לא יודעת, אצלי יש עוגת תפוחים(עם גלידת וניל וקצפת) ופאי ג'לי ופירות בטעם אפרסק ומשמש ושניהם לא כשל"פים.חג שמח וכשר (וטעים, הכי חשוב) לכל המעורבים.
אמן. הדבר היחיד שאני מקפיד עליו הוא לא לאכול את הלחם ללא גלוטן. יש מצות של גן שמואל.לא יודעת, אצלי יש עוגת תפוחים(עם גלידת וניל וקצפת) ופאי ג'לי ופירות בטעם אפרסק ומשמש ושניהם לא כשל"פים.
(ואוכל מוכן, שהוא כן כשר).
חג שמח לכולם ומי ייתן והחטופים יחזרו הביתה.
חג שמחחג שמח וכשר (וטעים, הכי חשוב) לכל המעורבים.
תודה!
וגם על זה כמובן תודה!
ראיתייייייי לפני כחודש!!עוד לא ראיתי את הפרקים האחרונים של סיפורה של שפחה והאחרונים מבינינו, אז בינתיים המלצה לחובבי מחזות זמר- רוצו(!) לראות ״היי אוון הנסן״ בקאמרי. הפקה שלא נופלת באיכות שלה מהפקות ברודווי, הקאסט מעולה(!) והכי חשוב- הגרסה העברית ממש ממש עוברת את מבחן התרגום. אפילו כשמשווים בלייב ע״י לשיר (בלב) באנגלית כששרים על הבמה בעבריתמומלצת ממש בחום.
(ותחפשו קוד הנחה לקאמרי לפני שתקנו, כי חבל לשלם מחיר מלא כשגם הקאמרי בעצמם מפרסמים קודים בפייסבוק שלהם)
הוא היה אחד מהאהובים עלי כי האמא זמרת נהדרת, ובעברית זו טלי אורן שהיא גם נהדרתכמו שאמרתי הכרתי רק שני שירים אז השיר ה"חדש" שהכי אהבתי זה גוד פור יו:
יאא יפה מאד!! אני גאה!החלטתי אז גם להשוויץ בצילומי הפרחים שלי.
צפה בקובץ המצורף 127093 צפה בקובץ המצורף 127094
צפה בקובץ המצורף 127096
צפה בקובץ המצורף 127097
באמת תהיתיולא יצאתי לטיול, אני פשוט עוברת בתוך כל היופי הזה בכל יציאה מהבית, כי יש לי שכן פנסיונר שגינון זה התחביב שלו והוא משקיע בזה סדר גודל של משרה מלאה לדעתי.
אני יוצאת לטיולים מדי פעם, כלומר יותר נכון מוציאה את אמא לטיולים, אז זה בד"כ ביערות שבסביבה שלנו. (אבל זה רק באוטו כי לצערי אמא לא יכולה ללכת הרבה).אבל לצאת לטיול קליל זה נחמד לפעמים. (למרות שנגמרה עונת הפריחה כבר אז חכי לחורף הבא)
זה גם טוב, ויערות בסביבה זה אחלה. וללכת קצת בטבע, לצלם קצת פרחים ולחזור זה גם אחלה.אני יוצאת לטיולים מדי פעם, כלומר יותר נכון מוציאה את אמא לטיולים, אז זה בד"כ ביערות שבסביבה שלנו. (אבל זה רק באוטו כי לצערי אמא לא יכולה ללכת הרבה).
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.