📺המחליפה של אין מתכון לאהבה היא משחק מכור

Hadar 169

Well-known member
מסתבר שקוריאנית היא אכן המחליפה או בשמה המקורי CONNECTION - דרמה בלשית
המעניין הוא שלפי הVOD היא תשודר מראשון עד חמישי-במקרה הזה אני פחות מתחברת לסגנון אבל אם זו תהיה משבצת שבועית קבועה, התחלופה תהיה די מהירה.
ככה שלפי התכנים שיביאו אחליט אם להשאיר את הערוץ|אקשן|אבל כן באסה.. זה היה רק עניין של זמן עד שייקחו כסף גם על הקוריאניות😕

נערך לאחרונה ב:

evglev1

Well-known member
מנהל
מסתבר שקוריאנית היא אכן המחליפה או בשמה המקורי CONNECTION - דרמה בלשית
המעניין הוא שלפי הVOD היא תשודר מראשון עד חמישי-במקרה הזה אני פחות מתחברת לסגנון אבל אם זו תהיה משבצת שבועית קבועה, התחלופה תהיה די מהירה.
ככה שלפי התכנים שיביאו אחליט אם להשאיר את הערוץ|אקשן|אבל כן באסה.. זה היה רק עניין של זמן עד שייקחו כסף גם על הקוריאניות😕
כן לגבי חזרת הקוריאניות בדצמבר חששתי שזה יהיה בערוץ בתשלום ולצערי זה קרה, היה נאיבי לקוות שהקוריאניות יחזרו לאותו ערוץ לאחר ההפסקה. מעניין גם אם מתכוונים לשדר קוריאנית יומית האם יבחרו את הארוכות יותר או שתהיה תחלופה מאוד מהירה.

lili1992

Active member
כן לגבי חזרת הקוריאניות בדצמבר חששתי שזה יהיה בערוץ בתשלום ולצערי זה קרה, היה נאיבי לקוות שהקוריאניות יחזרו לאותו ערוץ לאחר ההפסקה. מעניין גם אם מתכוונים לשדר קוריאנית יומית האם יבחרו את הארוכות יותר או שתהיה תחלופה מאוד מהירה.
בושה וחרפה שהעבירו אותן לערוץ בתשלום!!!!
עריכה: וכן אני זוכרת שהיו שנים שהקוריאניות שודרו רק בויוה פלטינה/ויוה פלוס, שעבור חלק ניכר מהלקוחות (לפחות בהוט) היה בתשלום.
בשלב מסויים, לפחות עבורי, הוא היה כבר חלק מהערוצים בחבילה ויכולתי לצפות.
אבל גם מאז היו, כידוע, שינויים, והן עברו לערוץ ויוה הרגיל בשלב מסויים.

מה שהם עשו עכשיו ממש ממש מרגיז אותי!!!

evglev1

Well-known member
מנהל
עריכה: וכן אני זוכרת שהיו שנים שהקוריאניות שודרו רק בויוה פלטינה/ויוה פלוס, שעבור חלק ניכר מהלקוחות (לפחות בהוט) היה בתשלום.

גם אותי פשוט גועל נפש. חשבתי שיש להם בעיה בחוזה עם דרום קוריאה אולי בגלל המלחמה, אבל לא ההפסקה הייתה כדי להעביר מערוץ בחינם לערוץ בתשלום. והשיא שגם את הישנות שהיו בספרייה בחינם מחזירים אבל לספרייה בתשלום!!! שלא נראה שמתכוונים לשדר אותן וזה כמו אשת השן רק בוי או די אבל בתשלום. ובעיקר בשידורים חוזרים שכשבשבת הם התחילו סיבוב חדש של שידורים חוזרים כולם בנו על כך שכל סדרה שפספסו הם יוכלו להשלים ועכשיו זה מגיע רק בספרייה ורק בספרייה בתשלום שלא לדבר על המורה שלי שלא הייתה באף ספרייה כשהיא שודרה פעם שנייה והנסיך ובת האציל הייתה בספריית הוט רק כי שכחו להוריד אותה מפעם הקודמת וסך הכול בשאר החברות היא לא הייתה באף ספרייה.

והכול בשביל מה? בשביל שכמו כמו בויוה וינטג' ובויוה פרימיום כל שידור חוזר של חמישה פרקים יהיה גם בשישי וגם בשבת. מלא אם היו שמים משהו במקום המשבצות הקוריאניות בויוה אבל רק עוד שידורים חוזרים שבועיים!!! לפחות את הסיבוב השני של הסרטים הלטיניים היו עושים בויוה טלנובלות אם הם כבר פינו משבצות. כנראה כדי "לאזן" על שהתעללו באוהבי הטורקיות שערוץ ויוה איסטנבול אמנם נשאר בחינם, אבל הספרייה שלו בתשלום החליטו להתעלל גם באוהבי הקוריאניות שגם להם לא יהיו סדרות בספרייה בחינם.

Hadar 169

Well-known member

|כן|לגמרי מבאס שעכשיו על כל דבר צריך לשלם כסף|בוקס|עוד לפני שנה שהחליטו לשים את המקסיקניות החדשות רק בערוץ בתשלום חששתי שזה יגיע גם לקוריאניות, ואחרי שהורידו את כולן מהVOD של ויוה הרגיל זה היה כבר מחשיד שמשהו הולך להשתנות גם אם הקוריאניות יחזרו. אני אפילו חשבתי שאולי מתכוונים לפתוח ערוץ של דרמות אסייתיות בתשלום.

evglev1

Well-known member
מנהל
|כן|לגמרי מבאס שעכשיו על כל דבר צריך לשלם כסף|בוקס|עוד לפני שנה שהחליטו לשים את המקסיקניות החדשות רק בערוץ בתשלום חששתי שזה יגיע גם לקוריאניות, ואחרי שהורידו את כולן מהVOD של ויוה הרגיל זה היה כבר מחשיד שמשהו הולך להשתנות גם אם הקוריאניות יחזרו. אני אפילו חשבתי שאולי מתכוונים לפתוח ערוץ של דרמות אסייתיות בתשלום.
גם אני חשדתי שיהיה ערוץ אסיאתי, אבל לגבי המקסיקניות הייתה הנחת רווחה שאת המקסיקנית הפחות טובה בנות הירח בכל זאת הביאו לויוה שבכל זאת מקסיקנית ואחרי זה גם הוחלפה במקסיקנית. אז נכון שעם עלילה פחות טובה ושחקנים פחות מפורסמים אבל עדיין כל ערוץ חוץ מויוה איסטנבול זכה בלפחות מקסיקנית אחת. לגבי הקוריאניות באמת היה מחשיד שאת כולן מורידים בבת אחת ולא בהדרגה כמו קודם. אבל לא ברור מה הם רוצים להרוויח בזה כי גם כשהקוריאניות היו בויוה פלטינה וויוה פלוס בתשלום רוב אוהבי הז'אנר הורידו אותן באינטרנט. נכון שכנראה התרגום של ויוה יותר איכותי, כי בויוה מתרגמים ישירות מקוריאנית ובאתרים מתרגמים מהתרגום לאנגלית שנעשה לעברית, אבל מלא אם זה היה 8 שקלים כמו ויוה פלטינה בתחילת דרכו אבל לשלם 20-25 שקל רק בשביל התרגום שלהם לפחות עם המקסיקניות יש היגיון כי מי שלא מבין ספרדית לא יכול לצפות אונליין עם תרגום אלא באתר פיראטי שנרדף על ידי זיר"ה ולרוב גם גובה תשלום. טורקיות בכלל עם כל הכבוד לפופולאריות של הז'אנר חוץ ממי שיש לו שורשים טורקים אף אחד לא למד טורקית בסדרות ברמה שהוא יכול להבין בלי תרגום. אבל על גב אוהבי הקוריאניות שהם זרקו לשידורים בודדים בסוף השבוע הם רוצים לעשות כסף?

Hadar 169

Well-known member
גם אני חשדתי שיהיה ערוץ אסיאתי, אבל לגבי המקסיקניות הייתה הנחת רווחה שאת המקסיקנית הפחות טובה בנות הירח בכל זאת הביאו לויוה שבכל זאת מקסיקנית ואחרי זה גם הוחלפה במקסיקנית. אז נכון שעם עלילה פחות טובה ושחקנים פחות מפורסמים אבל עדיין כל ערוץ חוץ מויוה איסטנבול זכה בלפחות מקסיקנית אחת. לגבי הקוריאניות באמת היה מחשיד שאת כולן מורידים בבת אחת ולא בהדרגה כמו קודם. אבל לא ברור מה הם רוצים להרוויח בזה כי גם כשהקוריאניות היו בויוה פלטינה וויוה פלוס בתשלום רוב אוהבי הז'אנר הורידו אותן באינטרנט. נכון שכנראה התרגום של ויוה יותר איכותי, כי בויוה מתרגמים ישירות מקוריאנית ובאתרים מתרגמים מהתרגום לאנגלית שנעשה לעברית, אבל מלא אם זה היה 8 שקלים כמו ויוה פלטינה בתחילת דרכו אבל לשלם 20-25 שקל רק בשביל התרגום שלהם לפחות עם המקסיקניות יש היגיון כי מי שלא מבין ספרדית לא יכול לצפות אונליין עם תרגום אלא באתר פיראטי שנרדף על ידי זיר"ה ולרוב גם גובה תשלום. טורקיות בכלל עם כל הכבוד לפופולאריות של הז'אנר חוץ ממי שיש לו שורשים טורקים אף אחד לא למד טורקית בסדרות ברמה שהוא יכול להבין בלי תרגום. אבל על גב אוהבי הקוריאניות שהם זרקו לשידורים בודדים בסוף השבוע הם רוצים לעשות כסף?
|כן|אכן, אבל התכוונתי למקסיקניות שיצאו במקסיקו בשנתיים האחרונות

evglev1

Well-known member
מנהל
לא ייאמן לסדרה רק 14 פרקים בשידור יומי היא תסתיים ממש מהר.

lili1992

Active member
אבל כן באסה.. זה היה רק עניין של זמן עד שייקחו כסף גם על הקוריאניות😕
מעבירים אותן לערוץ בתשלום, אבל האם זה אומר שיביאו דרמות טובות יותר?
אני מתכוונת לדרמות שהיו מוכרות ופופולריות בשנים האחרונות, שמן הסתם ויוה לא שידרו אותן.

evglev1

Well-known member
מנהל
אני מתכוונת לדרמות שהיו מוכרות ופופולריות בשנים האחרונות, שמן הסתם ויוה לא שידרו אותן.
אם הולכים להביא קוריאניות יומית שתסתיים כל שלוש שבועות אז תהיה תחלופה מהירה, על מה זה ישפיע אני לא יודע. למשל הטורקיות שהיו בויוה פרימיום לא היו חדשות יותר או איכותיות יותר מאלו ששודרו בויוה איסטנבול, אבל מצד שני רק בברזילאיות וקוריאניות ואירופיות (ספרדיות, פורטוגליות ואיטלקיות) מתייחסים לאיכות הסדרות בלטיניות בספרדית ובטורקיות דואגים בעיקר לפרצופים מוכרים של שחקנים אהובים.

Hadar 169

Well-known member
הקוריאנית הנוכחית היא מ-2024 ככה שנראה שימשיכו להביא יחסית חדשות כמו שהיה עד כה,
התקווה שלי זה שהגיוון שדווקא כן היה לאחרונה יישמר כי אני לא מתחברת לז'אנר הפלילי.

lili1992

Active member
באתר של YES השרוול האדום מופיעה תחת ערוץ ויוה פרימיום ובאיכות 4K (לטענתם).
אז לפחות צופי הערוץ יזכו באיכות צפייה נורמלית בקוריאניות.
השרוול האדום

evglev1

Well-known member
מנהל
באתר של YES השרוול האדום מופיעה תחת ערוץ ויוה פרימיום ובאיכות 4K (לטענתם).
אז לפחות צופי הערוץ יזכו באיכות צפייה נורמלית בקוריאניות.
השרוול האדום
גם צופי פרטנר שהאפליקציה פרטנר פלוס היא בשיתוף יס והם חשופים לתכנים של יס כמו הסדרה התיעודית "אני נועה קירל" ועוד וגם ספריות וי או די חוץ מויוה בינג' הם לפי יס כך שיש ויוה לפני כולם ומועדי הירידה הם בהתאם ללוחות של יס. ולכן סביר להניח שגם איכות הצפייה בספריות. אם כי בדקתי ובלב הסערה ומחר ולתמיד עדיין על חצי מסך בספרייה שזה מפתיע כי טרה נוסטרה, אני צועני, בובה פראית, חיים גנובים, מלאך ושטן, שדרות ברזיל ומישהו צופה בך על מסך רגיל לרמות ששודרו וצולמו לפני המקסיקניות של ויוה וינטג', אבל זה היה בפרטנר טי וי ונשאר בפרטנר טי וי פלוס. אה בעצם גם האחד שגם הכי ישנה חוץ מאני צועני ובובה פראית גם על מסך מלא רגיל.

מישהו בווטסאפ כתב שגם בסלקום העלו את הקוריאניות מיתרי הלב והשרוול האדום, כך שרק בהוט מקופחים. גם באישה בסלקום, פרטנר ויס העלו את כל העונה הראשונה לפני שהסדרה התחילה, ואחרי חודש עונה שנייה ואחרי עוד חודש את כל הסדרה במלואה על כל 242 הפרקים למרות שבערוץ היא רק בפרק 47 ובהוט בפייסבוק מתלוננים שלא העלו כלל את הסדרה לוי או די גם את הפרקים שכבר שודרו בערוץ.

ועכשיו עוד נפל האסימון שלפני שהורידו את הקוריאניות גם לקוחות פרי טי וי יכלו להנות מהן, ועכשיו לא.

Hadar 169

Well-known member
גם באישה בסלקום, פרטנר ויס העלו את כל העונה הראשונה לפני שהסדרה התחילה, ואחרי חודש עונה שנייה ואחרי עוד חודש את כל הסדרה במלואה על כל 242 הפרקים למרות שבערוץ היא רק בפרק 47 ובהוט בפייסבוק מתלוננים שלא העלו כלל את הסדרה לוי או די גם את הפרקים שכבר שודרו בערוץ.
בהוט העלו את אישה אבל באיחור,
אם כבר מחזירים דברים חבל באמת שלא מעלים את המורה שלי-אני מתכוונת להתחיל אותה איך שאסיים את הפרקים הבודדים שנותרו לי באדמה ותשוקה!
התלבטתי בהתחלה בינה לבין להציל אותך אבל אחרי שדגמתי קצת את שתיהן הבנתי שלהציל אותך היא לא בדיוק מה שחשבתי למרות הכל.
ציפיתי שהיא תהיה קצת יותר קלילה, ולעומת זאת לאווירה של המורה שלי יותר התחברתי|V|

evglev1

Well-known member
מנהל
ויוה ממש מתאכזרים לאוהבי הקוריאניות בנוסף למשחק מכור ביס ובפרטנר לפחות העלו שוב את מיתרי הלב ובפרטנר העלו פעם ראשונה את השרוול האדום לספרייה בתשלום של ויוה פרימיום בנוסף למשחק מכור שלא הבנתי אם העלו את כל הפרקים מראש או שזה הפרקים הראשונים בספריית ויוה לפני כולם.

Hadar 169

Well-known member
ויוה ממש מתאכזרים לאוהבי הקוריאניות בנוסף למשחק מכור ביס ובפרטנר לפחות העלו שוב את מיתרי הלב ובפרטנר העלו פעם ראשונה את השרוול האדום לספרייה בתשלום של ויוה פרימיום בנוסף למשחק מכור שלא הבנתי אם העלו את כל הפרקים מראש או שזה הפרקים הראשונים בספריית ויוה לפני כולם.
וואלה?8-*העלו אצליכם לספריית פרימיום גם את מיתרי הלב והשרוול האדום?
מוזר, בהוט בינתיים יש רק שני פרקים ראשונים של משחק מכור בספריה של ויוה לפני כולם

נערך לאחרונה ב:

lili1992

Active member
מלבד "משחק מכור", לפי הפרומו של ויוה תשודרנה גם הסדרות החדשות האלה:

1. "תאי הלב" - באנגלית: Yumi's Cells . סדרה מהשנים 2021-2022, צולמו לה שתי עונות ובסה"כ יש לה 28 פרקים. היא מבוססת על WEBTOON ובשנת 2026 אמורים לצלם לה עונה שלישית (מעניין אם ויוה ישדרו גם אותה). שודרה ברשת tVN.

2. "מאויב לאוהב" - באנגלית: Love Your Enemy - סדרה משנת 2024. יש לה 12 פרקים. שודרה ברשת tVN.

3. "לוחמת הצללים" - באנגלית: Knight Flower - סדרה תקופתית משנת 2024. יש לה 12 פרקים. גם היא מבוססת על WEBTOON. שודרה ברשת MBC.

וכמובן הסדרות שכבר שודרו בויוה (לא ברור כרגע אם הן תשודרנה בערוץ או תהיינה זמינות ב-VOD בלבד):
  • מיתרי הלב
  • השרוול האדום
  • תתעודדו

lili1992

Active member
מלבד "משחק מכור", לפי הפרומו של ויוה תשודרנה גם הסדרות החדשות האלה:

1. "תאי הלב" - באנגלית: Yumi's Cells . סדרה מהשנים 2021-2022, צולמו לה שתי עונות ובסה"כ יש לה 28 פרקים. היא מבוססת על WEBTOON ובשנת 2026 אמורים לצלם לה עונה שלישית (מעניין אם ויוה ישדרו גם אותה). שודרה ברשת tVN.

2. "מאויב לאוהב" - באנגלית: Love Your Enemy - סדרה משנת 2024. יש לה 12 פרקים. שודרה ברשת tVN.

3. "לוחמת הצללים" - באנגלית: Knight Flower - סדרה תקופתית משנת 2024. יש לה 12 פרקים. גם היא מבוססת על WEBTOON. שודרה ברשת MBC.
ובנימה אישית, על פניו, שלושתן קולעות לטעם שלי והייתי רוצה לצפות בהן.
אם כבר בערוץ בתשלום, אז שאיכות הוידאו תהיה גבוהה.

נערך לאחרונה ב:

Hadar 169

Well-known member
"תאי הלב" - באנגלית: Yumi's Cells
אהבתי את הנפשת הרגשות באמצעות אנימציה! איזה חמוד ברמות🤗
הזדמנות נוספת להשלים|לב|
ובנימה אישית, על פניו, שלושתן קולעות לטעם שלי והייתי רוצה לצפות בהן.
אם כבר בערוץ בתשלום, אז שאיכות הוידאו תהיה גבוהה.
|כן|קולעות גם לטעם שלי-זה על הז'אנר של קומדיה רומנטית|אקשן|תודה על הפירוט|חיבוק|

למעלה