תעדכני עד כמה חשוך הפרק308 אמצע הפרק לא יכולתי להתאפק
דווקא רובו היה באורתעדכני עד כמה חשוך הפרק.
אני אראה מאוחר יותר, יש לנו אורחים.
גם אני לא מבין את זהזה מדהים איך בשבוע חופש אני יותר עייפה מבשבוע של עבודה.
חחחח אני חשבתי שהסופר העתיק מהתנךתראו מה זה לכבוד פסח משה רבנו הגיע
![]()
רק בסוף כשראו את השתי אייאליות והאחרת קלטתי שבעצם לא ראינו את פרין ומה שקורה שם בכלל כל הפרק. וזה ממש לא היה חסר לי.וואה מלא דברים לפחות את העלילה של פרין סגרו פרק שעבר.
הרגיש כאילו רימו אותה בעיסקה הזאת. אם כי אולי הבטיחו שהיא תהיה אמרלין אבל לא מתי זה יקרה. מעניין מה המחיר שהיא צריכה לשלם. ומעניין מה היו שתי המשאלות הנוספות שלה.ובכן לפני 10 שנים במגדל הלבן אליאדה הכלבתא הזאת עשתה עסקה עם איזה כוח אפל (נגלה אחכ מה הוא) כדי להיות כס האמרילין אבל בכל זאת הפסידה בהצבעה ומאז היא ממומרת על כך. סוואן נבחרה ברוב קולות.
כן. רק עם יותר רציחות (רק סוואן בעצם מתה בכל ההפיכה הזאת)אז עכשיו אליאדה בוחשת בקלחת כדי להדיח אותה שוב. ודאממ הנבלה הזאת מעולה בפוליטיקה ותחמנות. היא שולחת חבורת אדומות בתור הסחה כך שכל הנאמנות של סוואן במוצעה מורחקות מהמגדל ומי שנשאר במועצה מדיחות את סוואן ומממנות אותה. דאממט נבלה. לא ראיתי משחקי הכס אבל אני מניחה שככה היא הייתה במיטבה.
אני קיוויתי שהנאום היפה של סוואן יגרום לחלק לשקול מחדש את מה שהן עושות, אבל לא. זה היה ממש נוראי.אוקי אבל אז הן מתעללות בסוואן ממש היי לא יפה. ואפילו אחרי שהיא מספרת את האמת על הדרקון אלאידה והעוזרת שלה שיכורות כוח והן הורוגת אותה. אוי לא![]()
לא נראה לי. אם כי היא בהחלט לא הופתעה.בטנצ'יקו לאינדרין משיגה גם את הצמיד השני והולכת לחפש את הקולר והחבורה בעקבותיה.
לא הבנתי אם היא ידעה שהחבורה גם שם.
בעיקרון התפקיד שלו בטח היה זמר מלכותי. אבל גם אני חשבתי שאולי הוא אבא שלה.תום הולך עם איילין ומסבתר שהוא הכיר אותה היטב כשהיא הייתה תינוקת. לא הבנתי מה היה תפקידו אזרגע האם הוא אבא שלה? הוא גם מיידע אותה שהחבר של אמא שלה הוא ארור מתחזה.
נראה לי שהם (הטובים והאיי סדאי) בסדר עם להרוג מישהו בהגנה עצמית. הם לא בקטע של דרך העלה.ואז תוקפת אותם אג'ה שחורה ממה שנשאר עם איזה מקל מרושע ותום אומר לאיילין לברוח אבל היא חוזרת ולוקחת את המקל המרושע ותוקפת את היא. ודאממ הדבר הזה מסוכן הוא אידה אותה. האם עכשיו איילין תדרדר מוסרית כי היא הרגה מישהו?
חחחחחחחח תיאור מדהיםמין ומאט מגיעים לאיזה פורטל מוזר שמאט נכנס בו בטעות ויש שם איזה ליצן זאב בזירה וואטאפק???![]()
היה מאוד מוזר. ואני גם תוהה האם כל מי שעובר דרך הקשת הזאת מגיע לשם? כי אם כן (וכנראה שרוב האנשים לא חוזרים בשלום) אז נראה לי מאוד מסוכן להשאיר אותה ככה במקום פתוח. והאם זאת אותה קשת שהייתה במגדל לפני עשר שנים או שיש כמה כאלו?אבל זה כנראה מי שאליאדה עשתה איתו הסכם בעבר. הוא מבטיח למאט הבטחות אבל יש מחיר. ואז מאט חוזר תלוי כמו בנבואה של מין. אבל איכשהו היא מצליחה להחזיר אותו לחיים בלדפוק עליו כמו פטישהעיקר שחזר. הם חמודים הם צריכים להיות ביחד. אבל נראה שהוא מאבד פיסות זיכרון
![]()
בדיוק מה שאני תהיתי. וגם מה היו שתי המשאלות הנוספות שלהמעניין אז מה המחיר שאלאידה שילמה![]()
היה כל כך ברור באמת שנאיניב תשרוד עם תצוגת כוח גדולה. אבל היה גם ברור שהיא לא תמות אז פחדתי שליאנדרה פשוט תיתן לה לחיות שזה לא הגיוני. אזאני שמח שליאנדרין ממש ניסתה להרוג אותה. אבל אולי פעם הבאה תחתכי לה את הראש.נאניב מוצאת את הקולר אבל ליאנדרין מגיעה ולוקחת אותו ממנה וזורקת אותה קשורה למיים. היה לי ברור שזה השלב שבו נאניב תצליח לתעל סופסוף ולהציל את עצמה. וצדקתי. והיא מזנקת מהמים וחוצה אותם כמו משה רבנו חחחחחחחחחחחחחחזה יפה ששידרו את זה בפסח אני מעריכה.
כנראה מוגידיון וליאנדרין כבר עזבו. מוגיודיון יכולה לעשות טלפורטינג למרחקים כמו שאר הארורים.אבל לא הבנתי כי בסוף נראה שהם כבר בדרך חזרה אבל לליאנדרין יש את כל הפריטיםאז מה עשיתם שם בכלל?????
אבל נראה לי שליאנדרין בסוף הצליחה לשכנע את מוגידיון לא להרוג אותה כי שווה לה שתהיה לה בת ברית.ואשת העכביש רוצה להרוג אותה.
לא. מי שתקף את רנד זה סאמאל. הוא הנמוך עם הצלקת הגדולה על הפנים שעכשיו גילינו שהיה גנרל גדול שחידש את אומנות המלחמה אחרי מאות שנים של שלום.אה גם אשת העבביש הרגה בצורה מגעילה את הארור שתקף את רנד והיה אמור ללמד אותו...משהו. רק אחכ הבנתי שזה לא ההוא שמתחזה להיות חבר של המלכה(אגב בסצנה הזאת לנפיר לבשה כובע של מליפיסט חחחחחחחח
)
יאייובמדבר רנד הולך להכריז על עצמו כקראקרן.
כל הכבוד לך רנד. אבל גם... למה בעצם?אה אבל קודם הוא זורק את לנפיר בחלום וזה מעצבן אותה. מאד.
הי, אל תרדי על לאן. הוא לא החוליה החלשה. הוא יותר חזק מכל האחרים שלא יודעים לתעל את הכוח.אז היא שולחת את ההיא מהעם של לאן להרוג אותו. קודם כל למה? הוא החוליה החלשה כאן יחסית, ו2 ביץ' למה נראה לך אל תגעי בלאןאגב בכלל חשבתי שזאת אשתו השניה של הצי'ף עד הסצנה עם לאן. אבל היא לא מסוגלת להרוג אותו כי היא נאמנה לעם שלה יותר מלאופל אז היא מתה. אה אז זה המשמעות של להשבע לאופל.
שמחתי שהיא לא מסתירה את זה. ואמרתי גם שלדעתי זה הגיוני שהם ידעו שזה אמור לחזור לאיי סדאי.אה וקודם לכן אחרי החלום אז כולם מצפות להלחם בלנפיר שלא באה ומוריין שם עם הכדור היא אפילו לא מסתירה שהיא לקחה אותו אז אני מניחה שכולם בסדר עם זה?![]()
כן, זאת הייתה שיחה ממש טובה. מאוד אהבתי את זה שרנד בסופו של דבר מקבל את זה שמוריין היא זאת שלחלוטין בצד שלו. ואפילו אם זה אומר שהיא מתכוונת להרוג אותו אם הוא יהפוך לרע, זה עדיין הצד שלו.רנד אומר למוריין שהוא יודע על כל התחבולות שלה והיא פשוט מודה בזה חח. אהבתי ממש את השיחה שלהם.
כן הבנה, אבל לא שישכבו יחד. אויש, עכשיו אני קולט שזה באמת עדיין יכול להתרחש בעתיד.אוקי אני קצת מבינה למה באחד העתידים שלה מוריין שכבה עם רנד אני לא אשקר יש שם משהו. יש ביניהם איזה הבנה שאין לרנד עם אף אחת אחרת.
זה באמת מוזר, אבל זה לא שלנפיר חסינה לפגיעות. כלומר היא לא תמות ממכת חרב שלו, אבל זה כן יאט אותה. אז ביחד עם מוריין זה הגיוני שזה עוזר.אז יוצאים למקום המפגש. מוריין בינתיים רוקדת עם הכדור הקסום שלה במטרה להסיח את את לנפיר אני מניחה. ואכן היא באה להרוג אותה. והן נלחמות ואז לאן בא לעזרה. לא הבנתי הוא בן אנוש איך הוא ינצח ארורה?![]()
זה מגניב שלנפיר ממש נפגעה. אבל עדיין הגיוני שהיא תוכל להרוג את מוריין בזמן אחר.ומוריין כמעט מתה אבל אז היא מרגישה שסוואן מתה אוי לאאז הזעם שלה מתועל לכוח חזק מאד (יחד עם הכדור) ומצליחה להוציא את החרב ולפגוע בלנפיר. אבל היא לא מתה היא נעלמת לאנשו. אבל נראה שהיא די נפגעה. אוי ולאן מחבק אותה איזה חמודים
![]()
כלומר כל הצ'יפים שלהם יודעים, אבל לא העם עצמו. ונראה שם שגם החכמות יודעות את זה אם כי ממה שהבנתי החכמות רואות רק עתידים ברואידיאן ולא את העבר אז אני לא יודע איך הן יודעות.אוקי מסתבר שהאייאלים בהחלט *לא* יודעים שהם התפצלו מאנשי העלה זה ממש מעליב אותם שהם היו כאלה פעם כי הם עם של לוחמים.
חחחחחח לחלוטין האזגדהאז יש שם כל מיני שבטים כולל שבט אחד מעצבן שהוא האזגדה של האאילים. תמיד יש אחד כזה![]()
היא לא משתחווה כי היא לא אייאלית.והמהניג שלהם החצוף מנסה לטעון שהוא הקאקרן, בעזרתה של לנפיר שנותנת לו קעקוע מזוייף. ווי החוצפה!
אז הוא מנסה לסחוף אותם ואז רנד בה ואומר אני הקאקרן שלכם ביץ! תקשיבו לנבואה! ואז הוא מחליט לספר להם את האמת שהוא ראה ברויאדין כדי להוכיח.
1. לא הבנתי למה זה עוזר לו
2. רק הצ'יפים יודעים אז למה הוא לא מספר להם, והם יגידו לשבטים שלהם להאמין לו
3. מה הם ככ נעלבים שהם היו פעם אנשי עלה גיזס.
גם לא הבנתי למה זה הסיט אותם לשתי קבוצות אחת נגד השניה.
אבל רנד שמע שנאניב היא משה רבינו וקינא אז גם הוא עושה ניסים ונפלאות ומוריד גשם במדבר ועכשיו כולם מאמינים לו. וכולם כורעים לו ברך. חוץ מאגווין שרואה איך הקסם שלו נהיה שחור ומודאגת.
כלומר יש סופת גשם ענקית אז הם שמים לב לזה.וכולם מרגישים בקסם שלו בכל העולם ובאים בעקבותיו או משהו?
אני כבר הספקתי לשכוח שבפרק שעבר הגלימות הלבנות החראים האלו לקחו את פרין.יאללה עד העונה הבאה אני שוב אשכח כל מה שקרה.
בטוח.חחחח אני חשבתי שהסופר העתיק מהתנך
חחחח ממשהרגיש כאילו רימו אותה בעיסקה הזאת.
הממ אולי עם 10 מול 10 יהיה יותר קל ללחוץ על עוד אחת להצטרף לצד שתומך בסוואן.אבל אם אני הבנתי נכון המועצה כוללת 12 אחיות ואי אפשר למנות אחרות אם מישהי חסרה. כלומר כל מי שהייתה חסרה שם זאת ורין. כלומר גם אם ורין הייתה שם אז היו להם 11.
(*רגע, בעצם יש 7 אג'ות ואם לכל אחת 3 מושבים אז יש 21 במועצה. אבל בכל מקרה להחסיר כמה לא ישנה את זה שעדיין יהיו 11 שזה שהתומכות של סוואן נמצאות שם לא משנה את הבחירה שלהם בעיקרון)
האאאאאאאאא מעניין אתה חושב?אז אפשר להסביר את זה בכמה דרכים אבל לדעתי הסיבה שהיו צריכים שורין לא תהיה שם היא בגלל מה שקרה בבחירות 10 שנים לפני כן.
היה את הקטע המוזר הזה שכשהגיע הזמן לבחירה אז בהתחלה רק שלושת הכחולות מצביעות עבור סוואן ואז גם ורין. ואז כשהגיע הזמן כבר להצביע בשביל אליאדה פתאום עוד ועוד מצביעות בשביל סוואן. וזה גרם לי לחשוב על הכוח המיוחד שיש לשלוט במוחות. מה שראינו חלק מהארורים עושים (מוגידיון וראבין), אבל גם נעמי. וכשנעמי השתמשה בזה נגד ורין ואחותה ורין שרדה. בקיצור התאוריה שלי היא שורין השתמשה בכוח הזה כדי לגרום לאחיות האחרות להצביע עבור סוואן. ובאופן מדהים יותר גרמה להן לחשוב שהן עשו את זה מיוזמתן. ואם אליאדה חשדה בזה אז זאת הסיבה שהיא ידעה שהיא חייבת להפטר מורין.
כמובן שאני לא בטוח. ואם זה נכון אז אני לא יודע אם זה אומר שורין פשוט פועלת במה שהיא חושבת שנכון או שהיא בעצם ידידת אופל בעצמה.
וואי אני גם. כי אליאדה דווקא נראה שהיא מקשיבה לה. אבל לאאני קיוויתי שהנאום היפה של סוואן יגרום לחלק לשקול מחדש את מה שהן עושות, אבל לא. זה היה ממש נוראי.
נכון? כי הוא אמר משהו כזה של נשבעתי לשמור עלייך והסתכל עליה בצורה קצת אבהית כזאת. אנחנו יודעים מי אבא שלה?בעיקרון התפקיד שלו בטח היה זמר מלכותי. אבל גם אני חשבתי שאולי הוא אבא שלה.
כן אבל עדיין לקחת חיים בפעם הראשונה זה דבר משמעותי. ובעיקר שזה היה מוות מאד אלים ומזעזע אז אני תוהה אם יהיה לזה השפעות עליה.נראה לי שהם (הטובים והאיי סדאי) בסדר עם להרוג מישהו בהגנה עצמית. הם לא בקטע של דרך העלה.
כן אני גם קלטתי את זה ותהיתי מה זה אמור להיותוהיה משהו מוזר מאוד כשהיא השתמשה במקל הזה כי מעבר לכך שהאג'ה השחורה מתה גם נראה לי שהיה כאילו כישוף אחורנית מוזר. התקרה שהתפוצצה תוקנה וגם הופיע מין צלם אנוש מאחורי איליין איפה שהאיי סדאי עמדה מקודם. לרגע חשבתי שהיא הולכת להיווצר שם מחדש אבל אז זה נעלם. אני לא בטוח בדיוק מה ראיתי אבל זה היה נראה משהו כזה.
אני מניחה שיש כמה?והאם זאת אותה קשת שהייתה במגדל לפני עשר שנים או שיש כמה כאלו?
תכלסאבל אולי פעם הבאה תחתכי לה את הראש.
אני גם!!!חוץ מזה כשנאיניב הצליחה לצאת רציתי שהיא תנסה לרדוף אחרי ליאנדרין.
חחחחחחח כן אה? מחר היא תחזור ללא מצליחה לתעל. רק כשהיא כמעט מתה היא מצליחה.אני מניח שזה יותר מידי לקוות שנאיניב סוף סוף יודעת עכשיו איך לשלוט ביכולת שלה להשתמש בכוח.
אה אתה חושב? והם יודעים את זה שהם כבר על ספינה חזרה?כנראה מוגידיון וליאנדרין כבר עזבו. מוגיודיון יכולה לעשות טלפורטינג למרחקים כמו שאר הארורים.
שתעשה את העבודה הקשה בשבילה.אגב לא ממש ברור לי למה מוגידיון בכלל שלחה את ליאנדרין להשיג את הקולר ולא הלכה להשיג אותו בעצמה אם במקור היא לא התכוונה לעשות איתה ברית.
כן נו הם נראים אותו דבר סליחה באמת. הבנתי את זה אחכ כשההוא מת ולנפיר דיברה עם השני מעל הגופה שלו.לא. מי שתקף את רנד זה סאמאל. הוא הנמוך עם הצלקת הגדולה על הפנים שעכשיו גילינו שהיה גנרל גדול שחידש את אומנות המלחמה אחרי מאות שנים של שלום.
זה שמתחזה להיות החבר של המלכה זה ראבין.
אממ יש בזה משהוכל הכבוד לך רנד. אבל גם... למה בעצם?
כלומר לא עדיף להמשיך לשחק איתה ולא לגרום לה לנסות לרצוח את כולכם.
*אגב, לזרוק מישהי בחלום זה כמו לזרוק מישהי בווטסאפ. ממש לא מנומס.
בחיים לא כפרעליוהי, אל תרדי על לאן.
הממ גוד פוינטוגם היא כנראה ידעה שלא יהיה לה קל עם מוריין אז יהיה קל יותר כשלאן לא לצידה. ובאמת הוא עזר למוריין.
אולי כי הם לא בני אדם רגילים כבר?אם כי לא ברור לי מה נחשב ללחזור בך. כלומר היא לא עשתה את מה שלאנפיר אמרה לה לעשות, אבל כל הארורים עושים את מה שבראש שלהם ולא דווקא מה שמישהו אמר להם לעשות. זה לא שנראה שהם מקבלים פקודות ישירות מהאדון האפל.
כן בדיוק.כן, זאת הייתה שיחה ממש טובה. מאוד אהבתי את זה שרנד בסופו של דבר מקבל את זה שמוריין היא זאת שלחלוטין בצד שלו. ואפילו אם זה אומר שהיא מתכוונת להרוג אותו אם הוא יהפוך לרע, זה עדיין הצד שלו.
לאדעת אני לא מתנגדת כברכן הבנה, אבל לא שישכבו יחד. אויש, עכשיו אני קולט שזה באמת עדיין יכול להתרחש בעתיד.
אבל היא כן הייתה רחוקה יחסית מזירת ההתחרשות כדי למשוך את לנפיר לשם, לא?לא נראה לי שמוריין רקדה עם הכדור על מנת למשוך את לנפיר, היא פשוט ידעה שלנפיר הולכת לבוא להרוג אותה כי היא ראתה את זה בעתיד שלה.
אני גם תהיתי אם באמת יהרגו אותה והיא לא תהיה בעונה הבאה, אבל הרגיש לי לא סביר.האמת שאני בכלל לא חשבתי שמוריין אולי תמות כשהפרק התחיל. אבל במהלך הקרב פתאום קלטתי שזאת דמות מספרים ובספרים דמויות מתות. אפילו דמויות מאוד ראשיות. כלומר זה לחלוטין יכול לקרות. במיוחד כשבמקביל הגורל של סוואן נראה יותר ויותר רע והתחלתי להבין שהיא יכולה למות. אזאני שמח שלפחות מוריין שרדה.
חחחחחח לחלוטין האזגדה
היא כזה: "ביץ' אני מכירה אותך מאז שאכלנו חול ביחד בגן אל'שולה אני לא משתחווה לך!"היא לא משתחווה כי היא לא אייאלית.
למה? הכי מתאים לסיים עונה במתח כזה. האם רנד הפסיק או איבד את זה סופית? תגלו בעוד שנתיים!אבל כן, היא מוטרדת מהכוח. הופתעתי שזה הסתיים כשהוא עדיין מחזיק בכוח. כלומר הקלאסי במצב כזה זה שנראה אותו יוצא מזה. כלומר אני מניח שהוא יצא מזה גם אם אנחנו לא רואים את זה.
היא קצת חרטטנית. או שהיא קיוותה שכל הצבא יתקוף את רנד המתחזה?הקטע של הקעקועים המזוייפים היה רעיון נחמד, אבל לא הבנתי איך לנפיר חשבה שזה יעזור לה להרוג את רנד (נראה לי שזה מה שהיא אמרה למנהיג השבט הרע).
נכון.חוץ מזה כמו שהוא אמר הנבואה היא על מישהו שלא גודל על ידי האייאלים. אז יש לו את זה.
גם נכון. נו אז אתם רואים? הוא הקרקרן שלכם. ריליס דה קרקן!היה את הקטע שהצ'יף ההוא מבקש ממנו לא לספר להם את האמת כי זה יהרוס אותם - אבל זה מה שהנבואה שלהם אומרת - שהקארקרן יהרוס אותם. הם פשוט הניחו שזה להרוס אותם בקרב, לא רוחנית קודם לזה.
בסדר אבל זה היה מזמן לט איט גואבל לגבי למה זה כל כך מעליב אותם - זה בגלל שמעבר לכך שהם עם של לוחמים, הם עם מאוד גאה. במיוחד ראינו שהם שמים המון דגש על כבוד ועמידה בשבועות. אז לגלות שבעצם כל העם שלהם הם שוברי שבועות זה הגיוני שזה מכה.
גם זה היה מזמן אנחנו צריכים לשחרר מישו.*זה כמו אם עכשיו יתגלה אלוהים בפני היהודים ויאמר להם שישו באמת היה הבן של אלוהים ושהיהודים אשמים במוות שלו.
אה כנראה.ונראה לי שזה פשוט הפך אותם לשתי קבוצות בין אלו שהאמינו לו ואלו שלא האמינו לו.
כן אבל היא מאד מקומית. ראינו גם בטו ריברס ואת החבורה בספינה מסתכלים לאופק בדרמטיות כזאת. זה לא הגיע עד אליהם. זה אפילו לא הגיע למוריין במדבר.כלומר יש סופת גשם ענקית אז הם שמים לב לזה.
שוב, איך שהחבורות בטו ריברס ובסירה הסתכלו לשמיים בדרמטיות הרגיש לי כאילו כולם בכל העולם מרגישים אותו ובאים בעקבותיו או משהו.אני לא יודע אם הם באים בעקבותיו. לא נראה לי שראינו משהו כזה. המגדל הלבן בהחלט לא הולך לבוא בעקבותיו. אולי ינסו לבוא לתפוס אותו.
אה אני גם עד שכתבתאני כבר הספקתי לשכוח שבפרק שעבר הגלימות הלבנות החראים האלו לקחו את פרין.
נההה אני אקרא את הסיכומים הנהדרים שלנו.אבל נראה לי שלפני עונה 4 אני אראה את הכל מחדש.
אני באמת לא בטוח.האאאאאאאאא מעניין אתה חושב?
לא חשבתי על זה בכלל ובתחילת הטקסט שלך חשבתי שאולי פשוט ורין היא מישהו שכולם מכבדים אז אחרי הבחירה שלה השאר הרגישו בנוח יותר לבחור כמוה.
אתה חושב שהיא תיחמנה? מעניין
ואז בגלל זה היה צריך להעיף אותה שלא תעשה את זה שוב![]()
בדיוק. זה ממש היה נראה שהיא מקשיבה ולוקחת את זה פנימה. זאת הייתה דווקא ה"מזכירה" שלה (אני לא יודע איך לקרוא לתפקיד, זאת שהחזיקה את המקל והכריזה עליה) שזרקה על סוואן קסם שהפיל אותה בשלב מסוים.וואי אני גם. כי אליאדה דווקא נראה שהיא מקשיבה לה. אבל לא![]()
לא נראה לי שאמרו בשום שלב. אבל זה בטח נושא שאנשים שאלו עליו, כלומר בטח יש סיפור רשמי.נכון? כי הוא אמר משהו כזה של נשבעתי לשמור עלייך והסתכל עליה בצורה קצת אבהית כזאת. אנחנו יודעים מי אבא שלה?
נכון. אם כי היא גם גדלה בחצר המלכות של אמא שלה שהוציאה להורג כמה אנשים בטקס ההכתרה שלה. כלומר זה לא מנוגד כל כך לאיך שהיא חונכה. הגיוני שהיא תמיד ידעה שרצח הוא לפעמים נחוץ.כן אבל עדיין לקחת חיים בפעם הראשונה זה דבר משמעותי. ובעיקר שזה היה מוות מאד אלים ומזעזע אז אני תוהה אם יהיה לזה השפעות עליה.
אני מניח שהן עשו בירורים וחיפשו והכל, אבל לא טורחים להראות לנו הכל.אה אתה חושב? והם יודעים את זה שהם כבר על ספינה חזרה?
את נורא גזענית כלפי ארורים.כן נו הם נראים אותו דבר סליחה באמת.
זה כמעט מרגיש כמו אם באפי תשכב עם ג'יילס.לאדעת אני לא מתנגדת כבר![]()
הוא הדרקון-נולד-מחדש - הוא יכול לאכול חול עד מחר.היא כזה: "ביץ' אני מכירה אותך מאז שאכלנו חול ביחד בגן אל'שולה אני לא משתחווה לך!"
לקח לי רגע להבין שאת לא מדברת על לאן.אגב לאן ההוא פשוט נעלם כשרנד התחיל עם האורות והמופתים והגשם?![]()
כמו ששיחררנו מהקטע שהיינו עבדים במצרים לפני איזה 3500 שנה?בסדר אבל זה היה מזמן לט איט גו
גם זה היה מזמן אנחנו צריכים לשחרר מישו.
אני כבר לא זוכר אם מוריין ראתה את זה, אבל בפירוש ראינו שרואים את הסערה ממרחק גדול.כן אבל היא מאד מקומית. ראינו גם בטו ריברס ואת החבורה בספינה מסתכלים לאופק בדרמטיות כזאת. זה לא הגיע עד אליהם. זה אפילו לא הגיע למוריין במדבר.
אתמול היו לנו אורחים וראיתי רק אחרי 9 והיום הלכנו לעל האש באזור הכרמל ושלא נדבר על החות'ים על הבוקר.איפה עדי?
הוא היה המאהב של אימא שלה.תום הולך עם איילין ומסבתר שהוא הכיר אותה היטב כשהיא הייתה תינוקת. לא הבנתי מה היה תפקידו אזרגע האם הוא אבא שלה? הוא גם מיידע אותה שהחבר של אמא שלה הוא ארור מתחזה.
הם ניסו למנוע מהן לעשות את זה, אבל הן נכשלו אז מה יש להם לחפש בעיר הדוחה הזאת בכול מקרה?אבל לא הבנתי כי בסוף נראה שהם כבר בדרך חזרה אבל לליאנדרין יש את כל הפריטיםאז מה עשיתם שם בכלל?????
בגלל שמאט היה במקור עם רנד בשממה הם עשו סלט ונתנו ללאן קצת מהעלילה של מאט ודפקו את זה טוטלית.אז היא שולחת את ההיא מהעם של לאן להרוג אותו. קודם כל למה? הוא החוליה החלשה כאן יחסית, ו2 ביץ' למה נראה לך אל תגעי בלאןאגב בכלל חשבתי שזאת אשתו השניה של הצי'ף עד הסצנה עם לאן. אבל היא לא מסוגלת להרוג אותו כי היא נאמנה לעם שלה יותר מלאופל אז היא מתה. אה אז זה המשמעות של להשבע לאופל.
טכנית היא אאס סדאי אז נראה לי שלאף אחד לא היה אכפת שהיא לקחה את מה ששלהן.ה וקודם לכן אחרי החלום אז כולם מצפות להלחם בלנפיר שלא באה ומוריין שם עם הכדור היא אפילו לא מסתירה שהיא לקחה אותו אז אני מניחה שכולם בסדר עם זה?![]()
אני גם אהבתי את הסצנה הזאת, חשבתי שזו הכנה למוות של מוריין או משהו, אבל בסוף היא שרדה.רנד אומר למוריין שהוא יודע על כל התחבולות שלה והיא פשוט מודה בזה חח. אהבתי ממש את השיחה שלהם. אוקי אני קצת מבינה למה באחד העתידים שלה מוריין שכבה עם רנד אני לא אשקר יש שם משהו. יש ביניהם איזה הבנה שאין לרנד עם אף אחת אחרת.
גם החכמות יודעות. הנשים הולכות פעמיים, פעם לטבעות ואז בסוף האימונים שלהן לעמודי הזכוכית ורואות מה שהגברים ראו.2. רק הצ'יפים יודעים אז למה הוא לא מספר להם, והם יגידו לשבטים שלהם להאמין לו
הבעיה שכמו שראינו לאיאלים יש קטע רציני של כבוד. זה לא העלה, זה העובדה שהם שברו שבועות.3. מה הם ככ נעלבים שהם היו פעם אנשי עלה גיזס.
דעתי, הרבה פעמים שהן מעלות אמירלין הן עושות לזאתי שהן רוצות לבחור את המוות ופרצופים וכל מיני פאסיב-אגרסיב. ושאף אחת בכול מקרה לא סובלת אליאידה.יה את הקטע המוזר הזה שכשהגיע הזמן לבחירה אז בהתחלה רק שלושת הכחולות מצביעות עבור סוואן ואז גם ורין. ואז כשהגיע הזמן כבר להצביע בשביל אליאדה פתאום עוד ועוד מצביעות בשביל סוואן. וזה גרם לי לחשוב על הכוח המיוחד שיש לשלוט במוחות. מה שראינו חלק מהארורים עושים (מוגידיון וראבין), אבל גם נעמי. וכשנעמי השתמשה בזה נגד ורין ואחותה ורין שרדה. בקיצור התאוריה שלי היא שורין השתמשה בכוח הזה כדי לגרום לאחיות האחרות להצביע עבור סוואן. ובאופן מדהים יותר גרמה להן לחשוב שהן עשו את זה מיוזמתן. ואם אליאדה חשדה בזה אז זאת הסיבה שהיא ידעה שהיא חייבת להפטר מורין.
בספרים היו 2 אחת בטיר ואחת בשממה. אבל הן הזיזו אותן לצרכי עלילה(זו דעתי).היה מאוד מוזר. ואני גם תוהה האם כל מי שעובר דרך הקשת הזאת מגיע לשם? כי אם כן (וכנראה שרוב האנשים לא חוזרים בשלום) אז נראה לי מאוד מסוכן להשאיר אותה ככה במקום פתוח. והאם זאת אותה קשת שהייתה במגדל לפני עשר שנים או שיש כמה כאלו?
כן, אבל לארורים יש מעמד מיוחד.אם כי לא ברור לי מה נחשב ללחזור בך. כלומר היא לא עשתה את מה שלאנפיר אמרה לה לעשות, אבל כל הארורים עושים את מה שבראש שלהם ולא דווקא מה שמישהו אמר להם לעשות. זה לא שנראה שהם מקבלים פקודות ישירות מהאדון האפל.
כן, אבל להביא סופת גשם רצינית למדבר למקום שיש אנשים שמעולם לא ראו ממש גשם, זה מרשים, זה גורם לו להיראות קצת יותר כמו משיח.רנד גם יכל להשתמש בכוח כדי פשוט לשבור לבחור האחר את הרגל או משהו כזה או איזו תצוגת כוח אחרת מסערת גשם. הוא לא מתחרה שם במתעל גבר אחר, הוא מתחרה בבחור רגיל.
שומרת הרשומות, נראה לי.בדיוק. זה ממש היה נראה שהיא מקשיבה ולוקחת את זה פנימה. זאת הייתה דווקא ה"מזכירה" שלה (אני לא יודע איך לקרוא לתפקיד, זאת שהחזיקה את המקל והכריזה עליה) שזרקה על סוואן קסם שהפיל אותה בשלב מסוים.
אוף אני מקווה שהיא לא אג'ה שחורהאוי גם נזכרתי שאיליין ונאיניב חשדו שורין היא דארק אג'ה אחרי שתקף אותם איש אפור וורין לא אמרה שום דבר לגבי איך הוא מת. או משהו כזה.
בדיוק.בדיוק. זה ממש היה נראה שהיא מקשיבה ולוקחת את זה פנימה. זאת הייתה דווקא ה"מזכירה" שלה (אני לא יודע איך לקרוא לתפקיד, זאת שהחזיקה את המקל והכריזה עליה) שזרקה על סוואן קסם שהפיל אותה בשלב מסוים.
השפעה של מה?שיט עכשיו אני חושד שאולי גם אליאדה תחת השפעה.
יש מצבנכון. אם כי היא גם גדלה בחצר המלכות של אמא שלה שהוציאה להורג כמה אנשים בטקס ההכתרה שלה. כלומר זה לא מנוגד כל כך לאיך שהיא חונכה. הגיוני שהיא תמיד ידעה שרצח הוא לפעמים נחוץ.
אבל אני מסכים. זה בהחלט משהו אחר באמת לעשות את זה.
רק כלפי גברים שנראים אותו דבר. תשנו תסרוקת לפחות!את נורא גזענית כלפי ארורים.
אייוווווו ניקקקקקקקקקקקקקקזה כמעט מרגיש כמו אם באפי תשכב עם ג'יילס.
הוא חושב שלהיות דרקון מגן עליו ממכת שמש. זה לא.*אוי זה מזכיר לי שבפרק הזה הוא שוב מסרב להיות חכם בשמש.
גם לי ואני כתבתי את זהלקח לי רגע להבין שאת לא מדברת על לאן.
הוא לא היה בכלל.*בעצם לא הבנתי אם הוא בכלל היה באמת ברואידיאן.
כן יהודים לא טובים בלשחרר דברים.כמו ששיחררנו מהקטע שהיינו עבדים במצרים לפני איזה 3500 שנה?
נו כן איפה שמוריין הייתה ראו את המערבולת בשמיים אבל הגשם לא ירד עליה. אין מצב שזה הגיע עד לטו ריברס וטנצ'יקו.אני כבר לא זוכר אם מוריין ראתה את זה, אבל בפירוש ראינו שרואים את הסערה ממרחק גדול.
תירוצים תירוצים (מקווה שהיה טעים)אתמול היו לנו אורחים וראיתי רק אחרי 9 והיום הלכנו לעל האש באזור הכרמל ושלא נדבר על החות'ים על הבוקר.
כן, היה פיתות וקינוחים ממש שווים(לא כשל"פ ושאר תועבות).תירוצים תירוצים (מקווה שהיה טעים)
וואי, הספקתי לשכוח שזה היה. נשארתי במיטה וחזרתי לישון אחרי.שלא נדבר על החות'ים על הבוקר.
חחחחח הנחתי שיהיו לך בעיות לגבי איך להתייחס לתיאוריות מסויימות.אז לא היה לי זמן לכתוב. חוץ מזה אני מרגישה שאני צריכה לחשוב עוד זמן מה לכתוב ואיך להגיב לכם. כי הם עשו שינויים גדולים, ויש את התיאוריות שלכם ואני לא יודעת כמה כדאי לי לחשוף.
אוקי, אבל כשראבין נכנס למועצת האיי סדאי אז הוא כנראה השתמש בכוח (מארג, תיעול, לא משנה) כדי לגרום להן לחשוב שהן יודעות מי הוא. והן לא ראו אותו עושה את זה.אני חושבת שהם נצמדו לחוקים של הספרים ואם מישהי מתעלת כול מי שיכולה לתעל יכולה לראות את המארגים שלה, אז לא נראה לי שיש דבר כזה מארגים בלתי נראים. זה פשוט פוליטיקה.
אבל אם כל מי שעובר דרכה נעלם אז הם יבינו שמשהו מוזר וצריך למנוע את היכולת לעבור דרכה.בספרים היו 2 אחת בטיר ואחת בשממה. אבל הן הזיזו אותן לצרכי עלילה(זו דעתי).
*ואל תשכחו שהרבה ידע אבד, יכול להיות שאף אחד בטנצ'יקו לא ידע שהדלת הזאת שם או מה היא עושה.
ברור שזה מאוד מרשים.כן, אבל להביא סופת גשם רצינית למדבר למקום שיש אנשים שמעולם לא ראו ממש גשם, זה מרשים, זה גורם לו להיראות קצת יותר כמו משיח.
עכשיו כבר אין לך סדרות אחרות שיסיחו את דעתך. (אוקי, בעצם סיפורה של שפחה)בכול מקרה:
הסצנות של רנד והאילים היו ממש טובות, זה כזה מעצבן שאין לי לידי את ספר 4 כדי לראות איך זה היה בהשוואה לטקסט(בטח מישהו מהפאנדום הבין לאומי התייחס לזה, אבל יש לי עוד סרטונים מפרק 6 להשלים, אני מקווה שאני אגיע להכול עד תחילת השבוע).
את מתכוונת למוגידיון (הארורה העכיבישית)?גם היה שם קרב בין נאיניב למוגהיידין שחבל שלא הראו.
טוב, אנחנו יודעים שהם הולכים לעשות הרבה פחות עונות מאשר ספרים.סוואן, ואו. זה היה ממש מפתיע, ידעתי שתהיה את העלילה של ההפיכה אבל בספרים היא מתה בשלב הרבה יותר מאוחר ואני תוהה איך זה ישפיע על דברים אחרים.
אני שמח.סה"כ אני ממש מרוצה מהפינאלה הזאת
ונשים לא יכולות לראות מה שגברים עושים וההפך.אוקי, אבל כשראבין נכנס למועצת האיי סדאי אז הוא כנראה השתמש בכוח (מארג, תיעול, לא משנה) כדי לגרום להן לחשוב שהן יודעות מי הוא. והן לא ראו אותו עושה את זה.
יש לי את הסדרות השבועיות הרגילות שלי(אף בי איי, שיקגו מד וכאלה) אבל זה קשה עכשיו בלי כישור הזמן ודרדוויל וTHE PITT.עכשיו כבר אין לך סדרות אחרות שיסיחו את דעתך. (אוקי, בעצם סיפורה של שפחה)
כן, אני פשוט רגילה לכתיבה של הספרים.ת מתכוונת למוגידיון (הארורה העכיבישית)?
אאס סדאי עדיין בנות אדם אז אם הן עסוקות במשהו זו לא בעיה לתת להן מכה חזקה בראש ולעלף אותן.בעצם מה באמת קרה עם הזאת מהאג'ה השחורה שמין נתנה לה מכה בראש? לפעמים נורא קל להביס אג'ה שחורה כנראה.
אני יכולה להבין למה הם החליטו להרוג את סוואן, זו לא תהיה בעיה לתת לנשים אחרות לעשות את מה שהיא עשתה. ויש גם דברים שכבר אי אפשר לעשות כמו רומן עם גבר שהיה דיי משמעותי ועכשיו חסר הגיון כי היא לסבית בסדרה.טוב, אנחנו יודעים שהם הולכים לעשות הרבה פחות עונות מאשר ספרים.
אני זוכר שהשינויים מהספרים הטריפו אותי במשחקי הכס.
שם גם הרגיש לי שזה נעשה פחות טוב, אבל כמובן שאין לי דרך אובייקטיבית להסתכל על זה.
אז הוא אבא שלה?הוא היה המאהב של אימא שלה.
להמשיך לחפש את ליאנדרין ולקחת את זה ממנה חזרה כמובן.הם ניסו למנוע מהן לעשות את זה, אבל הן נכשלו אז מה יש להם לחפש בעיר הדוחה הזאת בכול מקרה?
כאילו לנפיר שולחת מישהי להרוג את מאט?בגלל שמאט היה במקור עם רנד בשממה הם עשו סלט ונתנו ללאן קצת מהעלילה של מאט ודפקו את זה טוטלית.
דה!*אני מניחה שהם רצו להראות שלאף אחד עד עכשיו לא ממש יצא משהו טוב מזה שהוא הלך עם האופל.
וואלה.גם החכמות יודעות. הנשים הולכות פעמיים, פעם לטבעות ואז בסוף האימונים שלהן לעמודי הזכוכית ורואות מה שהגברים ראו.
מעיקים אלה.הבעיה שכמו שראינו לאיאלים יש קטע רציני של כבוד. זה לא העלה, זה העובדה שהם שברו שבועות.
גם שליטה במחשבות זה מארג שאחיות אחרות רואות?אני חושבת שהם נצמדו לחוקים של הספרים ואם מישהי מתעלת כול מי שיכולה לתעל יכולה לראות את המארגים שלה, אז לא נראה לי שיש דבר כזה מארגים בלתי נראים. זה פשוט פוליטיקה.
יאפכן, אבל להביא סופת גשם רצינית למדבר למקום שיש אנשים שמעולם לא ראו ממש גשם, זה מרשים, זה גורם לו להיראות קצת יותר כמו משיח.
יופיסה"כ אני ממש מרוצה מהפינאלה הזאת(יש עוד כמה דברים שאני רוצה להזכיר אבל זה נראה לי ספוילר של ממש לספרים).
לא נראה לי שהרבה בכלל מגיעים לשער הזה. הוא מוחבא בבית עם שומרים.אבל אם כל מי שעובר דרכה נעלם אז הם יבינו שמשהו מוזר וצריך למנוע את היכולת לעבור דרכה.
אוי לא באמת? אבל אנחנו קלירלי באמצע הסיפור!!הסדרה עדיין לא חודשה לעונה רביעית
ואומנם נראה שכולם מסכימים שהסדרה רק משתפרת, בסופו של דבר זה לא דווקא מספיק עם סדרה יקרה כזאת.
גם שמעתי לאחרונה שהיה איזה פיטורים של מישהי בכירה באמזון ואומרים שזה סימן רע לגבי ההשקעה העתידית בסדרות עתירות תקציב כאלו.
אני מאוד מאוד מאוד מקווה שכן יגיע החידוש.
אבל אם לא אז אני כנראה אלך לספרים כדי לראות כיצד זה מסתיים (אפילו אם זה שונה)
כן זהאאס סדאי עדיין בנות אדם אז אם הן עסוקות במשהו זו לא בעיה לתת להן מכה חזקה בראש ולעלף אותן.
לא, תום אמר שהוא הגיע כשהיא הייתה בערך בת 3.אז הוא אבא שלה?
ואם הן גם ברחו מהעיר? גם להן אין שום סיבה להישאר שם.להמשיך לחפש את ליאנדרין ולקחת את זה ממנה חזרה כמובן.
לא, הייתה התקפה של טרולוקים או יצורי אפל עוד כשהם היו באזור של רוהידין. למאט ולהעלמה הזאת היו יחסים רומנטיים ותוך כדי המתקפה היא ניסתה להרוג אותו.כאילו לנפיר שולחת מישהי להרוג את מאט?
הכול, זה כמו שורין ידעה לחסום את ההתקפה של נעומי בפרק הראשון.גם שליטה במחשבות זה מארג שאחיות אחרות רואות?
לא נראה לי שהרבה בכלל מגיעים לשער הזה. הוא מוחבא בבית עם שומרים.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.