💚🧙🏻‍♀️the wizard OFF oz🧚🏻🩷

didalf

Well-known member
היו כמה ימים מטורפים, וכנראה שיהיה מטורף לעוד קצת זמן, אבל אני אשרוד כי לא תהיה לי ברירה כנראה. תודה על הדאגה |חיבוק| ומה איתך?

אני בסדר התימנים דאגו להקים אותי מוקדם הבוקר :p
מה לא שמעתי אפילו שהיה עד עכשיו8-*

וואי לונוש אני מתה עליך!!! איזה חמודה |חיבוק|. חזרתי לאחותי אתמול בלילה, כל הילדים בבית כי יום ראשון בבוקר בלגן, אבל עוד איזה שעה ככה בטח כולם ילכו, אני משתדלת לא להיתקע לכולם בין הרגליים כרגע, אז אני יושבת בצד כרגע. נראה לי גם הילדים הקטנים הולכים לבית ספר פיזי היום, אז כנראה ישארו רק אחותי ובעלה בבית. אני מחכה שתרגע קצת ההמולה של הבוקר, חשבתי לעזור להם קצת בבית, לטאטא וכזה, אבל שוב בגלל שאני לא יודעת איפה כל דבר כרגע אני אני משתדלת לא לשאול יותר מדי שאלות, נראה כמו שאמרתי עוד כשעה, אני אנסה לעשות דברים.
נשמע טוב. מייק יורסלף יוזפול גם בשביל עצמך בשביל התחושה וגם בשביל משהו להתעסק בו וגם לשיפור היחסים ביניכן.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
מייק יורסלף יוזפול גם בשביל עצמך בשביל התחושה וגם בשביל משהו להתעסק בו וגם לשיפור היחסים ביניכן.
לקח לי רגע להבין שמייק יורסלף יוזפול זה לא שם של בן אדם. (אם דילן הייתה כותבת את זה אז הייתי בטוח שמדובר בשחקן פוטבול.
לפעמים פשוט טוב לראות את הפרצוף של בן
זה אחלה סרט אגב, ממליצה אותו לכולם!
[Everything Everywhere All at Once]
וואי זה סרט מעולה.
אני לא מאמין שעדיין לא ראיתי אותו פעם שניה.
אם כי אני חושב שחלק מהסיבה לזה היא שאני מפחד שהוא לא יהיה כל כך טוב בצפייה חוזרת.

אגב הבמאים/תסריטאים של הסרט הם שני גברים שמכונים The Daniels (כי לשניהם שם פרטי דניאל) שגם ביימו פרק מהסדרה החדשה של מלחמת כוכבים שיוצאת השבוע. וזה די העלה לי ציפיות לסדרה כשגיליתי את זה.
אני בסדר התימנים דאגו להקים אותי מוקדם הבוקר :p
גם אני לא שמעתי על משהו עם התימנים.
כנראה מישהו שכח שצריך הפסקת אש גם איתם.

היו כמה ימים מטורפים, וכנראה שיהיה מטורף לעוד קצת זמן, אבל אני אשרוד כי לא תהיה לי ברירה כנראה.
את תשרדי ואת תמצאי את עצמך בצד השני חזקה מתמיד 🦸‍♀️

keren or5

Well-known member
נשמע טוב. מייק יורסלף יוזפול גם בשביל עצמך בשביל התחושה וגם בשביל משהו להתעסק בו וגם לשיפור היחסים ביניכן.
🤎

לפעמים פשוט טוב לראות את הפרצוף של בן
זה תמיד נכון! |מאוהב|, אבל עדי עשית לי חיים קשים לא הבנתי איך להגיב לתמונה, עד שחשבתי שהבנתי איך להתמודד עם הפורום הזה |שפם|

את תשרדי ואת תמצאי את עצמך בצד השני חזקה מתמיד
תודה! מקווה שזה נכון!

It's Always Sunny

Well-known member
אני לא מצליחה לתפקד, מאז יום ראשון אני כל הזמן ישנה ואחותי צריכה לטפל בכל הדברים ואני לא מסוגלת לקום מהמיטה/ספה. ואני יודעת שהיא שונאת אותי על זה. אני מרגישה כמו עול ואני בטוחה שהיא רואה בי עול וזה רק משתק אותי יותר 😢
יש לי מחשבות ממש לא טובות

כמו שלא הייתי צריכה להיכנס לממד והיה יותר טוב לכולם ☹️
לא עברתי על כל השרשור, רק נכנסתי לפה לרגע, אז אני מקווה שזה בסדר שאני מעלה את הנושא, אם לא אני ממש מצטערת!
רציתי לשאול איך את מרגישה עכשיו אבל נראה לי שאני פשוט אשלח לך חיבוק מרחוק |4U| ואקווה שהמצב השתפר או ישתפר בקרוב.
תחושה שמאוד קשה לחיות איתה :-(:-(:-(:-(

didalf

Well-known member
אני טסה ביושש✈️
לצערי אני כבר לא אספיק להגיב יותר בשרשור החודשי עד שאני אחזור כי אני כבר בלי המחשב וזה קשה מהטלפון ככ הרבה וזה שורף לי😂
ואם למישו (אהמ @טוני החתול או @Reutk ) יש ספר חמוד להמליץ לי למקרה הצורך אני אשמח.
(משהו חמוד קליל וללא ספרי המשך😊)

It's Always Sunny

Well-known member
אני טסה ביושש✈️
לצערי אני כבר לא אספיק להגיב יותר בשרשור החודשי עד שאני אחזור כי אני כבר בלי המחשב וזה קשה מהטלפון ככ הרבה וזה שורף לי😂
ואם למישו (אהמ @טוני החתול או @Reutk ) יש ספר חמוד להמליץ לי למקרה הצורך אני אשמח.
תיהני!!!

keren or5

Well-known member
איך את באמת?
את אצל אחותך עדין?
אני מרגישה כזה כאילו קצת חיה מיום ליום, לא יכולה להגיד שאין טיפה חרדות לטווח הקרוב והרחוק, אבל אולי במובן מסוים יש בזה משהו חיובי כי ככה אני יותר מתעסקת בדברים ואני קצת פחות שוקעת בדיכאון. כן חזרתי לאחותי.
תודה על הדאגה |חיבוק|
איך את?

LeAnnDyIan

Well-known member
אני מרגישה כזה כאילו קצת חיה מיום ליום, לא יכולה להגיד שאין טיפה חרדות לטווח הקרוב והרחוק, אבל אולי במובן מסוים יש בזה משהו חיובי כי ככה אני יותר מתעסקת בדברים ואני קצת פחות שוקעת בדיכאון.
נראה לי שזה הדבר הכי נכון לעשות, לקחת יום ביומו. ככה דברים נראים הרבה יותר ברי השגה. תציבי לעצמך מטרות קטנות כל פעם עד שתרגישי שאת מוכנה לקחת על עצמך יותר.
ומטרות קטנות יכולות להיות באמת הדברים הכי קטנים, אפילו להציב לעצמך לצאת החוצה להליכה של 5-10 דקות יכולה להיות מטרה יומית ברת השגה. או כמו שרשמת איפשהו פה בשרשור שרצית לעזור קצת במטלות הבית. אז נגיד לטאטא קצת או לשטוף כלים, שאולי לא מרגיש כמו משהו גדול, יכולה להיות מטרה קטנה שגם תעסיק אותך וגם תעזור לך ולמשפחה.
כן חזרתי לאחותי.
תודה על הדאגה |חיבוק|
יופי אני שמחה לשמוע. אני מניחה שיצא לכן לדבר והרוחות קצת נרגעו?|חיבוק|
אני קצת מתוסכלת בזמן האחרון מהמצב בעבודה. אני טובעת בעבודה ויש מלא עובדים חדשים שאני צריכה להכשיר ואני לא מגיעה לזה, אז אני מנסה להאציל סמכויות אבל כשהם עושים משהו לא בסדר כמובן שזה עליי. גם נראה לי פיתחתי איזו דלקת בעין שמציקה לי כבר כמה ימים אבל ממש אין לי זמן ללכת לרופא עיניים או חס וחלילה לקחת חופש.
אני מניחה שאני לא צריכה להתלונן כי כפי שניתן לראות יש אנשים עם בעיות אמיתיות. אז אני פשוט אומרת לעצמי לקחת אוויר, לספור עד 5 ולשחרר. אני זקנה מידי בשביל עצבים ולחץ דם גבוה.
מה שכן, לפחות היה דבר אחד נחמד בעבודה.
הבוסית שלי שלחה בקבוצה של העבודה את ההודעה הזאת שהיא קיבלה מאיזו לקוחה שלה
f8d2dc5b-6de4-4804-890b-6f27821bb654.jpeg

LeAnnDyIan

Well-known member
אני טסה ביושש✈️
אני לא מבינה מי נתן לה פס לשבוע שלם?! מה זה השטויות האלה??
עדימון תחזרייייי אני כבר מתגעגעת🥺

Reutk

Active member
אני טסה ביושש✈️
אין לי ממש משהו להמליץ עליו סורי. רוב הספרים שאני קוראת די חוזרים על עצמם ואני בקושי זוכרת מה קראתי ועד כמה זה היה טוב.
מהספרים שאני כן זוכרת את העלילה בהן אין כל כך משהו שמתאים למה שאת מבקשת. יש את heated rivalry שכבר אמרתי לך שלא נראה לי שתאהבי והסכמת לפי התקציר שלו, ויש לו גם ספר המשך. יש את the blueprint שאני דיי בטוחה שתאהבי אבל גם לו יש ספר המשך. אם את בעניין של דמויות שצריכות להעמיד פנים שהן ביחד רק כדי להתאהב באמת בסוף, אז יש את הסדרה של עדן פינלי Fake Boyfriend שזה כמה ספרים אבל כל אחד עומד בפני עצמו מבחינת עלילה. אני לא ממש זוכרת את העלילות בהן אבל אני זוכרת שכן נהניתי מרוב הספרים בסדרה הזאת ויש גם את top secret שגם נראה לי שהיה דיי טוב (רק אזהרת Smut , יכול להיות שיהיה בחלק מהספרים, או בכולם ברמה גבוהה, אני באמת כבר לא זוכרת).

תיהני מלא!!!

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אני טסה ביושש✈️
מה?
אני לא ראיתי שום בקשה לחופשה, מי נתן לך אישור?
אני אשלח צו עיכוב יציאה לשדה התעופה.

רגע, לאן את טסה?
לכמה זמן?

לגבי ספר
אני התחלתי את Pansies של אלכסיס הול באודיובוק (כי זה חינם אחרי מינוי לאודיובוק)
עצם העובדה שבחרו דווקא את הספר הזה לעשות חינם שם מרגיש קצת כמו אזהרה, אבל אני נהנה. זה לא בויפרינד מטיריאל, אבל מאוד מרגיש כמו אלכסיס הול.
חוץ מזה אני בקושי קראתי בשנה האחרונה אז אין לי המלצות לדברים שלא המלצתי עליהם כבר בעבר.

LeAnnDyIan

Well-known member
אין לעדימון תפוז במקום שכוח אל הזה שהיא טסה אליו אבל היא מוסרת תודה על ההמלצות
ושלחה גם תמונה של קצת שלג כדי שנקנא
5fb7f153-20a8-4e66-838f-b63c23bb86b2.jpeg

It's Always Sunny

Well-known member
אז היי |היי|
הייתי פה בימים האחרונים אבל ממש בקטנה, אז חשבתי שאם אני כבר פה אעדכן קצת על מה קורה אצלי.
אני עוברת לאחרונה שינויים, רובם חיובים (הלוואי שהייתי יכולה לכתוב מה אבל נראה לי שעדיף שלא), בינתיים הלימודים בסדר, קשה לי להאמין שעבר חודש (!!) מאז שהתחילו, מרגיש כאילו הזמן עף.
אחד מהדברים שהיינו לעשות בקורס מסוים (על תרבות אמריקה) היה לראות את פרק הפיילוט של בית קטן בערבה, אני קוראת הרבה טקסטים ספרותיים (בהמשך הסמסטר נקרא כמה פרקים של פרנקשטיין ושל גאווה ודעה קדומה), לא יודעת מה יהיה לכם מוכר, אז אלך על בטוח ואגיד שלא מזמן קראנו את נפילת בית אשר של אדגר אלן פו (שמאוד אהבתי, חוץ מהדרך שבה מציגים תאומים :-[ רק שתדעו שאני מגזימה, זה לא עד כדי כך נוראי אבל זה עדיין מכעיס אותי ספוילר לסיפור שמקשרים בין תאומים לעל טבעי)
לומדת גם על ההיסטוריה של הרפואה (מאוד מעניין!), על יפן במאות ה-19 וה-20 (שמחה ששמתי את כל הנקודות שלי על הקורס הזה חחח), על אירופה במאות ה-13 עד ה-15 (אם אני לא טועה, זה בעת החדשה המוקדמת) ועל איך ילדים למדו דברים בתקופת האבן.
מקווה שאשתפר בצרפתית, רק כדי לפחות לעבור את הקורס |הלוואי| ושהקורס באבולוציה של האדם יעבור מהר.
אני מאוד בקטע של שירי שנות ה-80 (כצפוי חחח) ונהנית כרגע מ-Wish You Were Here של פינק פלויד *** עריכה: אוי לבושה!! כמובן שהשיר הזה הוא משנות ה-70 |פנים|*** ו-Pride של U2 (שמתקשר לי עוד פעם ללימודים- מחזיר אותי ללימודי ארצות הברית במאות ה-19 וה-20)
ועכשיו אני רוצה לשאול מה שלום מי שקורא את ההודעה הזאת?

נערך לאחרונה ב:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אז היי |היי|
הייתי פה בימים האחרונים אבל ממש בקטנה, אז חשבתי שאם אני כבר פה אעדכן קצת על מה קורה אצלי.
אני עוברת לאחרונה שינויים, רובם חיובים (הלוואי שהייתי יכולה לכתוב מה אבל נראה לי שעדיף שלא), בינתיים הלימודים בסדר, קשה לי להאמין שעבר חודש (!!) מאז שהתחילו, מרגיש כאילו הזמן עף.
אחד מהדברים שהיינו לעשות בקורס מסוים (על תרבות אמריקה) היה לראות את פרק הפיילוט של בית קטן בערבה, אני קוראת הרבה טקסטים ספרותיים (בהמשך הסמסטר נקרא כמה פרקים של פרנקשטיין ושל גאווה ודעה קדומה), לא יודעת מה יהיה לכם מוכר, אז אלך על בטוח ואגיד שלא מזמן קראנו את נפילת בית אשר של אדגר אלן פו (שמאוד אהבתי, חוץ מהדרך שבה מציגים תאומים :-[ רק שתדעו שאני מגזימה, זה לא עד כדי כך נוראי אבל זה עדיין מכעיס אותי ספוילר לסיפור שמקשרים בין תאומים לעל טבעי)
לומדת גם על ההיסטוריה של הרפואה (מאוד מעניין!), על יפן במאות ה-19 וה-20 (שמחה ששמתי את כל הנקודות שלי על הקורס הזה חחח), על אירופה במאות ה-13 עד ה-15 (אם אני לא טועה, זה בעת החדשה המוקדמת) ועל איך ילדים למדו דברים בתקופת האבן.
מקווה שאשתפר בצרפתית, רק כדי לפחות לעבור את הקורס |הלוואי| ושהקורס באבולוציה של האדם יעבור מהר.
אני מאוד בקטע של שירי שנות ה-80 (כצפוי חחח) ונהנית כרגע מ-Wish You Were Here של פינק פלויד *** עריכה: אוי לבושה!! כמובן שהשיר הזה הוא משנות ה-70 |פנים|*** ו-Pride של U2 (שמתקשר לי עוד פעם ללימודים- מחזיר אותי ללימודי ארצות הברית במאות ה-19 וה-20)
וואו נשמע ממש ממש מעניין.
איך באמת ילדים למדו דברים בתקופת האבן? (ציורי קיר?)
גם הקורס של אבולוציה של האדם נשמע לי מעניין, אפילו שאת כנראה פחות בעניין.
אני צפיתי השנה במיני סדרה של נפילת בית אשר, אם כי אני לא יודע עד כמה זה באמת קרוב למקור הספרותי. אני מאוד אהבתי, אם כי זה די אימתי גם.
ואל תשקרי לנו, אנחנו יודעים שלך לאחיך התאום יש יכולות על טבעיות...
ואני שמח שאת גם עוברת שינויים חיוביים מעבר לזה.
אני בסדר.
לקחתי היום יום חופש והוא עבר מהר מידי, אבל אני מרגיש שנחתי. ומחר אני חוזר לעבוד ואז יוצא ליומיים חופש (כלומר סופש) וזה נחמד.

Lhuna3

Well-known member
אז היי |היי|
כנראה כבר אמרתי את זה כמה פעמים, אבל אני באמת כל כך מקנאת בך על התואר שלך, הוא נשמע כל כך מרתק!
(כמובן אני גם יודעת שהוא דורש הרבה השקעה ועבודה לא קלה - בחלק הזה אני פחות מקנאה :p אבל עדיין)
חוץ מז שני שירים מעולים, בעיקר הראשון שציינת.
אגב אני קראתי ספר אחר על תאומים ("תאומות ושקרים") שגם בו מקשרים את זה לעל טבעי, כנראה שזה תמה רווחת
בסדר עד כמה שאפשר בימים אלו. כרגע גם עייפה (אבל מסיבה טובה כי חזרתי ממפגש עם חברות).

שמחה שקפצת לעדכן אותנו |כן|

keren or5

Well-known member
יופי אני שמחה לשמוע. אני מניחה שיצא לכן לדבר והרוחות קצת נרגעו?|חיבוק|
לא דיברנו על דברים שנאמרו, היא פשוט הסכימה שאני אחזור לגור אצלה, והיחס חיובי בד"כ אבל יש ימים שאני מאוד עצבנית ולא יציבה ויש ימים שהיא, היו לי בעיות נפשיות דיי קשות עוד לפני כל המקרה. ובעלה לא בא לי בטוב, לא אוהבת את האיש הזה, אבל אין מה לעשות, נתמודד. ביום ראשון אני כנראה אתחיל לחפש דירה להשכרה.

אני קצת מתוסכלת בזמן האחרון מהמצב בעבודה. אני טובעת בעבודה ויש מלא עובדים חדשים שאני צריכה להכשיר ואני לא מגיעה לזה, אז אני מנסה להאציל סמכויות אבל כשהם עושים משהו לא בסדר כמובן שזה עליי. גם נראה לי פיתחתי איזו דלקת בעין שמציקה לי כבר כמה ימים אבל ממש אין לי זמן ללכת לרופא עיניים או חס וחלילה לקחת חופש.
נשמע באמת מתסכל מאוד. מקווה שתצליחי להתמודד עם זה |חיבוק|

מה שכן, לפחות היה דבר אחד נחמד בעבודה.
הבוסית שלי שלחה בקבוצה של העבודה את ההודעה הזאת שהיא קיבלה מאיזו לקוחה שלה
f8d2dc5b-6de4-4804-890b-6f27821bb654.jpeg
וואו, בטח נחמד לשמוע פידבק כזה. כל הכבוד, סימן שאת באמת עושה עבודה טובה אם לקוחה כתבה את זה! 🥳💪 כל הכבוד!!

למעלה