כן...
אני לא יודע כל כך מה לחשוב על הפרק הזה.
היו הרבה דברי שאהבתי בו, אבל
אני לא בטוח
אני לא יודע כל כך מה לחשוב על הפרק הזה.
היו הרבה דברי שאהבתי בו, אבל
אני לא בטוח
אוי שיט, זה קרה גם לעדיחבריםםםםםםםםם אני כל העונה לא מצליח להתחבר למשתמש שלי!!! ורואה פה מבחוץ את השיחות וכואבבב לי הלב שאני לא יכול להגיב!
אלוהי תפוז החליטו לחוס עליי היום והגישה למשתמש שלי נפתחה פרייזד בי מיי דה לורד אופן. אני יודע שהתגעגעתם אליי אקס או אקס או.
קיצר מה אני רואה פה כולכם שונאים את העונה? היא ממש אחלה!
באמת תהיתי איפה אתהחבריםםםםםםםםם אני כל העונה לא מצליח להתחבר למשתמש שלי!!! ורואה פה מבחוץ את השיחות וכואבבב לי הלב שאני לא יכול להגיב!
אלוהי תפוז החליטו לחוס עליי היום והגישה למשתמש שלי נפתחה פרייזד בי מיי דה לורד אופן. אני יודע שהתגעגעתם אליי אקס או אקס או.
אוי שיט.חבריםםםםםםםםם אני כל העונה לא מצליח להתחבר למשתמש שלי!!! ורואה פה מבחוץ את השיחות וכואבבב לי הלב שאני לא יכול להגיב!
עצבן אותי שפרק 8 בדוקטור הוא רק חצי משני פרקים עוקבים.אוי שיט.
זה באמת מאוד מטריד שזה קרה גם לך.
אבל אני מאוד שמח שאתה אוהב את העונה הזאת.
אני ממש לא שונא אותה.
את הפרק הראשון (כלומר הכריסמס ספיישל) מאוד אהבתי.
אז את מה שמכנים בדיסני+ בתור פרק 1 (Space Babies) ממש לא אהבתי.
על פרק 2, המאסטרו, הייתי חלוק אבל בכללי לא במיוחד אהבתי.
אז את Boom מאוד מאוד אהבתי (עדיין לדעתי הפרק הכי טוב בעונה)
את 73 יארד גם מאוד אהבתי, מבחינות מסוימות הוא היה מדהים, אם כי אני קצת חלוק בגלל הסוף, אבל אני מקווה שנקבל לזה הסברים שיגרמו לזה להרגיש לי טוב יותר
דוט ובאבל קצת איכזב אותי למרות שהיו בו גם דברים טובים רבים אבל אחד הדברים זה שאיכזב אותי שזה פרק שני ברצף שיש בו מעט מהדוקטור
את רוג מאוד אהבתי, אם כי הרגיש לי כאילו היה לי משהו שפחות עבד שלא לחלוטין הצלחתי לשים על זה את האצבע
ולגבי הפרק האחרון - האגדה של רובי סאנדיי - עוד לא כתבתי, אבל גם איתו משהו לא יושב לי טוב למרות הרבה דברים מעניינים.
אני בהחלט יכול לומר שאני אוהב את הדוקטור של שוטי גטוואה.
אני מבין שיש אנשים שכואב להם שאין את הקטע הרגיל של זה שלדוקטור הייתה תמיד תלבושת אחידה, אבל אני דווקא אוהב את זה שהוא משנה את עצמו לפעמים. עכשיו שאני חושב על זה נראה לי שהיה פרק אחד שבו הדוקטור של טננט לבש בגדים שהתאימו לשנות ה50 באנגליה וזה היה מגניב.
בכל מקרה אני מאוד אשמח לקרוא מה המחשבות שלך על העונה.
אז קדימה, יש לך עבודה.
אה כן, זוכרת אותו (בערך).אז בפרק מגלים שהרע בסוף הוא Sutekh אל המוות או משהו כזה.
זה לא משהו שהם המציאו - כלומר זה שם של אל מצרי עתיק.
ואיפה עוד את רואה באופן קבוע אלים מצריים עתיקים?
נכון בסטארגייט SG1.
וכמו שבעצם אמרו בפרק הזה, Sutekh ידוע בעוד כמה שמות כמו Seth.
והוא היה הדמות המרכזית בפרק 3X02 של סטארגייט שנקרא Seth.
לא בדיוק מפחיד שם כמו שמציגים אותו בדוקטור הו, אם כי דניאל כן התרשם ממנו:
(אפשר להתחיל לצפות ב1:50)
אני יודע שזה היה לפני 4 עונות, אבל זה גם היה רק לפני איזה 3 ימים בגלל הקצב שלך.אה כן, זוכרת אותו (בערך).
אבל מבחינת הזכרון שלי זה מקביל ללפני 3 חודשיםאני יודע שזה היה לפני 4 עונות, אבל זה גם היה רק לפני איזה 3 ימים בגלל הקצב שלך.
אני דווקא לא מאוכזבת בכלל.אוקי, מצטער אבל אני מאוכזב.
מה 'ני יגיד לך - רובי היא צאצאית של אחד הדוקטורים, בגלל זה היא רק חברה שלו ולא מאהבת שלו.אוקי, מצטער אבל אני מאוכזב.
כל העניין הזה ובסוף שום דבר לא מיוחד ברובי?
הסיבה שאמא שלה הייתה חשובה זה בגלל שהם לא ידעו מי היא?
היא הצביעה על שלט רחוב וככה נתנה לרובי את השם שלה (למרות שאף אחד לא יכל לדעת)
כן, כל העולם הפך לאבק, אבל ברגע שכולם הופכים לאבק אז ברור שכולם הולכים לחזור לחיים וזה בעצם מוריד מתח. אם נגיד אמא של רובי הייתה הופכת לאבק ומעט מאוד אנשים נוספים אז הייתי מרגיש שאולי זה באמת לעד.
ואומנם נגעו בנושא ה73 יארד, אבל רק ממש בקושי. לא התעקבו על איך רובי זוכרת את עניין ה73 יארד או את השנה 2046.
אני מניח שיכול להיות שיחזרו לעניין הזה ולעניין מה מיוחד ברובי בעונה הבאה, אבל איך זה שהדוקטור מרגיש כאילו הוא קיבל הסבר? איך הוא מסביר את השלג?
אולי משהו באבא שלה מיוחד. או שזה קשור למשהו שעוד יקרה בעונה הבאה (הרבה פעמים מישהו חשוב בגלל משהו שקורה בעתיד שלו).
כן היה חיבור לפרק הישן משנות ה70 שבו סוקת' הזה הופיע שזה אולי נחמד. אני ראיתי קטעים רלוונטיים ממנו במהלך השבוע.
אז מי יודע, אולי יסבירו את רובי בעוד 50 שנה.
מה שנותר מעניין זה מי זאת השכנה.
ואהבתי את זה שנראה בהתחלה (לי לפחות) שהיא עוד שליחה של סוקת' הזה, אבל אז מתברר שהיא לא. אבל היא בהחלט משהו.
וסבתא של רובי כנראה לא זוכרת את זה שהיא התנהגה מאוד מאוד מוזר לפני שהן הפכו לאבק.
מעניין אם היא בעצם סוזן האמיתית.
כמובן שאם אני כבר משכתב דברים אז אני צריך גם להמציא הסבר למה שהיה בפרק 73 יארד באמתמסכימה לגבי הבאסה, שהתעצמה כי כן הייתה לי איזושהי תקווה שיסגרו קצוות קצת יותר ברמה של להסביר את העניין עם הפרק הכמעט מצויין ההוא. אבל במקום זה הם רק העצימו את הבאסה, כי הם נתנו אזכורים אבל עצרו שם. נו באמת.
גם ממש לא אהבתי את הסוף שנתנו לרובי. אם היא לא תחזור וזה יהיה הסוף שלה, שמרגיש ככה, זה הכי שמאלצי ודיסני ומתקתק ומושלם שהם עשו אי פעם למלווה. בלעכס.
זה מרגיש לי קצת (רק קצת) כמו שאלה של its better to have loved and lost than never to have loved at allאני דווקא לא מאוכזבת בכלל.
כי אכזבות זה תוצאה של ציפיות.
אחרי כל מה שקיבלנו בעונה הזאת, סיום חלש שלא עונה על שאלות ולא מספק ולא מעניין - זה בדיוק מה שציפיתי לו.
האמת שזכרתי שהיה פרסום הפוך, בגלל זה חשבתי שמה שקרה זה לגיטימיפורסם בכל מקום בערך כבר הרבה זמן שהשחקנית שמשחקת את רובי תהיה גם בעונה הבאה, אז כל הסיום עם הפרידה מרגיש די חסר משמעות.
כן, זה היה יכול להיות הרבה יותר טוב.אם היו מגלים שרוז היא אמא של רובי.
היא לחלוטין בגיל מתאים. וזה היה קורה לפני שהיא פגשה את הדוקטור והיא אף פעם לא סיפרה לו.
ובגלל שהיא הפכה לבאד וולף/עברה מימד רובי אף פעם לא הצליחה למצוא אותה והיא הייתה מסתורית ו"נתנה כוחות מיוחדים לרובי"
בהצלחה.כמובן שאם אני כבר משכתב דברים אז אני צריך גם להמציא הסבר למה שהיה בפרק 73 יארד באמת
פורסם בכל מקום בערך כבר הרבה זמן שהשחקנית שמשחקת את רובי תהיה גם בעונה הבאה, אז כל הסיום עם הפרידה מרגיש די חסר משמעות.
גם אני הבנתי שפורסם הפוך (כלומר שיש מלווה אחר לעונה הבאה, ואפילו יודעים מי הוא, למרות ששכחתי כבר).האמת שזכרתי שהיה פרסום הפוך, בגלל זה חשבתי שמה שקרה זה לגיטימי
זו דרך מעניינת להסתכל על זה.זה מרגיש לי קצת (רק קצת) כמו שאלה של its better to have loved and lost than never to have loved at all
כלומר יכול להיות שהייתי נהנה יותר מהעונה אם הייתי בא עם ציפיות נמוכות. למרות שאת לא נהנית. אז אולי זה שבאתי עם ציפיות דווקא גרם לי ליהנות יותר. בנוסף לכך שהייתה לי הרגשה טובה של הציפייה לעונה. כלומר בסופו של דבר אנחנו רוצים למקסם את כמות הזמן שאנחנו שמחים.
כלומר נכון שאני עכשיו יותר מבואס ממך, אבל בחשבון רגשות סופי אני חושב שכן יצאתי בחיובי.
חחחחחחאגב, עד כמה שהתאכזבתי אין לי שום ספק בכלל שאני הולך לראות את הספיישל כריסמס של השנה ואת העונה הבאה.
אני חושב שאחרי עונה 13 (העונה האחרונה של הדוקטורית) אני חושלתי למצב שבו אפילו פרק שלם שבה הדוקטור יושב בחדר חשוך, ואוכל לאט לאט את המלווה שלו, לא ישבור אותי.
אמרו מיד שהוא יהיה רק לשלושה פרקיםאז צדקתי שעבדו עלינו שכאילו הדוקטור שהיה פעם חזר. סתם נתנו לו כמה פרקים לפני שהעונה התחילה.
מי אמר? כששאלתי אז, אף אחד לא ידע לענות.אמרו מיד שהוא יהיה רק לשלושה פרקים
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.