🆕השבוע שיהיה - 16-22/06/2024📺

LeR@nch

Well-known member
להלן רשימת העונות והסדרות החדשות שיעלו ברשתות הברודקאסט והכבלים ובחברות הסטרימינג בישראל ובארה"ב, לצד מועדי סיום העונות והסדרות וספיישלים שישודרו בשבוע הקרוב בארה"ב -

יום ראשון ה-16/06/2024
Professor T | עונה שלישית - פרק הבכורה | PBS
טקס פרסי הטוני | רשת CBS
Grantchester | עונה תשיעית - פרק הבכורה | PBS
בית הדרקון | עונה שנייה - פרק הבכורה | HBO ובסמוך ב-HOT, ב-yes ובסלקום TV
החקירה של ריי | עונה שנייה - פרק הבכורה | PBS וכבר ב-yes ובסלקום TV
Hotel Cocaine | סדרה חדשה - פרק הבכורה | +MGM

יום שני ה-17/06/2024
Cult Massacre: One Day in Jonestown | סדרה תיעודית חדשה - כל הפרקים | הולו
The Great American Recipe | עונה שלישית - פרק הבכורה | PBS
אלכסה קרואו: בלשית פרטית | עונה רביעית - פרק הבכורה | BBC America ובהמשך ב-yes
The 49th AFI Life Achievement Award: A Tribute to Nicole Kidman | ספיישל | TNT

יום שלישי ה-18/06/2024
Chopper Cops | סדרה תיעודית חדשה - כל הפרקים | פארמאונט+
עומדים על שלהם: קומדיה של מהפכה / Outstanding: A Comedy Revolution | סרט תיעודי | נטפליקס
Power of the Dream | סרט תיעודי | פריים וידאו
Disco: Soundtrack of a Revolution | סרט תיעודי | PBS
Here to Climb | סרט תיעודי | HBO
Hostage Rescue | עונה ראשונה - פרק הסיום | CW

יום רביעי ה-19/06/2024
ברבי השחורה / Black Barbie | סרט תיעודי | נטפליקס
דוד סמסיק | עונה ראשונה - שלושת פרקי הסיום | הולו ודיסני+
Dynamic Planet | סרט תיעודי | PBS
Hope in the Water | סדרה תיעודית חדשה - פרק הבכורה | PBS
טופ שף | עונה עשרים-ואחת - הגמר | בראבו ובהמשך ב-HOT
Juneteenth: Celebrating Freedom and Legacy | ספיישל | CNN ו-OWN

יום חמישי ה-20/06/2024
המעודדות של דאלאס קאובויס / America’s Sweethearts: Dallas Cowboy Cheerleaders | סדרה תיעודית חדשה - כל הפרקים | נטפליקס
College Hill: Celebrity Edition | עונה שלישית - פרק הבכורה | +BET
Hart to Heart | עונה רביעית - פרק הבכורה | פיקוק
Perfect Wife: The Disappearance of Sherri Papini | סדרה תיעודית חדשה - כל הפרקים | הולו
שקרניות קטנות | עונה שנייה - פרק הסיום | מקס
MLB at Rickwood Field: A Tribute to the Negro Leagues | ספיישל | Fox
Slave Play. Not a Movie. A Play | סרט תיעודי | HBO

יום שישי ה-21/06/2024
הזיווג המושלם | עונה שנייה - פרק הסיום | נטפליקס
Shoresy | עונה שלישית - כל הפרקים | הולו
Taylor Swift vs. Scooter Braun: Bad Blood | סדרה תיעודית חדשה - כל הפרקים | מקס
אזהרת טריגר / Trigger Warning | סרט | נטפליקס
דוקטור הו | עונה ארבע-עשרה - פרק הסיום | דיסני+
No Time to Spy: A Loud House Movie | סרט | ניקלודיאון

יום שבת ה-22/06/2024
Trixie Motel: Drag Me Home | עונה ראשונה - פרק הסיום | מקס
Stevie Van Zandt: Disciple | סרט תיעודי | HBO

באיזה תכנים תצפו השבוע?
על מה תוותרו?
שתפו בהמוניכם:)

LeR@nch

Well-known member
נראה לי שאפשר יהיה לענות לך על השאלה רק אחרי שהסרט יעלה לשירות:)

LeR@nch

Well-known member
אני אצפה בעונה החדשה של בית הדרקון ובפרק סיום העונה של דוקטור הו.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
בית הדרקון | עונה שנייה - פרק הבכורה | HBO ובסמוך ב-HOT, ב-yes ובסלקום TV
בהחלט, למרות שאני קצת עצבני על זה
אולי רק כדי להבין על מה עדי|חזיר| מדברת
דוקטור הו | עונה ארבע-עשרה - פרק הסיום | דיסני+
בהחלט

didalf

Well-known member
אולי רק כדי להבין על מה עדי|חזיר| מדברת
איכס לא זה ערוץ רכילותי שעושה עלק-דוקואים שהם פיסות רכילות ידועות בלבד ללא שום ערך.
עדיף שתשאל את עדי מה שאתה רוצה לדעת.

LeR@nch

Well-known member
איכס לא זה ערוץ רכילותי שעושה עלק-דוקואים שהם פיסות רכילות ידועות בלבד ללא שום ערך.
נראה לי שהתבלבלת בין מקס ל-Investigation Discovery.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
מקס נחשב לערוץ רכילותי?
חשבתי שהם אמורים להחשב למשהו איכותי. בכל זאת הם כאילו HBO רק בסטרימינג, לא?

ונכון שאת יכולה לכתוב לי, אבל אני אוהב לספוג מידע באופן טלוויזיוני.
חוץ מזה שאני מניח שאת לא ניטראלית בנושא (אם כי אני מניח שגם הסדרה בטח תהיה יותר בצד של טיילור)

didalf

Well-known member
נראה לי שהתבלבלת בין מקס ל-Investigation Discovery.
מקס נחשב לערוץ רכילותי?
שניהם כאלה.
חשבתי שהם אמורים להחשב למשהו איכותי. בכל זאת הם כאילו HBO רק בסטרימינג, לא?
ממש לא. והם מנצלים את הבלבול הזה כל הזמן. חוץ מלהחזיק גם סדרות של HBO הם ממש לא איכותיים יותר ורק מנצלים את השם.

ונכון שאת יכולה לכתוב לי, אבל אני אוהב לספוג מידע באופן טלוויזיוני.
חוץ מזה שאני מניח שאת לא ניטראלית בנושא (אם כי אני מניח שגם הסדרה בטח תהיה יותר בצד של טיילור)
הסברתי מלא פעמים אבל אם יש לך שאלות אז תשאל.

LeAnnDyIan

Well-known member
ממש לא. והם מנצלים את הבלבול הזה כל הזמן. חוץ מלהחזיק גם סדרות של HBO הם ממש לא איכותיים יותר ורק מנצלים את השם.
איזה שטויות את מדברת. מקס זה ליטרלי HBO Max שעבר שינוי שם. האפליקציה שייכת ל-HBO
אם את רוצה לטעון שהתכנים הדוקומנטריים שלהם גרועים זה סבבה (ואני לא אתווכח כי לא טרחתי לצפות בשום דוקומנטרי שלהם כדי להביע דעה), אבל מהדברים שלך זה נשמע כאילו את טוענת שזו אפליקציה נפרדת שבמקרה משדרת תכנים של HBO וזה פשוט לא נכון.
HBO ספגו לתוכם תכנים של ערוץ האוכל ו-HGTV כדי להרחיב את הספרייה שלהם (בעיקר כדי לתרץ את העובדה שהם ממשיכים להעלות את מחירי הסטרימינג שלהם כל כמה חודשים) אבל במהותה זו עדין אפליקציה של HBO.

didalf

Well-known member
איזה שטויות את מדברת. מקס זה ליטרלי HBO Max שעבר שינוי שם. האפליקציה שייכת ל-HBO
אם את רוצה לטעון שהתכנים הדוקומנטריים שלהם גרועים זה סבבה (ואני לא אתווכח כי לא טרחתי לצפות בשום דוקומנטרי שלהם כדי להביע דעה), אבל מהדברים שלך זה נשמע כאילו את טוענת שזו אפליקציה נפרדת שבמקרה משדרת תכנים של HBO וזה פשוט לא נכון.
HBO ספגו לתוכם תכנים של ערוץ האוכל ו-HGTV כדי להרחיב את הספרייה שלהם (בעיקר כדי לתרץ את העובדה שהם ממשיכים להעלות את מחירי הסטרימינג שלהם כל כמה חודשים) אבל במהותה זו עדין אפליקציה של HBO.
HBO מקס זה שירות תוכן של וורנר מדיה שכולל סדרות של HBO אבל גם את כל השלל העצום של התכנים הנוספים שלהם שלא בהכרח יש להם את תג האיכות המאד ספציפי של סדרות HBO. לכן לפני כשנה הם שינו מיתוג לרק "מקס".

טוני החתול

Well-known member
מנהל
לפעמים אני לא יודעת אם אתה צוחק או רציני|תוהה|
יופי,
כי בדיוק לונה אמרה שהיא לא הייתה מאמינה לי למשהו שתכננתי לשקר לה עליו אז אני שמח שלפעמים זה לא ברור.
אלא אם כן את לא היית רצינית ואז אני יצאתי הפתי כאן...

LeAnnDyIan

Well-known member
HBO מקס זה שירות תוכן של וורנר מדיה שכולל סדרות של HBO אבל גם את כל השלל העצום של התכנים הנוספים שלהם שלא בהכרח יש להם את תג האיכות המאד ספציפי של סדרות HBO. לכן לפני כשנה הם שינו מיתוג לרק "מקס".
טיים וורנר זה בייסקלי וורנר מדיה. HBO הייתה שייכת לטיים וורנר עד 2016 ואז ״עברה״ ל-AT&T שזה בתאכלס גם שייך לוורנר.
אז כל מה שהם עשו זה לשנות שמות וכל מיני בכירים שלא מעניינים אף אחד.
מבחינת התכנים שלהם HBO נשארו אותו הדבר. את מתייחסת לרכשים שלהם מעבר לתכנים של HBO וזה לא רלוונטי לדיון.

didalf

Well-known member
מבחינת התכנים שלהם HBO נשארו אותו הדבר. את מתייחסת לרכשים שלהם מעבר לתכנים של HBO וזה לא רלוונטי לדיון.
אני מתייחסת לתכנים שיש בשירות הסטרימינג מקס. שזה גם סדרות של HBO הערוץ שהוא מותג של סדרות איכות, וגם שלל התכנים הנוספים של וונר מדיה שזה המון שהם לא סדרות איכות של HBO הערוץ.

LeAnnDyIan

Well-known member
אני מתייחסת לתכנים שיש בשירות הסטרימינג מקס. שזה גם סדרות של HBO הערוץ שהוא מותג של סדרות איכות, וגם שלל התכנים הנוספים של וונר מדיה שזה המון שהם לא סדרות איכות של HBO הערוץ.
ככה שירותי סטרימינג עובדים.
גם כשמקס היה HBO Max הם שידרו תכנים שלא שייכים ל-HBO. זה לא אומר שהאפליקציה במרכזה היא לא של HBO.

כשנטפליקס משדרים תכנים שהם לא הפקות מקור של נטפליקס אף אחד לא אומר על האפליקציה עצמה ״זה לא נטפליקס״.
כשאפל משדרים סרטים שהם לא יצרו אף אחד לא אומר ״זה לא אפל״
ליטרלי כל שירות סטרימינג קיים משדרים תכנים בנוסף ליצירות מקוריות שלהם. זה לא הופך את השירות למתחזה.

למעשה מקס עדין נחשב לשירות סטרימינג הכי איכותי.
האם זה אומר שכל תוכנית בו היא איכותית? כמובן שלא. גם לא כל הפקות המקור של HBO איכותית. אבל זה עדין לא אומר שהסטרימינג עצמו סתם רוכב על ההצלחה של השם הקודם- זה ליטרלי אותו הדבר.

didalf

Well-known member
ככה שירותי סטרימינג עובדים.
גם כשמקס היה HBO Max הם שידרו תכנים שלא שייכים ל-HBO. זה לא אומר שהאפליקציה במרכזה היא לא של HBO.

כשנטפליקס משדרים תכנים שהם לא הפקות מקור של נטפליקס אף אחד לא אומר על האפליקציה עצמה ״זה לא נטפליקס״.
כשאפל משדרים סרטים שהם לא יצרו אף אחד לא אומר ״זה לא אפל״
ליטרלי כל שירות סטרימינג קיים משדרים תכנים בנוסף ליצירות מקוריות שלהם. זה לא הופך את השירות למתחזה.

למעשה מקס עדין נחשב לשירות סטרימינג הכי איכותי.
האם זה אומר שכל תוכנית בו היא איכותית? כמובן שלא. גם לא כל הפקות המקור של HBO איכותית. אבל זה עדין לא אומר שהסטרימינג עצמו סתם רוכב על ההצלחה של השם הקודם- זה ליטרלי אותו הדבר.
אוקי כן.
אבל לפעמים אנשים נוטים לבלבל ולחשוב ששאם משהו הוא במקס אז זה "איכותי כי זה HBO" וזה לא תמיד נכון.
כמו שבנטפליקס זה קצת הפוך חח. הסדרות שלהם נחשבות בינוניות ולפעמים צריך להגיד על סדרה שנבטפליקס היא לא *של* נטפליקס.

למעלה