0יכום עונה 4 !!!@#$#

0יכום עונה 4 !!!@#$#

קינייה הייתה חייבת לזכותתתתתתתתת!!! :((( שלמות עונה 4--- >> כריסטינה ממש חמודהההה יו היא בכלל לא קרה כמו מול השופטים!!... נאימה פשוט גרועה אבל קיילן הרבה יותר אז הגיע לנאימה לזכות מול קיללן כמובןןןןןן היפייפיה האמיתיית של העונה הייתה רבקה וטיפאני היתה פשוט ח=ז=קה. הם ההפסד של העונה הזאת. ! וג'ניס ע=נ=ק=י=ת!!

אחת התמונות המדהימות של עונה 4

לא שזה קשה! גאדדדדדדד עם ברנדי נאימה קיילן מישל נואלל הבנתי כ=מ=ה גרועות היו העונהההההההההההה Manga אני רוצה פליז תתמונה של רבקה עם הכלבות.. היא היתהההההה ע=ו=צ=ר=ת נ=ש=י=מ=ה

Manga136

New member
מצטער שזה לקח כל כך הרבה זמן../images/Emo10.gif../images/Emo142.gif

הנה

גל גדות

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gifוואו!../images/Emo66.gif../images/Emo71.gif

מ-ד-ה-י-מ-ה! איזו הבעה, פוזה
מדהים.

../images/Emo45.gif מסכים עם כל מילהההההה../images/Emo99.gif

היא לגמרררררררררררררררריייי הייתה צריכה להיות בגמרררררררר ולא קיילן הזוועתית או נאימה
היא וקינייהההה==עונה 4 ! תודדדדההההה :)$%@$^

גל גדות

New member
רבק הייתה אחת ה-מדהימות.../images/Emo66.gif../images/Emo71.gif

אני לא מבינה את הביאו טול מהלך כמו נאימה לגמר, ועוד לזכות?! טיירה ממש איכזבה אותי!

וכמובן כמובן.. העונה הכי חלשה א=ב=ר

מזל שאחריה יש את עונה 5 המדהימהההההההההההה יו הלוואי שעוד שבועיים יתחילו לשדר את עונה 5 אני יהיה שמח רצחחח

Fashion Slut

New member
../images/Emo136.gif../images/Emo139.gifעונה 5 אחת הטובות.

ניקול וג'יילה
אני הכי אוהבת את השלישית ואח"כ את החמישית.

צודקתתת לגמרי אבל ניקול וניק אם כבר

וואו את ג'יילה לא יכולתי לסבול.....
ניקקקקקקקוווולייי המד=ה=י=מ=הה. הזוכה המוצדקת הראשונה אברררר ואחרייה דניייייייייייאללליייי האלוהית בעוה 5 היו תפוטושוטים הכי מדהימים.

Manga136

New member
דעתי על הגמר. ../images/Emo142.gif

קודם כל, ת=ו=ד=ה ל=א=ל שהם העיפו את קיניה. היא כל כך מעצבנת ואני לא סובל אותה, וממש שמחתי כשהשאירו את קיילן במקומה. למרות שקיילן הייתה צריכה לזכות, סלחתי לטיירה כי קיניה לא הייתה בגמר, וזה היה תענוג לצפות בפרק כשהיא לא הייתה בו. D:

../images/Emo67.gif קינייה היא זוכת עונה 4

ונאימה הרבה יותר טובה מקיילן ועשתה לה בצפר בגמר.. לא היה לי סיכוי וקיניה מדהימה וקיניה המתמודדת הכי יפייפיה בעונה 4 וקוראים לזה חווה בגן עדן ולא איורי גוף.

Fashion Slut

New member
../images/Emo136.gif../images/Emo139.gifאחת העונות הגרועות../images/Emo70.gif

בריטני הייתה הסיבה היחידה לצפייה. נאימה לדעתי מדהימה, אבל לא אוהבת את התמנות שלה, לא אוהבת טומבויות. >< קיילן, מדהימה גם במציאות וגם בפוטשוטים. אבל בכללי היה משעמם, והרוב היו מכוערות.

Almighty Efraty

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo183.gifבאמת אחת העונות הגרועות.

לא ברור לי מה טיירה חשבה כשהשאירה את קיניה ונאימה לטופ. זה היה פשוט מזוויע. בריטני וקיילן היו צריכות להיות בגמר,ואחת מהן לזכות.

Nataly B

New member
דווקא אני חושבת שזאת העונה הכי טובה עד עכשיו

באתמ חבל שקיניה הגיעה לטופ 3, אבל אני אהבתי שם מלא בנות ובעיקר את נאימה!

למעלה