🎉🕎חנוכה שמח מפורום טלוויזיה🕎🎉

טוני החתול

Well-known member
מנהל
שאלון נר רביעי לחנוכה

איך חגגתם את הנר הרביעי של חנוכה
?
כמה סופגניות אכלתם היום?
תנו ארבע אנשים מההיסטוריה אחד שמתחיל בנ', אחד בג', אחד בה' ואחד בפ'
מי האנטיוכוס הטלוויזיוני שלכם?
מה מתקשר לכם עם חג חנוכה (שהוא לא שייך באופן ברור לחנוכה)?

דורי 1981

Well-known member
איך חגגתם את הנר הרביעי של חנוכה?
כמה סופגניות אכלתם היום?
מי האנטיוכוס הטלוויזיוני שלכם?
מה מתקשר לכם עם חג חנוכה (שהוא לא שייך באופן ברור לחנוכה)?
בבית; אחת (כשליוויתי את אמא בצהריים לטיפול רפואי); נפוליאן, ג'מאל עבד אל-נאצר, הורדוס, פארוק (מלך במצרים לפני מהפכת הקצינים); מוריארטי משרלוק הולמס (ראיתי את השחקן בסרט החדש של "רצח כתוב היטב", אנדרו סקוט מעולה כרגיל) ; פגרת החורף ברוב ליגות הכדורגל באירופה (חנוכה וראש השנה לרוב מצטלבים).

טוני החתול

Well-known member
מנהל
לא עשיתי כלום.
(או שכן עשיתי כלום... לומר "לא עשיתי כלום" לפעמים מרגיש לי כמו שלילה כפולה שאומרת שבעצם עשיתי משהו)
אחותי הגדולה הציעה שנדליק נרות שוב עם אבא שלי ואמרתי לה שהרגשתי שהגעתי כבר לשיא בכמה חגגתי את החג הזה השנה.
אבל מחר בבוקר בעבודה בטח נדליק את הנר הרביעי.
כמה סופגניות אכלתם היום? 0
(אבל אני מרגיש שאלו של הימים הקודמים עדיין חזקות בבטן שלי)
ניל ארמסטרונג
ג'ינגיס חאן
הארי טרומן
פרנסיס בייקון
*אתמול כשהתקשתי לחשוב על שחקנים עם האותיות האלו כל הזמן קפצו לי לראש דמויות היסטוריות
מי האנטיוכוס הטלוויזיוני שלכם? וקנה (Stranger Things)
מה מתקשר לכם עם חג חנוכה מהילדות (שהוא לא שייך באופן ברור לחנוכה)?
אני תמיד אהבתי לשחק עם נרות בחנוכה ובשלב מסויים גם מחוץ לחנוכה. ובשלב מסויים במשך תקופה ארוכה בניתי ארמון שעווה מטיפות שעווה של נרות.

didalf

Well-known member
איך חגגתם את הנר הרביעי של חנוכה?|קדימה|מחכה לפייסטיים נרות היומי. אה הנה היא בדיוק התקשרה.
דרך אגב שתדעו שיש חנוכיה וירטואלית להדליק כשאתם לבד. זה חמוד מאד.
כמה סופגניות אכלתם היום?|קדימה|0. אבל אכלתי תותים עם קצפת.
תנו ארבע אנשים מההיסטוריה אחד שמתחיל בנ', אחד בג', אחד בה' ואחד בפ'|קדימה|נהודה המכבי, גהודה המכבי, ההודה המכבי, פהודה המכבי
מי האנטיוכוס הטלוויזיוני שלכם?|קדימה|כאילו הנבל הכי מנוול בתולדות הטלוויזיה? כנראה שילינגר מאוז.
מה מתקשר לכם עם חג חנוכה (שהוא לא שייך באופן ברור לחנוכה)?|קדימה|היומולדת השני של אחותי (היא נולדה בחנוכה לכן היא היחידה במשפחה שזוכרים גם את התאריך העברי שלה, החצופה).

didalf

Well-known member
אחותי הגדולה הציעה שנדליק נרות שוב עם אבא שלי ואמרתי לה שהרגשתי שהגעתי כבר לשיא בכמה חגגתי את החג הזה השנה.
חבל היית ברצף טוב.

ניל ארמסטרונג
ג'ינגיס חאן
הארי טרומן
פרנסיס בייקון
*אתמול כשהתקשתי לחשוב על שחקנים עם האותיות האלו כל הזמן קפצו לי לראש דמויות היסטוריות
אה יפה כאלה יש לך

אני תמיד אהבתי לשחק עם נרות בחנוכה ובשלב מסויים גם מחוץ לחנוכה. ובשלב מסויים במשך תקופה ארוכה בניתי ארמון שעווה מטיפות שעווה של נרות.
יוווווו איך אהבתי לשחק עם שעווה של נרות בחנוכה כשהייתי קטנה. לטפטף על דברים ולעשות יצירות.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
איך חגגתם את הנר הרביעי של חנוכה?|קדימה|מחכה לפייסטיים נרות היומי. אה הנה היא בדיוק התקשרה.
דרך אגב שתדעו שיש חנוכיה וירטואלית להדליק כשאתם לבד. זה חמוד מאד.
זה די מטופש, אבל חמוד.

והשנה שני אנשים אמרו לי שבעצם לא אמורים להשתמש בשמש כדי להדליק את שאר הנרות. שזה הזוי כי זה זכור לי מאז ומתמיד שזה הקטע של השמש. רגע, אני אנסה לבדוק בגוגל.
אוקי לפי גוגל כן אמורים להשתמש בשמש כדי להדליק את הנרות האחרים. אני צריך לזכור לומר את זה לאחותי ולאיש בעבודה שלי שטענו שזה לא נכון. (כאילו יכול להיות שגוגל טועה, אבל אם לא נסמוך על גוגל אז על מי?)
אני אכלתי M&M
תנו ארבע אנשים מההיסטוריה אחד שמתחיל בנ', אחד בג', אחד בה' ואחד בפ'|קדימה|נהודה המכבי, גהודה המכבי, ההודה המכבי, פהודה המכבי
זה לא היה צריך להיות אנשים מההיסטוריה של חנוכה. או אפילו היסטוריה יהודית. למרות שאני מניח שהייתי יכול לעשות גם את זה. נמרוד (לא יהודי, אבל מופיע בתנך), גוליית (אותו דבר), הורדוס (לא בתנך, כן היסטוריה יהודית, לא בטוח אם בעצם היה יהודי), פרעה (אוקי, זה יותר תואר, אבל אני ממהר)
מי האנטיוכוס הטלוויזיוני שלכם?|קדימה|כאילו הנבל הכי מנוול בתולדות הטלוויזיה? כנראה שילינגר מאוז.
אני חושב שבעצם "האנטיוכוס הטלוויזיוני" בהגדרה צריך להיות אחד הנבלים הגדולים, אבל בהחלט לא אחד משלושת הנבלים הכי גדולים. כי אם מסתכלים על יהדות אז בנבלים הגדולים ביותר יש את היטלר, פרעה והמן הרשע (האחרון לא בעצם הרג הרבה, אבל יש לו את "הרשע" צמוד לשם). אז אנטיוכוס הוא יותר ברמת רשע של הבחור שסחט את מרי באחוזת דאונטון.
מה מתקשר לכם עם חג חנוכה (שהוא לא שייך באופן ברור לחנוכה)?|קדימה|היומולדת השני של אחותי (היא נולדה בחנוכה לכן היא היחידה במשפחה שזוכרים גם את התאריך העברי שלה, החצופה).
גם לאחותי יש יום הולדת בחנוכה. אבל זה לא מיוחד לאחיות האחרות שלי יש ימי הולדת בראש השנה ופורים. אני היחיד שיום ההולדת שלו לא נפל בחג. (אלא אם כן מחשיבים את שבוע הספר כחג, ובעצם אני כן מחשיב את זה כחג).
העניין הוא שהיום הולדת של אחותי לרוב די נבלע בין חנוכה, כריסמס והעובדה שבחצי מהשנים ב30 שנה אחרונות היא הייתה בתקופה הזאת באנגליה עם המשפחה של בעלה בגלל כריסמס. (אז כשנציין את הנר השישי של חנוכה בעוד יומיים תוודאו שזכרתי לברך אותה)
יוווווו איך אהבתי לשחק עם שעווה של נרות בחנוכה כשהייתי קטנה. לטפטף על דברים ולעשות יצירות.
אחד הדברים שהייתי אוהב לעשות זה לטפטף שעווה מהנר לתוך כוס מים.

בבית; אחת (ליוויתי את אמא בצהריים לטיפול רפואי); נפוליאן, ג'מאל עבד אל-נאצר, הורדוס, פארוק (מלך במצרים לפני מהפכת הקצינים); מוריארטי משרלוק הולמס (ראיתי את השחקן בסרט החדש של "רצח כתוב היטב", אנדרו סקוט מעולה כרגיל) ; פגרת החורף ברוב ליגות הכדורגל באירופה (חנוכה וראש השנה לרוב מצטלבים).
מאוד מתומצת.
וכל האנשים שלך היו במזרח התיכון (אולי אפילו ספציפית במצרים, כי אני מניח שהורודוס הגיע למצרים מתישהו)
וואלה אנדרו סקוט היה מוריארטי בשרלוק. זה היה כשהוא עוד היה יחסית לא ידוע (לפחות לי)
כדורגל בהחלט לא היה עולה לי לראש בהקשר של חנוכה - אם כי בשבילך זה בעצם המחסור בכדורגל.

dilly snake

Well-known member
איך חגגתם את הנר הרביעי של חנוכה? כלום, כמו תמיד.
תנו ארבע אנשים מההיסטוריה אחד שמתחיל בנ', אחד בג', אחד בה' ואחד בפ' נתניהו, ג'ורג' וושינגטון, המן, פולה בן גוריון.
מי האנטיוכוס הטלוויזיוני שלכם? דודה לידיה.
מה מתקשר לכם עם חג חנוכה (שהוא לא שייך באופן ברור לחנוכה)? יומולדת לאימא שלי.

Lhuna3

Well-known member
שאלון נר רביעי לחנוכה

איך חגגתם את הנר הרביעי של חנוכה
? בהדלקת נרות אצל ההורים.
כמה סופגניות אכלתם היום? 0, ועוד הייתי היום בקניון כלומר מוקפת דוכנים עם סופגניות ראווה מפתות.
הראשונים שקופצים לי לראש:
נ - נירון (קיסר)
ג - גורבצ'וב
ה - אני לא אבחר בראשון שעולה לי לראש... צריכה לחשוב יותר טוב.
פ - פונטוס פלביוס. לא זוכרת מי זה בדיוק אבל היה מישהו כזה, נכון? אוקיי מסתבר שערבבתי את פונטוס פילאטוס ויוספוס פלביוס. אבל הם קשורים.
מי האנטיוכוס הטלוויזיוני שלכם? קילגרייב? :love:
מה מתקשר לכם עם חג חנוכה (שהוא לא שייך באופן ברור לחנוכה)? חורף.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אני לא רואה כמו פעם, אבל את ריאל מדריד (ולאחרונה גם ארסנל) בליגת האלופות בהחלט כן.
שתי קבוצות עם שמות שנראים לי מוזרים.
ריאל מדריד - אז יש גם קבוצת מדריד שהיא לא אמיתית?
וארסנל זה מחסן נשק באנגלית (וגם שם הקוד של רוי הארפר מDC)

איך חגגתם את הנר הרביעי של חנוכה? כלום, כמו תמיד.
twinsies
תנו ארבע אנשים מההיסטוריה אחד שמתחיל בנ', אחד בג', אחד בה' ואחד בפ' נתניהו, ג'ורג' וושינגטון, המן, פולה בן גוריון.
טכנית כל מי שהיה קיים גם אתמול הוא מההיסטוריה. אבל לגבי הראשון שלך הייתי רוצה שהוא יהיה יותר רק בהיסטוריה.
מי האנטיוכוס הטלוויזיוני שלכם? דודה לידיה.
וואי היה לי כזה בלאקאאוט מוזר שראיתי "דודה לידיה" וידעתי שאני מכיר את הדמות הזאת אבל לא הצלחתי לזכור מי זאת. וניסיתי לחשוב באיזו סדרה יש דודה שקוראים לה לידיה. והייתי צריך לעשות גוגל לשם כדי לקלוט 🤦‍♂️
מה מתקשר לכם עם חג חנוכה (שהוא לא שייך באופן ברור לחנוכה)? יומולדת לאימא שלי.
לרבים מאיתנו יש קרובים עם ימי הולדת בחנוכה. (אם כי לי זה לא מתקשר עם חנוכה כי כמו שאמרתי אני נוטה לשכוח את היום הולדת שלה)

איך חגגתם את הנר הרביעי של חנוכה? בהדלקת נרות אצל ההורים.
כמה סופגניות אכלתם היום? 0, ועוד הייתי היום בקניון כלומר מוקפת דוכנים עם סופגניות ראווה מפתות.
מרשים
הראשונים שקופצים לי לראש:
נ - נירון (קיסר)
ניגן במשהו בזמן שרומא נשרפה
ג - גורבצ'וב
זה הבחור עם הכתם לידה על הראש?
אוקי, אבל עכשיו אני רוצה לדעת על מי חשבת (הרצל?)
פ - פונטוס פלביוס. לא זוכרת מי זה בדיוק אבל היה מישהו כזה, נכון? אוקיי מסתבר שערבבתי את פונטוס פילאטוס ויוספוס פלביוס. אבל הם קשורים.
אם אני זוכר נכון פונטוס פלביוס היה המושל הרומי של יהודה שהוציא להורג את ישו.
קשור ליוספוס פלביוס בכך ששניהם שמות רומאיים.
וואי.
עכשיו אני רוצה עיבוד טלווזיוני לסיפור החשמונאים שבו דייויד טננט ישחק את אנטיוכוס. (וניתן לזה מרכיב פנטזיה שבו לאנטיוכוס יש כוח על שהוא יכול לגרום לאנשים לעשות מה שהוא רוצה) (במקרה שלו זה כנראה יהיה הרבה פעמים להשתחווה לפסלי אלילים)
תכלס הגיוני, מוזר שבכלל לא מתחבר לי בראש שחנוכה זה בתקופה שקר.

Lhuna3

Well-known member
לא עשיתי כלום.
(או שכן עשיתי כלום... לומר "לא עשיתי כלום" לפעמים מרגיש לי כמו שלילה כפולה שאומרת שבעצם עשיתי משהו)
כי משמעות המילה "כלום" היא במקור "דבר, משהו קטן".
נר שלישי זה השיא שלך?
(אבל אני מרגיש שאלו של הימים הקודמים עדיין חזקות בבטן שלי)
חחחחח
מה מתקשר לכם עם חג חנוכה מהילדות (שהוא לא שייך באופן ברור לחנוכה)?
ארמון? באיזה גודל זה היה בסוף?
למה אין תמונה?
יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאם
:-D:-D הכל טוב עדי? :-D
אוי נכון.
והשנה שני אנשים אמרו לי שבעצם לא אמורים להשתמש בשמש כדי להדליק את שאר הנרות. שזה הזוי כי זה זכור לי מאז ומתמיד שזה הקטע של השמש. רגע, אני אנסה לבדוק בגוגל.
אוקי לפי גוגל כן אמורים להשתמש בשמש כדי להדליק את הנרות האחרים. אני צריך לזכור לומר את זה לאחותי ולאיש בעבודה שלי שטענו שזה לא נכון. (כאילו יכול להיות שגוגל טועה, אבל אם לא נסמוך על גוגל אז על מי?)
מה ברור שכן! זה כל הקטע של השמש!
אני אכלתי M&M
אוקיי אם אנחנו סתם מספרים ממתקים שאכלנו אז אכלתי כמה קוביות שוקולד טעים בטעם קפה נמס.
זה לא היה צריך להיות אנשים מההיסטוריה של חנוכה.
אה זה מה שקרה אצלה בראש... הבנתי חחחח
זה הבחור עם הכתם לידה על הראש?
חחח לא הייתי קוראת לו "בחור" בשלב זה, אבל כן.
אוקי, אבל עכשיו אני רוצה לדעת על מי חשבת (הרצל?)
אם הייתי חושבת על הרצל, אז לא הייתה לי בעיה לבחור בו. ועכשיו אני באמת בוחרת בו.
חשבתי על איזה גרמני אחד (אוסטרי במקור).
קשור ליוספוס פלביוס בכך ששניהם שמות רומאיים.
לפי וויקי, יוספוס כתב בכתביו על פונטוס.

didalf

Well-known member
מה ברור שכן8-*

אני אכלתי M&M
יופי לך

זה לא היה צריך להיות אנשים מההיסטוריה של חנוכה. או אפילו היסטוריה יהודית. למרות שאני מניח שהייתי יכול לעשות גם את זה. נמרוד (לא יהודי, אבל מופיע בתנך), גוליית (אותו דבר), הורדוס (לא בתנך, כן היסטוריה יהודית, לא בטוח אם בעצם היה יהודי), פרעה (אוקי, זה יותר תואר, אבל אני ממהר)
כל הכבוד עשית עבודה כפולה.

אני חושב שבעצם "האנטיוכוס הטלוויזיוני" בהגדרה צריך להיות אחד הנבלים הגדולים, אבל בהחלט לא אחד משלושת הנבלים הכי גדולים. כי אם מסתכלים על יהדות אז בנבלים הגדולים ביותר יש את היטלר, פרעה והמן הרשע (האחרון לא בעצם הרג הרבה, אבל יש לו את "הרשע" צמוד לשם). אז אנטיוכוס הוא יותר ברמת רשע של הבחור שסחט את מרי באחוזת דאונטון.
נהה נראה לי מגיע לו לפחות נבל עונתי של באפי או משהו.

גם לאחותי יש יום הולדת בחנוכה. אבל זה לא מיוחד לאחיות האחרות שלי יש ימי הולדת בראש השנה ופורים.
חחחחחחחח וואו מוכשרים ההורים שלך

אחד הדברים שהייתי אוהב לעשות זה לטפטף שעווה מהנר לתוך כוס מים.
ווי זה לא עשיתי זה נראה כיף:-D

איך חגגתם את הנר הרביעי של חנוכה? בהדלקת נרות אצל ההורים.
יפה מאד
👋👋

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח:-D
:-D
חמוד מידי|מאוהב|
תכלס

יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאם
:-D|יאמי|
:-D:-D הכל טוב עדי? :-D
התעצלתי לחשוב:-D

למעלה