阿波踊りま&#123

• פותח הנושא Ryo
  • פורסם בתאריך

Ryo

New member
阿波踊りま&#123

Hi, Me and EranGoshin attended the Awaodori Matsuri at Kagurazaka, Tokyo over the last weekend. More Information in regard to the Awaodori Matsuri you can read here http://en.wikipedia.org/wiki/Awa_Dance_Festival I wanted to share with you several pictures I took during the matsuri. My pictures dont do justice to the matsuri, the music, the passion of the dancers, the atmosphere is simply mesmerizing, it is hard to bring all that experience in a picuture, highly recommended! http://shibumi.smugmug.com/gallery/1727931 I know some of the pictures looks a bit blurred, but take into consideration that it was a night event and there was not enough light to freeze the action. Having said that, after taking a second look at some of the pictures I think the blurriness actually adds to some of the pictures and give a sense of movement and continuity. Feel free to criticise. Oh, you can find some other pictures from Japan at my page, I hope you can enjoy them as much as I did. Ryo

Tenguy

New member
אוי.. ניהון נו מאטסורי... שברת ת'לב

צלילי החליל המהפנט, קול התופים המחשמל, שלל התלבושות והצבעים, כישוף הריקוד הנשי, אתלטיות הריקוד הגברי, פנסי הנייר - אני מה זה מתגעגע....

Manty

New member
תמונות מ-ד-ה-י-מ-ו-ת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

התמונות מעבירות את האוירה בצורה כל כך מוחשית. נפלא!!! (ראית במקרה את התוכנית בערוץ 12 בשעה 8:00 של הנשים הנשואות ליפנים? היתה בחורה ישראלית, קרן. היתה פשוט גדולה. קרעה אותי מצחוק
)

Ryo

New member
ואו, המון תודות על המחמאה!

לגבי התוכנית - שמעתי על התוכנית מחבר, אבל לא ידעתי מתי היא משודרת. את יודעת אם יש שידור חוזר?

שרית(^_^)

New member
אכן תמונות מקסימות !!

אהבתי במיוחד את הקלוז-אפים על דמויות ספציפיות. וגם לדעתי הטשטוש דוקא מוסיף ומצליח להעביר את תחושת התנועה. מקווה שגם לנו תהיה הזדמנות לבקר באיזה מטסורי במהלך שהותנו... אגב, למה לי לא מספרים כלום בבית הזה?
גמני רציתי לראות את התוכנית המדוברת על נשים שנשואות ליפנים....
בפעם הבאה אשמח לקבל עידכונים מהשטח בזמן אמת

Manty

New member
כי את לא עונה לטלפון!!!

ניסיתי להתקשר עד 8 בערב, ולא הייתם! (לא נורא, תפגשי אותה בקרוב
) Speaking of which מה נקבע?

שרית(^_^)

New member
מודה באשמה ../images/Emo194.gif

היום הסתובבנו בעיר כל היום וחזרנו הביתה רק ב-8 בערב
ממחר נהיה מצויידים בטלפון סלולרי, כך שנהיה יותר זמינים. חוצמיזה, אפשר להשאיר הודעה...
יש מצב למשתתפים נוספים מלבד חברי הפורום ? גם לבעלי, אחותו והאחיין בן ה-5 בא פתאום להצטרף, ואולי גם זוג חברים נוסף (יפני וישראלית) שבימים אלה חזרו לגור ביפן אחרי איזה 9 שנים בארץ.

Manty

New member
מי החברים???

משפחת טקאוקה??? אני בעד. גם לי יש חברה ישראלית הנשואה ליפני המעוניינת להצטרף.. נדבר..

שרית(^_^)

New member
כן ! מאופו לך ../images/Emo35.gif ../images/Emo12.gif

גם את מכירה אותם
האמת היא שעדיין לא דיברנו איתם ספציפית לגבי המפגש, אבל כנראה שמחר ניסע לבקר אותם ובעלי חשב שיהיה נחמד להציע גם להם להצטרף. כרגע מסתמן יום שבת בצהריים ביויוגי פארק (נוח גם ל-Ryo ולערן). אופציה נוספת היא יום ראשון באותה שעה\מקום. תדיעי לי אם זה מסתדר גם לך ולחברה הנוספת. חשבתי שיהיה נחמד אם כל אחד יביא אובנטו ונעשה החלפות (במלעיל)
אני רק מקווה שעד אז יהיה קצת פחות חם מהיום, כי הסאונה הזאת בלתי נסבלת בעליל
ואנחנו יוצאים עכשיו לקנות סוף סוף את הטלפון הסלולרי, אחרי שנדרשנו להביא העתק רישום ממשרד הפנים\העיריה שמוכיח את הקשר המשפחתי בין בעלי ואחותו (ששם משפחתה שונה בגלל נישואיה), כדי להיות זכאים ל"הנחת משפחה" ...

Manty

New member
אספר לך כשנפגש ../images/Emo13.gif

יום שבת/ראשון מתאים (עם עדיפות לשבת). לגי האובנטו - רעיון נחמד (רק שעם הילדים ה picky שלי, ייתכן ואצטרך להיות קצת רכושנית..) האם הכוונה שנכין או שנקנה? לגבי החום, בצל נפלא
שלחי לי במסר את מספר הסלולרי. את שוב לא נמצאת!

tals56

New member
אממ עכשיו אני גם שם לב

שגם ביפן יש מסטיקים ברצפה... למרות שלא ברמה בינלאומית כמו אצלנו אבל יש בערך... וגם שמתי לב שכמעט ואין מרווחים בין הרצפות...יפה... והתמונות בלינק השני מאוד יפות(ויפניות) תודה!

Asumi

New member
../images/Emo207.gif HELP

היי. אני יודעת שאני לא ממש קשורה לפורום אבל חשבתי אולי אתם יכולים לעזור לי לפרש את זה: だーだーいーまー & づーがーれーだー フェスにバイブナイトにキャンペーンに一時間店長にVJにFCイベントに、そしてプルコギにおつかれちゃーん。 コリアン仔雅達のキムチの様な熱い!歓迎のもと無事全て終業し帰国いたしまして。 (プッターカムニダ!!) そしてフェスにもクラブにも沢山のフロム日本イルボン仔雅ちゃんおったけど、ちゃんと日本に帰ってこれたかー??ありがとなーマジ嬉しかったぞー。 俺も海外でライヴする度に日本人としてのアイデンティティを深く強く感じるよ。アジア人として地球人としても。 全世界のファンの皆へ、 これからも同じ地球人として一緒に上向いて歩いてこーな。 夏溶けすんなよ/確実にバーコード読み取り検定があったとしたならば黒帯クラスのみやびジュセヨでした。 אממ.. תודה מראש..

GnomeBubble

New member
הרבה סימני שאלה ../images/Emo10.gif

אולי תנסי לשלוח קישור לאתר שבו מצאת את הטקסט? אם זה בא בכלל מאתר אינטרנט.

למעלה