן את גרה לכן אנני שולח פרחים אני המשיך להיות המעריץ שלך מהצפון הרחוק ומקווה שבאחד מין הימים אולי גם הצליח לראות אותך KE55 צפוני

ke55

New member
0ק0ית 23 - שוב נעלמת ?????????????

אז הבטחת לחזור............... אני וזוגתי חיכינו וחיכינו אך לא עלית לשידור ולא ענית להודעתי....... מתגעגעים צפוני KE55

למעלה