dilia snake
Well-known member
זה נראה לי פעם ראשונה שיצאתי החוצה לצעוק על מישהו בחוץ(לא שזה עזר, הם הלכו למקום אחר ועדיין שמענו אותם).יאוו להרביץ להם מטומטמים
זה נראה לי פעם ראשונה שיצאתי החוצה לצעוק על מישהו בחוץ(לא שזה עזר, הם הלכו למקום אחר ועדיין שמענו אותם).יאוו להרביץ להם מטומטמים
לא,האם השחקן הראשי באחים סאן הוא השחקן הראשי בלוחם|?|\
כל הכבוד!אפשר רגע להתגאות בעצמי? מחכה להיפגש עם מישהו ובלי להסס הזמנתי לעצמי ובדרך כלל לא עושה את זה
לא הבנתי, מה הזמנת?אפשר רגע להתגאות בעצמי? מחכה להיפגש עם מישהו ובלי להסס הזמנתי לעצמי ובדרך כלל לא עושה את זה
קפה ומאפה.לא הבנתי, מה הזמנת?
ברור! כל הכבודאפשר רגע להתגאות בעצמי? מחכה להיפגש עם מישהו ובלי להסס הזמנתי לעצמי ובדרך כלל לא עושה את זה
מה את לומדת?קפצתי לרגע כדי להרגיש קצת נחמה, אחרי שאני יושבת על שתי מטלות שאני צריכה לעשות ולא מצליחה למצוא את המילים המדויקות כדי להעביר את הרעיון המרכזי של אחת מהן
קבלי חיזוק חיובי גדולקפצתי לרגע כדי להרגיש קצת נחמה, אחרי שאני יושבת על שתי מטלות שאני צריכה לעשות ולא מצליחה למצוא את המילים המדויקות כדי להעביר את הרעיון המרכזי של אחת מהן
יופי שאת יושבת על המטלות שלךקפצתי לרגע כדי להרגיש קצת נחמה, אחרי שאני יושבת על שתי מטלות שאני צריכה לעשות ולא מצליחה למצוא את המילים המדויקות כדי להעביר את הרעיון המרכזי של אחת מהן
ספרות אנגלית והיסטוריה כלליתמה את לומדת?
תודהקבלי חיזוק חיובי גדול
חחח, לא יודעת אם אתה רציני או לא אבל גרמת לי לצחוק על הבוקר וזה מבורךקודם כל על כך שאת יושבת על שתי מטלות ביום שבת
שנית על כך שאם על אחת מהן אין לך את המילים המדויקות אז כנראה לשניה יש לך
תודה על המילים החמותשלישית על כך שאת מבינה לפחות איך לעשות את המטלה השניה גם אם אין לך את המילים המדויקות
ורביעית על כך שאת לא מוותרת לעצמך למרות שזה קשה
לא רק שמגיע לך כל הכבוד,
אני גם מקבל ממך השראה על כך שלמרות כמה שאמרת שקשה לך את עדיין מתמידה
כן, את צודקתיופי שאת יושבת על המטלות שלך
מקווה שמצאת/תמצאי את המילים המדויקות שחיפשת
ושוב את צודקת(אבל אם לא, אז תכתבי במילים קצת פחות מדויקות וזה כנראה גם יהיה בסדר.)
אני הייתי הולך על לביבות...הכי קל להכין ואם אני לא טועה גם לא קשה להסברה...ואפשר להגיש גם מלוח וגם מתוק(?)
אולי קניידלעך? או חלה?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.