💰🍀🏴לוקי פרק 4🗡

didalf

Well-known member
עובדה נחמדה:

תלבושות של גיבורי על הן הרבה פעמים לא נוחות.
בשביל השחקנית של סילבי עצבו את התלבושת במיוחד עם רוכסנים בחזה כדי שהיא תוכל להניק את התינוק שלה בין הצילומים.
1625341638796.png
ולמקרה שכמוני ניסיתם להזכר איך נראית התלבושת שלה:
1625341661020.png

טוני החתול

Well-known member
מנהל
הולי שיט הרגע קלטתי שברביעי יש גם פרק של לוקי וגם את האלמנה השחורה! נראה לי אני שוכר אמבולנס כי הלב שלי לא יעמוד בהתרגשות של היום הנדיר הזה.
אנ יודע זה יהיה יום אדיר.

כבר יש לי כרטיסים ליום רביעי שעה 7. קצת מתסכל כי זה אומר יותר צעירים שזה לרוב יותר בלגן באולם.
מאוד חשוב לי לראות את הפרק לפני שאני הולך כי מי יודע אם מישהו בקהל ידבר על הפרק בקול רם.

ולגבי זה
עובדה נחמדה:

תלבושות של גיבורי על הן הרבה פעמים לא נוחות.
בשביל השחקנית של סילבי עצבו את התלבושת במיוחד עם רוכסנים בחזה כדי שהיא תוכל להניק את התינוק שלה בין הצילומים.
צפה בקובץ המצורף 26258
ולמקרה שכמוני ניסיתם להזכר איך נראית התלבושת שלה:
צפה בקובץ המצורף 26259
זה נורא נחמד שעשו את זה ככה.
אבל גורם לי לחשוב על כך שחליפת ספיירמן של טום הולנד הייתה כל כך חסרת פתחים שהוא היה צריך להודיע 40 דקות לפני אם הוא רצה להשתין.
ובשביל לשתות:
1625345039178.png

didalf

Well-known member
אבל גורם לי לחשוב על כך שחליפת ספיירמן של טום הולנד הייתה כל כך חסרת פתחים שהוא היה צריך להודיע 40 דקות לפני אם הוא רצה להשתין.
ובשביל לשתות:
חח מסכן. אבל זה ידוע שאלה חליפות נוראיות.
גם ג'ניפר לורנס לא יכלה להשתין עם החליפה של מיסטיק.

LeR@nch

Well-known member
אנ יודע זה יהיה יום אדיר.

כבר יש לי כרטיסים ליום רביעי שעה 7. קצת מתסכל כי זה אומר יותר צעירים שזה לרוב יותר בלגן באולם.
מאוד חשוב לי לראות את הפרק לפני שאני הולך כי מי יודע אם מישהו בקהל ידבר על הפרק בקול רם.

ולגבי זה

זה נורא נחמד שעשו את זה ככה.
ובשביל לשתות:
צפה בקובץ המצורף 26264
אוי אלוהים לא ראיתי שכתבת "בשביל לשתות" וחשבתי שככה הוא השתין:-D

למעלה