💚🩷the fate OFF ophelia🩷💚

didalf

Well-known member
מה זה הסרט הזה?
מחזירים את כל הישנים? סטיב רוג'רס חוזר להיות הקפטן?
מתי זה מתרחש כאילו? אחרי ת'אנוס?
אני לא בעניינים תסבירו לי מה קורה.
אממ בעקרון זה עוד סרט נוקמים שאמור לשלב את כולם כזה.
האויב הבא אמור להיות ד"ר דום שזה איכשהו רוברט דאוני ג'וניור. אני לא יודעת מי זה זה איזה נבל מוכר בקומיקס.
וחוץ מכל מי שחי עכשיו נראה שהם איכשהו מחזירים גם את קאפ ות'ור ואיכשהו גם האקסמן המקוריים משנות ה2000 כי עכשיו לדיסני יש זכויות על הכל.
איך זה יעבוד בסרט אחד? האם זה יעבוד בסרט אחד? מי יודע?
למרבה הצער בסרטים של השלב הזה נעשתה אפס בניית עולם. בדקתי ואיכשהו כן ראיתי כמעט את כולם ואין לי מושג מה מחבר ביניהם ומה מכין אותנו לשלב הבא.
וגם מארוול יודעים את זה ולכן מנסים לרגש אותנו עם שובן של דמויות אהובות כי לאף אחד לא אכפת מהחדשים.
וסעמק זה קצת עובד עליי.

Lhuna3

Well-known member
האויב הבא אמור להיות ד"ר דום שזה איכשהו רוברט דאוני ג'וניור. אני לא יודעת מי זה זה איזה נבל מוכר בקומיקס.
וחוץ מכל מי שחי עכשיו נראה שהם איכשהו מחזירים גם את קאפ ות'ור ואיכשהו גם האקסמן המקוריים משנות ה2000 כי עכשיו לדיסני יש זכויות על הכל.
למרבה הצער בסרטים של השלב הזה נעשתה אפס בניית עולם. בדקתי ואיכשהו כן ראיתי כמעט את כולם ואין לי מושג מה מחבר ביניהם ומה מכין אותנו לשלב הבא.
וגם מארוול יודעים את זה ולכן מנסים לרגש אותנו עם שובן של דמויות אהובות כי לאף אחד לא אכפת מהחדשים.
וסעמק זה קצת עובד עליי.
תודה!
אני כנראה אסמוך עליכם להחליט אם זה יהיה שווה.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
וסעמק זה קצת עובד עליי.
עוד קצת בעניין
אם הסאגה הקודמת הייתה האינפיניטי - כלומר אבני האינוף וזה שתאנוס אוסף את כולם,
אז הסאגה הנוכחית היא סאגת המולטיברס.
העיסוק במולטיברס נוכח בכמה סרטים וסדרות:
הכי בולט בסדרה לוקי,
אבל גם חלק חשוב מספיידרמן no way home כמובן
ובמיוחד דוקטור סטריינג' ומימדי הטירוף
ודדפול ווולברין
וגם במידה קטנה יותר בסרט המארוולס
וגם בסרט אנט מן והצרעה: קוונטמניה
ואפשר גם לטעון שבסרט של צ'אנג צ'י.
וזה אומנם קצת זניח כי הרבה לא יראו את זה בתור קאנון, אבל גם סדרת האנימציה What If לחלוטין עוסקת במולטיברס.
והדבר הכי רלוונטי לאחרונה זה סרט ארבעת המופלאים שהוא פשוט כולו מתרחש בעולם מקביל לעולם שאנחנו מכירים של הMCU
ולכן גם הסוף של הסרט ת'אנדרבולטס מתקשר לזה כי שם רואים את הספינה של ארבעת המופלאים

אז הסרט הנוקמים הבא שנקרא Doomsday יעסוק במולטיברס,
וזה ימשך בסרט הנוקמים הבא אחריו שיקרא Secret Wars

אגב, במקור סרט הנוקמים הקרוב תוכנן להקרא The Kang Dynasty והנבל הראשי בו היה אמור להיות קאנג (שזה מי שפגשנו בסדרה לוקי תחת שם אחר ואז פגשנו שוב בסרט אנט-מן והצרעה) אבל השחקן ששיחק אותו הסתבך משפטית בצורה קשה וזה לפחות היה חלק מהסיבה שעשו שינוי תוכנית והפכו את דוקטור דום לנבל הראשי של הסרט (וגם שינו את השם והגיוני הרבה מאוד מהעלילה).

אגב, בעוד שהוכרזו המון המון דמויות מוכרות שיחזרו לסרט הזה, מישהי שלא הוכרז שתהיה בסרט זאת וונדה. אבל אני ממש לא אתפלא אם היא כן תופיע. גם כי היה לה קשר למסע בין יקומים מקבילים בסרט של דוקטור סטריינג' וגם כי בקומיקס גם יש לה קשר לזה וגם יש לה קשר מסויים לדוקטור דום. וגם פשוט כי היא דמות מאוד פופולרית בעולם הזה ואף אחד לא באמת מאמין שהיא מתה לעד.

דורי 1981

Well-known member
עדכון: אבא שלי השתחרר בחמישי ומאז מתחיל במסע שיקום. הוא כבר חזר לעבוד (אני עובד אצלו בהוצאת ספרים והמשכתי לעבוד גם כשהיה באשפוז, כל עוד אפשר היה) ומתכוון תוך שבועיים-שלושה לחזור לשחות ולעשות צ'י-קונג.

Lhuna3

Well-known member
עדכון: אבא שלי השתחרר בחמישי ומאז מתחיל במסע שיקום. הוא כבר חזר לעבוד (אני עובד אצלו בהוצאת ספרים והמשכתי לעבוד גם כשהיה באשפוז, כל עוד אפשר היה) ומתכוון תוך שבועיים-שלושה לחזור לשחות ולעשות צ'י-קונג.
טוב לשמוע!

למעלה