🚪the other side OFF the door👗

dilly snake

Well-known member
יאווו גם השכנים שלי ממול עושים מסיבהההההההה
אני שומעת את כמות האנשים שם ורואה את המכוניות ברחוב אין מצב שכולם נכנסים בממד כמו שלנו!!
מה זה החוסר אחריות הזה??
למה אנחנו ויתרנו על הסעודת פורים שלהם והם מתהנגים בזלזול ככה??
הם מעצבנים אותי ממש:-[
אצלנו ברחוב זה ממ"דים שמיועדים ל5-6 משפחות ולא נראה לי שאם יהיה משהו הדיירים האחרים של הביניין יוכלו להיכנס לשם.

הם גם עושים מנגל ולא הבנתי מה הקטע, אם תהיה התראה הם יספיקו לכבות ואז ידליקו שוב? ישאירו דולק וילכו למקלט? 8-*

didalf

Well-known member
אצלנו ברחוב זה ממ"דים שמיועדים ל5-6 משפחות ולא נראה לי שאם יהיה משהו הדיירים האחרים של הביניין יוכלו להיכנס לשם.
אז פה מדובר בבתים פרטיים זה ממד למשפחה. יש שם הרבה יותר מידי אנשים בשביל זה.
הם גם עושים מנגל ולא הבנתי מה הקטע, אם תהיה התראה הם יספיקו לכבות ואז ידליקו שוב? ישאירו דולק וילכו למקלט? 8-*
וואי גם פה היה ריח של מנגל קודם ומאז בא לי:-D

דיברגנט חדש

Well-known member

מהמסך למגרש? כוכב "טד לאסו" נבחן בקבוצת כדורגל בארה"ב

כריסטו פרננדס, הידוע בזכות תפקידו כדני רוחאס בסדרה המוכרת, נבחן באל פאסו לוקומוטיב מה-USL צ'מפיונשיפ, נחשבת לליגה השנייה בהיררכיית הכדורגל האמריקאי. בצעירותו נחשב לכישרון מבטיח, אך בגיל 15 סבל מפציעת ברך שגרמה לו לשנות כיוון​

דורי 1981

Well-known member
אבא : זה נראה כאילו דילגו עלינו הפעם אני הולך להתקלח ולישון.
*דקה אחרי זה אזעקה*
הוא עושה בשכל. למי יש כוח לרוץ לממ"ד ולמקלט כל היום? אני עשיתי שיעור פילאטיס מוקלט במקביל לצבע אדום, כשכל התריסים סגורים. כשכולם נכנסו לפאניקה, נשמתי.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
מה שלום כולם?
הי,
נראה לי שאני קצת בדיכאון היום. ומחר אני צריך ללכת לעבודה ואין לי חשק ויהיו כל מיני מתנדבים ומצב לא ברור. הכל לא ברור. איך אני אמור לרשום את השעות שלי? כמה זמן המלחמה הזאת תמשיך? באיזו מידה נמשיך לעבוד תוך כדי המלחמה? מה לכל הרוחות קורה?
רוב הזמן אני פשוט חסר אנרגיה. היום עשיתי איזה 17 שיחות טלפון וזה לקח ממני כל כך הרבה אנרגיה.
והמצב בעבודה די חרא עוד לפני העבודה ויותר ויותר אין לי מושג איך להתמודד עם זה.
כלומר יש קלונקס, אבל אי אפשר להגזים.

תחזיקו מעמד כולם.
מצטער שאני לא מגיב יותר,
יש לי לפעמים פתאום נקודות שיש לי כוח וחשק לכתוב כאן, אבל רוב הזמן אני רק בוהה במסך.

didalf

Well-known member
הי,
נראה לי שאני קצת בדיכאון היום. ומחר אני צריך ללכת לעבודה ואין לי חשק ויהיו כל מיני מתנדבים ומצב לא ברור. הכל לא ברור. איך אני אמור לרשום את השעות שלי? כמה זמן המלחמה הזאת תמשיך? באיזו מידה נמשיך לעבוד תוך כדי המלחמה? מה לכל הרוחות קורה?
רוב הזמן אני פשוט חסר אנרגיה. היום עשיתי איזה 17 שיחות טלפון וזה לקח ממני כל כך הרבה אנרגיה.

תחזיקו מעמד כולם.
מצטער שאני לא מגיב יותר,
יש לי לפעמים פתאום נקודות שיש לי כוח וחשק לכתוב כאן, אבל רוב הזמן אני רק בוהה במסך.
|חיבוק|

Lhuna3

Well-known member
הי,

תחזיקו מעמד כולם.
מצטער שאני לא מגיב יותר,
אוי נשמע קשה ממש |נחמה|
אני אעתיק מעדי|חזיר| כי מה נחמה יותר טובה מאלו?
1772653853249.png 1772653893173.png 1772653932122.png

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אוי נשמע קשה ממש |נחמה|
אני אעתיק מעדי|חזיר| כי מה נחמה יותר טובה מאלו?
צפה בקובץ המצורף 142654 צפה בקובץ המצורף 142655 צפה בקובץ המצורף 142656
אתן נורא חמודות.

האמת אולי אני צריך לחזור לסדרה - אני בעצם לא המשכתי את הצפיה החוזרת מאז פרק 2 - והיא לחלוטין פיל גוד.

didalf

Well-known member
זה לגמרי קרינג' ואני מסכימה איתך גם שרוב המערכונים שלהם קרינג'... (אבל אני כבר פחות רגישה לזה ממך נראה לי)
פשוט בדכ אין לי סיבה לצפות אז לא אכפת לי שיקרינג'ו את עצמם למוות, אבל כשיש אנשים שאני אוהבת זה בעיה.
למשל שבוע הבא הארי.
תמיד כשסוויפטיז מדברות על זה שהן מקוות שטיילור תעשה SNL רק אני מתפללת בשקט שלא (או שתהיה רק אורחת מוזיקלית)

dilly snake

Well-known member
הוא עושה בשכל. למי יש כוח לרוץ לממ"ד ולמקלט כל היום? אני עשיתי שיעור פילאטיס מוקלט במקביל לצבע אדום, כשכל התריסים סגורים. כשכולם נכנסו לפאניקה, נשמתי.
הקטע שהוא חשב שזה לא אצלנו ואז עשה נאחס וכן היה. הוא הקשיב להוראות של פיקוד העורף והתפקיד שלו בגדול שיש אזעקות זה להרגיע את הכלבים שלנו ואז הלך לישון שזה נגמר.

דורי 1981

Well-known member
הקטע שהוא חשב שזה לא אצלנו ואז עשה נאחס וכן היה. הוא הקשיב להוראות של פיקוד העורף והתפקיד שלו בגדול שיש אזעקות זה להרגיע את הכלבים שלנו ואז הלך לישון שזה נגמר.
משפחה מעניינת. אבא הולך לישון, את שותה יין במקלט. מי עוד?

למעלה