🚪the other side OFF the door👗

didalf

Well-known member
הלכתי לישון ב-02:30 בגלל ספר שאני קוראת,
וואו:-0
האמת קרה לי לא מזמן כי הייתי חייבת שהזוג בספר שקראתי יהיה כבר ביחד זה שיגע אותי:-D
ואז התעוררתי בסביבות 6 לשירותים ואז כשבאתי לחזור לישון התחלתי לפנטז כבר על הקפה אז נכנעתי וקמתי.
באיזה עולם קפה עדיף על עוד שינה???

מקווה שלפחות הפיט יצדיק את זה
ראיתי בפייסבוק שמישהו תיאר את זה "דרמה רפואית נטו בלי קשקושים של החיים הפרטיים שלהם" ואני כזה: "מממ אז איפה הכיף? טנקיו נקסט"

ומזל שיש לנו חצי שנה חינם.
כן זה לא שווה כסף בינתיים. מקווה שאני אזכור לבטל עוד חצי שנה חחחח

איט'ס באפי אול אובר אגן.
יתר גרוע, כי זה ממש מדובר כרגע וממש מלא אנשים ציפו לזה ופרסמו בכל מקום שזה יגיע. כנסו בהם:-[

dilly snake

Well-known member
אנשים אמיצים אתם! (סתם האמת שבסוף גם אני יצאתי קצת).
זה לא אומץ, זה אין ברירה( הלכתי לעבודה עם שקית עם נעליים נוספות ושני זוגות גרביים :-D ).

גם הבריזו לנו מלא אנשים, אני חושבת שהבוס שלי איבד חצי שנה מהחיים בגלל העצבים.
ראיתי בפייסבוק שמישהו תיאר את זה "דרמה רפואית נטו בלי קשקושים של החיים הפרטיים שלהם" ואני כזה: "מממ אז איפה הכיף? טנקיו נקסט"
כן, זה נטו רפואה. הכל בחדר מיון וריאליסטי ברמה פסיכית.

בואו נגיד שזה 180 מעלות מהאנטומיה של גריי.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אוקי אז אחרי העבודה, אחרי שהתחלתי את הראיון עם קונור, בזמן שיחת טלפון עם החברה שפוטרה מהעבודה, נרשמתי לHBO Max.
ואז גיליתי שאין HR🤕
וגם גיליתי שהממשק של זה זהה באופן הזוי לנטפליקס. וגם שיש איזה מיליון סדרות וסרטים שבא לי לראות (או לראות מחדש)
בנתיים הסתפקתי בלראות את הפרק הראשון של הפיט.

הלכתי לישון ב-02:30 בגלל ספר שאני קוראת
קרה לי יותר מידי פעמים.
קרה לי גם מאוחר יותר.

בספר האחרון שלי סיימתי אותו אחרי מרתון שעות קריאה ב5 לפנות בוקר. אבל זה היה יום שישי אז לא כל כך נורא.
למה כל גשם בחורף הזה חייב לבוא בצורה של סופה מהגיהינום? למה אי אפשר סתם גשם רגיל?
מקווה שאף אחד מכם לא מוכרח לצאת היום מהבית.
לא הפריע לי להיות מחוץ לבית.
הבעיה היא הפסקות החשמל שגורמות לקור וחוסר בטלוויזיה ומחשב.
איט'ס באפי אול אובר אגן.
וואי איזה מעצבן זה היה באמת.
אבל בסוף פטרנו את זה בכך שהתחלנו צפיה משלנו בלעדיהם וזה גרם להם להביא אותה סוף סוף (אל תמכרו לי שזה היה צירוף מקרים)

didalf

Well-known member
כן, זה נטו רפואה. הכל בחדר מיון וריאליסטי ברמה פסיכית.
כן לא בשבילי.
בואו נגיד שזה 180 מעלות מהאנטומיה של גריי.
בתכלס גם בזה מעולם לא צפיתי.
אני לא אוהבת סדרות בתי חולים היחידה שראיתי זאת סקרבס כי זה קומדיה.

וגם גיליתי שהממשק של זה זהה באופן הזוי לנטפליקס
מה זה ממש שונה מנטפליקס חסר הדבר הכי נחמד שזה כשאתה עומד על משהו יש תקציר וטריילר. אפילו תקציר אין!!!

הייתה לי לפני חצי שעה כבר נבהלתי אבל חזר תוך 10 דקות.

אבל בסוף פטרנו את זה בכך שהתחלנו צפיה משלנו בלעדיהם וזה גרם להם להביא אותה סוף סוף (אל תמכרו לי שזה היה צירוף מקרים)
אלי הטלוויזיה קוראים פה זה ידוע.
(אז אם הם קוראים פה איפה HR???)

Lhuna3

Well-known member
באיזה עולם קפה עדיף על עוד שינה???
זה היה התלבטות קלה אבל עובדה שהקפה ניצח.

המממ האמת בכלל לא ידעתי שזה רפואי. אבל אם ככה אז מעניין באמת מה מעניין בזה ולמה זה כזה נחשב.
מספיק מסקרן אותי בשביל להתחיל לפחות.

כן זה לא שווה כסף בינתיים. מקווה שאני אזכור לבטל עוד חצי שנה חחחח
פשוט תחשבי על HBO בתור בנאדם, שיש לו יומהולדת בתאריך 13.7, ואז את בטוח תזכרי את זה.
(וגם תזכירי לנו כמה ימים לפני, תודה).

אם התכוונת אלי אז אני לא הכתובת כי זה לא הכי דחוף לי כרגע...

( הלכתי לעבודה עם שקית עם נעליים נוספות ושני זוגות גרביים :-D ).
|כן| לזה אני קוראת "מוכנות"! :-D
חרי שהתחלתי את הראיון עם קונור, בזמן שיחת טלפון עם החברה שפוטרה מהעבודה, נרשמתי לHBO Max.
ולי תמיד סיפרו שגברים הם גרועים במולטיטסקינג.
בנתיים הסתפקתי בלראות את הפרק הראשון של הפיט.
אהבת? אני מקווה גם בקרוב.
קרה לי גם מאוחר יותר.
גם לי.
אוי לא.
שום צירופי מקרים, זה ברור שהיתה פה התערבות עליונה.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
מה זה ממש שונה מנטפליקס חסר הדבר הכי נחמד שזה כשאתה עומד על משהו יש תקציר וטריילר. אפילו תקציר אין!!!
אוקי זה נכון.
האמת שממש לא חסר לי הטריילר שמתחיל נגד רצוני, אבל כן חסר לי התקציר שקופץ.

העניין הוא שזה הרבה יותר דומה לנטפליקס מאשר אפל, דיסני או אמזון.
אלי הטלוויזיה קוראים פה זה ידוע.
(אז אם הם קוראים פה איפה HR???)
הם מחכים שלונה תצפה כבר בחצי מהסדרה.
המממ האמת בכלל לא ידעתי שזה רפואי. אבל אם ככה אז מעניין באמת מה מעניין בזה ולמה זה כזה נחשב.
מספיק מסקרן אותי בשביל להתחיל לפחות.
לא ידעת שהפיט זאת אפילו סדרת רפואה?
זה כאילו הדבר הכי ידוע לגביה. ויש עוד כמה דברים ידועים לגביה שעכשיו אני מבין שאת לא יודעת.
אז רצית לצפות בה רק על סמך ההייפ?
אבל את HR את חושבת שאת לא תאהבי למרות ההייפ כי את יודעת על מה זה.
איך את יודעת שהפיט הוא לא גם על רומן בין שני שחקני הוקי? (זה ל, אבל זה היה נחמד אם זה היה לפחות עלילת משנה)
אהבת? אני מקווה גם בקרוב.
אהבתי.
האמת שלא הייתי אפילו בטוח ממש עד כמה אהבתי עד שכתבתי עכשיו מגילה על הפרק הראשון בשרשור סדרות.
אז אני ממש רוצה שתצפי כדי שתוכלי להגיב (אל תדאגי אין שם בכלל שחקני הוקי סקסיים)

אולי אני אעשה צפיה חוזרת.
זה בקשר לHeated Rivalry נכון? (אני פתאום תוהה האם מישהו קורא כאן ולא מבין שHR זה Heated Rivalry)
כי בכלל אין שאלה מבחינתי שאני אעשה צפייה חוזרת.
השאלות הן רק מתי וכמה פעמים.
אני ממש שוקל לראות שוב כבר השבוע.
אבל אני גם בטח אעשה כשרעות תראה לראשונה וכשלונה תראה סוף סוף (אפילו שהיא לא תספר לנו כדי שלא נכעס עליה אם היא לא תאהב את זה מספיק, אבל תכלס ברור שהיא כן תאהב את זה מספיק)

Lhuna3

Well-known member
אוקי זה נכון.
האמת שממש לא חסר לי הטריילר שמתחיל נגד רצוני
את זה אני גם לא אוהבת.

הם מחכים שלונה תצפה כבר בחצי מהסדרה.
נכון :mad:

זה כאילו הדבר הכי ידוע לגביה. ויש עוד כמה דברים ידועים לגביה שעכשיו אני מבין שאת לא יודעת.
אני לא יודעת עליה כלום, אז אל תגיד.
אז רצית לצפות בה רק על סמך ההייפ?
כן.
אבל את HR את חושבת שאת לא תאהבי למרות ההייפ כי את יודעת על מה זה.
איך את יודעת שהפיט הוא לא גם על רומן בין שני שחקני הוקי? (זה ל, אבל זה היה נחמד אם זה היה לפחות עלילת משנה)
זה לא שאני חושבת שאני לא אוהב כי אני יודעת על מה זה. בעקרון אני גם אוהבת מערכות יחסים של גייז גברים וזה הרבה פעמים מרגש בעיני.
אין לי גם שום דבר נגד הוקי, במיוחד שזה לא בספר שצריך לקרוא תיאורים של משחקים.
בתיאוריה זה משהו שאני יכולה לאהוב.
אבל אני חוששת שאני אולי דווקא לא אוהב. למה? לא יודעת, אולי אני אנסה להסביר אחרי הניסיון השני.

אז אני ממש רוצה שתצפי כדי שתוכלי להגיב
אז זהו שהתחלתי לצפות ועכשיו אתה מפריע לי להמשיך עם ההודעה הזאת.

didalf

Well-known member
זה היה התלבטות קלה אבל עובדה שהקפה ניצח.
מזעזע בעיניי

פשוט תחשבי על HBO בתור בנאדם, שיש לו יומהולדת בתאריך 13.7, ואז את בטוח תזכרי את זה.
(וגם תזכירי לנו כמה ימים לפני, תודה).
:-D:-D

אם התכוונת אלי אז אני לא הכתובת כי זה לא הכי דחוף לי כרגע...
לא את את מקולקלת עזבי
אני מדברת על שאר האינטרנט

זה כאילו הדבר הכי ידוע לגביה.
חחחחחחח לגמרי:-D

כי אז הייתי מביעה עניין:-D

זה בקשר לHeated Rivalry נכון? (אני פתאום תוהה האם מישהו קורא כאן ולא מבין שHR זה Heated Rivalry)
חחחח כן איזה ראשי תיבות מעצבנים

limors2

Well-known member
היטד רייבלרי עוד לא עלתה בכלל לhbo max, לא? היא לא עולה רק ב23.1? זכור לי שראיתי משהו על זה בפיד פייסבוק שלי שהפך להיות רק hr.

לי בכל מקרה לא ברור למה אין את הסדרה המצויירת של הארלי קווין 😔

Reutk

Active member
חיכיתי לשרשור אוף חדש כדי לספר ש"גיליתי" שיר חדש של טיילור סוויפט ואני ממש ממש אוהב אותו

למה אתה עושה לי ספויילרים עוד לא הגעתי לאלבום הזה :-P: .
סתם, כאילו באמת עוד לא הגעתי אליו בסדר שאני מקשיבה לאלבומים אבל אני כן כבר מכירה אותו והוא מדהים.

ד"א זה היה השיר הפתעה שלי ועשינו דואט עם טיילור במקום בון איבר והיא חייכה|מאוהב|
אם תקשיב טוב תשמע אותי בקהל:-P:
:-D :-D בהתחלה כל מה שכתבת נשמע לי סינית. אבל אז נזכרתי שסיפרת על זה שהלכת להופעה של טיילור זאת הייתה הפעם הראשונה ששמעת את השיר בהופעה או שהכרת את השיר והפתעה הייתה רק שזה היה שיר הזה?

כן לונה בשש בבוקר אף אחד עוד לא קם להעמיס על השרתים
אנשים כמו ב24:00 להירשם.

הלכנו לאכול בחוץ (
סתם הלכתם או שזאת הייתה פגישה או משהו כזה? אני לא הוצאתי את האף שלי לשום מקום אתמול אם לא הייתי חייבת.

אולי אני אעשה צפיה חוזרת.
קצת בא לי
יפה שקצת בא לך (ושאני אומרת יפה אני מתכוונת לא יפה בכלל)
וגם לתרום להם צפיות:-P:
נראה לי שהם יסתדרו גם בלי.
אני חושבת לקנות את שאר הספרים כדי לתמוך בסופרת אבל אם אני אגלה שהיא אנטי ישראל אני לא ארצה לתמוך בה.
זה ממש מבאס הקטע הזה שאתה אוהב יצירה שמישהו עשה ורוצה להביע תמיכה בו אבל אני לא יכולה באמת לעשות את זה בלב שלם כי אולי היא נגד ישראל ואני גם לא רוצה לבדוק כדי לא להתבאס.

אני חייבת שוב להזהיר שבכלל לא בטוח שאני הולכת לאהוב את זה ;-# ואם אני לא אוהב אז אני אולי אמנע מתגובות בשביל לא לעצבן פה את כולכם
אני מקווה שתאהבי אבל ממה שאני כבר מכירה שאת אוהבת ופחות אוהבת אני לא מצפה לכך בסבירות גבוהה.
לא הייתי רוצה שתמנעי מלהגיב כדי לא לעצבן, כי לי כן יהיה מעניין לקרוא מה שיהיה לך לכתוב גם אם זה משהו שנראה לך שיעצבן, כמו העלילה לא אמינה או משחק לא אמין בעינך או משהו אחר. כי אם לא תתחברי לעלילה עצמה זה לא יפתיע אותי ודברים אחרים פשוט יהיה לי מעניין לדעת איך את ראית אותם לעומתי. אבל כמובן שאם לא תאהבי וזה גם לא יעשה לך חשק לכתוב על זה זה בסדר.

למעלה