💖טרה נוסטרה - אתמול שודר הפרק שישנה הכל⌛

Hadar 169

Well-known member
לא הצטרפתי לדיון שלכם על הדמויות של פרננדו קולונגה בשלוש הסדרות התקופתיות כי אני לא רוצה ספויילרים לרגע שבו אשוב לצפות באחת מהן (אהבת אמת הלוואי שבקרוב) :love:
אה לא צפית בה עד הסוף?😯

Hadar 169

Well-known member
והנה ז'וליאנה מאבדת גם את ביתה-וזה קורה בפרק 57|לב-ש|
זה כל פעם מפליא מחדש לראות את יכולות המשחק המדהימות של אנה פאולה|כתר|-סצנה לא קלה;-(
מה שכן היה מצופה לפחות מפרנצ'סקו ליותר חמלה אבל גם הוא כמו מרקו אנטוניו מונע כרגע מנקמה למרות שרואים שלשניהם כואב על ז'וליאנה בניגוד לז'אנטי המרשעת שכבר תפסה בעלות על הילדה שזה ממש כמו לזרוע מלח על הפצעים של ז'וליאנה האומללה:-[אבל|ספוילר|טוב שהשמחה לעיד שלה תהיה קצרה כי בקרוב מאוד הילדה תוחזר לידייה של ז'וליאנה}-]

מסכן גם מתאו שנעצר באלימות - גם בגלל ז'אנטי שנתנה את ההוראה ומבחינתה שהיו עוצרים באכזריות גם את ז'וליאנה אם זה היה תלוי רק בה|שטן|
יאמר לזכותו של מתאו שבשלב הזה הוא סוף סוף קיבל את הילדה ומתייחס אלייה כאל שלו, ועוד דואג להגן על זכויותיה של ז'וליאנה מהכלא ואיך שהצליח להתגבר על הקנאה שלו|כתר|זו אהבה אמיתית|!||לב| למרות שעוד יעמדו בפניו ובפני ז'וליאנה לא מעט אתגרים:p

Hadar 169

Well-known member
והנה ז'וליאנה מאבדת גם את ביתה-וזה קורה בפרק 57|לב-ש|
זה כל פעם מפליא מחדש לראות את יכולות המשחק המדהימות של אנה פאולה|כתר|-סצנה לא קלה;-(
מה שכן היה מצופה לפחות מפרנצ'סקו ליותר חמלה אבל גם הוא כמו מרקו אנטוניו מונע כרגע מנקמה למרות שרואים שלשניהם כואב על ז'וליאנה בניגוד לז'אנטי המרשעת שכבר תפסה בעלות על הילדה שזה ממש כמו לזרוע מלח על הפצעים של ז'וליאנה האומללה:-[אבל|ספוילר|טוב שהשמחה לעיד שלה תהיה קצרה כי בקרוב מאוד הילדה תוחזר לידייה של ז'וליאנה}-]

מסכן גם מתאו שנעצר באלימות - גם בגלל ז'אנטי שנתנה את ההוראה ומבחינתה שהיו עוצרים באכזריות גם את ז'וליאנה אם זה היה תלוי רק בה|שטן|
יאמר לזכותו של מתאו שבשלב הזה הוא סוף סוף קיבל את הילדה ומתייחס אלייה כאל שלו, ועוד דואג להגן על זכויותיה של ז'וליאנה מהכלא ואיך שהצליח להתגבר על הקנאה שלו|כתר|זו אהבה אמיתית|!||לב| למרות שעוד יעמדו בפניו ובפני ז'וליאנה לא מעט אתגרים:p
ובפרק 66 הילדה חוזרת לז'וליאנה!
אומנם באופן זמני אבל ז'וליאנה כבר מתחילה להחזיר לעצמה את הזכויות על בתה כשהיא מצליחה להשאיר אצלה את הילדה עד שהיא תסיים להניק:
מריאנה מנצלת את העובדה שמרקו אנטוניו וז'אנטי נסעו לחווה לפגוש את רוזנה, ומביאה את ז'וליאנה לאחוזה להניק את הילדה שלא מצליחה להתרגל לחלב אחר. ז'וליאנה לא מסכימה להשאיר אותה שם וחוזרת איתה לאכסניה|!| למריאנה לא נותרה ברירה אחרת אלא להשלים עם זה אם כי מבחינתה זה לתקופת זמן מוגבלת.
ז'וליאנה עשתה טוב מאוד שלא ויתרה בעיקר עכשיו שפרנצ'סקו עזב את ז'אנטי לטובת פאולה הצעירה חח:p שאם עכשיו הוא לא נמצא ז'אנטי היא זו שקובעת ואין סיכוי שז'וליאנה הייתה מצליחה לבקר את בתה. |ספוילר||קדימה|וזו בדיוק תהיה הסיבה שמרקו אנטוניו גם יחזיר לה בקרוב את המשמורת על הילדה!|כתר|
בנוסף, לז'וליאנה עדיין אין מושג שהיא כבר למעשה מצאה את בנה האבוד שהוא לא אחר מנכדה המאומץ של דונה דולורס בעלת האכסניה שהביאה אותו לשם ומאז ז'וליאנה לא יכולה להיפרד ממנו|!||מאוהב|ככה שאפשר לומר שבפרקים האילה המזל סוף סוף מתחיל להאיר פנים לז'וליאנה:-]

Hadar 169

Well-known member
השבוע פרקים מרגשים במיוחד|לב||לב|

מרקו אנטוניו החזיר לז'וליאנה את המשמורת על בתה אחרי שז'אנטי כצפוי מנעה ממנה לראות את הילדה|!| אני זוכרת שבפרקים האילה ממש אהבתי איך שהוא שינה גישה עמד לצד ז'וליאנה והתעמת עם ז'אנטי|שטן| אבל סך הכל מסכן, בפרקים האילה הוא עדיין מאוהב בה|לב-ש|
וזה לא הרגע המרגש היחיד השבוע|!||ספוילר||קדימה|סוף סוף ז'וליאנה תזכה להתאחד גם עם בנה! ופה אפשר לומר שדמיאו וטיזיו די מכפרים על הבגידה שלהם בכך שהם עזרו לה להבין שחואניטו הוא הבן שלה(y)

נערך לאחרונה ב:

Hadar 169

Well-known member
אני רואה שהגיעו לפרקים שחואניטו נדבק בדיפטריה-הפרקים הכי עצובים בסדרה|לב-ש|וזה קורה כשמתאו וז'וליאנה בנתק רציני|!||למטה|

ובשבוע הבא - |ספוילר| המוות לכאורה של חואניטו;-(על רקע הטרגדיה הזו מתאו וז'וליאנה יתקרבו שוב וזה גם מה שישים קץ לתקוות האחרונות שעוד נותרו לרוזנה ומרקו אנטוניו לחזור אליהם.

יבגני אני מקווה שאתה ממשיך לעקוב אחרי סדרת המופת הזו🤩

Hadar 169

Well-known member
והנה הסתיים לו גם הסיבוב השני של סדרת המופת הזו|לב||גביע|ולמרות שלא עקבתי הפעם, כן הצצתי פה ושם בסצנות שהיו לי חשובות|!||אקשן|
וכמובן גם בפרק האחרון והמרגש|מאוהב| שוב אוסיף פה את המפגש המרגש של ז'וליאנה עם חואניטו והגילוי שהוא בחיים(!)|מאוהב|מה שהושמט בגרסה הבינלאומית|למטה|למרות שרואים את הילד בסצנה אחת בפרקים האחרונים כשמריאנה והנזירה מדברות עליו וגם בתמונה הקבוצתית.
חבל שלא זכינו לגרסה המלאה כמו בטרה אספרנסה|שמח|מה שכן, מצאתי את הסצנה האחרונה באתר של גלובו ונראה לי שזה אכן לקוח מהגרסה המלאה כי אחרי התמונות המשפחתיות יש קטעים ותמונות שאין בגרסה הבינלאומית|!||אקשן||לב||למטה|

למעלה