안녕하세요

Shelly Meow

New member
안녕하세요

מקווה שהקלדתי את זה נכון (אני מלמדת את עצמי להקליד בקוריאנית ^^). לפני כמה חודשים היתה התעניינות לגבי שיעורי קוריאנית בחיפה... זה ירד מהפרק כי לא התעניינו מספיק אנשים. האם משהו השתנה בנושא, וגם אם לא, למישהו יש פרטים לגמי מורה לקוריאנית בחיפה? 감사합니가

orlike

New member
היי איך שמים קוריאנית במחשב, ובכלל איך ההקלדה

עובדת? (אם בא לך להסביר , קומאו)

Shelly Meow

New member
זה מאד פשוט...

ומצריך התרגלות ראשונית למקלדת. אני משערת שמערכת ההפעלה שלך בעברית אז ההוראות יהיו בהתאם. בעקרון צריך להתקין על המחשב תמיכה לשפות אסייתיות, ב Windows XP: 1. דרך התחל להכנס ללוח הבקרה 2. בלוח הבקרה להכנס ל "אפשרויות אזור ושפה" 3. לעבור ללשונית שפות ותחת "תמיכה בשפות נוספות" לסמן "התקן קצבים עבור שפות מזרח אסייתיות" 4. ללחוץ החל ואישור ולפעול לפי ההוראות. תתבקשי למצוא קובץ windows על גבי המחשב שלך על מנת להתקין. במידה והקובץ לא קיים על המחשב שלך, תצטרכי ליצור קשר עם הטכנאי מחשבים שלך שיבוא להתקין לך את התמיכה. בכל מקרה לא(!) לחפש את הקובץ הזה להורדה מגוגל, מדובר בקובץ מערכת שלא בהכרח נמצא על המחשב (הוא קובץ שקיים בהתקנה). להוריד אותו למחשב ממקור לא ברור יכול להשבית את המחשב. במידה וסיימת את התהליך הקצר למעלה הצלחת להתקין: 1. תחת אותה לשונית לחצי על "פרטים" תחת "שירותי טקסט ושפות קלט" 2. תחת שירותים מותקנים בחרי "הוסף" ובחרי "קוריאנית" 3. לחצי "אשר" וזהו! מאותו רגע את יכולה לכתוב בקוריאנית על המחשב ברגע שאת בוחרת את השפה (באותה דרך שאת עוברת בין עברית לאנגלית מסרגל שורת המשימות). כשאת בוחרת בקוריאנית את צריכה ללחוץ גם על ה-A כדי לעבור בין אנגלית להאנגול.

Shelly Meow

New member
ותמונת מקלדת קוריאנית

שכדאי לשנן. לדעתי הדרך הכי טובה לשנן את המקלדת ולזכור איפה כל אות ועיצור נמצא היא להתחיל לכתוב שמות של אנשים סביבך בוורד. תוך כמה שעות את זוכרת את המקלדת בעל-פה.

snowmusic

New member
יש קורס קוריאנית באוניברסיטת חיפה.

אולי אפשר להצטרף רק לקורס

Shelly Meow

New member
סיפור מצחיק - שלחתי אימייל...

לשגרירות קוריאה בישראל ושאלתי אם יש מורה בחיפה שהם יודעים עליו והסברתי שבגלל שאין לי זמן, אני לא יכולה לנסוע לקורסים של המרכז לתרבות קוריאה בתל אביב או בירושלים. היום הם ענו לי שיש להם מורה... בנתניה.
קצת מצחיק אותי כי הייתי ברורה שאין לי אפשרות לטייל מחוץ לחיפה. לא נורא.

Rebeccan

New member
אל תשכחי שנתניה צפונית לת"א

וכל כך אדיב מצידם, וקוריאני גם - להשיב לך. ראי את הצד הטוב בענין. נסי לבדוק אולי אצל הסטודנטים באוני' חיפה.

Shelly Meow

New member
ברור שאני רואה את הצד הטוב...

בגלל זה זה גם הצחיק אותי, כי התגובה היתה כל כך אדיבה וחמודה מצידם. יש סטודנטים קוריאנים בחיפה? :-O

למעלה