💟תאי הלב💟

Hadar 169

Well-known member
פרקים 9-10❤️|ספוילר|
טוב מאוד שוונג התרחק מסה יי שבדרכה כמעט והצליחה להפריד בינו לבין יומי! הוא היה צריך לעשות את זה עוד מזמן|מזיע|
כשהוא היה לבד היא לא רצתה אותו אבל איך שהוא התחיל לצאת עם יומי פתאום זה הפריע לה|||
לאחרונה נראה שיומי יותר מחוייבת לקשר שלהם, וונג לא שם אותה בעדיפות ראשונה והוא גם לא לגמרי כנה איתה,
בדומה ליו באבי שגם חברה שלו לא שמה אותו בעדיפות ראשונה-מה שגורם לו לנסות ולהתחבר ליומי|לב|
אבל למרות הכל חוץ מהאירועים האחרונים שאר הסצנות שלהם כזוג בהחלט היו מקסימות|מאוהב|ועוד עם כל האנימציה
מסביב חח אהבתי איך שיומי ניסתה את מזלה עם כישורי ה"אגיו" שרובי בעיקר ניחנה בהן😆
וכמובן שהכל זה חלק מהתפנית ההדרגתית של העלילה לקראת העונה השניה-מודה שאני מחכה כבר לסצנות של יומי ויו באבי🤩

|*|חוץ מזה מקווה שכולם בסדר|חיבוק|

lili1992

Active member
פרקים 9-10❤️|ספוילר|
טוב מאוד שוונג התרחק מסה יי שבדרכה כמעט והצליחה להפריד בינו לבין יומי! הוא היה צריך לעשות את זה עוד מזמן|מזיע|
כשהוא היה לבד היא לא רצתה אותו אבל איך שהוא התחיל לצאת עם יומי פתאום זה הפריע לה|||
לאחרונה נראה שיומי יותר מחוייבת לקשר שלהם, וונג לא שם אותה בעדיפות ראשונה והוא גם לא לגמרי כנה איתה,
בדומה ליו באבי שגם חברה שלו לא שמה אותו בעדיפות ראשונה-מה שגורם לו לנסות ולהתחבר ליומי|לב|
אבל למרות הכל חוץ מהאירועים האחרונים שאר הסצנות שלהם כזוג בהחלט היו מקסימות|מאוהב|ועוד עם כל האנימציה
מסביב חח אהבתי איך שיומי ניסתה את מזלה עם כישורי ה"אגיו" שרובי בעיקר ניחנה בהן😆
וכמובן שהכל זה חלק מהתפנית ההדרגתית של העלילה לקראת העונה השניה-מודה שאני מחכה כבר לסצנות של יומי ויו באבי🤩

|*|חוץ מזה מקווה שכולם בסדר|חיבוק|
סה יי היא אכן מה שמכונה היום "רעילה".
ולפי מה שצפיתי בהמשך, גם וונג שם לב לזה, הוא רק התעלם כי זה היה נוח לא להתעמת איתה ולהרוס את החברות.
יומי אמרה לה את האמת בפנים, סצנה טובה במיוחד!

Hadar 169

Well-known member
איך שאני רואה את זה - וונג היה באותו זמן במשבר בחיים (הקריירה והמצב הכלכלי), ולכן היה פחות נלהב כמו בהתחלה, הפגין פחות חיבה, ובגלל זה הקשר ביניהם התקרר.
אני מבינה למה יומי רצתה להיפרד (ואחר כך שינתה זאת ל"פסק זמן"), אבל הכי חבל כאן זה חוסר התקשורת והכנות ביניהם.
אם כל אחד היה מסביר מה הוא מרגיש, וונג מניח בצד את הגאווה ומסביר מה מצבו, זה היה יכול להסתיים אחרת...
סה יי היא אכן מה שמכונה היום "רעילה".
ולפי מה שצפיתי בהמשך, גם וונג שם לב לזה, הוא רק התעלם כי זה היה נוח לא להתעמת איתה ולהרוס את החברות.
יומי אמרה לה את האמת בפנים, סצנה טובה במיוחד!
כן נראה שגם זה לא תרם במיוחד ליחסים שלהם אבל כמו שאמרת וונג יכל לפתוח את זה עם יומי ובחר שלא אלא פשוט נאחז בזה בדרך לפרידה.
הוא אפילו לדעתי נתן לה להבין לבד שמבחינתו זה נגמר ונראה היה שלא ממש נעים לו להגיד לה את זה-מה שהביא את יומי בסופו של דבר להחליט על פסק זמן וזה היה צפוי שוונג לא יחזור בו💔

לי נראה שמההתחלה וונג לא נתן ליומי עדיפות ראשונה כשהיא מצדה נתנה הכל בשביל הקשר שלהם, והאמת גם לא ברור עד כמה הוא באמת השתחרר מרגשותיו כלפי סה יי. ככה שהפרידה הייתה עצובה כן וכאב על הסבל של יומי אבל יו באבי..🤩 חח נראה שהוא מועמד קצת יותר רציני ליומי. לפחות בינתיים:p

נערך לאחרונה ב:

Hadar 169

Well-known member
|מנצנץ|עונה 2 - פרקים 1-3|מנצנץ|

מהרגע שיומי התחילה לקחת ברצינות את יו באבי גם פה נפתח עולם שלם של דימויים חח😍
אהבתי איך שכל התאים הצטרפו ל"מועדון של באבי" חוץ מתא ההיגיון עד שכל המועדון קרס עליו מרוב "מעריצים"😆
כלומר יומי בהחלט רצתה לתת סיכוי ליו באבי אבל ההיגיון והפחד מלהיפגע שוב הניע אותה מזה עד הרגע האחרון כשהיא כבר הרגישה שהיא עומדת לאבד את הסיכוי איתו❣️גם פה אהבתי איך שהראו שתא האהבה של באבי כבש את כפר התאים כדימוי לעובדה שיו באבי כבש את הלב של יומי, ואיך שבניגוד אליו תא האהבה של וונג היה צריך להתחפש כדי "לעבור בשער"..🐸:p

Hadar 169

Well-known member
פרקים 11-12|מנצנץ||ספוילר|
אחרי שיומי מגלה שוונג מכר את הדירה שלו כדי לממן את העסק היא מזמינה אותו לגור איתה-או יותר נכון מציבה לו את זה כעובדה ולא משאירה לו יותר מידי ברירות:p זה מקרב אותם אם כי נראה שלוונג מנטליות אחרת איך הוא לא זכר את היום הולדת של עצמו בעוד יומי כל כך השקיעה בלהפתיע אותו חח|מזיע| שלא לדבר על שאלת הנישואים שעלתה מצדה והוא פשוט לא ידע מה להגיד ועד שהחליט היא כבר התייאשה|נחמה|ושוב יומי ויו באבי מוצאים את עצמם באותו המצב כשהחברה שלו מחליטה להיפרד ממנו סופית|לב-ש|ואם זה לא מספיק, בהמשך וונג גם מחליט לעזוב את הדירה של יומי אחרי שהוא מרגיש שהוא חי על חשבונה. מסכנה:-(|לב-ש|

Hadar 169

Well-known member
פרקים 13-14|מירוץ|פרקי סיום העונה הראשונה|ספוילר||מאוהב|

מאז שוונג עזב את הדירה של יומי הוא הפגין כלפיה סוג של ריחוק גם אם הם המשיכו לצאת מה שהביא אותה בסופו של דבר לבקש ממנו פסק זמן ובצדק!
אבל יומי לא הפסיקה להתגעגע לוונג ונראה שגם וונג די סבל ולמרות זאת הוא מחליט להיפרד ממנה כשהוא מודה בפניה שחתונה היא לא חלק מהתכניות שלו:-(|לב-ש|
אם כי גם יומי הוציאה אחריו את "קלף הפרידה" אחרי מאבק לא קל בין תא האהבה לתא הגאווה-חח איך אני אוהבת את עולם הדימויים של הסדרה הזו:love:
דרמה מושלמת❣️

נערך לאחרונה ב:

lili1992

Active member
פרקים 13-14|מירוץ|פרקי סיום העונה הראשונה|ספוילר||מאוהב|

מאז שוונג עזב את הדירה של יומי הוא הפגין כלפיה סוג של ריחוק גם אם הם המשיכו לצאת מה שהביא אותה בסופו של דבר לבקש ממנו פסק זמן ובצדק!
אבל יומי לא הפסיקה להתגעגע לוונג ונראה שגם וונג די סבל ולמרות זאת הוא מחליט להיפרד ממנה כשהוא מודה בפניה שחתונה היא לא חלק מהתכניות שלו:-(|לב-ש|
אם כי גם יומי הוציאה אחריו את "קלף הפרידה" אחרי מאבק לא קל בין תא האהבה לתא הגאווה-חח איך אני אוהבת את עולם הדימויים של הסדרה הזו:love:
דרמה מושלמת❣️

איך שאני רואה את זה - וונג היה באותו זמן במשבר בחיים (הקריירה והמצב הכלכלי), ולכן היה פחות נלהב כמו בהתחלה, הפגין פחות חיבה, ובגלל זה הקשר ביניהם התקרר.
אני מבינה למה יומי רצתה להיפרד (ואחר כך שינתה זאת ל"פסק זמן"), אבל הכי חבל כאן זה חוסר התקשורת והכנות ביניהם.
אם כל אחד היה מסביר מה הוא מרגיש, וונג מניח בצד את הגאווה ומסביר מה מצבו, זה היה יכול להסתיים אחרת...

Hadar 169

Well-known member
|*|עוד אהבתי איך ש..|ספוילר|

המציאות השתלבה באנימציה כשלפני הפרידה הסופית יומי חלמה שהיא נמצאת בכפר התאים ושם היא מגלה שלא וונג הוא "הדמות הראשית" בחייה אלא היא עצמה-
סצנה חמודה ממש|מאוהב|אהבתי איך שעשו את זה|V|

lili1992

Active member
|*|עוד אהבתי איך ש..|ספוילר|

המציאות השתלבה באנימציה כשלפני הפרידה הסופית יומי חלמה שהיא נמצאת בכפר התאים ושם היא מגלה שלא וונג הוא "הדמות הראשית" בחייה אלא היא עצמה-
סצנה חמודה ממש|מאוהב|אהבתי איך שעשו את זה|V|

אהבתי מאוד את הקטע הזה! זה כמו CROSSOVER כזה!

למעלה