אתה רואה מה זה,עם האינטרנט אפשר לדעת הרבה דברים,מאיפה אתה יודע ?
לא טסת מעולם איתםאתה רואה מה זה,עם האינטרנט אפשר לדעת הרבה דברים,
גם שנתנו להם להיכנס בכוונה ב 7/10
אגב הסיבה שזה קורה זה המיילים שמקבלים "חינם" מהכרטיס אשראי זה מה שהרס הכל לאזרח בטיסות הרגילות לא הזולות.
קשה לטוס בלי פלפון אחרת היית טס.לא תטוס
לא היית טס כיקשה לטוס בלי פלפון אחרת היית טס.
אני יודע את זה כי אם זה היה ככה אז כל הישראלים היו טסים רק דרכם.כל חברות הטובות מדרום מזרח אסיה לא טסות לישראל, אתה לא יודע את זה , כי אתה לא טס לשום מקום.
דווקא אחת מהחברות הטובות בעולם כן טסות לישראל.אני יודע את זה כי אם זה היה ככה אז כל הישראלים היו טסים רק דרכם.
ומן הסתם הייתי יודע את זה.
זה דבר גדול מיד לפספס.
זה רק לאבו דאבי.אתיחד
לאזה רק לאבו דאבי.
אפשר לראות את זה יותר כפירסומת לאבו דאבי - פיתוי דרך הטיסה מאשר משהו אחר.
איתיחאד איירווייז (Etihad Airways) מפעילה 42 טיסות שבועיות בקו תל אביב-אבו דאבי (6 טיסות יומיות), מה שהופך את ישראל לאחד היעדים המרכזיים ברשת שלה. הטיסות יוצאות מנמל התעופה בן-גוריון (נתב"ג) ומאפשרות חיבור נוח למגוון יעדים ברחבי העולם.
זה בדיוק מה שהתכוונתי.לא
ממש לא
אתה ושב פעם מקשקש בנושא שאתה לא יודע בו כלום ומדמיין איך העולם נראה בלי לדעת כלום
אבו דאבי זה המרכז שלהם
אבל ישראלי יכול לטוס איתם מישראל לאבו דאבי (3 שעות) ומשם לטוקיו, סינגפור ,טורנטו, לונדון , פריז, או כל יעד אחר שטס עם איירבאס A380
בתור מי שטס הרבה כדאי לך לראות את הסרטון עד הסוף.סרטונים מוזרים ביוטיוב
...מה קורה אם המטוס נקלע לכיס-אויר באמצע ארוחה?
זה יותר בסרטים....מה קורה אם המטוס נקלע לכיס-אויר באמצע ארוחה?
תמיד כשמחלקים משקאות במהלך טיסה וכוסות רבות מועברות מעל ראשי (אני בוחר תמיד מושב במעבר) אני נדרך.זה יותר בסרטים.
אז יש לפנינו סיפור שמציג חרדים באור שליליאני משוכנע כי אילו לא קלט את החרדי האחר - היה אוכל את הסנדוויץ' לתאבון...
אני משוכנע כי אילו לא קלט את החרדי האחר - היה אוכל את הסנדוויץ' לתאבון...
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.