🎀האחת/Garota do momento

Hadar 169

Well-known member
למרות שהיא מתחילה מחר|מאוהב|העמוד שלה עדיין לא עלה לאתר|*| אבל ראיתי שויוה העלו את הפרומו לפייסבוק, מוסיפה עוד כמה טריילרים🎬

נערך לאחרונה ב:

lili1992

Active member
חיכיתי שיעלו את הפרק הראשון המלא לאתר, כפי שעשו עם סדרות אחרות.
בינתיים זה לא קרה.

evglev1

Well-known member
מנהל
חיכיתי שיעלו את הפרק הראשון המלא לאתר, כפי שעשו עם סדרות אחרות.
בינתיים זה לא קרה.
לא ייאמן הפרק הראשון של סגולה כמו הים או של העונה הראשונה או של העונה השנייה עדיין ברשימת פרקים ראשונים שאפשר לראות כשסוגלה כמו הים מסיימת ביום שני סיבוב שני שלה גם אהבה על הגג עדיין שם ורק הגאון ויורשת הקקאו באמת פרקים ראשונים ששודרו בשבוע שעבר. וגם רשימת הסדרות שלהם בויוה בינג' עדיין לא מתעדכנות ויש מלא סדרות שהם מראים שכבר ירדו ומלא סדרות שעלו והם לא מראים.

lili1992

Active member
לא ייאמן הפרק הראשון של סגולה כמו הים או של העונה הראשונה או של העונה השנייה עדיין ברשימת פרקים ראשונים שאפשר לראות כשסוגלה כמו הים מסיימת ביום שני סיבוב שני שלה גם אהבה על הגג עדיין שם ורק הגאון ויורשת הקקאו באמת פרקים ראשונים ששודרו בשבוע שעבר. וגם רשימת הסדרות שלהם בויוה בינג' עדיין לא מתעדכנות ויש מלא סדרות שהם מראים שכבר ירדו ומלא סדרות שעלו והם לא מראים.
העלו את הפרק הראשון לאתר!

evglev1

Well-known member
מנהל
|כן|😀אגב האיכות באתר וב-VOD ממש טובה לעומת הערוץ
VOD ספרייה בתשלום ולא איכותי? טוב מה אני מתפלא גם אצלי בוי או די בתשלום בלב הסערה ומחר ולתמיד על חצי מסך. ואני חשבתי שמכיוון שבסדרות ששודרו בשידור חוזר בויוה לאחר ששודרו בפרמיום, מכיוון שבוי או די יש את הסמל של ויוה פרימיום אז גם האיכות פרימיום. בסרטים היה הבדל בין איכות הסרט בוי או די לאיכות הסרט בערוץ?

lili1992

Active member
VOD ספרייה בתשלום ולא איכותי? טוב מה אני מתפלא גם אצלי בוי או די בתשלום בלב הסערה ומחר ולתמיד על חצי מסך. ואני חשבתי שמכיוון שבסדרות ששודרו בשידור חוזר בויוה לאחר ששודרו בפרמיום, מכיוון שבוי או די יש את הסמל של ויוה פרימיום אז גם האיכות פרימיום. בסרטים היה הבדל בין איכות הסרט בוי או די לאיכות הסרט בערוץ?
נראה לי שהדר התכוונה שהאיכות ב-VOD טובה יותר מהאיכות בערוץ, שזה מפתיע כי כשהיה לי את הערוץ ראו ממש טוב את הברזילאיות.

Hadar 169

Well-known member
נראה לי שהדר התכוונה שהאיכות ב-VOD טובה יותר מהאיכות בערוץ, שזה מפתיע כי כשהיה לי את הערוץ ראו ממש טוב את הברזילאיות.
|כן|אכן, ב-VOD יותר חד וממוקד
זה תלוי בסדרה, לא כולן מגיעות באותה האיכות
שמתי לב למשל שהקולומביאניות החדשות האחרונות בכלל מגיעות באיכות ירודה
ככה שבמקרה שלהן גם ה-VOD לא עוזר יותר מידי למרות שזה עדיף.

Hadar 169

Well-known member
גם אצלי בוי או די בתשלום בלב הסערה ומחר ולתמיד על חצי מסך
ב-VOD של פרימיום הם לא חותכים את המסך אבל ב-VOD של ויוה הרגיל טרה נוסטרה עדיין עם מסך חתוך🧐
בסרטים היה הבדל בין איכות הסרט בוי או די לאיכות הסרט בערוץ?
במקרה של הסרטים לא היה הבדל ממשי

Hadar 169

Well-known member
איזו תכנית שפלה של מריסטלה וז'וליאנו להמציא לקלריסי חיים אחרים..|שטן|
אבל איזו שחקנית ליליה קאברל הדמות יושבת עלייה בול🤩|כתר|

evglev1

Well-known member
מנהל
איזו תכנית שפלה של מריסטלה וז'וליאנו להמציא לקלריסי חיים אחרים..|שטן|
אבל איזו שחקנית ליליה קאברל הדמות יושבת עלייה בול🤩|כתר|
כן צפיתי בפרק הראשון דרך האתר, תוכנית מאוד שפלה ולמעשה גם לאיזבל המציאו חיים בתור ביאה והיא אמנם גדלה עם האב הביולוגי, אבל אישה זרה חושבת אותה לבת והיא חושבת אותה לאם ולפי הפרומו נראה שגם החבר שלו הולך להעדיף את זאת שהזהות האמיתית שלה היא ביאטריס והבת האמיתית של אימה, אז בסוף יריבתה צריכה לקחת לה גם את האימא וגם את החבר.

אבל לחשוב שמבחינת ז'וליאנו יכול להיות שבכך הציל את חייה, כי מריסטלה רצתה לרצוח אותה כי הייתה עדה לאיך שז'וליאנו הרג, אמנם בטעות את אימה של איזבל. ומסתבר שלא רק ביאה מאבדת את אימה, אלא גם לוקחים את איזבל מהסבתא שלה שלא יודעת שבתה מתה.

כן חשבנו שביומן חיים ואימפריה ליילה קברל הייתה נוראית, כאן היא עולה על כל המרשעות שלה, אפילו על מרתה ביומן חיים שהוגדרה כפסיכופטית בסדרה.

Hadar 169

Well-known member
כן צפיתי בפרק הראשון דרך האתר, תוכנית מאוד שפלה ולמעשה גם לאיזבל המציאו חיים בתור ביאה והיא אמנם גדלה עם האב הביולוגי, אבל אישה זרה חושבת אותה לבת והיא חושבת אותה לאם ולפי הפרומו נראה שגם החבר שלו הולך להעדיף את זאת שהזהות האמיתית שלה היא ביאטריס והבת האמיתית של אימה, אז בסוף יריבתה צריכה לקחת לה גם את האימא וגם את החבר.

אבל לחשוב שמבחינת ז'וליאנו יכול להיות שבכך הציל את חייה, כי מריסטלה רצתה לרצוח אותה כי הייתה עדה לאיך שז'וליאנו הרג, אמנם בטעות את אימה של איזבל. ומסתבר שלא רק ביאה מאבדת את אימה, אלא גם לוקחים את איזבל מהסבתא שלה שלא יודעת שבתה מתה.

כן חשבנו שביומן חיים ואימפריה ליילה קברל הייתה נוראית, כאן היא עולה על כל המרשעות שלה, אפילו על מרתה ביומן חיים שהוגדרה כפסיכופטית בסדרה.
נחמד שצפית בפרק הראשון!|שמח| וכן מריסטלה רעה עד הסוף מה שנקרא|שטן|
אבל לשחקנית יש את הדרך המיוחדת שלה להעביר כל דמות בצורה כזאת גאונית|כתר|
ומסתבר שלא רק ביאה מאבדת את אימה, אלא גם לוקחים את איזבל מהסבתא שלה שלא יודעת שבתה מתה.
המסכנה לא יודעת שהבת שלה מתה כי מריסטלה שולחת לה מכתבים מזוייפים עם כסף:-(
אגב זו אותה שחקנית ששיחקה את אמא של ז'וליאנה בטרה נוסטרה|כתר|

Hadar 169

Well-known member
ראיתי שויוה העלו פוסט על מאיסה סילבה השחקנית שמשחקת את ביה-באמת שחקנית מוכשרת|כתר|
היא משחקת ממש טוב את דמות הילדה המפונקת חח:p ולמרות האופי של הדמות, גם ביה היא בעצם קורבן של ז'וליאנו ומריסטלה-כמו קלריסי גם היא חיה בתוך שקר, אין לה מושג שאמא שלה נהרגה בגלל אבא שלה ושז'וליאנו ומריסטלה הם המשפחה הביולוגית שלה ולא קלריסי. אבל הכי כואב לראות את הסבל של קלריסי המסכנה עם תופעות הלוואי של הכדורים שז'וליאנו ומריסטלה נותנים לה כדי להמשיך לטשטש לה את הזיכרון:-( ודווקא פה ביאטריס כן יכלה לחשוד בכאבי הראש שלה,
אבל עכשיו שהיא קרובה אליה היא תוכל לנסות לגלות את התעלומה|!|

אני בינתיים צופה פחות או יותר לפי קצב השידור טלנובלה ממש יפה ומושקעת!|לב|עדיין לא מאמינה שויוה רכשו סוף סוף ברזילאית תקופתית|מאוהב|(!)
אהבתי גם את הכימיה בין הראשיים|כתר| נקווה שויוה ימשיכו בכיוון הזה:-]|שעון|

evglev1

Well-known member
מנהל
ראיתי שויוה העלו פוסט על מאיסה סילבה השחקנית שמשחקת את ביה-באמת שחקנית מוכשרת|כתר|
היא משחקת ממש טוב את דמות הילדה המפונקת חח:p ולמרות האופי של הדמות, גם ביה היא בעצם קורבן של ז'וליאנו ומריסטלה-כמו קלריסי גם היא חיה בתוך שקר, אין לה מושג שאמא שלה נהרגה בגלל אבא שלה ושז'וליאנו ומריסטלה הם המשפחה הביולוגית שלה ולא קלריסי. אבל הכי כואב לראות את הסבל של קלריסי המסכנה עם תופעות הלוואי של הכדורים שז'וליאנו ומריסטלה נותנים לה כדי להמשיך לטשטש לה את הזיכרון:-( ודווקא פה ביאטריס כן יכלה לחשוד בכאבי הראש שלה,
אבל עכשיו שהיא קרובה אליה היא תוכל לנסות לגלות את התעלומה|!|

אני בינתיים צופה פחות או יותר לפי קצב השידור טלנובלה ממש יפה ומושקעת!|לב|עדיין לא מאמינה שויוה רכשו סוף סוף ברזילאית תקופתית|מאוהב|(!)
אהבתי גם את הכימיה בין הראשיים|כתר| נקווה שויוה ימשיכו בכיוון הזה:-]|שעון|
ולא סתם תקופתית אלא סיפור ההתחלה שהתחיל את כל התסבוכת לפני 16 שנה היה בזמן מלחמת העולם השנייה, אבל נראה שברזיל לא הושפעה ממנה. אכן ביה שהשם הומצא לה כדי לרמות את קלריסי גם היא קורבן ונראה שבגלל הכדורים קלריסי גם לא יכולה לחנך אותה כראוי ומריסטלה הופכת אותה למפלצת של מעמדות כמוהה. זה אני משער, ראיתי רק את הפרק הראשון שהיה ועודנו זמין באתר. אבל גם אחרי הפרק הראשון חשבתי איך קלריסי גידלה מישהי עם כאלה דעות קדומות, כנראה בגלל התרופות קלריסי מגדלת אותה הכי פחות.

Hadar 169

Well-known member
ולא סתם תקופתית אלא סיפור ההתחלה שהתחיל את כל התסבוכת לפני 16 שנה היה בזמן מלחמת העולם השנייה, אבל נראה שברזיל לא הושפעה ממנה. אכן ביה שהשם הומצא לה כדי לרמות את קלריסי גם היא קורבן ונראה שבגלל הכדורים קלריסי גם לא יכולה לחנך אותה כראוי ומריסטלה הופכת אותה למפלצת של מעמדות כמוהה. זה אני משער, ראיתי רק את הפרק הראשון שהיה ועודנו זמין באתר. אבל גם אחרי הפרק הראשון חשבתי איך קלריסי גידלה מישהי עם כאלה דעות קדומות, כנראה בגלל התרופות קלריסי מגדלת אותה הכי פחות.
"מעבר לאשליה" מראה בדיוק את התקופה הזו ואפילו הקדישו לזה עלילה נפרדת עם שני חברים שמתגייסים למלחמה|חייל|-גם תקופתית טובה מאוד|!|של אותה תסריטאית|כתר|

ולגבי ביה, היא בכל זאת הבת הביולוגית של ז'וליאנו והנכדה של מריסטלה ככה שגם אי אפשר להתעלם מהמטען הגנטי חח..|מזיע|

נערך לאחרונה ב:

Hadar 169

Well-known member
"מעבר לאשליה" מראה בדיוק את התקופה הזו ואפילו הקדישו לזה עלילה נפרדת עם שני חברים שמתגייסים למלחמה|חייל|-גם תקופתית טובה מאוד|!|של אותה תסריטאית|כתר|

ולגבי ביה, היא בכל זאת הבת הביולוגית של ז'וליאנו והנכדה של מריסטלה ככה שגם אי אפשר להתעלם מהמטען הגנטי חח..|מזיע|
ואם כבר מדברים על מעבר לאשליה/ALEM DA ILUSAO בפרקים שמשודרים עכשיו בהאחת, הזוג ויולטה ואאוז'ניו(מרסלו נובאס ומאלו גאלי)הגיעו בתפקידי אורח של הדמויות שלהם משם|!| ויולטה היא אמא של איסדורה הראשית ממעבר לאשליה(לריסה מנואלה)אהבתי איך שהם הזכירו אותה ואת דויד(רפאל ויטי)וציינו שהם "בנו משפחה יפה וחיים באושר עד היום" חח מגניב🤩היה ממש נחמד לראות שוב את הדמויות! גם שילבו את זה יפה בעלילה כאילו אאוז'ניו הוא בן דוד של ריימונדו ואיך ששילבו את תחרות האופנה שהייתה גם במעבר לאשליה-גם שם עם מסיכות|מסכה|איסדורה זכתה בזמנו במקום הראשון😜
ראיתי שויוה איזכרו את זה בפוסט על מרסלו ופדרו נובאס(בטו)שפדרו הוא כמובן הבן שלו במציאות. חוץ מבטלנובלות האילה את מרסלו ראיתי רק
בשדרות ברזיל כמקס|אקשן|
אאוז'ניו וויולטה במעבר לאשליה|למטה|

נערך לאחרונה ב:
למעלה