🌺שתי כפריות חדשות שעולות בקרוב במקסיקו שאת אחת מהן יוביל פרננדו קולונגה!

lili1992

Active member
בדקתי היום וראיתי שלסדרה Amanecer עם פרננדו קולונגה יש כבר תאריך שידור בכורה - אחד ביולי!
לפי המעט שקראתי, זו גרסה חדשה ל - La que no podia amar של טלוויסה שלא שודרה בארץ.
מעניין איך אמורה להיות הזוגיות שלו בסדרה עם הדמות של ליביה בריטו, לאור פער הגילים ביניהם.
אני מקווה שיתנו לה מראה באמת כפרי, גם המלתחה אבל גם התסרוקת והאיפור, שלא יהיו מוגזמים מדי.

כך יוצא שבסדרות בהן פרננדו קולונגה היה הראשי, השחקניות הראשיות שכיכבו לצידו היו:
טליה, לטיסיה קלדרון, גבריאלה ספניק, אדית גונסלס, ארסלי ארמבולה, אדלה נורייגה, לוסרו (פעמיים), סוזנה גונסלס (פעמיים), סילביה נאברו, בלנקה סוטו, מרלן פבלה, אנה ברנדה קונטררס ובקרוב ליביה בריטו.

evglev1

Well-known member
מנהל
בדקתי היום וראיתי שלסדרה Amanecer עם פרננדו קולונגה יש כבר תאריך שידור בכורה - אחד ביולי!
לפי המעט שקראתי, זו גרסה חדשה ל - La que no podia amar של טלוויסה שלא שודרה בארץ.
מעניין איך אמורה להיות הזוגיות שלו בסדרה עם הדמות של ליביה בריטו, לאור פער הגילים ביניהם.
אני מקווה שיתנו לה מראה באמת כפרי, גם המלתחה אבל גם התסרוקת והאיפור, שלא יהיו מוגזמים מדי.

כך יוצא שבסדרות בהן פרננדו קולונגה היה הראשי, השחקניות הראשיות שכיכבו לצידו היו:
טליה, לטיסיה קלדרון, גבריאלה ספניק, אדית גונסלס, ארסלי ארמבולה, אדלה נורייגה, לוסרו (פעמיים), סוזנה גונסלס (פעמיים), סילביה נאברו, בלנקה סוטו, מרלן פבלה, אנה ברנדה קונטררס ובקרוב ליביה בריטו.
לא נראה שיש בעיה עם מראה כפרי לליביה בריטו שהיא שיחקה בכפריות ששודרו בוואמוס חסרת לב ומכרות התשוקה.

Hadar 169

Well-known member

תודה!!
הנה עוד כמה פרטים חדשים כולל הפוסטר הרשמי|מאוהב|ורשימת השחקנים המלאה|למטה|
הטלנובלה תעסוק במשולש אהבה שבמרכזו יעמוד לאונל(פרננדו קולונגה)גבר נשוי, שיתאהב באלבה. העלילה תתרחש בחוות תותים|תות|

lili1992

Active member
תודה!!
הנה עוד כמה פרטים חדשים כולל הפוסטר הרשמי|מאוהב|ורשימת השחקנים המלאה|למטה|
הטלנובלה תעסוק במשולש אהבה שבמרכזו יעמוד לאונל(פרננדו קולונגה)גבר נשוי, שיתאהב באלבה. העלילה תתרחש בחוות תותים|תות|
לאונל נשוי?! הלם 😮 וחוות תותים זה חדש! (ככל הזכור לי)

Hadar 169

Well-known member
לאונל נשוי?! הלם 😮 וחוות תותים זה חדש! (ככל הזכור לי)
אכן. כולי תקווה שאישתו תהיה דמות שלילית😄אני רוצה שפרננדו יהיה פה הכי קלאסי שאפשר😛
בכל מקרה היא נשמעת מבטיחה גם הקאסט!|שמח|חוות תותים גם אני באמת לא זוכרת שהיה עד כה.
זו בהחלט הולכת להיות כפרית מושקעת..|אקשן|

lili1992

Active member
ממש אהבתי אותם יחד בתשוקות!|לב|
חבל שלא יצא להם לשחק שוב יחד בעוד כפרית או תקופתית,
לתשוקה וכח היה לי יותר קשה להתחבר חח|משוגע|
ניסיתי אותה כי היא עשתה רושם טוב, אבל מהר מאוד הבנתי שזה לא בשבילי.
במצב ההיפותטי והאידאלי בו כל שלוש התקופתיות שלו חוזרות לשידור, אני דווקא אשמח שאחריהן תשוב "לעולם לא אשכחך".

evglev1

Well-known member
מנהל
ממש אהבתי אותם יחד בתשוקות!|לב|
חבל שלא יצא להם לשחק שוב יחד בעוד כפרית או תקופתית,
לתשוקה וכח היה לי יותר קשה להתחבר חח|משוגע|
בתשוקה בכוח הם לא היו אמורים להיות הראשיים, קלונגה היה אמור להיות האנטיגוניסט, פשוט לא קלונגה לא עמד בציפיות כאנטיגוניסט ולא חורחה סוליס לא עמד בציפיות של דמות טובה, ובאמת אחרי לתת חיים, תפקיד הרשע יושב עליו, יהיה לי קשה מאוד לעכל אותו בתור דמות טובה בכלל שלא לדבר על דמות ראשית. אבל הם היו זוג בסוף בלי שלא הזוג הראשי לא משך צופים וגם לא התפקיד של קלונגה כרשע.

למעלה