🧙🏻who's afraid OFF little old me👻

dilly snake

Well-known member
חג שמח וכשר (וטעים, הכי חשוב) לכל המעורבים.
לא יודעת, אצלי יש עוגת תפוחים(עם גלידת וניל וקצפת) ופאי ג'לי ופירות בטעם אפרסק ומשמש ושניהם לא כשל"פים.

(ואוכל מוכן, שהוא כן כשר).

חג שמח לכולם ומי ייתן והחטופים יחזרו הביתה💛.

דורי 1981

Well-known member
לא יודעת, אצלי יש עוגת תפוחים(עם גלידת וניל וקצפת) ופאי ג'לי ופירות בטעם אפרסק ומשמש ושניהם לא כשל"פים.

(ואוכל מוכן, שהוא כן כשר).

חג שמח לכולם ומי ייתן והחטופים יחזרו הביתה💛.
אמן. הדבר היחיד שאני מקפיד עליו הוא לא לאכול את הלחם ללא גלוטן. יש מצות של גן שמואל.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
חג שמח וכשר (וטעים, הכי חשוב) לכל המעורבים.
חג שמח
היה אוכל בסדר
הצלי היה טעים, אבל אני מעדיף בשר עוף
לא נגעתי במצות
אכלתי יותר מידי מעוגת שוקולד שהייתה לקינוח (הייתה כשרה לפסח, אבל לא הפך אותה לפחות טעימה)
וקינחנו גם עם שני פרקים של סיינפלד

Lhuna3

Well-known member
תודה! |חיבוק||חיבוק||חיבוק|
וגם על זה כמובן תודה!

limors2

Well-known member
עוד לא ראיתי את הפרקים האחרונים של סיפורה של שפחה והאחרונים מבינינו, אז בינתיים המלצה לחובבי מחזות זמר- רוצו(!) לראות ״היי אוון הנסן״ בקאמרי. הפקה שלא נופלת באיכות שלה מהפקות ברודווי, הקאסט מעולה(!) והכי חשוב- הגרסה העברית ממש ממש עוברת את מבחן התרגום. אפילו כשמשווים בלייב ע״י לשיר (בלב) באנגלית כששרים על הבמה בעברית :-P: מומלצת ממש בחום.
(ותחפשו קוד הנחה לקאמרי לפני שתקנו, כי חבל לשלם מחיר מלא כשגם הקאמרי בעצמם מפרסמים קודים בפייסבוק שלהם)

didalf

Well-known member
עוד לא ראיתי את הפרקים האחרונים של סיפורה של שפחה והאחרונים מבינינו, אז בינתיים המלצה לחובבי מחזות זמר- רוצו(!) לראות ״היי אוון הנסן״ בקאמרי. הפקה שלא נופלת באיכות שלה מהפקות ברודווי, הקאסט מעולה(!) והכי חשוב- הגרסה העברית ממש ממש עוברת את מבחן התרגום. אפילו כשמשווים בלייב ע״י לשיר (בלב) באנגלית כששרים על הבמה בעברית :-P: מומלצת ממש בחום.
(ותחפשו קוד הנחה לקאמרי לפני שתקנו, כי חבל לשלם מחיר מלא כשגם הקאמרי בעצמם מפרסמים קודים בפייסבוק שלהם)
ראיתייייייי לפני כחודש!!
באמת היה נהדר!
ואם את אומרת שהם עברו את מבחן התרגום אז זה בהחלט מרשים!
הכרתי רק שני שירים שאותם באמת שרתי בראש במקביל חח.
אני חושבת שזה המחזמר הכי "מודרני" שראיתי. עם בגדים של היום וטלפונים וכאלה. (השימוש בטלפונים ומדיה חברתית בהצגה עם המסכים היה ממש מגניב). כי רוב מחזות הזמר תמיד מתרחשים בעבר הרחוק או בעולם פנטזיה.
כמו שאמרתי הכרתי רק שני שירים אז השיר ה"חדש" שהכי אהבתי זה גוד פור יו:

limors2

Well-known member
כמו שאמרתי הכרתי רק שני שירים אז השיר ה"חדש" שהכי אהבתי זה גוד פור יו:
הוא היה אחד מהאהובים עלי כי האמא זמרת נהדרת, ובעברית זו טלי אורן שהיא גם נהדרת 😍

ובאמת שהשימוש במסכים ומדיה היה פשוט מצוין. לא יודעת אם זה נאמן למקור ב100% כי בבוטלג שראיתי צילמו יותר את השחקנים מאת הבמה כולה, אבל זה באמת ממש ממש מוצלח

Lhuna3

Well-known member
החלטתי אז גם להשוויץ בצילומי הפרחים שלי.

PXL_20250411_110639702.jpg PXL_20250425_065014531.jpg
PXL_20250423_065024923(1).jpg
PXL_20250419_102048455.jpg

ולא יצאתי לטיול, אני פשוט עוברת בתוך כל היופי הזה בכל יציאה מהבית, כי יש לי שכן פנסיונר שגינון זה התחביב שלו והוא משקיע בזה סדר גודל של משרה מלאה לדעתי.

didalf

Well-known member
יאא יפה מאד!! אני גאה!
ולא יצאתי לטיול, אני פשוט עוברת בתוך כל היופי הזה בכל יציאה מהבית, כי יש לי שכן פנסיונר שגינון זה התחביב שלו והוא משקיע בזה סדר גודל של משרה מלאה לדעתי.
באמת תהיתי:-D
איזה כיף לך שזה פשוט בבית.
אבל לצאת לטיול קליל זה נחמד לפעמים. (למרות שנגמרה עונת הפריחה כבר אז חכי לחורף הבא)

Lhuna3

Well-known member
אבל לצאת לטיול קליל זה נחמד לפעמים. (למרות שנגמרה עונת הפריחה כבר אז חכי לחורף הבא)
אני יוצאת לטיולים מדי פעם, כלומר יותר נכון מוציאה את אמא לטיולים, אז זה בד"כ ביערות שבסביבה שלנו. (אבל זה רק באוטו כי לצערי אמא לא יכולה ללכת הרבה).

didalf

Well-known member
אני יוצאת לטיולים מדי פעם, כלומר יותר נכון מוציאה את אמא לטיולים, אז זה בד"כ ביערות שבסביבה שלנו. (אבל זה רק באוטו כי לצערי אמא לא יכולה ללכת הרבה).
זה גם טוב, ויערות בסביבה זה אחלה. וללכת קצת בטבע, לצלם קצת פרחים ולחזור זה גם אחלה.
זה הרבה פעמים רמת ה"טיולים" שלי כן?:-D

למעלה