איך חגגתם את הנר הרביעי של חנוכה?

מחכה לפייסטיים נרות היומי. אה הנה היא בדיוק התקשרה.
דרך אגב שתדעו שיש חנוכיה וירטואלית להדליק כשאתם לבד. זה חמוד מאד.
זה די מטופש, אבל חמוד.
והשנה שני אנשים אמרו לי שבעצם לא אמורים להשתמש בשמש כדי להדליק את שאר הנרות. שזה הזוי כי זה זכור לי מאז ומתמיד שזה הקטע של השמש. רגע, אני אנסה לבדוק בגוגל.
אוקי לפי גוגל כן אמורים להשתמש בשמש כדי להדליק את הנרות האחרים. אני צריך לזכור לומר את זה לאחותי ולאיש בעבודה שלי שטענו שזה לא נכון. (כאילו יכול להיות שגוגל טועה, אבל אם לא נסמוך על גוגל אז על מי?)
כמה סופגניות אכלתם היום?

0. אבל אכלתי תותים עם קצפת.
אני אכלתי M&M
תנו ארבע אנשים מההיסטוריה אחד שמתחיל בנ', אחד בג', אחד בה' ואחד בפ'

נהודה המכבי, גהודה המכבי, ההודה המכבי, פהודה המכבי
זה לא היה צריך להיות אנשים מההיסטוריה של חנוכה. או אפילו היסטוריה יהודית. למרות שאני מניח שהייתי יכול לעשות גם את זה. נמרוד (לא יהודי, אבל מופיע בתנך), גוליית (אותו דבר), הורדוס (לא בתנך, כן היסטוריה יהודית, לא בטוח אם בעצם היה יהודי), פרעה (אוקי, זה יותר תואר, אבל אני ממהר)
מי האנטיוכוס הטלוויזיוני שלכם?

כאילו הנבל הכי מנוול בתולדות הטלוויזיה? כנראה שילינגר מאוז.
אני חושב שבעצם "האנטיוכוס הטלוויזיוני" בהגדרה צריך להיות אחד הנבלים הגדולים, אבל בהחלט לא אחד משלושת הנבלים הכי גדולים. כי אם מסתכלים על יהדות אז בנבלים הגדולים ביותר יש את היטלר, פרעה והמן הרשע (האחרון לא בעצם הרג הרבה, אבל יש לו את "הרשע" צמוד לשם). אז אנטיוכוס הוא יותר ברמת רשע של הבחור שסחט את מרי באחוזת דאונטון.
מה מתקשר לכם עם חג חנוכה (שהוא לא שייך באופן ברור לחנוכה)?

היומולדת השני של אחותי (היא נולדה בחנוכה לכן היא היחידה במשפחה שזוכרים גם את התאריך העברי שלה, החצופה).
גם לאחותי יש יום הולדת בחנוכה. אבל זה לא מיוחד לאחיות האחרות שלי יש ימי הולדת בראש השנה ופורים. אני היחיד שיום ההולדת שלו לא נפל בחג. (אלא אם כן מחשיבים את שבוע הספר כחג, ובעצם אני כן מחשיב את זה כחג).
העניין הוא שהיום הולדת של אחותי לרוב די נבלע בין חנוכה, כריסמס והעובדה שבחצי מהשנים ב30 שנה אחרונות היא הייתה בתקופה הזאת באנגליה עם המשפחה של בעלה בגלל כריסמס. (אז כשנציין את הנר השישי של חנוכה בעוד יומיים תוודאו שזכרתי לברך אותה)
יוווווו איך אהבתי לשחק עם שעווה של נרות בחנוכה כשהייתי קטנה. לטפטף על דברים ולעשות יצירות.
אחד הדברים שהייתי אוהב לעשות זה לטפטף שעווה מהנר לתוך כוס מים.
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.
www.youtube.com
בבית; אחת (ליוויתי את אמא בצהריים לטיפול רפואי); נפוליאן, ג'מאל עבד אל-נאצר, הורדוס, פארוק (מלך במצרים לפני מהפכת הקצינים); מוריארטי משרלוק הולמס (ראיתי את השחקן בסרט החדש של "רצח כתוב היטב", אנדרו סקוט מעולה כרגיל) ; פגרת החורף ברוב ליגות הכדורגל באירופה (חנוכה וראש השנה לרוב מצטלבים).
מאוד מתומצת.
וכל האנשים שלך היו במזרח התיכון (אולי אפילו ספציפית במצרים, כי אני מניח שהורודוס הגיע למצרים מתישהו)
וואלה אנדרו סקוט היה מוריארטי בשרלוק. זה היה כשהוא עוד היה יחסית לא ידוע (לפחות לי)
כדורגל בהחלט לא היה עולה לי לראש בהקשר של חנוכה - אם כי בשבילך זה בעצם המחסור בכדורגל.