LeAnnDylan
Well-known member
שכחתי לרגע שהייתה לי יומולדת ובאתי לשרשור הזה לבדוק למי אני צריכה לאחל מזל טוב
וקיבלתי את המתנה הכי שווה - הסיהוקס ניצחו

והיא גם שמה את הבית שלה בלוס אנג'לס למכירה
אומנם אני לא מאשימה אותה כי למה שהיא תרצה לגור בבית שהבעל שלה התאבד בו, אבל עדין היא צריכה להעדיף אותנו על פני ניו יורק הקרה. ואז מה אם שם יש לה פטי לאפון מכבסת לה תחתונים. לנו יש טוסט אבוקדו או משהו.

*מיסס פלאזה.
היה טעים.הדה דילן היקרה שיהיה לך מלא מלא מזל טוב ויומולדת שמח! וטעים!
הייתה עוגת מייפל פקאן שווה. אני עכשיו מחכה לקינוח היחיד שטענת שאת יודעת להכין.אני מקווה שתקבליעוגת גבינה שווהקינוח כלשהו שווה וארוחה טעימה ומלא מתנות שוות.
וקיבלתי את המתנה הכי שווה - הסיהוקס ניצחו
סליחה, אנחנו כבר נשואות.קודם כל שאוברי תדפוק לך בדלת ותציע לך נישואים!
בהחלט כןאו לכל הפחות תמשיך לייצר לך סרטים וסדרות שבהן היא מוזרה אבל מושלמת.
היא עכשיו בברודווי עושה דברים לא מענייניםואולי תגיע לאיזה פאנל נחמד באזור שלך זה לא כזה מופרך קדימה.
והיא גם שמה את הבית שלה בלוס אנג'לס למכירה
אומנם אני לא מאשימה אותה כי למה שהיא תרצה לגור בבית שהבעל שלה התאבד בו, אבל עדין היא צריכה להעדיף אותנו על פני ניו יורק הקרה. ואז מה אם שם יש לה פטי לאפון מכבסת לה תחתונים. לנו יש טוסט אבוקדו או משהו.
אמן כן יהי רצון.שהבוסים שלך ימשיכו לתת לך מתנות מוגזמות או לא לשים לב כשאת קונה מה שבא לך על חשבונם.
איבדתי תקווה שזה יקרה בקרובשליאן תפסיק להוציא קשקושים ותוציא כבר אלבום חדש יפה
כןןןןן אם ליאן לא באה אז שמירנדה/קייסי/קרלי/קלסי יבואו עד אליי תודה.ובכלל שתהיה שנה מלא בהופעות שוות שיבואו עד עלייך.
תודה תודה אני מעריכה את התמיכה שלך. וגם מזל טוב לצ'יפס שסוף סוף החליטו לנצח משחק.ובהצלחה לסיהוקס, הקבוצה היחידה שאני מרשה לה לזכות בסופרבול שהיא לא הצ'יפס!
תודה רבהיומולדת שמח ואוהבת מלא מלא![]()
היא מושלמת בכל כיוון(את צריכה לראות את זה מהחמחשב כי הטלפון בטח יבלגן את הסדר)
צפה בקובץ המצורף 137443 צפה בקובץ המצורף 137442 צפה בקובץ המצורף 137441