בחברות התעופה האסיאניות היקרות כיף ליסוע בניגוד לאצלנו ואצל האמריקאים

lemner40

Well-known member
אתה רואה מה זה,עם האינטרנט אפשר לדעת הרבה דברים,

גם שנתנו להם להיכנס בכוונה ב 7/10

אגב הסיבה שזה קורה זה המיילים שמקבלים "חינם" מהכרטיס אשראי זה מה שהרס הכל לאזרח בטיסות הרגילות לא הזולות.
לא טסת מעולם איתם
לא תטוס
תתעסק עם דברים אמיתים שאתה עשית במציאות

lemner40

Well-known member
קשה לטוס בלי פלפון אחרת היית טס.
לא היית טס כי
1. כל חברות הטובות מדרום מזרח אסיה לא טסות לישראל, אתה לא יודע את זה , כי אתה לא טס לשום מקום.
2. אתה קשקשן שלא עושה כלום בחיים שלו חוץ מלראות סרטונים מוזרים ביוטיוב ולכתוב תגובות הזויות.

זה רק לאבו דאבי.

אפשר לראות את זה יותר כפירסומת לאבו דאבי - פיתוי דרך הטיסה מאשר משהו אחר.

איתיחאד איירווייז (Etihad Airways) מפעילה 42 טיסות שבועיות בקו תל אביב-אבו דאבי (6 טיסות יומיות), מה שהופך את ישראל לאחד היעדים המרכזיים ברשת שלה. הטיסות יוצאות מנמל התעופה בן-גוריון (נתב"ג) ומאפשרות חיבור נוח למגוון יעדים ברחבי העולם.

lemner40

Well-known member
זה רק לאבו דאבי.

אפשר לראות את זה יותר כפירסומת לאבו דאבי - פיתוי דרך הטיסה מאשר משהו אחר.

איתיחאד איירווייז (Etihad Airways) מפעילה 42 טיסות שבועיות בקו תל אביב-אבו דאבי (6 טיסות יומיות), מה שהופך את ישראל לאחד היעדים המרכזיים ברשת שלה. הטיסות יוצאות מנמל התעופה בן-גוריון (נתב"ג) ומאפשרות חיבור נוח למגוון יעדים ברחבי העולם.
לא
ממש לא
אתה ושב פעם מקשקש בנושא שאתה לא יודע בו כלום ומדמיין איך העולם נראה בלי לדעת כלום
אבו דאבי זה המרכז שלהם
אבל ישראלי יכול לטוס איתם מישראל לאבו דאבי (3 שעות) ומשם לטוקיו, סינגפור ,טורנטו, לונדון , פריז, או כל יעד אחר שטס עם איירבאס A380

לא
ממש לא
אתה ושב פעם מקשקש בנושא שאתה לא יודע בו כלום ומדמיין איך העולם נראה בלי לדעת כלום
אבו דאבי זה המרכז שלהם
אבל ישראלי יכול לטוס איתם מישראל לאבו דאבי (3 שעות) ומשם לטוקיו, סינגפור ,טורנטו, לונדון , פריז, או כל יעד אחר שטס עם איירבאס A380
זה בדיוק מה שהתכוונתי.

היית מסכים לטוס פעמיים במקום פעם אחרת?

רוב האנשים היו מסכימים אם הפעמיים היה יותר זול מהפעם האחת ולא בגלל שירות/נוחות גדולה יותר.

certified.woke

Well-known member
זה יותר בסרטים.
תמיד כשמחלקים משקאות במהלך טיסה וכוסות רבות מועברות מעל ראשי (אני בוחר תמיד מושב במעבר) אני נדרך.
ארוחות זו בעיה פחותה, במיוחד בטיסות קצרות בהן מחלקים רק סנדוויצ'ים.

ואפרופו סנדוויצ'ים, בטיסה לאחרונה בשובי מאירופה, ישב מיידית משמאלי חרדי, ומן העבר השני של המעבר - חרדי נוסף.
האורות היו מעומעמים, מפני שהיתה זו טיסת-לילה.
חילקו סנוויצ'ים שהוזמנו במהלך רכישת הכרטיסים והמזמינים ידעו מהי רמת הכשרות.
השכן משמאלי לקח סנדוויץ' שהזמין, אך לפתע קלט כי מצוי מימיני, מעבר למעבר, חרדי נוסף, שקל בידו את הסנדוויץ' ושאל "זה כשר?". הדייל השיב "הכל כשר ומצויה תעודת כשרות בכל אריזה". "אבל אני צריך מהדרין" אמר. "אין מהדרין" השיב הדייל. החרדי דחה את הסנדוויץ' והחזירו.

אני משוכנע כי אילו לא קלט את החרדי האחר - היה אוכל את הסנדוויץ' לתאבון...

נערך לאחרונה ב:

DANIAVNI

Well-known member
אז יש לפנינו סיפור שמציג חרדים באור שלילי
מה שלא קורה במציאות משלים הדימיון.
אבל בדיוק כמו שחרדים בוחרים סיפור שיתאים לאמונתם כמו "טראמפ התהפך בגלל ההתעללות בלומדי התורה" ( ולמה לא לטעון שאלוהים אוהב את השיעים??)
אתה בוחר סיפור שיתאים למה שאתה במילא חושב
1. היה אוכל ? לא יודע .
2. גם אם היה אוכל, מי נותן בידך שכולם כמוהו ?

:ROFLMAO:

הוא מנסה להרשים חרדי שהוא לא מכיר?

קשה לי להאמין.

זה פשוט הקצנה בדת,כמו שיש הקצנה אצל החילונים שלא מוכנים כבר לשטויות

של החרדים.

אז אצלם זה הפוך הם מחמירים בשביל להראות שהם נאחזים בקרקע ועומדים על דעתם.

לכן אמרתי שלא תיתכן פשרה איתם,

או הפרדת דת ממדינה או מדינה יותר דתית אין אפשרות אחרת שאני רואה.

במילים אחרות ניסה להרשים אותך ואת הדייל.

איך אין דיילת?

למעלה