聞く、理解&#122

akumasan

New member
聞く、理解&#122

それぐらいの程度の出来る人と話しをしたいと思ってる。どうでしょう

שרית(^_^)

New member
あくまさん

「それぐらいの程度」っていうのは? あくまさんの日本語の程度ってこと?​

akumasan

New member
そうです。

お返事遅くてすみません。 そんなに早く返事が来ると思わなかったのでフォームに最近見なかったんです。日本語の程度は高いのでいいことです。もし都合があったら話をしたいと思うんですけど、どうでしょう? これから毎日頑張るフォームを見る事にしますので宜しくお願い致します。

itaydile3

New member
אוקיי אני חושב הגיע הזמן להתחיל ללמ

ללמוד קאנג'י ם_ם...

0Pandemonium0

New member
אני ניסיתי להתחיל פעם, אבל גיליתי

שאני עדיין מתקשה לזכור את כל הקאנה, ואת מה שאני כן זוכר לוקח לי שעות לקרוא. אל תנסה.

itaydile3

New member
עובדה ששתי אלה שמעלינו הצליחו...

אם הם יכולים גם אני יכול =X !

jonbaum

New member
בדיוק

ואני דוגמא חייה לכך. הרי אני עד גיל 23 לא ידעתי אף קאנג'י (מה שמובן מאליו), והיום אני קורא רומנים ביפנית בשטף ובהנאה רבה. אני חס וחלילה לא בא להגיד שאני יותר חכם מאחרים, אני בא להגיד שזה בהחלט אפשרי (אבל צריך לעבוד קשה בשביל זה).

0Pandemonium0

New member
לא התכוונתי שלא ינסה ^^;;;

הרי גם אני רוצה ללמוד קאנג'י, אבל התכוונתי שאולי כדאי לו לחכות בינתיים, ונתתי את הדוגמא שלי. מצטער על אי ההבנה ^^;;;

hazu1

New member
がんばって&#199

זה לא קל והרבה פעמים לומדים קנג'י ולמחרת לא זוכרים אותו. אבל אם רוצים לדעת יפנית אין איך להתעלם מזה. אני גם מכריחה את עצמי לקרוא יפנית כי אני כבר לא זוכרת המון קנג'י שפעם ידעתי. זה מתסכל לפעמים ומצריך שימוש תדיר במילון- אבל... זה חלק בלתי נפרד מהשפה. בהצלחה!

itaydile3

New member
הממ אני לא חושב שחייבים...

לדעת קאנג'י כדי לדעת יפנית. זה כמו שיש אנשים שלא יודעים לקרוא אבל עדיין יודעים עברית. מה שכן זה עוזר, מן הסתם... אבל אם לא יודעים לקרוא זה לא אומר שאי אפשר לדעת את השפה.

jonbaum

New member
צודק

יש הרבה מורים ליפנית ביפן שטוענים שקאנג'י הם חלק אינטגראלי של השפה היפנית ושאי אפשר לדעת יפנית בלי לדעת קנג'י (מה ששטויות לדעתי - הרי הקאנג'י בכלל יובאו מסין, אבל הרבה פעמים ביפן מתבלבלים בין השפה ומערכת הכתב שלה). אני פעם הכרתי בחור אמריקאי ביפן שידע יפנית ממש על בוריה והוא לא ידע אף אות.

akumasan

New member
そうです。

お返事遅くてすみません。 そんなに早く返事が来ると思わなかったのでフォームに最近見なかったんです。日本語の程度は高いのでいいことです。もし都合があったら話をしたいと思うんですけど、どうでしょう? これから毎日頑張るフォームを見る事にしますので宜しくお願い致します。

למעלה