👑👗 העידן המוזהב - The Gilded Age - עונה 3 👑👗

Lhuna3

Well-known member
פרק 3X05
A different World
אני אוהבת שקורה כל כך הרבה בפרק!

הצרות העסקיות של ראסל רק מחמירות
ג'ורג' מבקש מברת'ה להזמין לארוחת ערב מישהו שהוא רוצה מאוד שימכור להם את הנכס/משהו שלו, אבל אז כועס כשברת'ה מפלרטטת איתו קצת יותר מידי וגם בסוף לא מצליח לשכנע אותו למכור.
והוא שולח את לארי לקנות את מה שהוא חייב לקנות במקום המנהל עסקים שלו או משהו שהוא פיטר.
לארי: מה יצא לי מזה?
ג'ורג': אממממ.... ירושה?
בהמשך הפרק ברת'ה מזדעזעת לגלות כמה המצב חמור ושהם עלולים לאבד הכל.

גלאדיס מתקשה להסתגל לחיים כדוכסית באנגליה
אוף איכ איזה מגעילה האחות של הדוכס :mad:
הדוכס יחסית בסדר איתה וכל השאר מקבלים אותה בכבוד הראוי, אבל האחות שממורמרת על כך שגלאדיס מנשלת אותה ממקומה (למרות שזה היה הרעיון שלה) עדיין שולטת שם ביד רמה ומשפילה אותה כל הזמן.
אני כותבת "עדיין" כי אני לגמרי מצפה שגלאדיס תמצא את הבטחון שלה ובסוף תעמיד את האחות הזאת במקומה. אני כל כך רוצה לראות אותה שולטת שם באחוזה ונהניית ממעמדה!
אבל בינתיים היא רק כותבת להורים שהיא אומללה.

פגי והדוקטור נתקלים במר פורצ'ן
קצת אקשן בגזרת פגי.
פורצ'ן עורך העיתון שעבדה בו מציע לה משימה עיתונאית מעניינת אבל אז מתברר שרוצה לנסוע איתה, והיא מסרבת בתוקף. פורצ'ן והדוקטור, שבא ללוות אותה לתחנת הרכבת, כמעט הולכים מכות שם. פורצ'ן מוותר בסוף.
אבל היא תצטרך כנראה לספר בהמשך לדוקטור שהעניין ה"מסובך" בינה ובין פורצ'ן היה הדדי, ושהיתה נשיקה, ולא ידוע איך הוא יקבל את זה.

בבית ואן ראיין כולם מגלים על מכירת השעון של ג'ק
כולם המומים, אבל הרוב שמחים בשבילו כולל איידה.
אגנס לא ממש (היא טוענת ש"זה מרגיז את כולם בבית הזה" :-D)
אהבתי את הפה הפעור שהמשרתת הרעה נתקעה איתו כשהיא שמעה את הסכום.

מסתבר שמוד ביטון עובדת בזנות
לארי מגלה במקרה שגב' ביטון, זאת שרימתה את אוסקר והוציאה ממנו את כל הכסף שלו (כלומר של אגנס), עובדת כזונה משום מה. או שהיא איבדה את כל הכסף הזה מהר מאוד, או שהיה מישהו אחר מאחורי העניין... אוסקר מתכוון לפגוש אותה לקבל תשובות.

אורורה מנודה
אוי אורורה כזאת חמודה ואומללה, איזה מגעילות כל הנשים שהולכות כשהיא באה להתיישב לידן.
גב' אסטור מתעקשת לנדות אותה מהחברה ולגרש אותה מהמסיבה.
אלא שהבת של אסטור (זאת שבעלה הזמין לדו קרב את המאהב שלה) בעצמה מעוררת שערוריות ורכילות, ועלולה למצוא את עצמה גרושה.
אז גברת פיש מבהירה לאסטור שאם היא תמשיך בקו הנידוי הזה היא אולי תצטרך בסוף לנדות גם את הבת שלה. יפה.
יש לציין שגם ברת'ה היתה נחמדה כלפי אורורה.
אני לא יודעת אם זה ממקום של הזדהות, בגלל שגם היא היתה מנודה ע"י אסטור לפני כן, או בגלל שהיא כרגע בעצמה חוששת למעמדה, אחרי שגילתה שכל הכסף שלהם בסכנה כרגע.

המשרתים בורדן ולוסי(?) מנהלים עוד שיחת נפש על נישואי העבר המרים
זה נגמר ב -
בורדן: אני אוהב אותך. באמת.
לוסי: תודה. באמת.
|חבול|

איידה הולכת לסיאנס
דאגנו לאיידה שמנצלים את תמימותה, אבל הסיאנס דווקא הביא לה נחמה גדולה.
נראה שזה נתן לה משהו שהיא היתה מאוד צריכה, וזה לשמוע "ממנו" שהוא רוצה שהיא כן תמשיך בחייה ותהיה מאושרת.

לארי מציע נישואין למריאן
סופסוף הגענו למה שידענו שיקרה בערך מהפרק הראשון של הסדרה.
מצד המשפחות: ג'ורג' ואיידה שמחים בשביל הזוג הצעיר, ברת'ה ואגנס כמובן שלא - אבל שתיהן כרגע לא במצב לעשות הרבה בעניין.

ג'ורג' וברת'ה - הפיצוץ
כל הצרות ביחד הביאו את ג'ורג' למשבר אמון מול ברת'ה, וכשמגיע המכתב מגלאדיס שהיא אומללה באנגליה הוא כבר מתפוצץ.
היא מבטיחה לנסוע לאנגליה ולסדר הכל והוא אומר לה "תעשי מה שאת רוצה. אל תצפי שאהיה פה כשתחזרי".
:eek:
(אני לא מאמינה שהוא באמת יתגרש ממנה, אבל אני בהחלט חושבת שהיא צריכה את הניעור הזה)

dilly snake

Well-known member
זה דווקא היה יחסית מעניין יותר מבד"כ. אולי כי הוא מכריח את לארי להתערב.
*מעניין אם לארי יחליט לתת לאבא שלו את הכסף שהוא הרוויח מהשעון.
**יש לי תחושה שלארי ימצא משהו בדו"ח של הקרקע והוא יציל את הכול איך שהוא.
הייתה לי תחושה שזה מה שיהיה. מסכנה גלאדיס. והקטור צריך לגדל ביצים לגבות את גלאדיס.
ואולי הדבר הראוי היה שמישהי הייתה מסבירה לאדלייד(נראה לי ככה קוראים למשרתת האישית?) איך מלבישים דוכסית, מה חוקי הלבוש בארוחות רשמיות וכ'ו.
ומישהו גם היה צריך להסביר לגלאדיס את כללי ההתנהגות החדשים, כמו בסוף הארוחה וכ'ו.
אני כותבת "עדיין" כי אני לגמרי מצפה שגלאדיס תמצא את הבטחון שלה ובסוף תעמיד את האחות הזאת במקומה. אני כל כך רוצה לראות אותה שולטת שם באחוזה ונהניית ממעמדה!
(y)
זה קצת מרגיש כאילו הם רצו להוסיף פלפל ליחסים בין פגי לדוקטור.
אבל היא תצטרך כנראה לספר בהמשך לדוקטור שהעניין ה"מסובך" בינה ובין פורצ'ן היה הדדי, ושהיתה נשיקה, ולא ידוע איך הוא יקבל את זה.
והפורצן הזה נשוי לא?
:-D:-D:-D
יכול להיות שהיא כמו נערת פיתוי כזאת וניצלו וסחטו אותה כדי שתגנוב את הכסף מכל מיני גברים כמו אוסקר.
אורורה מנודה
רציתי לחבק אותה.
אז גברת פיש מבהירה לאסטור שאם היא תמשיך בקו הנידוי הזה היא אולי תצטרך בסוף לנדות גם את הבת שלה. יפה
(y)
נראה שזה נתן לה משהו שהיא היתה מאוד צריכה, וזה לשמוע "ממנו" שהוא רוצה שהיא כן תמשיך בחייה ותהיה מאושרת.
אני מקווה שזה לא יהיה משהו קבוע והיא לא תתחיל לגנוב כסף מאיידה המסכנה.
לארי מציע נישואין למריאן
הגיע הזמן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ואיזה חמוד ג'ורג' שישר תמך בו וגם איידה ממש סבבה עם זה וגם אגנס קיבלה את זה יחסית טוב.
ג'ורג' וברת'ה - הפיצוץ
כל הצרות ביחד הביאו את ג'ורג' למשבר אמון מול ברת'ה, וכשמגיע המכתב מגלאדיס שהיא אומללה באנגליה הוא כבר מתפוצץ.
היא מבטיחה לנסוע לאנגליה ולסדר הכל והוא אומר לה "תעשי מה שאת רוצה. אל תצפי שאהיה פה כשתחזרי".
אני גם לא חושבת שהם ייפרדו, אבל אני בצד של ג'ורג'. הוא רצה שגלאדיס תתחתן מאהבה ואז הפר בגלל השאפתנות של ברת'ה את הבטחה שלו(וזה עלה לו בכסף שהוא חייב עכשיו דחוף לעסקים שלו) ועכשיו היא סובלת ואני בטוחה שהוא כרגע סוג של מאשים גם את עצמו, כי הוא ידע שהיא לא רצתה להתחתן והוא שכנע אותה. ועכשיו היא מנסה גם לחבל ביחסים של לארי ומריאן שבברור מבוססים על אהבה. בעונה הראשונה ברת'ה הייתה נותנת יד כדי שלארי יתחתן עם מישהי ברמה של מריאן ועכשיו השתן עלה לה לראש.
אז כן, מגיע לה הכאפה הזאת ואולי היא תבין שהיהירות שלה עולה לה במשפחה שלה.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
פרק 3X05
A different World
אוף, מאוחר ואני צריך לישון
אני אוהבת שקורה כל כך הרבה בפרק!
ובלי חתונות (רק אירוסין)
ג'ורג' מבקש מברת'ה להזמין לארוחת ערב מישהו שהוא רוצה מאוד שימכור להם את הנכס/משהו שלו, אבל אז כועס כשברת'ה מפלרטטת איתו קצת יותר מידי וגם בסוף לא מצליח לשכנע אותו למכור.
תכלס הוא באמת התעצבן עליה בעיקר בגלל שהוא עדיין כועס עליה בעניין גלאדיס. (לפחות הוא כנה מספיק כדי לכעוס גם על עצמו בעניין)
וגם כועס על זה שהוא לא הצליח בעניין העסקים. אם הוא היה מצליח אז לא היה אכפת לו מהפלרטוט. תכלס זה ממש מה שהוא ביקש ממנה.
אגב, לרגע חשבתי שילכו לכיוון של להציע לאיש ההוא לילה עם ברתה. אבל זה באמת מרגיש הזוי מידי. (נשים מוכרים רק לנישואים)
והוא שולח את לארי לקנות את מה שהוא חייב לקנות במקום המנהל עסקים שלו או משהו שהוא פיטר.
אני לא יודע מה לחשוב על זה שהוא פיטר את העובד הזה שלו. כלומר ממש לא הייתי קשור אליו מספיק כדי שיהיה לי אכפת. אבל זה מרגיש פזיז.
לארי: מה יצא לי מזה?
ג'ורג': אממממ.... ירושה?
לארי יודע שזה יקח זמן.
בכל מקרה אהבתי את זה שג'ורג' פירגן לו על כך שהוא מתמקח וגם פירגן לו על העיסקה. לא חשבתי על זה שבשביל לארי זאת גם הייתה בטח עיסקה גדולה. הרי זה כסף לחלוטין שלו שלא בא מאביו. בטח הכי הרבה שהוא אי פעם הרוויח, אפילו אם זה מעט לעומת הכסף של אביו.
חשבית שאולי לארי יתנה את זה שהוא יעבוד בשביל ג'ורג' בזה שהוא יקבל את הנשואים שלו עם מריאן, אבל שמחתי שזה היה לא קשור ושג'ורג' בכל מקרה שמח מזה.
אגב, לא היה עניין שלם עם זה שלארי רצה להיות ארכיטקט? זה כאילו הוא שכח מזה. או שהוא החליט להרוויח הרבה כסף לפני שהוא יעבור לזה.
בהמשך הפרק ברת'ה מזדעזעת לגלות כמה המצב חמור ושהם עלולים לאבד הכל.
אני לא יודע אם זה ממש מצב שבו הם יאבדו הכל הכל.
בכל מקרה האם הנדוניה של גאלדיס כבר עברה? כי היא קיבלה סכום גדול של כסף שהוא כאילו שלה ואז היא יכולה בעצם לתמוך כספית באבא שלה בחזרה.
גלאדיס מתקשה להסתגל לחיים כדוכסית באנגליה
איזה כיף שממשיכים את העלילה איתה. את גרמת לי לחשוב שאולי לא נראה מה קורה איתה בהמשך. לפחות לא ישר כבר בפרק הזה.
הדוכס יחסית בסדר איתה וכל השאר מקבלים אותה בכבוד הראוי, אבל האחות שממורמרת על כך שגלאדיס מנשלת אותה ממקומה (למרות שזה היה הרעיון שלה) עדיין שולטת שם ביד רמה ומשפילה אותה כל הזמן.
אבל בינתיים היא רק כותבת להורים שהיא אומללה.
וואי לחלוטין חראית. אני ממש מצפה שגלאדיס תעמוד על שלה ותגיד לאחות הזאת שזה עכשיו הבית שלה והיא יכולה לשלוח אותה משם.
אני מקווה שעכשיו שברתה תגיע לשם היא תעזור לה (לשם שינוי) לעמוד על שלה ולהוריד את האחות.
קצת אקשן בגזרת פגי.
פורצ'ן עורך העיתון שעבדה בו מציע לה משימה עיתונאית מעניינת אבל אז מתברר שרוצה לנסוע איתה, והיא מסרבת בתוקף. פורצ'ן והדוקטור, שבא ללוות אותה לתחנת הרכבת, כמעט הולכים מכות שם. פורצ'ן מוותר בסוף.
כל עלילת הצד הזאת הרבה פחות מעניינת.
אבל היה מצחיק הקטע שבו פגי ומריאן מדברות על העניין מול אגנס ומריאן מנסה לומר לה שזה רעיון לא טוב בגלל מר פורצ'ון בלי שאגנס תבין את הסיבה.
ולפחות לא ראינו את האמא המעצבנת של הרופא.
בבית ואן ראיין כולם מגלים על מכירת השעון של ג'ק
כולם המומים, אבל הרוב שמחים בשבילו כולל איידה.
אהבתי את הפה הפעור שהמשרתת הרעה נתקעה איתו כשהיא שמעה את הסכום.
מצד אחד אני כל כך שמח שזה התגלה. אבל מצד שני לא ממש ראינו את התגובות השונות. ובטח שלא עם האנשים הנכונים.
כלומר רציתי את ג'ק בחדר כששאר המשרתים מגלים על הסכום ונופלים. ורציתי את ג'ק בחדר כשאגנס מגלה על הסכום. בעצם אגנס עוד לא גילתה על הסכום אז אולי נראה את זה.
אבל גם מסכן ג'ק שרצה שזה ישמר סוד. אבל אם הוא רצה אז הוא לחלוטין היה צריך לומר ללארי לא לומר שום דבר.
אגב, לארי כזה חמוד שהוא לוקח את ג'ק איתו למסיבה עם חברים. הוא לחלוטין יכל לנתק קשר עכשיו שהוא הרוויח את הכסף שלו.
לארי מגלה במקרה שגב' ביטון, זאת שרימתה את אוסקר והוציאה ממנו את כל הכסף שלו (כלומר של אגנס), עובדת כזונה משום מה. או שהיא איבדה את כל הכסף הזה מהר מאוד, או שהיה מישהו אחר מאחורי העניין... אוסקר מתכוון לפגוש אותה לקבל תשובות.
אני מניח שהיא הייתה רק חלק מקבוצה שעשתה את התיחמון הזה. ובטח גם לא היה להם קשה לתת לבחורה גרושים ולזרוק אותה. הרי זה לא שאוסקר נתן את הכסף לה. הוא נתן את הכסף למשקיעים אחרים שהיו שקר.
אבל האם אוסקר הולך להעזר בה כדי למצוא את האנשים שרימו אותו ולהשיג את הכסף חזרה או לתבוע אותם? קשה לי להאמין שהוא יצליח בזה. אבל אם לא זה אז לאן העלילה הזאת תלך? האם הוא "יציל אותה" בשביל איזה שירות, שהיא תהיה זקן שלו? קשה לי להאמין שהוא יוכל לסמוך עליה ובכל מקרה זה לא שיש לה שם חברתי אמיתי.
אורורה מנודה
אוי אורורה כזאת חמודה ואומללה, איזה מגעילות כל הנשים שהולכות כשהיא באה להתיישב לידן.
אוי זה היה כל כך נוראי. אוף אני חשבתי שפשוט יתעלמו ממנה בהמשך העונה. זה הרבה יותר עצוב.
גב' אסטור מתעקשת לנדות אותה מהחברה ולגרש אותה מהמסיבה.
אלא שהבת של אסטור (זאת שבעלה הזמין לדו קרב את המאהב שלה) בעצמה מעוררת שערוריות ורכילות, ועלולה למצוא את עצמה גרושה.
אז גברת פיש מבהירה לאסטור שאם היא תמשיך בקו הנידוי הזה היא אולי תצטרך בסוף לנדות גם את הבת שלה. יפה.
אהבתי את הקטע הזה של גברת פיש כשהיא התעמתה עם גברת אסטור. זה נראה לי הפעם הראשונה שפיש עשתה ממש משהו משמעותי בסדרה מעבר ללארגן מקומות מפגש לדמויות.
יש לציין שגם ברת'ה היתה נחמדה כלפי אורורה.
אני לא יודעת אם זה ממקום של הזדהות, בגלל שגם היא היתה מנודה ע"י אסטור לפני כן, או בגלל שהיא כרגע בעצמה חוששת למעמדה, אחרי שגילתה שכל הכסף שלהם בסכנה כרגע.
אני רוצה להאמין שזה בגלל שהיא מרגישה הזדהות בתור מי שהייתה מנודה חברתית. הרי בעונה 1 גברת אסטור לא הייתה מוכנה להיות במסיבה יחד איתה גם בטח.
אבל יכול להיות שזה גם קשור לזה שהיא עכשיו אולי מודאגת מהעניין הכלכלי שלה. זה נראה אבל שזה לפני שהיא מרגישה שהיא צריכה לדאוג לגבי הנישואים שלה.
אגב, היה נחמד שברתה ומריאן עמדו יחד לצד אורורה וחשבתי שאולי זה יגרום לברתה להעריך את מריאן יותר. אם כי זה לא שברתה לא מעריכה את מריאן, זה פשוט שהיא רוצה מישהי עם יותר מעמד.
המשרתים בורדן ולוסי(?) מנהלים עוד שיחת נפש על נישואי העבר המרים
זה נגמר ב -
בורדן: אני אוהב אותך. באמת.
לוסי: תודה. באמת.
|חבול|
מצחיק אותי שאת בכלל נותנת להם כותרת. הם כאלו שוליים. למשרתת של גלאדיס הייתה יותר עלילה בפרק הזה.
איידה הולכת לסיאנס
דאגנו לאיידה שמנצלים את תמימותה, אבל הסיאנס דווקא הביא לה נחמה גדולה.
היה נראה לי הגיוני שזה יביא לה נחמה גדולה. אבל אני מניח שהרעיון הוא שהיא תתמכר ללשמוע מבעלה ולכן תמשיך ללכת ובשלב מסויים יצופה ממנה להשאיר מתנות למארחת.
אבל זה באמת נחמד שהיא מרגישה סוף סוף יותר טוב.
לארי מציע נישואין למריאן
סופסוף הגענו למה שידענו שיקרה בערך מהפרק הראשון של הסדרה.
מצד המשפחות: ג'ורג' ואיידה שמחים בשביל הזוג הצעיר, ברת'ה ואגנס כמובן שלא - אבל שתיהן כרגע לא במצב לעשות הרבה בעניין.
אני קצת מופתע שזה כבר קרה. אבל המהירות של הנישואים של גלאדיס והדוכס הרבה יותר הפתיעו אותי אז כנראה לא הייתי צריך להיות מופתע.
אבל למרות החוסר שמחה של ברתה ואגנס זה לא נראה שהן ממש יהוו מכשול לחתונה. במיוחד עכשיו שברתה על קרח דק עם ג'ורג' קשה לי להאמין שהיא ממש תתנגד.
וזה ממש גורם לי לפחד שמשהו רע מאוד יקרה ללארי בנסיעת עסקים הזאת. אני ממש מקווה שזה ילך בכיוון ההפוך ולארי יצליח דווקא בנסיעה ויגלה שהמכרות האלו שאבא שלו רוצה לקנות רק בשביל האדמה הם בעצם ריווחיים ויעשה ככה הרבה יותר כסף (כן, אני לפעמים מקשיב לשטויות העסקיות).
אבל משהו חייב להשתבש בשבילם. ככה זה טלוויזיה. לא יכול להיות שהם יהיו מאוהבים, עם כסף ומאושרים יחד.
אגב, כשלארי ראה מישהי במועדון חשבתי לרגע שהוא יראה מישהי מהעבר שלו שתשבש דברים עם מריאן.
ג'ורג' וברת'ה - הפיצוץ
(אני לא מאמינה שהוא באמת יתגרש ממנה, אבל אני בהחלט חושבת שהיא צריכה את הניעור הזה)
כן, קשה לי להאמין שהוא יתגרש. בין היתר כי זה יעלה לו כסף.
זה נחמד לשם שינוי לראות את ברתה נוחלת מפלה כזאת גדולה. אבל אני מאמין שהיא תצליח לשנות את זה ולצאת בסוף העונה שוב מנצחת. אם היא תראה לגלאדיס כיצד לשלוט בבעלה, באחות ובחברה הבריטית אז לדעתי ג'ורג' יתרצה.
ואולי יהיה איזה קישור מוזר שבו קשרים אנגליים שהיא תעשה יעזרו לעסק של ג'ורג'.

העלילה לגבי זה שמישהו מדליף לעיתונים מידע על משפחת ראסל ממשיכה ועדיין ממש לא ברור מי זה.
האמת שזה לא ממש מעניין אותי מי זה, אבל מרגיש כאילו זה יהיה חשוב.
עכשיו שאני חושב על זה אז הגיוני שגם מה שג'ורג' אמר לברתה - על כך שהוא לא יהיה שם כשהיא תחזור - יודלף לעיתונות.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
*מעניין אם לארי יחליט לתת לאבא שלו את הכסף שהוא הרוויח מהשעון.
אני יודע שזה המון כסף בשביל מישהו כמו ג'ק ואפילו בשביל נשים כמו איידה ואגנס, אבל אני לא בטוח אם זה ממש משמעותי בשביל הסכומים שג'ורג' עוסק בהם.
**יש לי תחושה שלארי ימצא משהו בדו"ח של הקרקע והוא יציל את הכול איך שהוא.
זה מה שאני חושב.
הייתה לי תחושה שזה מה שיהיה. מסכנה גלאדיס. והקטור צריך לגדל ביצים לגבות את גלאדיס.
ואולי הדבר הראוי היה שמישהי הייתה מסבירה לאדלייד(נראה לי ככה קוראים למשרתת האישית?) איך מלבישים דוכסית, מה חוקי הלבוש בארוחות רשמיות וכ'ו.
ומישהו גם היה צריך להסביר לגלאדיס את כללי ההתנהגות החדשים, כמו בסוף הארוחה וכ'ו.
תכלס הם היו יכולים לשכור מראש מישהי שעבדה בשביל האצולה האנגלית ושתדע להדריך את גלאדיס.
אבל הם לא ממש עסקו במה יעזור לגלאדיס
והפורצן הזה נשוי לא?
כן. הוא גם היה עם הבת שלו במשחק בייסבול
הגיע הזמן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ואיזה חמוד ג'ורג' שישר תמך בו וגם איידה ממש סבבה עם זה וגם אגנס קיבלה את זה יחסית טוב.
אגנס קיבלה את זה כגזרה שהיא מקבלת בהבנה. (שזה קצת מגוחך כי לאגנס אין כסף ולמריאן אין כסף וללארי יש המון)
אני גם לא חושבת שהם ייפרדו, אבל אני בצד של ג'ורג'. הוא רצה שגלאדיס תתחתן מאהבה ואז הפר בגלל השאפתנות של ברת'ה את הבטחה שלו(וזה עלה לו בכסף שהוא חייב עכשיו דחוף לעסקים שלו) ועכשיו היא סובלת ואני בטוחה שהוא כרגע סוג של מאשים גם את עצמו, כי הוא ידע שהיא לא רצתה להתחתן והוא שכנע אותה. ועכשיו היא מנסה גם לחבל ביחסים של לארי ומריאן שבברור מבוססים על אהבה. בעונה הראשונה ברת'ה הייתה נותנת יד כדי שלארי יתחתן עם מישהי ברמה של מריאן ועכשיו השתן עלה לה לראש.
לחלוטין בצד של ג'ורג'. ברתה הייתה נוראית.
אבל ג'ורג' באמת צריך להאשים את עצמו (ונראה לי שהוא אמר משהו על כך שהוא באמת מאשים את עצמו). ברתה לפחות לא טענה שהיא תיתן לגלאדיס להתחתן מאהבה. ג'ורג' הבטיח את זה לגלאדיס ואז לחלוטין השתפן מול אשתו.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
בסצנה שבה לארי מראה לג'ק את המועדון הוא אומר לו שיש את כל מה שהוא יכול לרצות: נשים, הימורים, שתיה, בידור ומוסיף כאגב שגם גברים if you fancy

Lhuna3

Well-known member
גם אני צריכה ללכת לישון |שפם|
והקטור צריך לגדל ביצים לגבות את גלאדיס.
|כן| לפחות היה את הקטע הקטן שהוא עשה שינוי במקומות של הארוחה בשביל לשים את גלאדיס במקום הכי מכובד כנראה, שהאחות התכוונה לשבת בו בעצמה.
איזה מגעיל זה היה כשכולם צחקו כשהיא בסוף לא ידעה שהיא אמורה לקום עם שאר הנשים :-(
זה קצת מרגיש כאילו הם רצו להוסיף פלפל ליחסים בין פגי לדוקטור.
תכלס, כי זה באמת היה משעמם.
|כן|
אגב, לרגע חשבתי שילכו לכיוון של להציע לאיש ההוא לילה עם ברתה. אבל זה באמת מרגיש הזוי מידי.
:-D אני מודה שזה עבר לי גם בראש :-D אבל ברור שלא.
(נשים מוכרים רק לנישואים)
אם להסתכל על זה טכנית, אז גלאדיס לא "נמכרה" לדוכס, אלא להיפך, הוא זה ש"מכר את עצמו" להורים שלה.
אני לא יודע מה לחשוב על זה שהוא פיטר את העובד הזה שלו. כלומר ממש לא הייתי קשור אליו מספיק כדי שיהיה לי אכפת. אבל זה מרגיש פזיז.
הכי לא מעניין.
אגב, לא היה עניין שלם עם זה שלארי רצה להיות ארכיטקט?
אכן היה, תהיתי על זה גם.
אני מקווה שעכשיו שברתה תגיע לשם היא תעזור לה (לשם שינוי) לעמוד על שלה ולהוריד את האחות.
זה באמת נשמע שזה מה שהולך לקרות, אבל אני פחות בעד זה. כמובן שזה יהיה נחמד שיורידו את האחות מהאולימפוס שלה, גם אם ברת'ה תעשה את זה,
אבל אני ממש מעדיפה שגלאדיס תצליח לבד לעמוד מולה.
גם לא מרגיש לי שמגיע לברת'ה שגלאדיס תסלח לה בזכות משהו כזה.
מצד אחד אני כל כך שמח שזה התגלה. אבל מצד שני לא ממש ראינו את התגובות השונות. ובטח שלא עם האנשים הנכונים.
כלומר רציתי את ג'ק בחדר כששאר המשרתים מגלים על הסכום ונופלים. ורציתי את ג'ק בחדר כשאגנס מגלה על הסכום.
אני מסכימה שיכלו לתת לנו את זה יותר מספק.
אבל גם מסכן ג'ק שרצה שזה ישמר סוד.
אולי זה דווקא עדיף בשבילו, יתן לו את הדחיפה לצאת מהקומפורט זון שלו כמשרת ולהתחיל לשנות את החיים שלו (כאילו באמת, לא בקטע של ללכת למועדונים מסריחים עם זונות ומה שזה לא היה המופע היאבקות הזה :rolleyes:)
אגנס קיבלה את זה כגזרה שהיא מקבלת בהבנה. (שזה קצת מגוחך כי לאגנס אין כסף ולמריאן אין כסף וללארי יש המון)
כסף זה לא הכל בחיים, ניק! (יש גם מעמד שבאת ממנו)
בסצנה שבה לארי מראה לג'ק את המועדון הוא אומר לו שיש את כל מה שהוא יכול לרצות: נשים, הימורים, שתיה, בידור ומוסיף כאגב שגם גברים if you fancy
כן זה היה נחמד.

Lhuna3

Well-known member
פרק 3X06
If You Want To Cook An Omelette
ברת'ה מגיעה לאנגליה לעזור לגלאדיס להוריד את האחות הרעה
אהבתי דווקא את איך שהיא עשתה את זה, כלומר בעיקר שהיא עודדה את גלאדיס לדבר בשביל עצמה והנחתה אותה איך.
זה היה רגע מספק כשגלאדיס נזפה באחות שלו על זה שהיא קמה לפניה מהשולחן.
גם כשהדוכס הביע תמיכה בגלאדיס כשהיא ביקשה ללמוד על האחוזה. אני לא בטוחה מי היה זה שישב ליד גלאדיס וגם התלהב מהתוכניות שלה אבל אהבתי גם אותו.
והאם ראינו שביב דמעה כשברת'ה נפרדת מגלאדיס? סופסוף קצת רגש כלפי הבת שלה ממלכת הקרח.
אני רק מקווה שעכשיו הסיפור של גלאדיס לא נגמר באמת מבחינת הסדרה!

העסקים של ג'ורג' ממשיכים להתדרדר
שזה כבר ברגיל.
אבל לארי שנסע לקנות את המכרות בשביל האדמה מגלה שם שבעצם המכרות שווים הרבה בפני עצמם כי יש שם מתכת יקרה (לא הבנתי מי זה הבחור שגילה לו את זה ומה האינטרס שלו לגלות דווקא ללארי).
זה מרגיש די ברור שזה מה שהולך להציל את העסקים של ג'ורג'.
(אבל זה עדיין משעמם)

מריאן מגלה שלארי ביקר בבית בושת בערב האירוסין שלהם
ושיקר לה לגבי המקום שאליו הוא הולך עם חברים, מה שגורם לה מייד לפקפק בו ולהעביר לבית ראסל מכתב ביטול לאירוסין. לאור ההיסטוריה שלה עם ארוסים שקרנים בהחלט אפשר להבין שאין לה כבר סובלנות לגילוי כזה, אבל אני מאמינה שזה יסתדר בסוף והם יחזרו.

ג'ק/ג'ון לא פוטמן יותר
איידה מפטרת אותו ברוח טובה ועם הרבה "אנחנו גאים בך" אבל עדיין מפטרת.
זה אחרי שארמסטרונג (זה השם של המשרתת הרעה, מעכשיו אני מדמיינת משרתת רעה צועדת על הירח בשביל לזכור את שמה) הלשינה לאגנס על גובה הסכום שהוא הרוויח, שזעזע את אגנס עד כדי להצהיר ש"קשה להאמין שיש אלוהים בשמיים!" |פנים| איך היא כזאת נהדרת לפעמים וכזאת איומה לפעמים אחרות.
אבל השיחה שלהן היתה מצחיקה.

אגנס: אתם המשרתים באמת יודעים כל מה שקורה בבית הזה, אה?
ארמסטרונג: אנחנו משתדלים, כן.

אגנס: עוד משהו?
ארמסטרונג: כן, גבירתי, אבל אני לא רוצה להטריד אותך עם זה.
אגנס: את תמצאי דרך בכל זאת.

וארמסטרונג, בדיוק כמו אגנס, טוענת שההישארות שלו מטרידה את כל שאר המשרתים האחרים, למרות שבעצם זה רק היא שלא יכולה לחיות עם הקנאה, והשאר מפרגנים לו.
אז אגנס (וגם קצת אוסקר) לא יכולים לחיות עם הרעיון שיש להם משרת עשיר יותר מהם, ודוחקים באיידה לפטר אותו.
ועם כמה שקשה לו לעזוב, זה נראה לי באמת הדבר הנכון בשבילו.
והוא אפילו כבר מתחיל להמציא פטנט חדש. אני רק מקווה שהוא לא יתדרדר איכשהו מחוסר ידע איך לנהוג בעולם הזה.
וכמובן שהוא מחזיר לכולם את ההלוואות שנתנו לו, ובנדיבות רבה מעל לסכומים שקיבל מהם |לב| כולל לאיידה ואגנס, והוא אפילו מפגין נדיבות כלפי ארמסטרונג שלא הלוותה לו בכלל ומשאיר גם לה כסף. אפשר לקוות שזה ישפיע עליה קצת לטובה, שמישהו מלמד אותה שאפשר להיות נחמד למישהו שאפילו לא חייבים לו כלום.
וחסר להם אם לא יראו לנו אותו יותר בסדרה!

איידה עולה על התרמית של המתקשרת
התחקיר של המתקשרת על הכומר לא היה מספיק טוב (להגנתה עוד לא המציאו את האינטרנט) והיא עושה שגיאה שגורמת לאיידה להבין שהיא עבדה עליה.

מי מדליף את כל הסודות של בית ראסל לעיתון?
מישהו ממשיך להדליף כל מה שקורה בבית ראסל ובורדן ולוסי (נדמה לי) משוכנעים הפעם שהם יודעים מי זאת. |ישן|

פגי והדוקטור והאמא המעצבנת של הדוקטור
פגי מתוודה בפניו חלקית על הקשר שהיה לה עם עורך העיתון, והוא מקבל את זה בסדר, אבל הוא עוצר אותה לפני שהיא מספרת שהיתה גם נשיקה.
ופגי מארחת מפגש עם הפעילה בעד זכויות הצבעה לנשים, אז הדוקטור ב"חוכמתו" מזמין לשם את אמא שלו מבלי להגיד לה מה הנושא, וכמובן שהיא מתנגדת לעניין הזה (יותר נכון מתנגדת לפעול למען זה לפני שמבטיחים את זכות ההצבעה של שחורים).

אוסקר הולך לדבר עם מוד ביטון ולתבוע תשובות על איפה הכסף
והוא מגלה שמאחוריה היה נוכל אחר שניצל אותה ולא נתן לה כלום, ובעצם כל חייה היו אומללים למדי (אמא שלה הפסידה אותה בקלפים בגיל 12)... והוא מגלה נדיבות וקונה לה כרטיס רכבת לאיפה שגרה אחותה + 100$, בתקווה שהיא תמצא חיים חדשים וטובים יותר.
(זה קצת מוזר לי שהוא מצפה שהיא תעלה על הרכבת ותעזוב מבלי לדעת מראש ולארוז את הרכוש שהיא רוצה לקחת איתה, ושהיא אכן עוזבת הכל בהתראה של רגע. כאילו נכון שהיא זונה ואין לה הרבה, אבל עדיין... בגדים לפחות? לא שזה קריטי סתם קצת מוזר)
אח"כ הוא נפגש שוב עם ג'ון אדמס ובסופה של השיחה הטובה שלהם (נראה היה לרגע שהוא ינשק את אדאמס אבל ברור שלא), אז אדאמס יורד לכביש ו... נדרס ע"י סוס עם כרכרה. (בגלל האופן שזה בוים, שקלאסי לסצינות כאלה, עבר לי בראש רגע לפני ש"עכשיו הוא אמור להדרס, אבל לא כי עוד אין מכוניות")

טוני החתול

Well-known member
מנהל
פרק 3X06
אהבתי דווקא את איך שהיא עשתה את זה, כלומר בעיקר שהיא עודדה את גלאדיס לדבר בשביל עצמה והנחתה אותה איך.
זה היה רגע מספק כשגלאדיס נזפה באחות שלו על זה שהיא קמה לפניה מהשולחן.
גם כשהדוכס הביע תמיכה בגלאדיס כשהיא ביקשה ללמוד על האחוזה. אני לא בטוחה מי היה זה שישב ליד גלאדיס וגם התלהב מהתוכניות שלה אבל אהבתי גם אותו.
והאם ראינו שביב דמעה כשברת'ה נפרדת מגלאדיס? סופסוף קצת רגש כלפי הבת שלה ממלכת הקרח.
אני רק מקווה שעכשיו הסיפור של גלאדיס לא נגמר באמת מבחינת הסדרה!
כן, זה היה עשוי טוב שזה לא יותר מידי שברתה עשתה את זה עבורה. אבל היא כן הדריכה אותה יפה ועקצה ודחפה במקומות הנכונים כדי לעודד את הדוכס ואת גלאדיס.
הקטע שגלאדיס נזפה בשרה היה מעולה.
אהבתי שהאציל הנוסף שדיבר איתה אמר לה בשקט כל הכבוד.
ואני שמח שברתה וגלאדיס קצת מתקרבות. אפילו שלא מגיעה לברתה מחילה.
העסקים של ג'ורג' ממשיכים להתדרדר
שזה כבר ברגיל.
אבל לארי שנסע לקנות את המכרות בשביל האדמה מגלה שם שבעצם המכרות שווים הרבה בפני עצמם כי יש שם מתכת יקרה (לא הבנתי מי זה הבחור שגילה לו את זה ומה האינטרס שלו לגלות דווקא ללארי).
זה מרגיש די ברור שזה מה שהולך להציל את העסקים של ג'ורג'.
(אבל זה עדיין משעמם)
ממש עיצבן אותי שג'ורג' קרא לקליי בוגד.
הוא פיטר את קליי. זה הגיוני שקליי יעבור לעבוד עם מישהו אחר בתחום.
והגיוני שהוא ינצל את הידע האישי שלו. ג'ורג' לחלוטין היה עושה אותו דבר.

העניין עם המכרות היה צפוי.
לרגע חשבתי שאולי הוא יגלה שיש שם נפט ושזה דבר חדש.

האמת שלא חיברתי עם זה שהמכרות יצילו את העסק של ג'ורג'. מרגיש לי מוזר כי נראה שהקריסה של ג'ורג' קרובה, ותשואה ממכרות, במיוחד שעדיין לא כרו ממש במקומות הנכונים, תהיה רחוקה.
ושיקר לה לגבי המקום שאליו הוא הולך עם חברים, מה שגורם לה מייד לפקפק בו ולהעביר לבית ראסל מכתב ביטול לאירוסין. לאור ההיסטוריה שלה עם ארוסים שקרנים בהחלט אפשר להבין שאין לה כבר סובלנות לגילוי כזה, אבל אני מאמינה שזה יסתדר בסוף והם יחזרו.
דיברתי עם אחיינית שלי על זה והיא מסכימה איתי שמריאן לחלוטין מגזימה.
כלומר נכון שזה לא נעים לגלות שהוא שיקר לה ביום שהם הודיעו על האירוסים שלהם, אבל האם היא חיה באיזה עולם בדיוני שהיא חושבת שהגברים לא יוצאים למועדונים כאלו?

Lhuna3

Well-known member
ממש עיצבן אותי שג'ורג' קרא לקליי בוגד.
הוא פיטר את קליי. זה הגיוני שקליי יעבור לעבוד עם מישהו אחר בתחום.
והגיוני שהוא ינצל את הידע האישי שלו. ג'ורג' לחלוטין היה עושה אותו דבר.
ברור.
ג'ורג' בפאניקה.
האמת שלא חיברתי עם זה שהמכרות יצילו את העסק של ג'ורג'. מרגיש לי מוזר כי נראה שהקריסה של ג'ורג' קרובה, ותשואה ממכרות, במיוחד שעדיין לא כרו ממש במקומות הנכונים, תהיה רחוקה.
התשואה ה"אמיתית" אולי רחוקה, אבל כל מה שצריך זה שאנשים יאמינו שיש לך בידיים משהו שיכול להניב תשואה גדולה בהמשך, בשביל שכולם ירצו להשקיע בזה.
דיברתי עם אחיינית שלי על זה והיא מסכימה איתי שמריאן לחלוטין מגזימה.
כלומר נכון שזה לא נעים לגלות שהוא שיקר לה ביום שהם הודיעו על האירוסים שלהם, אבל האם היא חיה באיזה עולם בדיוני שהיא חושבת שהגברים לא יוצאים למועדונים כאלו?
לצאת למועדונים כאלו זה דבר אחד, ללכת לשכב עם זונה אחרי שהתארסת זה דבר אחר והרבה יותר מגעיל, ובמיוחד בערב האירוסין.
וזה מה שהיא מאמינה שהוא עשה, ובצדק - כי הוא שיקר לה לגבי המקום שהוא הולך אליו.
הוא יכל להגיד לה מראש שהוא הולך למקום הזה אבל רק בשביל לפגוש חברים ושאין לה מה לדאוג לגבי זה.
ואחרי ששני גברים שרצית להתחתן איתם שיקרו לך, זה יותר מלא נעים לגלות שגם על השלישי אי אפשר לסמוך.
כאמור אני מאמינה שזה יסתדר, אבל אני מבינה את התגובה שלה דווקא.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
פרק 3X06
ג'ק/ג'ון לא פוטמן יותר
איידה מפטרת אותו ברוח טובה ועם הרבה "אנחנו גאים בך" אבל עדיין מפטרת.
זה אחרי שארמסטרונג (זה השם של המשרתת הרעה, מעכשיו אני מדמיינת משרתת רעה צועדת על הירח בשביל לזכור את שמה) הלשינה לאגנס על גובה הסכום שהוא הרוויח, שזעזע את אגנס עד כדי להצהיר ש"קשה להאמין שיש אלוהים בשמיים!" |פנים| איך היא כזאת נהדרת לפעמים וכזאת איומה לפעמים אחרות.
אבל השיחה שלהן היתה מצחיקה.

אגנס: אתם המשרתים באמת יודעים כל מה שקורה בבית הזה, אה?
ארמסטרונג: אנחנו משתדלים, כן.

אגנס: עוד משהו?
ארמסטרונג: כן, גבירתי, אבל אני לא רוצה להטריד אותך עם זה.
אגנס: את תמצאי דרך בכל זאת.
חחחחחחחח
וארמסטרונג, בדיוק כמו אגנס, טוענת שההישארות שלו מטרידה את כל שאר המשרתים האחרים, למרות שבעצם זה רק היא שלא יכולה לחיות עם הקנאה, והשאר מפרגנים לו.
נכון שמגעיל שהיא שיקרה ככה.
אבל אני כן חושב שזה היה הדבר הנכון לדחוף אותו החוצה קצת.
אז אגנס (וגם קצת אוסקר) לא יכולים לחיות עם הרעיון שיש להם משרת עשיר יותר מהם, ודוחקים באיידה לפטר אותו.
בדיוק
והוא אפילו כבר מתחיל להמציא פטנט חדש. אני רק מקווה שהוא לא יתדרדר איכשהו מחוסר ידע איך לנהוג בעולם הזה.
וכמובן שהוא מחזיר לכולם את ההלוואות שנתנו לו, ובנדיבות רבה מעל לסכומים שקיבל מהם |לב| כולל לאיידה ואגנס, והוא אפילו מפגין נדיבות כלפי ארמסטרונג שלא הלוותה לו בכלל ומשאיר גם לה כסף. אפשר לקוות שזה ישפיע עליה קצת לטובה, שמישהו מלמד אותה שאפשר להיות נחמד למישהו שאפילו לא חייבים לו כלום.
וחסר להם אם לא יראו לנו אותו יותר בסדרה!
ידעתי שהוא יתן להם כסף מעל ומעבר. הוא כזה חמוד.
אני כל כך רוצה לראות לאן הסיפור שלו בסדרה ימשיך.
איידה עולה על התרמית של המתקשרת
התחקיר של המתקשרת על הכומר לא היה מספיק טוב (להגנתה עוד לא המציאו את האינטרנט) והיא עושה שגיאה שגורמת לאיידה להבין שהיא עבדה עליה.
מסכנה איידה. אבל לפחות היא גילתה את האמת.
והטעות של המתקשרת הרגישה לי קצת כמו טעות של צ'אטGPT.
מי מדליף את כל הסודות של בית ראסל לעיתון?
מישהו ממשיך להדליף כל מה שקורה בבית ראסל ובורדן ולוסי (נדמה לי) משוכנעים הפעם שהם יודעים מי זאת. |ישן|
הם חושבים שזאת המשרתת האישית של ברתה. זאת שעכשיו מאוד עוזרת לה באנגליה. אם כי נראה שהיא באמת בקטע של ריכולים.
אבל מרגיש לי שיהיה די קל לגלות אם היא הדליפה דברים מהביקור של באנגליה ועוד יותר שהיא לא יכולה להדליף דברים שקורים כשהיא לא נמצאת בבית שלהם בניו-יורק.
אגב, בגלל הקטע עם קליי פתאום חשבתי שאולי הוא בכלל קשור להכל כי זה גם התחיל זמן קצר אחרי שג'ורג' פיטר אותו.
פגי מתוודה בפניו חלקית על הקשר שהיה לה עם עורך העיתון, והוא מקבל את זה בסדר, אבל הוא עוצר אותה לפני שהיא מספרת שהיתה גם נשיקה.
ופגי מארחת מפגש עם הפעילה בעד זכויות הצבעה לנשים, אז הדוקטור ב"חוכמתו" מזמין לשם את אמא שלו מבלי להגיד לה מה הנושא, וכמובן שהיא מתנגדת לעניין הזה (יותר נכון מתנגדת לפעול למען זה לפני שמבטיחים את זכות ההצבעה של שחורים).
מעניין אם הם באמת יתחתנו בסוף או שהאמא שלו תשכנע אותו שעדיף לו אישה עם פחות שאיפות.
*אני כמובן מתכוון שמעניין באופן יחסי לכך שזה באופן כללי כמעט הדבר הכי פחות מעניין בסדרה.
אוסקר הולך לדבר עם מוד ביטון ולתבוע תשובות על איפה הכסף
והוא מגלה שמאחוריה היה נוכל אחר שניצל אותה ולא נתן לה כלום, ובעצם כל חייה היו אומללים למדי (אמא שלה הפסידה אותה בקלפים בגיל 12)... והוא מגלה נדיבות וקונה לה כרטיס רכבת לאיפה שגרה אחותה + 100$, בתקווה שהיא תמצא חיים חדשים וטובים יותר.
(זה קצת מוזר לי שהוא מצפה שהיא תעלה על הרכבת ותעזוב מבלי לדעת מראש ולארוז את הרכוש שהיא רוצה לקחת איתה, ושהיא אכן עוזבת הכל בהתראה של רגע. כאילו נכון שהיא זונה ואין לה הרבה, אבל עדיין... בגדים לפחות? לא שזה קריטי סתם קצת מוזר)
נראה לי שהיא ידעה שהוא כנראה קונה לה כרטיס רכבת כי הוא דיבר איתה על זה וגם ביקש ממנה לפגוש אותו בתחנת רכבת. אבל הוא הפתיע אותה עם המאה דולר.
זה באמת לא ברור מה כל כך גורם לו להיות נחמד אליה.
אח"כ הוא נפגש שוב עם ג'ון אדמס ובסופה של השיחה הטובה שלהם (נראה היה לרגע שהוא ינשק את אדאמס אבל ברור שלא), אז אדאמס יורד לכביש ו... נדרס ע"י סוס עם כרכרה. (בגלל האופן שזה בוים, שקלאסי לסצינות כאלה, עבר לי בראש רגע לפני ש"עכשיו הוא אמור להדרס, אבל לא כי עוד אין מכוניות")
גם אני לרגע חשבתי שהוא הולך לנשק אותו. ותהיתי מה היה קורה אם הוא היה עושה את זה. ובטח היו מקרים שאנשים זרקו את כל ההסתרה לרגע ועשו משהו כזה בפומבי. כלומר לא חשבתי לרגע ברצינות שזה יקרה, אבל זה גרם לי לחשוב. והעניין שכל הסצנה הזאת כבר משם הרגישה כאילו משהו הולך לקרות. אני לא חשבתי על דריסה, אבל היה ברור שמשהו. זה באמת מרגיש כל כך לא קשור דריסה כשאין מכוניות. אם כי ברור שזה משהו שקרה גם בתקופה הזאת. (נראה שהכרכרה הגיע מכיוון לא נכון ומהר אז אני מניח שמישהו איבד שליטה על הסוס.
אני גם ממש לא מבין לאן זה מוביל את העלילה. כלומר מה החשיבות העלילתית של זה? לא נראה לי שהעניין הוא שזה ישפיע לרעה שוב על העניין העסקי של אוסקר כי הוא אמר שיש לו כבר עוד כמה לקוחות. אני חושב שזה יהיה בעניין הרגשי - נראה לי שג'ון אדמס אמר שיש לו בן זוג. אז נראה לי שאוסקר יכיר אותו בהלוויה ויראה את הכאב שיש לו עם זה שהוא איבד אותו אבל אף אחד לא יודע מה הוא איבד. זה גם יכול להוביל לכך שלאוסקר יהיה קשר עם אותו בחור. מגיע לו מישהו מתישהו.

מעניין אם מישהו נוסף בכלל עוד יגלה את האמת על אוסקר.
זה יהיה מצחיק לראות את התגובה של אגנס לגילוי. הלוואי והיא תפתיע לטובה ותהיה תומכת, היא כן יחסית ליברלית בדברים רבים, אבל קשה לי להאמין שהיא תהיה לגבי זה. גם כרגע היא כל כך כועסת על אוסקר שקשה יהיה לעקוף את זה.

התשואה ה"אמיתית" אולי רחוקה, אבל כל מה שצריך זה שאנשים יאמינו שיש לך בידיים משהו שיכול להניב תשואה גדולה בהמשך, בשביל שכולם ירצו להשקיע בזה.
צודקת.
לצאת למועדונים כאלו זה דבר אחד, ללכת לשכב עם זונה אחרי שהתארסת זה דבר אחר והרבה יותר מגעיל, ובמיוחד בערב האירוסין.
וזה מה שהיא מאמינה שהוא עשה, ובצדק - כי הוא שיקר לה לגבי המקום שהוא הולך אליו.
הוא יכל להגיד לה מראש שהוא הולך למקום הזה אבל רק בשביל לפגוש חברים ושאין לה מה לדאוג לגבי זה.
ואחרי ששני גברים שרצית להתחתן איתם שיקרו לך, זה יותר מלא נעים לגלות שגם על השלישי אי אפשר לסמוך.
כאמור אני מאמינה שזה יסתדר, אבל אני מבינה את התגובה שלה דווקא.
אוקי, יש משהו במה שאת אומרת.
אבל מעצבן אותי שהיא לא מדברת איתו לפני שהיא מבטלת הכל.

מעניין מה יהיה בפרק הבא עם זה שברתה חוזרת הביתה וג'ורג' עזב לגור במקום אחר.
ומעניין באמת אם נראה עוד את גלאדיס בכלל. כי היא כאילו לא קשורה לעלילה. אבל אנחנו רואים את העלילה של פגי והיא גם לא קשורה.

אוף, נשארו רק עוד שני פרקים לעונה :-(

dilly snake

Well-known member
אני מסכימה גם איתך וגם עם ניק, כל הקטעים באחוזה היו ממש טובים. ונראה לי אף אחד לא סובל את שרה אז כולם ישמחו אם גלדיס תקח פיקוד ותהיה דומיננטית יותר.
וזה נראה כאילו הקטור דווקא בסדר, הוא פשוט לא יודע איך לעמוד מולה.
זה דרמה בשביל דרמה לסבך את העניינים כדי להוסיף תוכן. כי זה היה ברור מהפיילוט שלארי ומריאן יהיו יחד.
**אבל התגובה שלה לגמרי מוגזמת.
:sleep:
אבל עוד משהו שחשבתי עליו זה שג'ק תופס משרה של בחור אחר כמוהו, וזה כאילו לא הוגן? במקום להתקדם הלאה ולעבוד באופן מלא על הפטנטים שלו, הוא תופס משרה של בחור שצריך את הכסף מהעבודה הזאת הזה יותר ממנו.
גם פה זה מרגיש כמו סיבוכים ודרמות מיותרת. אני רק מקווה שהאימא הדוחה שלו לא תפריד בניהם. כי הרופא הזה חמוד ואני רוצה שפגי תהיה מאושרת.

העניין עם המכרות היה צפוי.
לרגע חשבתי שאולי הוא יגלה שיש שם נפט ושזה דבר חדש.
חשבתי שימצאו שם זהב או משהו כזה.

*אני שמחה שהסיפור עם השרלטנית הזאת נגמר לפני שהיא גנבה לאיידה את כל הכסף.

*ואני מקווה שאדמס רק פצוע קשה. לא בא לי שיתעללו באוסקר.

Lhuna3

Well-known member
אני כל כך רוצה לראות לאן הסיפור שלו בסדרה ימשיך.
גם אני!
הם חושבים שזאת המשרתת האישית של ברתה. זאת שעכשיו מאוד עוזרת לה באנגליה. אם כי נראה שהיא באמת בקטע של ריכולים.
אבל מרגיש לי שיהיה די קל לגלות אם היא הדליפה דברים מהביקור של באנגליה ועוד יותר שהיא לא יכולה להדליף דברים שקורים כשהיא לא נמצאת בבית שלהם בניו-יורק.
אגב, בגלל הקטע עם קליי פתאום חשבתי שאולי הוא בכלל קשור להכל כי זה גם התחיל זמן קצר אחרי שג'ורג' פיטר אותו.
זה התחיל עוד לפני שהוא פיטר אותו, זה ממש מהפרק הראשון של העונה. אבל זה עדיין אפשרי שזה הוא.
מעניין אם הם באמת יתחתנו בסוף או שהאמא שלו תשכנע אותו שעדיף לו אישה עם פחות שאיפות.
קשה לי להאמין שאמא שלו תשכנע אותו, זה לא מתאים לו. אני בעד שהם יתחתנו ושתי המשפחות יצטרכו להתמודד וזהו.
גם אני לרגע חשבתי שהוא הולך לנשק אותו. ותהיתי מה היה קורה אם הוא היה עושה את זה. ובטח היו מקרים שאנשים זרקו את כל ההסתרה לרגע ועשו משהו כזה בפומבי. כלומר לא חשבתי לרגע ברצינות שזה יקרה, אבל זה גרם לי לחשוב.
כן...
אני גם ממש לא מבין לאן זה מוביל את העלילה. כלומר מה החשיבות העלילתית של זה? לא נראה לי שהעניין הוא שזה ישפיע לרעה שוב על העניין העסקי של אוסקר כי הוא אמר שיש לו כבר עוד כמה לקוחות. אני חושב שזה יהיה בעניין הרגשי - נראה לי שג'ון אדמס אמר שיש לו בן זוג. אז נראה לי שאוסקר יכיר אותו בהלוויה ויראה את הכאב שיש לו עם זה שהוא איבד אותו אבל אף אחד לא יודע מה הוא איבד. זה גם יכול להוביל לכך שלאוסקר יהיה קשר עם אותו בחור. מגיע לו מישהו מתישהו.
לחלוטין צריך כבר לקרות משהו יותר מעניין איתו בתחום הרומנטי!
מעניין אם מישהו נוסף בכלל עוד יגלה את האמת על אוסקר.
זה יהיה מצחיק לראות את התגובה של אגנס לגילוי. הלוואי והיא תפתיע לטובה ותהיה תומכת, היא כן יחסית ליברלית בדברים רבים, אבל קשה לי להאמין שהיא תהיה לגבי זה. גם כרגע היא כל כך כועסת על אוסקר שקשה יהיה לעקוף את זה.
באמת אין לדעת איתה.
מעניין מה יהיה בפרק הבא עם זה שברתה חוזרת הביתה וג'ורג' עזב לגור במקום אחר.
וואי שכחתי בכלל שהוא עבר לגור במלון או משהו כזה.
ומעניין באמת אם נראה עוד את גלאדיס בכלל. כי היא כאילו לא קשורה לעלילה. אבל אנחנו רואים את העלילה של פגי והיא גם לא קשורה.
וגלאדיס הרבה יותר מעניינת! אוף זה ממש יבאס אותי אם לא נראה אותה יותר!

וזה נראה כאילו הקטור דווקא בסדר, הוא פשוט לא יודע איך לעמוד מולה.
כן הוא כאילו קצת רכרוכי כזה מול אחותו, אבל כשגלאדיס מעיזה להגיד משהו אז הוא תומך בה. יש עם מה לעבוד.
אבל עוד משהו שחשבתי עליו זה שג'ק תופס משרה של בחור אחר כמוהו, וזה כאילו לא הוגן? במקום להתקדם הלאה ולעבוד באופן מלא על הפטנטים שלו, הוא תופס משרה של בחור שצריך את הכסף מהעבודה הזאת הזה יותר ממנו.
מעניין באמת מי יחליף אותו. מקווה שמישהו מעניין.
(אבל יותר חשוב לי שנמשיך גם לעקוב אחרי מעללי ג'ק)
*ואני מקווה שאדמס רק פצוע קשה. לא בא לי שיתעללו באוסקר.
אה אולי בעצם זה נכון, ואולי זה דווקא יחדש את הקשר ביניהם כי אוסקר יטפל בו (והבחור האחר של אדאמס ינטוש אותו)?

Lhuna3

Well-known member
פרק 3X07
Ex-Communicated
WTFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF
לעזאזל הם אוהבים להרוג אנשים בפתאומיות בסוף פרק.
למרות שבטח ג'ורג' לא מת, רק שני האחרים.
האמת שחשבתי לפני כן בפרק שקליי הולך להתאבד אחרי שראסל הביס אותו, אבל הם לא חזרו על אותו דבר פעמיים.
אגב אני חושבת שזה כן היה פשוט מזל של לארי ולא איזה מהלך של GREAT MAN כמו שראסל עשה מזה, כי ראינו שם שמישהו פשוט סיפר לו שיש שם את המתכת הזאת שסקרים קודמים פספסו.
אני הרגשתי שג'ורג' באמת היה קצת אכזרי מדי כלפי קליי כשהוא מכריז שהוא יחסל אותו לגמרי מעולם העסקים. אני מבינה שהוא התעצבן שקליי פנה ל"אויב" שלו אחרי שג'ורג' פיטר אותו, אבל עדיין התגובה שלו נראתה לי מוגזמת. וכנראה היא גם היתה מוגזמת לקליי. (בהנחה שהוא זה ששלח את המתנקש, למרות שזה יכול להיות גם אחד האויבים האחרים של ראסל).

אבל נחזור לתחילת הפרק.

מר מקאליסטר מפרסם ספר שמלא בפרטי רכילות על כולם שם
ומשום מה הוא לא חשב שהם יפגעו מזה ויכעסו עליו. אבל אסטור מכנסת ישיבת חירום לנדות אותו.
השיחה שלהן היתה טובה, כמו:
גב' פישר: מר פישר זועם.
אגנס: למה? מה מקאליסטר אמר עליו?
גב' פישר: שהוא קמצן מאוד בבחירת יין.
איידה: כמה מחריד!
גב' פישר: וכמה לא הוגן!
אגנס במבט של "בואי...": ובכן, בכל אופן זה מחריד.
:-D
ואח"כ גב' פישר לגב' אסטור במבט ערמומי: אוי זה בטח ממש קשה לך, לינה, להתמודד גם עם זה וגם עם "המצב הנוכחי" של הבת שלך...
1754328810710.png
ובצד כל הזמן המשרת הראשי עומד מקשיב ומצחקק לעצמו :-D
ואיך איידה מתלהבת שאסטור הודתה לה בסוף על אירוח המפגש, כאילו "יש! המקובלות התייחסו אלי!" :-D
והכי נהניית מהספר ארמסטרונג :-D, שאנו גם מבינים ממנה שמקאליסטר כתב שם בין היתר כמה דברים על אוסקר שהיא לא מבינה, מן הסתם רמזים ל...

...נטייתו המינית של אוסקר
שכמעט כמעט עולה לפני השטח של הצעקות שלו כשהוא מתפרק בבכי מול אגנס, איידה ומריאן, כשהוא חוזר משיחה עם אחות של ג'ון אדאמס שידעה על יחסיהם (ומסתבר שאדאמס הוריש לו בית אחוזה).
אבל רגע לפני שהוא צועק את האמת בפנים של אגנס, מריאן ממהרת לספק תירוצים תמימים יותר לאבל הכבד של אוסקר על "חברו הטוב" לכאורה.
זה נראה כאילו מריאן יודעת את האמת אבל מנסה להגן על אגנס ו/או על אוסקר מפני פיצוץ שהיא חוששת שיקרה אם האמת תצא לאור.
וזה נראה לי כאילו גם איידה ואגנס או יודעות או חושדות, אבל עושות את המקסימום כדי להכחיש בפני עצמן.
או שאולי אגנס בעצם דווקא מצטערת שהוא לא בוטח בה מספיק בשביל להגיד לה?
ממש קשה לדעת, אבל לפי הפרצופים והתגובות שלהן נראה לי שאגנס בתוכה יודעת, ואיידה אולי גם (אבל לגביה יש גם מצב שהיא תמימה לחלוטין ואין לה מושג).
בכל אופן זאת היתה סצינה חזקה.

גלאדיס והדוכס
הולכים ומתקרבים, הוא עושה רושם שמאוד מחבב אותה ולא מתכוון לגרש אותה גם אם ג'ורג' לא יוכל לשלוח לו יותר כסף.
ובסוף הוא אפילו מגרש את האחות!
האמת קצת ריחמתי עליה באותו רגע, הייתי צריכה להזכיר לעצמי איזה מגעילה היא היתה כלפי גלאדיס.
בכל אופן נראה שגם גלאדיס מתחילה להינות מהיחס שלו כלפיה והולך להתרקם שם סיפור אהבה |לב| ייאי! כלומר אני מקווה.

מר צ'רץ' רוקם מזימה
להוכיח שהמשרתת האישית של ברת'ה היא המדליפה לעיתון, מה שכמובן מצליח והיא מפוטרת.

לארי שבור לב
ומנסה לשכנע את מריאן שכלום לא קרה באמת במועדון/בית-בושת שהלך אליו, אבל האמון שלה בו כבר נשבר כי הוא שיקר לה.
בהמשך ג'ק מספר למריאן שלארי באמת לא עשה שם כלום.

ג'ק קונה בית! |מאוהב|
עם חדרים למשרתים משלו והכל... מה עוד יש להגיד חוץ מ-🥳🥳🥳

ג'ורג' ולארי קרים מאוד אל ברת'ה
לארי גם חושד בהתחלה שהיא חיבלה ביחסיו עם מריאן, לאור זאת שהיא חיבלה לכל המחזרים של גלאדיס שלא היו מספיק טובים מבחינתה.
שניהם עכשיו גרים במועדון וברת'ה האומללה לבד בבית.

אמא של הדוקטור מגלה שלפגי היה פעם תינוק שנמסר לאימוץ ונפטר
מה שאומר שאו שהיא היתה נשואה והתגרשה (אבוי) או שהרתה מחוץ לנישואין (אבוי2X).
אמא של דוקטור מאושרת שמצאה את המידע המפליל שללא ספק יפסול כל אפשרות לחתונה עם פגי, אבל דוקטור אוהב את פגי ומתעקש קודם ללכת לדבר איתה.

ואז מגיע שליח עם אקדח ויורה בג'ורג' ראסל (ובעוד שניים לא חשובים).

שיט רק עוד פרק אחד לעונה!

נערך לאחרונה ב:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
פרק 3X07
Ex-Communicated
לשם שינוי מתחילת העונה הגענו למצב שאני מסיים את הפרק ומחכה שאת תעלי את הסיכום שלך
WTFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF
לעזאזל הם אוהבים להרוג אנשים בפתאומיות בסוף פרק.
למרות שבטח ג'ורג' לא מת, רק שני האחרים.
דווקא לדעתי ג'ורג' מת, אבל אולי העוזר המזוקן שלו שורד והוא בכלל הדמות הראשית בעונה הבאה :sneaky:
האמת שחשבתי לפני כן בפרק שקליי הולך להתאבד אחרי שראסל הביס אותו, אבל הם לא חזרו על אותו דבר פעמיים.
היה מישהו שהתאבד? אה משהו זכור לי בעונה הראשונה כשג'ורג' איכשהו גרם לקבוצה של אנשים לאבד הרבה כסף (נראה לי שבעל של אורורה היה אחד מהם ובמבט לאחור חבל שהוא לא התאבד)
או שאני בכלל לא זוכר משהו אחר.
אגב אני חושבת שזה כן היה פשוט מזל של לארי ולא איזה מהלך של GREAT MAN כמו שראסל עשה מזה, כי ראינו שם שמישהו פשוט סיפר לו שיש שם את המתכת הזאת שסקרים קודמים פספסו.
כן, גם ג'ורג' עשה עניין מכך שללארי לא פשוט היה מזל. כלומר קליי כנראה באמת פישל שהוא לא עשה עוד בדיקות על ערך המכרות, אבל זה היה מזל של לארי שהם באמת היו שווים מאוד (ואיכשהו אף אחד מבעלי המכרות לא שכר את האדם הנכון כדי למצוא היכן בעצם יש נחושת באדמות שלהם).
*אגב, היה שלב שאני תהיתי האם לארי פשוט שכר אדם אחד שנתן לו תוצאות טובות ואז האמין לו, אבל אולי זה אדיוט או מישהו ששילמו לו כדי לזייף תוצאות טובות. אבל זה לא מרגיש מתאים שזה הכיוון שילכו. מרגיש לי פשוט שהיה צריך להבהיר שעוד אנשים בדקו את התוצאות של האדם האחד הזה.
אני הרגשתי שג'ורג' באמת היה קצת אכזרי מדי כלפי קליי כשהוא מכריז שהוא יחסל אותו לגמרי מעולם העסקים. אני מבינה שהוא התעצבן שקליי פנה ל"אויב" שלו אחרי שג'ורג' פיטר אותו, אבל עדיין התגובה שלו נראתה לי מוגזמת. וכנראה היא גם היתה מוגזמת לקליי. (בהנחה שהוא זה ששלח את המתנקש, למרות שזה יכול להיות גם אחד האויבים האחרים של ראסל).
היה לי כאילו ברור שקליי שלח את המתנקש, אבל יכול להיות מעניין אם הוא יהיה החשוד העיקרי אבל אז בסוף יתברר שזה מישהו אחר.
*אם זה קצת סוג אחר של סדרה הייתי חושד שברתה שלחה את המתנקש כי זה עדיף לה להיות אלמנה מאשר שג'ורג' יתגרש ממנה.
ומשום מה הוא לא חשב שהם יפגעו מזה ויכעסו עליו. אבל אסטור מכנסת ישיבת חירום לנדות אותו.
זה קטע מוזר גם כי בקושי ראינו אותו בעונה הזאת.
למעשה נראה לי שלא ראינו אותו בכלל עד פרק החתונה. וגם היה קטע שראינו מישהו אחר (נראה לי עם גברת פיש) שהיה נראה רכלן שמתלהב מברתה וחשבנו שהוא סוג של מחליף שלו בסדרה. אבל אז לא ראינו אותו שוב.
בכל מקרה באמת היה דפוק מצידו לחשוב שהוא יכול לרדת עליהם ושהם פשוט ימשיכו לשתף אותו במעגלים שלהן.
היה משהו מעניין במה שהוא אמר לגברת אסטור שהוא סוג של "יצר" את החברה שלהם. כלומר מעניין אותי מה הכוונה ואיך דברים באמת השתנו בהשפעתו. אבל לא ממש נכנסו לזה (אני כמעט מריח סדרת פריקוול). אבל בכל מקרה זה היה ממש מגעיל מצידו לומר ללינה שהוא יצר אותה והיא חייבת לו. כאילו אין לה זכות לכעוס כשהוא מעליב אותה. וזה נדיר שאני לוקח את הצד של לינה במשהו.
אגב, כל העלילה הזאת מזכירה לי את העלילה של העונה של הסדרה Feud: Capote vs. The Swans - שלא ראיתי, אבל כשיצא הטריילר שלה קראתי על זה גם טיפה וזה נשמע די אותו דבר רק החברה הגבוהה של ניו יורק בשנות ה60, עם טרומן קפוטה בתפקיד מקאליסטר.
השיחה שלהן היתה טובה, כמו:
גב' פישר: מר פישר זועם.
זה גברת פיש, לא פישר. אבל בסדר, אני מניח שאת לא חוזרת על השם הלא נכון שוב ושוב בפסקה הבאה (מציץ למטה...)
אגנס: למה? מה מקאליסטר אמר עליו?
גב' פישר: שהוא קמצן מאוד בבחירת יין.
איידה: כמה מחריד!
גב' פישר: וכמה לא הוגן!
אגנס במבט של "בואי...": ובכן, בכל אופן זה מחריד.
חחחחחח זה באמת טוב
ובצד כל הזמן המשרת הראשי עומד מקשיב ומצחקק לעצמו :-D
וואי אני בשוק שהוא ממש ציחקק שם. לא מקצועי מצידו.
ואיך איידה מתלהבת שאסטור הודתה לה בסוף על אירוח המפגש, כאילו "יש! המקובלות התייחסו אלי!" :-D
זה היה באמת חמוד. ושמחתי שלשם שינוי אגנס לא התרעמה על כך שלא מתייחסים אליה.
והכי נהניית מהספר ארמסטרונג :-D, שאנו גם מבינים ממנה שמקאליסטר כתב שם בין היתר כמה דברים על אוסקר שהיא לא מבינה, מן הסתם רמזים ל...
הייתי חושב שהיא תדע.
שכמעט כמעט עולה לפני השטח של הצעקות שלו כשהוא מתפרק בבכי מול אגנס, איידה ומריאן, כשהוא חוזר משיחה עם אחות של ג'ון אדאמס שידעה על יחסיהם (ומסתבר שאדאמס הוריש לו בית אחוזה).
אבל רגע לפני שהוא צועק את האמת בפנים של אגנס, מריאן ממהרת לספק תירוצים תמימים יותר לאבל הכבד של אוסקר על "חברו הטוב" לכאורה.
זה נראה כאילו מריאן יודעת את האמת אבל מנסה להגן על אגנס ו/או על אוסקר מפני פיצוץ שהיא חוששת שיקרה אם האמת תצא לאור.
וזה נראה לי כאילו גם איידה ואגנס או יודעות או חושדות, אבל עושות את המקסימום כדי להכחיש בפני עצמן.
או שאולי אגנס בעצם דווקא מצטערת שהוא לא בוטח בה מספיק בשביל להגיד לה?
ממש קשה לדעת, אבל לפי הפרצופים והתגובות שלהן נראה לי שאגנס בתוכה יודעת, ואיידה אולי גם (אבל לגביה יש גם מצב שהיא תמימה לחלוטין ואין לה מושג).
בכל אופן זאת היתה סצינה חזקה.
קודם כל הערה: מה שמוזר היה לי בפרק זה שהוא כאילו היה מחולק לשני חלקים. בחצי הראשון לא היה בכלל את לארי ורציתי כבר שיהיה המשך עם זה. לעומת זאת היה את העלילה המרגשת הזאת עם אוסקר. אבל אז בחצי השני אחרי שלארי חוזר כבר אין בכלל לחלוטין אין אוסקר. כאילו זאת הייתה עלילה של פרק אחר ואוסקר עכשיו נסע לבדוק את הבקתה החדשה שלו.
אז כן, היה מרגש.
כלומר בהתחלה בכלל שכחתי איך הפרק הקודם הסתיים. כלומר זה היה סיום חזק כזה, אבל עבר שבוע והספקנו לשכוח. ובסדר ג'ון אדמס היה דמות מאוד משנית אז הגיוני שלא התחילו את הפרק עם התייחסות לזה. (רק דמיינו שפרק הבא יתחיל ורק אחרי 5 דקות יתייחסו לזה שירו בג'ורג').
אז מאוד עצוב. אבל הסצנה עם אחותו של ג'ון אדמס הייתה חמודה וזה שהיא ידעה את האמת על ג'ון ודאגה שהרצון שלו ישמר בעוד שאדם אחר היה אולי מתעלם מאוסקר, בטח בתקופה.
ואז הייתי די בשוק בקטע של הסצנה של אוסקר מול מריאן, איידה ואגנס. זה שהוא כמעט אומר ממש את האמת. ברמה שבאמת נראה לי שלא רק מריאן הבינה אלא גם איידה ואגנס. למעשה איידה אני כמעט בטוח, אבל את אגנס קשה לקרוא בסצנה הזאת. זה באמת אפילו לא ברור האם היא מאוכזבת ממנו על זה שהוא מתרגש ככה או שהיא מרחמת עליו או אולי אפילו רוצה לעודד אותו.
גלאדיס והדוכס
הולכים ומתקרבים, הוא עושה רושם שמאוד מחבב אותה ולא מתכוון לגרש אותה גם אם ג'ורג' לא יוכל לשלוח לו יותר כסף.
אני גם לא חושב שהוא היה יכול פשוט לגרש את גלדיס אם ג'ורג' היה מפסיק לשלוח כסף. כלומר זה אומר גירושים שזה מורכב.
ובסוף הוא אפילו מגרש את האחות!
האמת קצת ריחמתי עליה באותו רגע, הייתי צריכה להזכיר לעצמי איזה מגעילה היא היתה כלפי גלאדיס.
כן, גם אני הייתי צריך לזכור שלא לרחם מידי על האחות.
בכל אופן נראה שגם גלאדיס מתחילה להינות מהיחס שלו כלפיה והולך להתרקם שם סיפור אהבה |לב| ייאי! כלומר אני מקווה.
זה באמת נורא חמוד וממש קיוויתי לזה ואני כל כך אשמח. עם רק טיפה של תחושה מעצבנת שזה אומר שברתה בסופו של דבר יוצאת צודקת בכל מה שהיא אמרה כל הזמן.
אם כי אני גם הגעתי לשלב שאני מרחם על ברתה אז אני אשמח שגלדיס תחזור מאושרת עם הדוכס ותגרום לג'ורג' ולארי לסלוח לברתה.
מר צ'רץ' רוקם מזימה
אבל עם כל העניין שהיה וזה שזאת הייתה עלילה שנמשכה מתחילת העונה (מסתבר) - בסופו של דבר זה לא היה כל כך מעניין.
(אבל מה שמצחיק זה שזה גם בסופו של דבר ממש לא עניין גם את ברתה. אני חשבתי שיהיו לה תגובות חזקות - במיוחד שזה פעם שניה שמשרתת אישית שלה בוגדת בה - אבל פשוט לא היה לה אכפת)
לארי שבור לב
ומנסה לשכנע את מריאן שכלום לא קרה באמת במועדון/בית-בושת שהלך אליו, אבל האמון שלה בו כבר נשבר כי הוא שיקר לה.
בהמשך ג'ק מספר למריאן שלארי באמת לא עשה שם כלום.
אוף זה היה כל כך מתסכל. מסכן לארי.
אגב, אני חשבתי שברתה תלך אל מריאן ותנסה לשכנע אותה להקשיב אל לארי כניסיון להגיע אליו (אפילו שהיא באמת לא אשמה במה שהיה עם מריאן, אבל הוא חושב שהיא קשורה לזה בהתחלה). אולי זה עוד יקרה בפרק הבא.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
ג'ק קונה בית! |מאוהב|
עם חדרים למשרתים משלו והכל... מה עוד יש להגיד חוץ מ-🥳🥳🥳
אני יודע. כזה כיף!!!
זה יהיה כל כך מצחיק כשבאמת יהיו לו משרתים והוא לא ידע איך להתנהג איתם.
וחמוד מצד מריאן שהיא עוזרת לו לחפש בית.
ג'ורג' ולארי קרים מאוד אל ברת'ה
לארי גם חושד בהתחלה שהיא חיבלה ביחסיו עם מריאן, לאור זאת שהיא חיבלה לכל המחזרים של גלאדיס שלא היו מספיק טובים מבחינתה.
שניהם עכשיו גרים במועדון וברת'ה האומללה לבד בבית.
אז כמו שאמרתי לדעתי ברתה תיגש אל מריאן כדי לנסות לעזור ללארי.
וגם זה שגלדיס תחזור מאושרת יעזור.
חוץ מזה טרגדיה כמו זה שג'ורג' יהיה על סף מוות יקרב את כולם.
*והכי כיף אם גם אחות של ברתה תחזור לביקור בגלל הטרגדיה.
אמא של הדוקטור מגלה שלפגי היה פעם תינוק שנמסר לאימוץ ונפטר
מה שאומר שאו שהיא היתה נשואה והתגרשה (אבוי) או שהרתה מחוץ לנישואין (אבוי2X).
אמא של דוקטור מאושרת שמצאה את המידע המפליל שללא ספק יפסול כל אפשרות לחתונה עם פגי, אבל דוקטור אוהב את פגי ומתעקש קודם ללכת לדבר איתה.
לזכותה של פגי - יכול להיות שהיא לא סיפרה לרופא על כל העניין עם התינוק שלה פשוט כי כמוני היא שכחה לחלוטין מהעלילה הזאת.
אוקי אני צוחק. אני לא חושב שהיא הייתה צריכה כבר לספר לו על זה.
אבל אני באמת שכחתי מזה. אני מנסה להזכר ונראה לי שהיה איזה קטע שהיא ילדה את התינוק אבל אז אבא שלה אמר לה שהתינוק מת ובעצם מסר אותו לאימוץ? זה נשמע קצת יותר מידי סבוני. אבל אם ככה מי היה האבא של התינוק? האם היא באמת הייתה נשואה?
אני לא יודע אם כדאי לי לבדוק או פשוט לחכות לגלות מה היה כשהיא תספר לרופא על זה בפרק הבא. אני מקווה שמה שזה לא יהיה שזה לא יהרוס את הקשר. בעיקר כי אני לא מוכן שהאמא של הרופא תנצח.

ואז מגיע שליח עם אקדח ויורה בג'ורג' ראסל (ובעוד שניים לא חשובים).
אני בטוח שגם להם יש סיפורי רקע מעניינים מאוד. אולי אחד מהם היה משרת עד לפני זמן קצר. (בעצם הזה שהכניס את השליח לא היה הרבה יותר ממשרת נראה לי)

שיט רק עוד פרק אחד לעונה!
אוף.
לפחות שיעשו רווחים נורמליים של שנה בין עונה לעונה.
איך זה ששנים היו עושים סדרות של 24 פרקים עם עונה כל שנה, אבל עכשיו הסדרות האלו של 8 פרקים לעונה, יש כמעט שנתיים בין כל עונה?

עוד משהו משמעותי זה שעם כל הקשיים המשפחתיים של ברתה היא כן זוכה בסוג של פרס בזירה החברתית כשגברת אסטור מעבירה לידיה את המסיבה הכי חשובה של העונה.
אהבתי את איך שברתה מזמינה את מקאליסטר להכנס לבית שלה כאילו כדי לדבר על מה שהוא עשה, אבל בעצם פשוט כדי להשוויץ בהישג שלה, בידיעה שהוא יעריך את זה ממש (ובמיוחד כי ג'ורג' לא יעריך את זה, במיוחד עכשיו).
גם אהבתי את זה שהיא מתכוונת להשתמש במעמד החדש שזה ייתן לה כדי להעניק סוג של "חנינה" לנשים הגרושות. ויחד עם זה לא מעניקה חנינה למקאליסטר כי הוא עשה בחירה.

אני מניח שג'ורג' יבריא מספיק מהר בשביל שיהיה בסדר לנשף הזה.

dilly snake

Well-known member
מה זה הביזיון הזה עם האקדח בסוף הפרק?????????? לא שכזה אכפת לי מג'ורג' אבל עכשיו אני במתח וזה מעצבן אותי!! וזה נגמר שבוע הבא!!!!!!!

זה קצת שעשע אותי הרצינות והדרמה של כולן, אבל זה היה דיי מגעיל מצדו להתעשר ולהוציא את הכביסה המלוכלכת של כולן.
:-D :-D
היא כזאת מותק.
אוי אוסקר...ממש כואב לי עליו. והוא לא יכול להגיד שום דבר לאגנס על מה שבאמת קרה. אני גם לא בטוחה לגמרי שמריאן מבינה שהם היו ביחד-ביחד ומעבר לחברים, לא רק איידה.
גלאדיס והדוכס
זה חמוד!! ואני אוהבת כאלו סיפורי אהבה.
לארי שבור לב
אוף!
אבל נראה לי שמריאן תאמין לג'ק-ג'ון והם יחזרו להיות יחד בפרק הבא.
ג'ק קונה בית! |מאוהב|
כן.
וזה חמוד שמריאן באה לעזור לו.
היא דוחה בטירוף, אבל לפחות הרופא לא היה אובר דרמטי והלך לדבר קודם עם פגי.
זה הרגיש בסוף קצת אנטי קליימטי(נראה לי ככה אומרים?) חשבתי שאולי זה היה הטבח כל הזמן.
ברור, אבל ג'ורג' חייב להשוויץ בבן שלו כדי לגרום לעצמו להיראות טוב.
לזכותה של פגי - יכול להיות שהיא לא סיפרה לרופא על כל העניין עם התינוק שלה פשוט כי כמוני היא שכחה לחלוטין מהעלילה הזאת.
נראה לי היא רצתה לספר לו עוד אחרי שהיא סיפרה על פורצ'ן והוא עצר אותה.
-אבל יש בסדרה איזה מיליון עלילות וכבר קשה לעקוב אחרי מה קרה למי.

Lhuna3

Well-known member
היה מישהו שהתאבד? אה משהו זכור לי בעונה הראשונה כשג'ורג' איכשהו גרם לקבוצה של אנשים לאבד הרבה כסף (נראה לי שבעל של אורורה היה אחד מהם ובמבט לאחור חבל שהוא לא התאבד)
או שאני בכלל לא זוכר משהו אחר.
אתה זוכר נכון.
*אם זה קצת סוג אחר של סדרה הייתי חושד שברתה שלחה את המתנקש כי זה עדיף לה להיות אלמנה מאשר שג'ורג' יתגרש ממנה.
זה קטע מוזר גם כי בקושי ראינו אותו בעונה הזאת.
למעשה נראה לי שלא ראינו אותו בכלל עד פרק החתונה. וגם היה קטע שראינו מישהו אחר (נראה לי עם גברת פיש) שהיה נראה רכלן שמתלהב מברתה וחשבנו שהוא סוג של מחליף שלו בסדרה. אבל אז לא ראינו אותו שוב.
זה באמת מוזר.
בכל מקרה באמת היה דפוק מצידו לחשוב שהוא יכול לרדת עליהם ושהם פשוט ימשיכו לשתף אותו במעגלים שלהן.
היה משהו מעניין במה שהוא אמר לגברת אסטור שהוא סוג של "יצר" את החברה שלהם. כלומר מעניין אותי מה הכוונה ואיך דברים באמת השתנו בהשפעתו. אבל לא ממש נכנסו לזה (אני כמעט מריח סדרת פריקוול). אבל בכל מקרה זה היה ממש מגעיל מצידו לומר ללינה שהוא יצר אותה והיא חייבת לו. כאילו אין לה זכות לכעוס כשהוא מעליב אותה. וזה נדיר שאני לוקח את הצד של לינה במשהו.
הוא בהחלט היה חוצפן והזוי.
זה גברת פיש, לא פישר. אבל בסדר, אני מניח שאת לא חוזרת על השם הלא נכון שוב ושוב בפסקה הבאה (מציץ למטה...)
בסדר גברת דג.
כלומר בהתחלה בכלל שכחתי איך הפרק הקודם הסתיים. כלומר זה היה סיום חזק כזה, אבל עבר שבוע והספקנו לשכוח. ובסדר ג'ון אדמס היה דמות מאוד משנית אז הגיוני שלא התחילו את הפרק עם התייחסות לזה. (רק דמיינו שפרק הבא יתחיל ורק אחרי 5 דקות יתייחסו לזה שירו בג'ורג').
אני שונאת שעושים את זה (שמסיימים פרק עם קליף האנגר ואז בתחילת הפרק הבא לא מתייחסים אליו בכלל, רק בהמשך).
ואז הייתי די בשוק בקטע של הסצנה של אוסקר מול מריאן, איידה ואגנס. זה שהוא כמעט אומר ממש את האמת.
אוף ממש חבל שהוא לא אמר בסוף.
ברמה שבאמת נראה לי שלא רק מריאן הבינה אלא גם איידה ואגנס. למעשה איידה אני כמעט בטוח, אבל את אגנס קשה לקרוא בסצנה הזאת. זה באמת אפילו לא ברור האם היא מאוכזבת ממנו על זה שהוא מתרגש ככה או שהיא מרחמת עליו או אולי אפילו רוצה לעודד אותו.
אני לא יכולה להיות בטוחה בכלל, אבל האינטואיציה שלי היא שאגנס יודעת, ושהיא מאוכזבת שהוא לא אומר לה, כי היא רוצה להגיד לו שהיא מקבלת אותו.
אני גם לא חושב שהוא היה יכול פשוט לגרש את גלדיס אם ג'ורג' היה מפסיק לשלוח כסף. כלומר זה אומר גירושים שזה מורכב.
אבל בפרק כן דיברו על האופציה שהוא ישלח אותה בחזרה, אם אני לא טועה האחות אמרה את זה, והדוכס הגיב ב"ומה אם אני לא רוצה לשלוח אותה בחזרה?"
זה באמת נורא חמוד וממש קיוויתי לזה ואני כל כך אשמח. עם רק טיפה של תחושה מעצבנת שזה אומר שברתה בסופו של דבר יוצאת צודקת בכל מה שהיא אמרה כל הזמן.
אני מבינה מה שאתה אומר, אבל אני קצת מתנגדת לקרוא לזה שהיא "יצאה צודקת". כמו שאמרו בכותרת של אחד הפרקים "נישואים זה הימור", ובאותה מידה יכול היה לצאת רע, ברת'ה לא הכירה מקרוב את הדוכס, והוא היה יכול להיות באמת מגעיל, ויכול היה להיות חיבור מאוד רע בינו ובין גלאדיס.
כאילו אם לקחת הימור ויצא לך מוצלח אז אנשים קוראים לזה ש"הימרת נכון" אבל האמת היא שרק היה לך מזל (זה המשמעות של הימור), והאם ההימור עצמו היה משהו שנכון לעשות או לא - צריך עדיין לשפוט לפי הידע שהיה לך כשלקחת אותו ומה שמת בסיכון.
אני עדיין חושבת שלחתן בכפייה את הבת שלך עם אדם מבוגר שהיא (או את) לא מכירות והיא מאוד לא רוצה להתחתן איתו זה לא דבר נכון לעשות, גם אם בחלק המקרים זה בסוף "מסתדר טוב" (כפי שיכול לקרות בכל הימור).
אבל עם כל העניין שהיה וזה שזאת הייתה עלילה שנמשכה מתחילת העונה (מסתבר) - בסופו של דבר זה לא היה כל כך מעניין.
כן.
זה יהיה כל כך מצחיק כשבאמת יהיו לו משרתים והוא לא ידע איך להתנהג איתם.
אוי אתם יודעים מה יהיה הכי מצחיק? אם מסיבה כלשהי לארמסטרונג לא תהיה יותר עבודה והוא יקח אותה לעבוד אצלו!
(אני יודעת שזה לא סביר כי היא ליידיז מייד, אבל אולי אחרי שהוא יתחתן?)
חוץ מזה טרגדיה כמו זה שג'ורג' יהיה על סף מוות יקרב את כולם.
גם לי נראה.
:-D גם אני שכחתי.
אוקי אני צוחק. אני לא חושב שהיא הייתה צריכה כבר לספר לו על זה.
כנ"ל, כאילו בעולם שלהם אתה חייב לספר כל כתם (מה שנחשב אצלם כתם) מהעבר שלך לכל מחזר/מחוזרת ישר.
אבל אני באמת שכחתי מזה. אני מנסה להזכר ונראה לי שהיה איזה קטע שהיא ילדה את התינוק אבל אז אבא שלה אמר לה שהתינוק מת ובעצם מסר אותו לאימוץ? זה נשמע קצת יותר מידי סבוני. אבל אם ככה מי היה האבא של התינוק? האם היא באמת הייתה נשואה?
אני גם זוכרת את מה שאתה כותב פה.
זה קצת שעשע אותי הרצינות והדרמה של כולן, אבל זה היה דיי מגעיל מצדו להתעשר ולהוציא את הכביסה המלוכלכת של כולן.
מאוד מגעיל.
היא דוחה בטירוף, אבל לפחות הרופא לא היה אובר דרמטי והלך לדבר קודם עם פגי.
|כן|
אני גם נוטה להאמין שהוא יקבל את זה אחרי שילמד את האמת.
זה הרגיש בסוף קצת אנטי קליימטי(נראה לי ככה אומרים?)
גם אני חשבתי.

Lhuna3

Well-known member
תזכורת לגבי סיפור העבר של פגי:
בדקתי בוויקי פאנדום של הסדרה:

Peggy fell in love with a man named Elias Finn, who worked for her father. Arthur did not approve of him, as he had no prospects, and was uneducated. Seeing their love as hopeless, Peggy and Elias ran away to Philadelphia, where they got married. By the time Arthur found them, Peggy was already pregnant. Peggy's father bullied Elias into signing a paper saying he had been married before, and a judge declared the marriage to be void. She gave birth to a son, and nearly died in childbirth. She was told that her son died, but in fact, he had been taken to be adopted by the Spring family in Philadelphia, and was named Thomas.

dilly snake

Well-known member
תזכורת לגבי סיפור העבר של פגי:
בדקתי בוויקי פאנדום של הסדרה:

Peggy fell in love with a man named Elias Finn, who worked for her father. Arthur did not approve of him, as he had no prospects, and was uneducated. Seeing their love as hopeless, Peggy and Elias ran away to Philadelphia, where they got married. By the time Arthur found them, Peggy was already pregnant. Peggy's father bullied Elias into signing a paper saying he had been married before, and a judge declared the marriage to be void. She gave birth to a son, and nearly died in childbirth. She was told that her son died, but in fact, he had been taken to be adopted by the Spring family in Philadelphia, and was named Thomas.
עכשיו אני ממש שונאת את אבא של פגי.

למעלה