didalf
Well-known member
שיימלס והמאה.אני מאמין גדול בכך שאפשר לקשר כל שתי סדרות.
נסה אותי
שיימלס והמאה.אני מאמין גדול בכך שאפשר לקשר כל שתי סדרות.
נסה אותי
המאה היא כמובן סדרת המשך של שיימלס - היא מתארת את המשך הרפתקאות משפחת גאלגר.שיימלס והמאה.
FARSCAPE ו GILMORE GIRLSאני מאמין גדול בכך שאפשר לקשר כל שתי סדרות.
נסה אותי
קשורה אליו?השחקנית מישל טרכטנברג הלכה לעולמה בגיל 39.
![]()
Exclusive | Michelle Trachtenberg dead at 39 — former ‘Gossip Girl,’ ‘Harriet the Spy’ star recently underwent liver transplant
Trachtenberg starred in a variety of kid-oriented movies and shows, making her film debut in 1996’s “Harriet the Spy.”nypost.com
קשורה אליו?
הם כמובן מתרחשים באותו עולם.FARSCAPE ו GILMORE GIRLS
לא קניתיהם כמובן מתרחשים באותו עולם.
לא רק זה אמילי גילמור היא בת דודה של אבא של קרייטון.
למעשה כשקרייטון חזר לכדור הארץ יחד עם עם מויה וחבריו החייזרים ב2003 לורליי נסעה לפגוש את הבן דוד מדרגה שניה שלה, כך שיצא לה אפילו לפגוש את החייזרים. זה היה בתקופה שהיא הייתה בין בני זוג והיא החליטה להיות הרפתקנית והתחילה עם דארגו. לא יצא מזה שום דבר, חוץ מזה שהיא קיבלה זריקה של חיידקי התרגום. זאת הסיבה שבמשך כל שארית הסדרה היא יכולה להבין אנשים לא משנה באיזו שפה הם מדברים. זה מאוד יעיל לה בתור מפעילה של מלון. אין הרבה התייחסות לזה כי בקהילה של סטארז הולו רוב האנשים מאמינים בתאוריית הקונספירציה שזה הכל היה סיפור שהומצא על ידי הממשלה. היו להם כמה ישיבות מועצת העיירה בנושא.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.