🔥♐state OFF grace❤️🎲

didalf

Well-known member
כן לא הייתי רעבה לארוחת ערב
מה זה טוג?
throne of glass הסדרה שאני קוראת עכשיו דיברנו על זה.
(לא באמת אכפת לי אם תקראי או לא)

also
כולם בסדר??
כן למה? לא הייתה אזעקה עכשיו.

אני רוצה לספר לכם שביום ראשון נסעתי עם ההורים שלי לקשת טעמים כי איפה שאני גרה אין סופרים עם חמץ(וזו הייתה פעם ראשונה מזה הרבה זמן שלבשתי ג'ינס וחזייה) .
:-D:-D
אני גם הייתי בקשת טעמים השבוע כי רציתי חמץ ואז הייתה אעעקה אבל יש להם ממד גדול אז הכל בסדר חוץ מהילד ששמע יובל המבולבל בלופים.
למרות שקצת התעצבנתי על אימא שלי והייתי בלחץ ומעופפת זה עבר בשלום.
יופי.
חייבים לצאת מהבית קצת.

Lhuna3

Well-known member
הסדרה שאני קוראת עכשיו דיברנו על זה.
(לא באמת אכפת לי אם תקראי או לא)​
אה תודה. דווקא נשמעת לי אולי, אבל כשהיא תהיה גמורה רק.
:-D:-D
אני גם הייתי בקשת טעמים השבוע כי רציתי חמץ ואז הייתה אעעקה אבל יש להם ממד גדול אז הכל בסדר חוץ מהילד ששמע יובל המבולבל בלופים.​
חחח וואי גם אני נתקעתי בממד של קשת טעמים, לפני איזה שבועיים. וזה בטח סניף אחר כי בממד הזה היה צפוף ואיכי.
חייבים לצאת מהבית קצת.​
הייתי עכשיו במרכז קניות בשביל בית מרקחת אוכל והיה מפוצץ באנשים כמו כל שישי או ערב חג... וגם היתה אזעקה באמצע, כמובן בדיוק כשהגיע התור שלי בבית מרקחת שהזמנתי מראש באינטרנט...

dilly snake

Well-known member
throne of glass הסדרה שאני קוראת עכשיו דיברנו על זה.
(לא באמת אכפת לי אם תקראי או לא)
החמישי מחכה לי באפליקציה עברית(ואני כנראה אתחיל אותו היום או מחר, אבל לא נראה לי שאני אטרח לקנות את השאר ואתאמץ לקרוא באנגלית. אני לא עד כדי כך נהנת מזה).

didalf

Well-known member
אה תודה. דווקא נשמעת לי אולי, אבל כשהיא תהיה גמורה רק.
אבל היא גמורה.
הסדרה השניה, ACOTAR, לא גמורה.

חחח וואי גם אני נתקעתי בממד של קשת טעמים, לפני איזה שבועיים. וזה בטח סניף אחר כי בממד הזה היה צפוף ואיכי.
איזה כיף לכולנו:-D
כאילו היה צפוף אבל בגלל שנכנסנו ראשונות תפסנו מקום ליד הקיר אפילו היה על מה לשבת.

הייתי עכשיו במרכז קניות בשביל בית מרקחת אוכל והיה מפוצץ באנשים כמו כל שישי או ערב חג...
כן הכל מפוצץ בחוץ אנחנו מדינה של פסיכים מיואשים שכבר לא אכפת להם.
וגם היתה אזעקה באמצע, כמובן בדיוק כשהגיע התור שלי בבית מרקחת שהזמנתי מראש באינטרנט...
אוי באסה.
למזלי כל האזעקות שנתקלתי בהן בחוץ עד כה היו בדיוק כשסיימתי את הקניה/לאכול.

החמישי מחכה לי באפליקציה עברית(
ייאי
התחלתי את הרביעי עכשיו.
ואני כנראה אתחיל אותו היום או מחר, אבל לא נראה לי שאני אטרח לקנות את השאר ואתאמץ לקרוא באנגלית. אני לא עד כדי כך נהנת מזה).
פחות יאיי:-(

dilly snake

Well-known member
עד שהתחלתי לקבל התראות על ירי מקדים בטאבלט לא הבנתי את המשמעות של "הגם אתה ברוטוס?" ואני לא מצליחה להבין איך לכבות את זה למרות שבהגדרות סימנתי שאני לא רוצה התראות על מקרי חירום 😭

dilly snake

Well-known member
מתכוונים ללכת לישון כרגיל הלילה?
לא נרדמתי עד אחרי האזעקה בשלוש ומשהו מרוב לחץ.

אבל עכשיו כאילו, אמורים לחזור לשגרה ולהעמיד פנים שלא קרה כלום? מה יצא מזה(חוץ מכל המוות וההרס של פתח תקווה?)

Lhuna3

Well-known member
לא נרדמתי עד אחרי האזעקה בשלוש ומשהו מרוב לחץ.

אבל עכשיו כאילו, אמורים לחזור לשגרה ולהעמיד פנים שלא קרה כלום? מה יצא מזה(חוץ מכל המוות וההרס של פתח תקווה?)
כן. אנשים מתו בשביל לפתוח את המיצר שהיה פתוח תמיד. אין מילים.

dilly snake

Well-known member
זה נורא , ויש גם הרס מטורף בערים כמו פתח תקווה, רמת גן, ראש העין ועוד...כל הרכבים שנשרפו, האנשים שלא הלכו לעבוד חודש ומגיע להם פיצויים, אנחנו נשאר פה עם קטסטרופה כלכלית .

כל המוות וההרס הזה(גם אזרחים באיראן ולבנון שאין להם קשר למשטר או חיזבאללה) ובסוף עוד חצי שנה אנחנו נקום באמצע הלילה שוב פעם לטילים.

dilly snake

Well-known member
הבוס שלי שלח לי עכשיו הודעה "מחר כרגיל ב-15:00" אז כתבתי לו שהתרגלתי שבימי חמישי אני רובצת בפיג'מה מול המחשב, הוא ענה לי שאני יכולה לרבוץ מול המחשב במרפאה בפיג'מה בתנאי שאני נועלת נעליים.

ואני לא מצליחה למצוא כוח נפשי לענות לו.

|בוקס|

(וזו כבר פעם רביעית או חמישית שאני מתלבטת עם עצמי אם היום רביעי או חמישי)

טוני החתול

Well-known member
מנהל
הזוי לחלוטין.
אולי לפחות האמריקאים יעיפו את טראמפ בעקבות הבלאגן אז משהו כן ייצא. אבל רוב הסיכוי שגם זה לא.
פרנסה לזגגים.
זה נכון.
כל המוות וההרס הזה(גם אזרחים באיראן ולבנון שאין להם קשר למשטר או חיזבאללה) ובסוף עוד חצי שנה אנחנו נקום באמצע הלילה שוב פעם לטילים.
אל תשכחי את זה שיהיה לנו שוב איזה חודש חודשיים של will they wont they שוב עם האירנים.
הבוס שלי שלח לי עכשיו הודעה "מחר כרגיל ב-15:00" אז כתבתי לו שהתרגלתי שבימי חמישי אני רובצת בפיג'מה מול המחשב, הוא ענה לי שאני יכולה לרבוץ מול המחשב במרפאה בפיג'מה בתנאי שאני נועלת נעליים.
רואים לך את הרגליים מתחת לשולחן שאת צריכה נעליים?

וכן, הזוי שאנחנו חוזרים ל"כרגיל"
וגם איכשהו בטח ינסו לעשות יום העצמאות כרגיל
למרות שבצפון עדיין מפציצים
ועדיין מילואימניקים טוחנים
ואני קראתי שיש באירן שטוענים שהם צריכים להמשיך להציץ אותנו עד שאנחנו יוצאים מלבנון ואני לא יודע אם זה הגיוני...

ואף אחד לא מדבר על זה שכבר עברו מעל 11 שנים ועדיין לא יצא סרט של קומיוניטי!

dilly snake

Well-known member
רואים לך את הרגליים מתחת לשולחן שאת צריכה נעליים?
ברצינות? אתה חושב שאני יושבת 4 שעות בלי לזוז? בלי פיפי? חוץ מזה אם אני צריכה להעביר לבוס שלי הודעות/לשאול אותו שאלות אני קמה וניגשת אליו.
אל תשכחי את זה שיהיה לנו שוב איזה חודש חודשיים של will they wont they שוב עם האירנים.
כן...שכחתי מכול הכיף שהיה קודם.
וכן, הזוי שאנחנו חוזרים ל"כרגיל"
כאילו יש רשויות שכבר מחר פותחות לימודים כרגיל, WTF?

אבל כל היום אני מנסה להיגמל מהטלפון, כי היו ימים שהייתי לוקחת אותו איתי עד למטבח וחזרה.

Lhuna3

Well-known member
חזרתי הביתהההההההההההההההה

למעלה