🕵️‍♂️ A Man on the Inside - עונה 2 🕵️‍♂️

טוני החתול

Well-known member
מנהל
העונה החדשה של A Man on the Inside

היה מאוד נחמד לחזור לדמות של צ'ארלס.
כזה מצחיק איך הוא אוהב להיות מרגל וכזה מוזר בזה.
כמו עם הדיווחים ההרבה יותר מידי מפורטים שלו שמטריפים את הבוסית שלו.

ויפה שנתנו לו שוב לרגל בדמות עצמו. הרבה פחות מבלבל. אני מניח שהפעם לא יבלגנו דברים בכך שהבוסית שלו תהיה כאילו הבת שלו.

כל מיני דמויות נחמדות ומעניינות.
תמיד כיף לראות שוב את מקס גרינפילד (בעיקר כי הוא כל הזמן משחק בסדרות שלא מעניינות אותי לראות)
ובמיוחד נחמד שיש את מרי סטינבורגן (אשתו בחיים של טד דנסון) והמשיכה המיידית בינהם חמודה.
רק שזה כמובן בעייתי שהיא בתוך החקירה שהוא עושה (אם כי אני חושב שהיא לא יכולה להיות זאת ששרפה את הציור לפחות כי הוא היה איתה) (אבל אולי היא עובדת עם מישהו)

מאוד נחמד לראות שוב את הדמות דידי, מנהלת בית האבות (השחקנית סטפני ביאטריס), אם כי לא היה ברור מה היה הקטע עם כל קו העלילה הזה. לרגע חשבתי שאולי היא מתחילה עם ג'ולי, אבל אז נראה שזה אולי היה בקטע של להדגיש את הקטע החשדני של ג'ולי כי יכנסו לאיזה משהו בעבר שלה. או אולי שניהם.

נערך לאחרונה ב:

Lhuna3

Well-known member
ראיתי את הפרק הראשון בעונה החדשה של A Man on the Inside
גם אני!
תמיד כיף לראות שוב את מקס גרינפילד (בעיקר כי הוא כל הזמן משחק בסדרות שלא מעניינות אותי לראות)
כן אני גם מחבבת אותו.
ובמיוחד נחמד שיש את מרי סטינבורגן (אשתו בחיים של טד דנסון) והמשיכה המיידית בינהם חמודה.
גם שחקנית שאני מחבבת. לא ידעתי שהיא אישתו של טד. זה באמת נחמד.
רק שזה כמובן בעייתי שהיא בתוך החקירה שהוא עושה (אם כי אני חושב שהיא לא יכולה להיות זאת ששרפה את הציור לפחות כי הוא היה איתה) (אבל אולי היא עובדת עם מישהו)
אני חושדת דווקא במזכירה/מנהלת/לא יודעת מה היא בדיוק, אבל זאת שהגיעה עם המנהל של הקולג' הזה לשכור אותם לחקירה.
(אבל זה גם יהיה טוויסט קצת צפוי מדי, אז בטח לא)
מאוד נחמד לראות שוב את הדמות דידי, מנהלת בית האבות (השחקנית סטפני ביאטריס), אם כי לא היה ברור מה היה הקטע עם כל קו העלילה הזה. לרגע חשבתי שאולי היא מתחילה עם ג'ולי, אבל אז נראה שזה אולי היה בקטע של להדגיש את הקטע החשדני של ג'ולי כי יכנסו לאיזה משהו בעבר שלה. או אולי שניהם.
ממש קטע לא ברור, אבל אני גם הייתי בכיוון של אולי יהיה ביניהן משהו.
מה דעתך שנעשה לזה שרשור?

טוני החתול

Well-known member
מנהל
מה דעתך שנעשה לזה שרשור?
אני בטעות העברתי את ההודעה שלי על דאונטון אבי בהתחלה 🤦‍♂️
אבל הצלחתי לתקן את זה.

רק שעכשיו אם לוחצים על הציטוט שעשית לי בהודעה שלך זה מוביל לשרשור האחר להודעה על דאונטון...

גם שחקנית שאני מחבבת. לא ידעתי שהיא אישתו של טד. זה באמת נחמד.
הם זוג ממש ידוע.
אני ממש אוהב את שניהם.
אני חושדת דווקא במזכירה/מנהלת/לא יודעת מה היא בדיוק, אבל זאת שהגיעה עם המנהל של הקולג' הזה לשכור אותם לחקירה.
(אבל זה גם יהיה טוויסט קצת צפוי מדי, אז בטח לא)
כן, זה יהיה די צפוי אם זאת היא. מה שאולי הופך את זה ללא צפוי...
אני גם לא בטוח מה היא בדיוק, אבל היה קטע מצחיק כשנשיא האוניברסיטה מציג אותה בתור הפרובוסט ואז צ'ארלס מסביר לג'ולי מה זה פרובוסט והיא אומרת לו שהיא הייתה פשוט מגגלת את זה אחרי שהם היו עוזבים.

בכל מקרה אני עשיתי את זה עכשיו יחד עם המילה morfix וקיבלתי: מנהל אקדמי בכיר באוניברסיטה.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
קצת על פרקים 2 ו3
אז קפצו מעל כל הבעיה של זה שצ'ארלס משקר למונה, בכך שהוא פשוט סיפר לה את האמת כמעט מיד.
והם ממש חמודים יחד.
גם היה החבר שלו מבית האבות.
והבת שלו פגשה את מונה והייתה בסדר עם זה שהוא יוצא עם מישהי חדשה ואני שמח.

ומסתבר שהנכד החצי מסטול שלו דווקא די חכם, השיג את רשימת השמות של מי שהיה שם ממש בקלות.

לא היה בכלל את דידי וזה חבל.
אבל גילינו יותר על העבר של ג'ולי ולמה היא חשדנית כל כך כנראה - אמא שלה הייתה עבריינית.
וצ'ארלס עוזר לה להבין שהיא רוצה להתחבר איתה ובנתיים נראה שהכל הולך בסדר כי היא יוצאת איתה למאורע של העבודה וחשבתי שמשהו יקרה שם אבל כנראה שלא. אני מניח שמשהו יקרה בהמשך.

(אגב, מי שמשחק את הבן זוג של אמא של ג'ולי שיחק את הבן זוג של הדמות של דידי בברוקלין 99) (הוא גם שיחק בהמקום הטוב ששם טד דנסון שיחק) (חוץ מזה גם מקס גרינפילד וגם והפרופסור הצעיר לעיתונאות שיחקו בורוניקה מארס)

אה ובילו יותר זמן עם המיליארדר הנוראי ההוא שגילינו שלמרות מה שהיה נראה מהמפגש הראשון איתו, הוא בעצם אפילו יותר נוראי.
גם בילינו יותר זמן עם הפרובוסט והיא ממש חמודה.

וזהו נראה לי לשני הפרקים האלו.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
לא היה לי משהו מעניין לכתוב על פרק 4 של העונה, אבל יש לי על פרק 5

זכור לי שגם בעונה הראשונה היא הייתה הכי טובה כשהיא לא עסקה בעלילה הבלשית.
והנה הפרק הזה שלחלוטין לא עוסק בעלילה הזאת הוא הפרק הכי טוב בעונה עד כה.
אני גם מאוד אוהב את החיבור של כל הדמויות השונות יחד לארוחת ערב משותפת.
הנכדים של צ'ארלס כאלו הזויים באופן מצחיק. כמו זה שפשוט הזמין בחורה שהוא לא מכיר.

ואוקי הבהירו לנו שג'ולי היא לסבית (או בי) אז ברור שזה ילך לאנשהו עם דידי. אפילו אם עדיין לא קרה בפרק הזה.
מסכנה ג'ולי עם כל העניין עם אמא שלה, זה היה עשוי ממש יפה וגם איך שזה התחבר עם זה שאמילי מתגעגעת אל אמא שלה.

קו העלילה עם זה שמונה "הורסת" את התוכנית של צ'ארלס לחג ההודיה פחות עבד לי. כלומר היא פשוט רוצה לעשות את מה שכיף לה. וזה לא שהיא הייתה מגעילה.

אפולו היה מעולה. אבל איך לא עשו סצנה שלו ושל דידי יחד?

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אחרי כמה ימים שהייתי עסוק עם סדרות חשובות יותר (ועוד כמה ימים ששכחתי מהסדרה הזאת כי היא לא כל כך מעניינת) חזרתי אליה היום.

מונה מטורפת לחלוטין והייתי חושב שהיא ה"רעה" אבל נראה לי שמתמקדים יותר בשאלה האם היא מתאימה לצ'ארלס. אבל אולי זאת כן היא, אבל תכלס מי שעושה את זה (מה העניין? זה שמישהו גנב את המחשב של המנהל ושרף ציור?) הוא בטח לא באמת רע.
הפרובוסט ההיא חמודה. והיא גם מאוד מלאת תשוקה לגבי המכללה הזאת ואמרו שמי שכתב את המסרים הוא מלא תשוקה אז אולי זאת היא למרות שאז למה היא עוזרת להם. בעצם כי המנהל אמר לה. אבל היא כל הזמן אומרת שהיא תפוטר אם לא יפטרו את הבעיה. טוב עדיין נראה לי שזאת היא.
אשתו של המיליארדר (זוכרים שפעם מיליונרים היו עניין? כיום מיליונר זה פשוט מילה בסדרות וסרטים בשביל מישהו שהוא לא עני) היא מצחיקה ומסתבר בהריון והזויה ומסתבר שהייתה באוניברסיטה אבל לא הייתה מודעת למגדל אייפל או ללינקולן, אבל כן יודעת איך לעקוב אחרי בעלה דרך הטלפון. הייתי אומר שהיא זומרית אבל אם היא בת 30 אז היא נולדה ב1995 וזה אומר שטכנית היא עדיין מילניאל. הצירוף שלה עם ג'ולי שסובלת מכל רגע היה מצחיק.
הפרופסור לספרות הוא הבחור שמשחק שח מט החדש. רק שהוא כרגע מגעיל לצ'ארלס (באופן מוגזם לחלוטין) אבל בטח יהפוך להיות חבר שלו.

חזרה למונה - רציתי להרביץ לה כשהיא בערך הובילה את אמילי להתפטר מהעבודה שלה לפני שהביאו את הלחם. מזל שהיא טכנית עדיין לא עשתה את זה אלא רק קבעה פגישה. אם אני הייתי מתפטר כל פעם שהיה עולה לי החשק להתפטר אז הייתי מתפטר יותר פעמים ממה שבפועל התפטרתי (והתפטרתי כבר כמה פעמים).
אבל זה בעצם היה החלק השפוי מהבילוי שלה עם אמילי לעומת זה שהיא קונה שמלת כלה למקרה שהיא תתחתן עם אבא שלה. כשחברה של אבא שלי מעירה לאבא שלי על משהו אחיות שלי כועסות עליה והיא כבר איתו מעל שנה.

מה עוד מה עוד...
צ'ארלס שיכור היה מצחיק.

והעניין בסוף שיש איזו תעלומה ותוכנית להרוס את המכללה כמעט גרמה לי להמשיך ישר לפרק הבא.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
מה דעתך שנעשה לזה שרשור?
אני קצת חשבתי שגם את תכתבי בשרשור, אבל בסדר
אולי אני צריך לעשות שרשור על כל סדרה גם אם רק אני רואה אותה

אוקי, אז התשובה שהייתה נראית לי הכי הגיונית בפרק 6 נראתה עוד יותר הגיונית בפרק 7 ואז כמעט ברורה בפרק 8.
די היה לי מוזר שבכלל חשדו במקס גרינפילד.
ואז כשהפרופסור לספרות (בן קול) התוודה זה עוד יותר היה ברור לי. ועוד עם המבטים. היה מגוחך לחכות עוד איזה 15 דקות (ומי יודע כמה זמן זה היה להם בזמן סדרה) עד שצ'ארלס פתר את זה. אם כי אני מודה שהפתיע אותי הגילוי שהרבה פרופסורים אחרים גם היו מעורבים.
אבל באופן כללי כמו בעונה הראשונה העלילה הבלשית הייתה הדבר החלש יותר בעונה. אולי בעצם אפילו יותר מאשר בעונה הראשונה.

כן היה נחמד שג'ולי התחברה חזרה עם אמא שלה. וכפי שהיה צפוי בסוף היא קובעת דייט עם דידי.
לא ציפיתי לזה שבסוף מונה תעזוב והיא וצ'ארלס יפרדו, אבל גם לא הייתי מושקע בזה רגשית אז לא במיוחד היה לי אכפת. (כלומר איכשהו היה לי יותר עצוב שאמא של ג'ולי ואפולו נפרדו כי היא מבוגרת מידי לילדים)

דבר אחד כן הפתיע אותי והיה גם ממש נחמד - זה שבסוף צ'ארלס שולח את בן אל דידי וגורם לכך שהיא מצרפת אותו לבית האבות. כי הוא יודע שהקהילה הזאת והיד המנחה של דידי יעשו לו טוב (והוא לחלוטין לא היה הולך על זה אם צ'ארלס היה מציע לו).
הסצנה בסוף של מועדון הספרים הייתה אחת הסצנות הכי נחמדות בכל העונה. אולי כי היא הזכירה סצנות נחמדות מעונה 1.
אני יכול לדמיין את בן והולי מצטרפים לקאסט המשנים שהמשיכו מעונה 1 לעונה 2 ועכשיו ימשיכו לעונה 3. (אם כי אני לא בטוח אם יחדשו אותה וזה לא יהיה נורא אם לא)

אבל נראה לי החלק הכי טוב בפרק היה כשקריסטן בל הופיעה על המסך.
ולרגע חשבתי - רגע האם הן רואות פרק של המקום הטוב? זה לא יהיה מוזר שאחת הדמויות הראשיות נראה כמו צ'ארלס?
אבל זה אפילו יותר מושלם כי זה היה ורוניקה מארס. ואפילו לא עשיתי את הקשר עד שג'ולי לא ציינה שזאת גם הייתה סדרה על בלשית פרטית.

הדבר היחיד שחבל בזה, עכשיו שאני חושב על זה, הוא שזה כנראה אומר שלא נקבל קרוסאובר בין הסדרות. היה יכול להיות מגניב אם ורוניקה וצ'ארלס היו משתפים פעולה על תיק.

למעלה