🆕השבוע שיהיה - 06-12/11/2022📺

LeR@nch

Well-known member
להלן רשימת העונות והסדרות החדשות שיעלו ברשתות הברודקאסט והכבלים ובחברות הסטרימינג בישראל ובארה"ב, לצד מועדי סיום העונות והסדרות וספיישלים שישודרו בשבוע הקרוב בארה"ב -

יום ראשון ה-06/11/2022
הקבוצה | סדרה חדשה - תוכנית הבכורה | קשת 12
Dangerous Liaisons | סדרה חדשה - פרק הבכורה | Starz
Spector | סדרת תעודה חדשה - פרק הבכורה | שואוטיים
Mood | סדרה חדשה - פרק הבכורה | BBC America

יום שני ה-07/11/2022
Judy Justice | עונה שנייה - תוכנית הבכורה | Freevee

יום שלישי ה-08/11/2022
ניל ברנן: בלוקים | מופע סטנד-אפ | נטפליקס
!Say Hey, Willie Mays | סרט תעודה | HBO

יום רביעי ה-09/11/2022
הכתר | עונה חמישית - כל הפרקים | נטפליקס
סיפורה של שפחה | עונה חמישית - פרק הסיום | Hulu ובסמוך ב-HOT
האהבה היא עיוורת | עונה שלישית - פרק סיום כפול | נטפליקס
Montaners | סדרה חדשה - כל הפרקים | דיסני+
Savage x Fenty Show Vol. 4 | ספיישל | פריים וידאו
Save Our Squad With David Beckham | סדרה חדשה - כל הפרקים | דיסני+
זוטרופוליס+ / +Zootopia | סדרת קצרצרים חדשה - כל הפרקים | דיסני+
טקס CMA | רשת ABC

יום חמישי ה-10/11/2022
The Big Brunch | סדרה חדשה - שלושת פרקי הבכורה | HBO Max
The Calling | סדרה חדשה - כל הפרקים | Peacock
חג מולד בלתי נשכח / Falling for Christmas | סרט | נטפליקס
A Friend of the Family | סדרה מוגבלת - פרק הסיום | Peacock
הטובות לקרב | עונה שישית - פרק סיום הסדרה | פארמאונט+ ובמקביל ב-yes
בתוך איימי שומר | עונה חמישית - פרק הסיום | פארמאונט+
נזירה לוחמת | עונה שנייה - כל הפרקים | נטפליקס
אטלנטה | עונה רביעית - פרק סיום הסדרה | FX ובמקביל ב-yes

יום שישי ה-11/11/2022
!Bar Fight | סרט | +AMC
מסע אגדי | עונה שלישית - פרק בכורה כפול | אפל טי.וי+
Circuit Breakers | סדרה חדשה - כל הפרקים | אפל טי.וי+
זאק אפרון: עם שתי רגליים על הקרקע | עונה שנייה - כל הפרקים | נטפליקס
The English | סדרה מוגבלת חדשה - כל הפרקים | פריים וידאו
זה מספיק שחור בשבילך? / ?!?Is That Black Enough for You | סרט תעודה | נטפליקס
La Caida | סרט | פריים וידאו
Mammals | סדרה מוגבלת חדשה - כל הפרקים | פריים וידאו
Play-Doh Squished | סדרה חדשה - פרק הבכורה | Freevee
הבעיה עם ג'ון סטיוארט | עונה שנייה - תוכנית הסיום | אפל טי.וי+
Back on the Record With Bob Costas | עונה שנייה - תוכנית הסיום | HBO

יום שבת ה-12/11/2022
Lil Rel Howery: I Said It, Y’all Thinking It | מופע סטנד-אפ | HBO

באיזה תכנים תצפו השבוע?
על מה תוותרו?
שתפו בהמוניכם:p

השבוע שיהיה.jpg

נערך לאחרונה ב:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
הקבוצה | סדרה חדשה - תוכנית הבכורה | קשת 12
בגלל משדרי בחירות (ומשדרי ארץ נהדרת מחוברים אליהם) ראיתי בשבוע שעבר יותר פרסומות ערוץ 12 מאשר בכל השנה הקודמת לכן.
אז יצא שראיתי יותר מידי פעמים את הפרסומת לתוכנית הזאת.
וחוץ מזה שזה נשמע כמו עוד ריאליטי מטופש מאוד, זה במיוחד מגוחך שאיכשקוראים לו מדבר על זה בשיא הרצינות כניסוי חברתי משמעותי, כשבמקביל עוסקים בבחירות (למרות שבעצם אולי גם זה יכול להחשב כסוג של ריאליטי ענק)
הכתר | עונה חמישית - כל הפרקים | נטפליקס
הולי שיט. אני צריך לנקות לעצמי את הלוז
סיפורה של שפחה | עונה חמישית - פרק הסיום | Hulu ובסמוך ב-HOT
כמובן
זוטרופוליס+ / +Zootopia | סדרת קצרצרים חדשה - כל הפרקים | דיסני+
זה יכול להיות חמוד - ובטח לא יקח שום זמן
The English | סדרה מוגבלת חדשה - כל הפרקים | פריים וידאו
זה עושה רושם ממש מעניין
Mammals | סדרה מוגבלת חדשה - כל הפרקים | פריים וידאו
גם לזה בא לי לתת צ'אנס (בעיקר בגלל קולין מורגן)

LeR@nch

Well-known member
אני אצפה בעונה החדשה של הכתר ומסע אגדי ובפרקי הסיום של הטובות לקרב ואטלנטה. מתישהו אעשה בינג׳ על העונה החמישית של בתוך איימי שומר.

נערך לאחרונה ב:

snirf

Active member
הקבוצה
סיפורה של שפחה- נשארו לי פרקים 9+10
הטובות לקרב5- רק התחלתי את העונה

It's Always Sunny

Well-known member
זה!! כל כך זה!!! |מאוהב||מאוהב|
מירנדה למברט, קרלי פירס, קלסי בלאריני, קלי קלרקסון, קרי אנדרווד, ברנדי קלארק, אשלי מקברייד וקייטי פרי.
ליטרלי גן עדן של כל הנשים שלי|מאוהב||מאוהב||כתר|

(+ חסר להם שקרלי לא זוכה בזמרת השנה:-[)
אבל מישהי אחרת תזכה את לא תשמחי?
פעם ראשונה שאני שומעת לגבי האהבה שלך לקלי קלרקסון, אשלי מקברייד וקייטי פרי. את קלי וקייטי אני מכירה אבל אשלי חדשה, גם היא שרה קאנטרי?

LeAnnDyIan

Well-known member
אבל מישהי אחרת תזכה את לא תשמחי?
אם מירנדה תזכה כמובן שאשמח בשבילה, כי היא המועדפת עליי מבין כל המועמדות. אבל זו הייתה השנה של קרלי והכי מגיע לה לזכות ואני ממש אתבאס אם לא יכירו בזה.
פעם ראשונה שאני שומעת לגבי האהבה שלך לקלי קלרקסון, אשלי מקברייד וקייטי פרי. את קלי וקייטי אני מכירה אבל אשלי חדשה, גם היא שרה קאנטרי?
חח קייטי וקלי הן אהבות של שנים. הן זמרות הפופ האהובות עליי (יחד עם אריאנה גרנדה).
אשלי אכן שרה קאנטרי, והיא מעריצה של ליאן אז זו סיבה מספיק טובה לאהוב אותה:-P:

ואגב אם אני אעשה פה רשימה של כל הנשים שלי במוזיקה זה יהיה ארוך יותר מסיפור ההופעה של קלסי אז אני מניחה שיש עוד כמה שלא שמעת עליהן בינתיים :-P:

It's Always Sunny

Well-known member
אם מירנדה תזכה כמובן שאשמח בשבילה, כי היא המועדפת עליי מבין כל המועמדות. אבל זו הייתה השנה של קרלי והכי מגיע לה לזכות ואני ממש אתבאס אם לא יכירו בזה.
אז נחזיק אצבעות שהיא תזכה |הלוואי|

חח קייטי וקלי הן אהבות של שנים. הן זמרות הפופ האהובות עליי (יחד עם אריאנה גרנדה).
אני לא אמורה להיות מופתעת שאת אוהבת פופ (כי נראה לי שכבר דיברנו על זה בעבר) אבל זה תמיד מפתיע אותי :-D אולי בגלל שאת מדברת על קאנטרי טיפה יותר.

אשלי אכן שרה קאנטרי, והיא מעריצה של ליאן אז זו סיבה מספיק טובה לאהוב אותה:-P:
נשמע הגיוני לחלוטין :-):
רגע, אם זמרת מסוימת אוהבת את ליאן זה נותן לה יותר נקודות זכות אצלך?

ואגב אם אני אעשה פה רשימה של כל הנשים שלי במוזיקה זה יהיה ארוך יותר מסיפור ההופעה של קלסי אז אני מניחה שיש עוד כמה שלא שמעת עליהן בינתיים :-P:
כן, רוב הסיכויים שאת צודקת :-D
אבל שאלה אחרת, את אוהבת להקות? או רק זמרות?
קלטתי רק עכשיו שאת מעדיפה בעיקר זמרות וזה גרם לי לתהות אם יש זמרים שאת אוהבת?
אני מציינת את זה כי זה מאוד נחמד לי לשמוע על פלייליסט עם הרבה שירים של נשים, במיוחד שאני תקופה ארוכה מקשיבה ללהקות רוק (גבריות לרוב) וזה גורם לי להרגיש מעט אשמה שלא הקשבתי הרבה זמן לזמרות.

LeAnnDylan

Well-known member
אז נחזיק אצבעות שהיא תזכה |הלוואי|
|חרדי| |חרדי| |חרדי|
אני לא אמורה להיות מופתעת שאת אוהבת פופ (כי נראה לי שכבר דיברנו על זה בעבר) אבל זה תמיד מפתיע אותי :-D אולי בגלל שאת מדברת על קאנטרי טיפה יותר.
האמת היא שאני שומעת קצת מהכל. פשוט יש לי תקופות שבהן אני חורשת על סגנון מסוים יותר מאחרים. נגיד לפני חצי שנה הייתי במוד של קארדי בי, ליזו וכל מיני היפ הופ ואר נ' בי באותו סגנון.
נשמע הגיוני לחלוטין :-):
רגע, אם זמרת מסוימת אוהבת את ליאן זה נותן לה יותר נקודות זכות אצלך?
כן, בהחלט. אבל הזמרת גם צריכה להיות טובה בפני עצמה.
נראה לי ששמתי פה בעבר את הקישור הזה, אבל זה הרגע שהתאהבתי סופית בקרלי ואשלי (כי זה השיר של ליאן שאני הכי אוהבת😭)
כן, רוב הסיכויים שאת צודקת :-D
אבל שאלה אחרת, את אוהבת להקות? או רק זמרות?
אני אוהבת גם להקות, בעיקר כאלה עם סולנית (נגיד פליטווד מאק, בלונדי, גארבג', ליידי איי, הייוומן, דיקסי צ'יקס, שידייזי, פיסטול אני'ז, גרייס פוטר והנוקטורנלז וכו')
אבל מידי פעם יש גם להקות בלי נשים שתופסות אותי נגיד כמו אולד דומיניון|לב|
קלטתי רק עכשיו שאת מעדיפה בעיקר זמרות וזה גרם לי לתהות אם יש זמרים שאת אוהבת?
יש, לא הרבה אבל יש.
בקאנטרי אני אוהבת את בראד פייזלי, כריס יאנג, דיירקס בנטלי וג'וש טרנר.
לא בקאנטרי אני אוהבת מאוד את אלטון ג'ון וברונו מארס.
אני מציינת את זה כי זה מאוד נחמד לי לשמוע על פלייליסט עם הרבה שירים של נשים, במיוחד שאני תקופה ארוכה מקשיבה ללהקות רוק (גבריות לרוב) וזה גורם לי להרגיש מעט אשמה שלא הקשבתי הרבה זמן לזמרות.
איזה להקות/זמרים את אוהבת?

נערך לאחרונה ב:

It's Always Sunny

Well-known member
האמת היא שאני שומעת קצת מהכל. פשוט יש לי תקופות שבהן אני חורשת על סגנון מסוים יותר מאחרים. נגיד לפני חצי שנה הייתי במוד של קארדי בי, ליזו וכל מיני היפ הופ ואר נ' בי באותו סגנון.
אז אם הייתי עוברת על הפלייליסט שלך, הוא היה מגוון ומלא בשירים? זה הוויב שאני מקבלת, במיוחד שמוזיקה היא חלק גדול מהחיים שלך.
תקני אותי אם אני טועה :-):

כן, בהחלט. אבל הזמרת גם צריכה להיות טובה בפני עצמה.
נראה לי ששמתי פה בעבר את הקישור הזה, אבל זה הרגע שהתאהבתי סופית בקרלי ואשלי (כי זה השיר של ליאן שאני הכי אוהבת😭)
הולי שיט, שלושתן מכירות? למה אני מופתעת מזה, חחח. זה בטח חלום שמתגשם עבורך לצפות בהופעה של שלושתן. יצא לך להיות בעבר בשיתוף פעולה של זמרות שאת אוהבת?
אם לא, מי היית רוצה שיעשו שיתוף פעולה?

איזה להקות/זמרים את אוהבת?
כרגע בעיקר טוטו.
כשהייתי בתיכון חרשתי על שירים של איימי מאן, היא לא זמרת מוכרת כל כך (לפחות בארץ). היא שרה בעיקר על זוגיות מנקודת מבט צינית, הנושא הזה פחות קרוב אליי אז התאמתי את זה להשקפת העולם שלי. לפני שנתיים בערך הפסקתי לשמוע אותה, לא יודעת להסביר למה. בשלב הזה כבר הקשבתי לה כמעט עשור אז אולי זה טבעי שנמאס ממשהו שאוהבים.
למרות שלאחרונה אני כן מקשיבה לה לפעמים, יש משהו במוזיקה עצובה שעוזר לי כשאני מרגישה עצובה.

LeAnnDylan

Well-known member
אז אם הייתי עוברת על הפלייליסט שלך, הוא היה מגוון ומלא בשירים? זה הוויב שאני מקבלת, במיוחד שמוזיקה היא חלק גדול מהחיים שלך.
תקני אותי אם אני טועה :-):
כן, הפלייליסט שלי די מוזר.
אני בדיוק בעבודה עכשיו והייתי בחדר עם לקוח שאמר לי "תחנת הרדיו שבחרת ממש טובה" אמרתי לו שזה לא רדיו אלא פלייליסט שאני יצרתי והוא אמר שיש לי טעם ממש טוב. אבל הוא גם רפובליקני אז אני לא מקשיבה לו יותר מידי:-P:
הולי שיט, שלושתן מכירות? למה אני מופתעת מזה, חחח. זה בטח חלום שמתגשם עבורך לצפות בהופעה של שלושתן.
חח האמת שכזה יצא זה חלק משיתוף פעולה של ליאן עם עוד 4 אחרות, ואחת מהארבע האחרות זו ברנדי קלארק, והשיתוף פעולה איתה היה החלום שהתגשם. ליטרלי עמדתי מול הטלוויזיה וצווחתי מהתרגשות|בוכה||בוכה||בוכה||בוכה|
ברנדי כתבה פעם שיר לליאן ומאז אני חולמת על שיתוף פעולה שלהן, וכשזה הגיע סוף סוף זה לגמרי היה שווה את הציפייה|מאוהב||בוכה|
מה שהיה מרגש במיוחד בהופעה הזאת זה שזה שיר שליאן כתבה לבעלה לכבוד החתונה שלהם לפני 11 שנה. היא לא שיחררה אותו כסינגל או משהו כי זה היה משהו פרטי שלהם. ואז שנה שעברה כשהם חגגו 10 שנות נישואים, היא העלתה סרטון חמוד כזה של מונטאז' של כל מיני תמונות שלהם יחד עם השיר הזה ברקע וכל המעריצים השתגעו וביקשו ממנה שתקליט את זה ותשחרר את זה.
בסופו של דבר היא השתכנעה ושיחררה את זה באלבום האחרון שלה אבל זה שיר מאוד אישי עבורה וכשהיא שרה אותו בהופעות היא תמיד נשברת ובוכה, אז חשבתי שזה מאוד מיוחד שהיא הסכימה "לשתף" את ברנדי ונתנה לה לקחת חלק בשיר הזה|לב|
יצא לך להיות בעבר בשיתוף פעולה של זמרות שאת אוהבת?
אם לא, מי היית רוצה שיעשו שיתוף פעולה?
אממ כן, היו כל מיני שת"פים של זמרות שאני אוהבת שיצא לי לראות בלייב (האחרון שבהם זה מן הסתם קרלי וקלסי) שתפ"ים אחרים שאהבתי יחד היו קייטי פרי וקייסי מאסגרייבס, מירנדה למברט וקרי אנדרווד וגם מירנדה ומיירן מוריס|בוכה|, ג'ניפר נטלס עם ברנדי קלארק|מאוהב| שירלי מנסון (גארבג') ודבי הארי (בלונדי).
שת"פ החלומות שלי זה ליאן ומירנדה. אני עדין מניפסטינג שיום אחד זה יקרה|חרדי||הלוואי|
ואם לא, אז לפחות ליאן וג'ניפר נטלס|הלוואי|
כרגע בעיקר טוטו.
כשהייתי בתיכון חרשתי על שירים של איימי מאן, היא לא זמרת מוכרת כל כך (לפחות בארץ). היא שרה בעיקר על זוגיות מנקודת מבט צינית, הנושא הזה פחות קרוב אליי אז התאמתי את זה להשקפת העולם שלי.
אני לא מכירה, אני אגגל אותה עוד מעט כשאהיה בהפסקה. (יש שיר/ים ספיציפים שלה שאתה ממליצה עליהם?)
מה הכוונה שהתאמת את זה להשקפת העולם שלך?
לפני שנתיים בערך הפסקתי לשמוע אותה, לא יודעת להסביר למה. בשלב הזה כבר הקשבתי לה כמעט עשור אז אולי זה טבעי שנמאס ממשהו שאוהבים.
גם לי יש תקופות כאלה. נראה לי מאוד לגיטימי.
למרות שלאחרונה אני כן מקשיבה לה לפעמים, יש משהו במוזיקה עצובה שעוזר לי כשאני מרגישה עצובה.
להקשיב למוזיקה כשעצובים זה הכי כיף. התרפיה הכי בריאה|לב|

It's Always Sunny

Well-known member
כן, הפלייליסט שלי די מוזר.
אני בדיוק בעבודה עכשיו והייתי בחדר עם לקוח שאמר לי "תחנת הרדיו שבחרת ממש טובה" אמרתי לו שזה לא רדיו אלא פלייליסט שאני יצרתי והוא אמר שיש לי טעם ממש טוב. אבל הוא גם רפובליקני אז אני לא מקשיבה לו יותר מידי:-P:
את לא מקשיבה לו גם אם הוא מחמיא לך? :-0

מה שהיה מרגש במיוחד בהופעה הזאת זה שזה שיר שליאן כתבה לבעלה לכבוד החתונה שלהם לפני 11 שנה. היא לא שיחררה אותו כסינגל או משהו כי זה היה משהו פרטי שלהם. ואז שנה שעברה כשהם חגגו 10 שנות נישואים, היא העלתה סרטון חמוד כזה של מונטאז' של כל מיני תמונות שלהם יחד עם השיר הזה ברקע וכל המעריצים השתגעו וביקשו ממנה שתקליט את זה ותשחרר את זה.
בסופו של דבר היא השתכנעה ושיחררה את זה באלבום האחרון שלה אבל זה שיר מאוד אישי עבורה וכשהיא שרה אותו בהופעות היא תמיד נשברת ובוכה, אז חשבתי שזה מאוד מיוחד שהיא הסכימה "לשתף" את ברנדי ונתנה לה לקחת חלק בשיר הזה|לב|
איזה סיפור יפה |לב|

אני לא מכירה, אני אגגל אותה עוד מעט כשאהיה בהפסקה. (יש שיר/ים ספיציפים שלה שאתה ממליצה עליהם?)
חחח, זה מזכיר לי שאמרת שאהבת להיות היחידה שמכירה זמרות מסוימות בבית הספר, אצלי זה דווקא היה קצת הפוך, התבאסתי שלא הרבה מכירים אותה.
וואו, קשה לי להמליץ על שירים, אני די בטוחה שהקשבתי למרבית השירים שלה, אז זה נורא תלוי במצב רוח שלי באותו רגע.
אבל לשיר Save Me יש מקום מיוחד אצלי כי זה השיר הראשון שהקשבתי לו.

מה הכוונה שהתאמת את זה להשקפת העולם שלך?
השירים רובם היו על זוגיות וזה היה נושא רחוק ממני בתקופה שהקשבתי לה (גם עכשיו למען האמת אבל בתיכון לא חשבתי על זה בכלל) אני החלטתי לפרש את השירים שלה בהתאם למה שאני מרגישה, למשל בשיר Humpty Dumpty היא אומרת לבן הזוג:
But I'm not the girl you once put your faith in
Just someone who looks like me
שלפי דעתי אפשר גם לפרש בדרך פחות רומנטית

It's Always Sunny

Well-known member
חח האמת שכזה יצא זה חלק משיתוף פעולה של ליאן עם עוד 4 אחרות, ואחת מהארבע האחרות זו ברנדי קלארק, והשיתוף פעולה איתה היה החלום שהתגשם. ליטרלי עמדתי מול הטלוויזיה וצווחתי מהתרגשות|בוכה||בוכה||בוכה||בוכה|
ברנדי כתבה פעם שיר לליאן ומאז אני חולמת על שיתוף פעולה שלהן, וכשזה הגיע סוף סוף זה לגמרי היה שווה את הציפייה|מאוהב||בוכה|

אממ כן, היו כל מיני שת"פים של זמרות שאני אוהבת שיצא לי לראות בלייב (האחרון שבהם זה מן הסתם קרלי וקלסי) שתפ"ים אחרים שאהבתי יחד היו קייטי פרי וקייסי מאסגרייבס, מירנדה למברט וקרי אנדרווד וגם מירנדה ומיירן מוריס|בוכה|, ג'ניפר נטלס עם ברנדי קלארק|מאוהב| שירלי מנסון (גארבג') ודבי הארי (בלונדי).
שת"פ החלומות שלי זה ליאן ומירנדה. אני עדין מניפסטינג שיום אחד זה יקרה|חרדי||הלוואי|
ואם לא, אז לפחות ליאן וג'ניפר נטלס|הלוואי|
ואם דיברנו על ליאן ריימס, תראי במה נתקלתי ביוטיוב.
צירוף מקרים די מעניין, נראה לי שיוטיוב קלטו את השיחה שלנו :-D

קבצים מצורפים

• Screenshot_20221109-230740_YouTube.jpg
    Screenshot_20221109-230740_YouTube.jpg
    KB 104.4 · צפיות: 3
למעלה