עם איזדורה קרוז, איזבל דראמונד, פליפה בראגנסה, לאנדרה ליאל, מרקוס קארוזו ועוד..
העלילה בכללי: ז'ואו ראול ואגרדו גרסיה נרשמים בילדותם לתחרות שירה,
אבל אגרדו נאלצת לנטוש את התחרות והם מאבדים קשר.
כעבור עשר שנים הוא הופך לכוכב עד שדרכיהם מצטלבות שוב
אומרים שזו הפעם הראשונה שלאנדרה ליאל תגלם דמות של "רעה".Coracao Acelerado - ברזילאית חדשה(גם מהרצועה של שבע)שתעלה ב-12 לינואר בברזיל
עם איזדורה קרוז, איזבל דראמונד, פליפה בראגנסה, לאנדרה ליאל, מרקוס קארוזו ועוד..
העלילה בכללי: ז'ואו ראול ואגרדו גרסיה נרשמים בילדותם לתחרות שירה,
אבל אגרדו נאלצת לנטוש את התחרות והם מאבדים קשר.
כעבור עשר שנים הוא הופך לכוכב עד שדרכיהם מצטלבות שוב
נראית טלנובלה מושקעתגם מבחינת צילומים גם מבחינת אווירה.. מוזיקלית
וכמובן עם לא מעט מוכרים!
![]()
אני ראיתי אותה כטובה באימפריה מעבר לים ויומן חיים,אומרים שזו הפעם הראשונה שלאנדרה ליאל תגלם דמות של "רעה".
ויש כאן את השחקן הראשי מ- Cabocla![]()
נכון היא שיחקה תפקיד קטן ב"יומן חיים"...אני ראיתי אותה כטובה באימפריה מעבר לים ויומן חיים,
ככה שבאמת יהיה מעניין לראות אותה גם בתפקיד כזה!
נכון היא שיחקה תפקיד קטן ב"יומן חיים"...
לי היא הכי זכורה מ"הגורל שלה" שם גילמה את קלאודיה.
שבסדרה הזו היו בכלל אחים ולא זוג!אבל הסיבה העיקרית שרציתי לצפות ביומן חיים הייתה כמובן ההשתתפות של אנה פאולה ארוסיו וטיאגו לסרדה
![]()
אה באמת שכחתי שג'וליאנה מטרה נוסטרה הייתה אוליביה ביומן חיים. את טיאגו לסרדה דווקא זכרתי בתור מי שהיה סטוץ עם סנדרה החומרנית המרשעת שהייתה אובססיבית כלפיו ולמרות שניהל רומן רוב הסדרה עם מישהי אחרת בסוף התאהב באחותה של סנדרה שהייתה טובה והגונה ונשאר איתה בסוף. אבל איזה קטע שהחברה הכי טובה של ננדה בפרקים הראשונים היא אותה שחקנית של ז'וליאנה, מכיוון שעבר המון זמן בין שצפיתי ביומן חיים לבין טרה נוסטרה אפילו בשידור בויוה וינטג' לא זכרתי.שבסדרה הזו היו בכלל אחים ולא זוג!
אהבתי מאוד את הסדרה הזו.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.