didalf
Well-known member
כלום. אולי את הגראמי או יותר נכון הקטעים של טיילור בגראמי.באיזה תכנים תצפו החודש?
על מה תוותרו?
שתפו בהמוניכם![]()
באסה שיס לא מביאים את הפלייליסט של זואי צמוד לשידור, דודים איט איז.
כלום. אולי את הגראמי או יותר נכון הקטעים של טיילור בגראמי.באיזה תכנים תצפו החודש?
על מה תוותרו?
שתפו בהמוניכם![]()
רציני שהוט קנו ומשדרים את זה?! הסדרה היתה מיושנת בזמן ששודרה..שני גברים וחצי
ניסיתי אבל לא תפס אותי. מישהו ראה?בונדינג
נשמע מעניין. וופי גולדברג!העמדה / The Stand
[בונדינג] לא ונטפליקס כל הזמן דוחף לי את זה משומה ועד עכשיו חשבתי שזה בכלל סרטניסיתי אבל לא תפס אותי. מישהו ראה?
טוב, זה הכי תיאור לסדרה בלי לתאר את הסדרה.הסדרה עוקבת אחר הדמויות השקופות בחברה הישראלית, האנשים שאנחנו עוברים לידם ביומיום ולא רואים אותם, שנמצאים כל הזמן ברקע של חיינו אבל לא זוכים לשום יחס.
"שקופים" היא קומדיה פרועה ומצחיקה, ששמה מראה בפניה של החברה הישראלית. הטיפול באנשים השקופים דרך קומדיה הוא ניסיון חדשני להראות את הפינות החשוכות של המציאות בדרך לכאורה נוחה לעיכול, אבל שבו בזמן נותנת אגרוף בבטן של הצופה.
זה טוב אני מניח שנטפליקס לומדת דברים מהוט על כיצד להביא דברים ישנים.איש משפחה
עונה שתיים-עשרה
01/01 | נטפליקס
אוקי, הוט עדיין מרשימים יותרשני גברים וחצי
עונה שמינית
03/01 | 22:30
HOT קומדי סנטרל | HOT VOD
משהו שאני בעצם מתכוון לראות, כמה נחמדתולדות הקללות / History Of Swear Words
סדרה חדשה
05/01 | נטפליקס
סדרה תיעודית בוטה ומשעשעת בהנחיית ניקולס קייג' שחוקרת את ההיסטוריה ואת ההשפעות של כמה מהקללות הפופולריות ביותר בשפה האנגלית.
אחד האנשים הכי דוחים באמריקה (וזה בתחרות קשה)זמן אמיתי עם ביל מאהר
עונה תשע-עשרה
19/01
כמה נחמד שיס מביאים אותה באיחור.העמדה / The Stand
סדרה מוגבלת חדשה
21/01 | 22:45
yes VOD | yes TV ACTION
כן, די כיף שיש את וופי. גם את ג'יימס מרסדן אני אוהב מאוד.נשמע מעניין. וופי גולדברג!
אם בעבר חשבתי על לראות את זה אולי, אז זה שרולינג ממשיכה להתבטא בטרנספוביות גרם לכך שאין לי שום כוונה.סטרייק
עונה שנייה
21/01 | yes VOD
רימייק בוגר למשהו ילדותי יכול להיות נחמד לפעמים.גורל: סאגת ווינקס / Fate: The Winx Saga
סדרה חדשה
22/01 | נטפליקס
תלמידות בבית ספר לפיות לומדות איך להשתמש בכוחות הקסם שלהן ומתמודדות עם אהבה, עם יריבות ועם המפלצות שמאיימות על עצם קיומן.
עונה ראשונה לא טובה במיוחד, אבל אני עדיין מתכוון לצפות בעונה 2 (ולקוות שדויד דיגס יפרוץ בשיר בשלב כלשהו)רכבת הקרח
עונה שנייה
26/01 | נטפליקס
באמת מרגיש מאוד דל. בדרך כלל הוט ויס מביאים דברים מעניינים של HBO, אבל כנראה אין משהו חדש של HBO.אין אפילו דבר אחד שנשמע מעניין.
התחלה מעפנה של השנה החדשה
וואלה? הוא לא אמור להיות מהגוד גייז? באמת לא יודעת כי אני לא מתעניינת במיוחד..אחד האנשים הכי דוחים באמריקה (וזה בתחרות קשה)
כנראה ייקח לי זמן להגיע אליה.. אם בכלל. אני עדיין צריכה למצוא את כל ההודעות שרשמתי עליהן שאני רוצה לראות ואז להחליט מה באמת מתחשק ליוזה באמת מעניין. אם כי אני כבר 3 פרקים לתוך הסדרה ואני עדיין ממש לא יודע לגביה. (לכן אני צריך שאת תראי, תביעי את דעתך, ואז אני אוכל לגבש את דעתי כמנוגדת)
הוא [ביל מאהר] כאילו מהגוד גייז. לחלוטין ליברל ואנטי טראמפ וכל זה. ועדיין גועל נפש של בן אדם. אני לא רואה אותו, אבל כל כמה זמן משהו שהוא אמר יוצר קצת כותרות.וואלה? הוא לא אמור להיות מהגוד גייז? באמת לא יודעת כי אני לא מתעניינת במיוחד..
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.