מקרון בהכרזה היסטורית: צרפת תכיר במדינה פלסטינית

מצב
הנושא נעול.

ביטניקט

Well-known member
נסגור את הגבולות שלנו: המועמד הציוני של אירופה שולח מסר למקרון

https://www.maariv.co.il/news/world/article-1218191

ההצהרה של נשיא צרפת עמנואל מקרון בה הכריז על הכרה במדינה פלסטינית ממשיכה לפלג את אירופה. בעוד במדינות רבות עולה הדרישה להצטרף אל האמירה של מקרון ישנן מדינות בהן נשמע קול אחר. כך למשל, חבר הפרלמנט הימני של הולנד חירט וילדרס, שלאחרונה פרש מממשלתו ושלח את המדינה לבחירות, פרסם ברשת X מפה ובה הוא מסמן את מיקומה של המדינה הפלסטינית - על אדמת צרפת.

"כאן תהיה המדינה הפלסטינית החדשה. חלקים גדולים מצרפת כבר אסלאמיים בכל מקרה. בהצלחה עמנואל מקרון וצרפת! התאבדות שמחה! הולנד תסגור את גבולותיה באופן מיידי" נכתב בציוץ ששבר את הרשת.

https://x.com/geertwilderspvv/status...48840950989057

1753616514655.png

certified.woke

Well-known member
בעקבות הצהרת מקרון כי צרפת תכיר במדינה פלסטינית בספטמבר השתא, מתגבר הלחץ על ר"מ בריטניה, Keir Stramer, להכיר אף הוא במדינה פלסטינית(*)...

(*) לקריאת הידיעה - יש להתקין VPN. קיימים כמה VPN-ים בגרסה בסיסית חינמית...

נערך לאחרונה ב:
בעקבות הצהרת מקרון כי צרפת תכיר במדינה פלסטינית בספטמבר השתא, מתגבר לחץ על ר"מ בריטניה, Keir Stramer, להכיר אף הוא במדינה פלסטינית(*)...

(*) לקריאת הידיעה - יש להתקין VPN. קיימים כמה VPN-ים בגרסה בסיסית חינמית...
מספיק לשים dns של גוגל

מספיק לשים dns של גוגל
הוא "מר חכמי", נראה לך שמסוגל לעשות זאת? יש גם מקורות נפלאים בעברית באותו נושא, רק שהוא רוצה להראות לכולם שיודע אנגלית.
תגובה #11 שלי מסכמת יפה את העניין, שהוא משלב אנגלית בכדי שיחשבו ששולט בשפה האנגלית ועוד.

מקור בעברית לנושא על אנגליה -

הוא "מר חכמי", נראה לך שמסוגל לעשות זאת? יש גם מקורות נפלאים בעברית באותו נושא, רק שהוא רוצה להראות לכולם שיודע אנגלית.
תגובה #11 שלי מסכמת יפה את העניין, שהוא משלב אנגלית בכדי שיחשבו ששולט בשפה האנגלית ועוד.

לא מאמין שהמדינה חוסמת את אל ג'אזירה.

זה היה שנים והכל היה בסדר.

לא מאמין שהמדינה חוסמת את אל ג'אזירה.

זה היה שנים והכל היה בסדר.
לא טרחתי לפתוח קישור של בוט איראני ועכשיו שאתה אומר שזה מאל ג'זירה, משמע שעשיתי בשכל שלא פתחתי :)
|כלהכבוד| למדינה שחוסמת אותם וחבל שלא מעיפים אותם לגמרי מהארץ.

certified.woke

Well-known member

כמושונת...אקס-רקדנית-חיק נובלת...אני מתערב שאינך יודעת מהו DNS וכיצד מקנפגים את השמוש בו למחשב שלחני ולטלפון :).
עבור טמבלית כמוך נוח יותר יהיה לחפש VPN חינמי...

נערך לאחרונה ב:
כמושונת...אקס-רקדנית-חיק נובלת...אני מתערב שאינך יודעת מהו DNS וכיצד מקנפגים את השמוש בו למחשב שלחני ולטלפון :).
עבור טמבלית כמוך נוח יותר יהיה לחפש VPN חינמי...
לא נורא עולב, תמשיך להאמין ש"משלים בגרויות" הוא ביטוי הצטנעות ושאתה בקיא בשפה העברית יותר מאשר האקדמיה ללשון |טמבל|

דורי 1981

Well-known member
ראיתי. מאחל לו ולצרפתים 7 פעמים טבח בסגנון החמאס. שישימו עליו כפיה, על אשתו בורקה ויעשו להם הכנסת אורחים כמו שהם יודעים. פיתה וכמה זיתים, במנהרות.

xyxy210

Well-known member
ראיתי. מאחל לו ולצרפתים 7 פעמים טבח בסגנון החמאס. שישימו עליו כפיה, על אשתו בורקה ויעשו להם הכנסת אורחים כמו שהם יודעים. פיתה וכמה זיתים, במנהרות.
מה קרה פולגר ? יבגני ?
הפכתם להיות מחסידיו של דורי ?
אני כבר לא רוצה להסביר לדורי שמקומו לא כאן.
הוא כבר הבטיח כמה פעמים שלא יכתוב כאן.
שימשיך לכתוב את הספר שלו ......[אולי יש לו דף אחד עם כותרת וזהו............].
חבל שאינו מקשיב למי שרוצה לעזור לו.

דורי 1981

Well-known member
מה קרה פולגר ? יבגני ?
הפכתם להיות מחסידיו של דורי ?
אני כבר לא רוצה להסביר לדורי שמקומו לא כאן.
הוא כבר הבטיח כמה פעמים שלא יכתוב כאן.
שימשיך לכתוב את הספר שלו ......[אולי יש לו דף אחד עם כותרת וזהו............].
חבל שאינו מקשיב למי שרוצה לעזור לו.
תודה שאתה מדבר בשמי, עכשיו תקשיב: אני אכתוב למי שאני רוצה, מתי שאני רוצה ובגבולות הטעם הטוב מה שאני רוצה. יש לי עבודה ואני עושה אותה. את הספר אני כותב בסופי שבוע (וגם קורא- החתול שהציל ספרים, ספר יפני חמוד ומומלץ).

xyxy210

Well-known member
תודה שאתה מדבר בשמי, עכשיו תקשיב: אני אכתוב למי שאני רוצה, מתי שאני רוצה ובגבולות הטעם הטוב מה שאני רוצה. יש לי עבודה ואני עושה אותה. את הספר אני כותב בסופי שבוע (וגם קורא- החתול שהציל ספרים, ספר יפני חמוד ומומלץ).
דורי יקירי, אני אתאפק.
ציטוט : אני אכתוב למי שאני רוצה, מתי שאני רוצה ובגבולות הטעם הטוב מה שאני רוצה.
בעיה מספר אחת - אין לך שמץ של מושג מהן גבולות הטעם הטוב. גרוע מכך, אתה כותב בטעם רע להחריד. ומה שהכי גרוע שאינך מודע לכך.
בעיה מספר שתיים- נכון יש לך עבודה. ודי לחכימא......[אצל מי..]
הלוואי ותשב ותכתוב את הספר.
סיפורים אתה יכול לספר כאן בפורום.
כל בר דעת יודע להבחין בין האמת לבין מה שאתה רוצה שיהיה אמת. [בכוונה לא כתבתי - משקר. כי אינך רוצה לשקר.]
כל הכבוד לקריאת הספרים.
תמליץ על הספר שציינת ל"קנונייתי". הנ"ל לא מאמין בקריאת ספרים, אולי הספר הזה יפתח לו קצת את העיניים.

מצב
הנושא נעול.
למעלה