助けて

• פותח הנושא tzuru
  • פורסם בתאריך

tzuru

New member
助けて

すみません 毎日、毎日、日本語をれんしゅもんしていますが上手になりません むかしばなしを読んだり、日本語の音楽を聞いたり、日本語のアニマを見たりしていますが 日本語がもう下手です 何をするんですか? ありがとうございます ツルより

Tenguy

New member
ראי מאמרים וקישורים בפורום לתמיכה

בשפה היפנית במחשב, שם מוסבר יפה כיצד ניתן להתקין תמיכה ביפנית ב-Windows. לא צריך בשביל זה מקלדת מיוחדת, אלא טיפה שליטה בכתב היפני (היראגאנה, קטאקאנה והמרה ל-KANJI). מן הסתם tsuru (עגור ביפנית) כתב את הטקסט באמצעות word ופשוט ביצע copy ו-paste לטקסט לתוך חלון דף האינטרנט פה. tsuru - נכון ???

CountDust

New member
למה צריך לכתוב את הטקסט ב-word?

אפשר לכתוב ישירות בגוף ההודעה.

Tenguy

New member
אוו, זה עובד לי גם בדפדפן ../images/Emo13.gif תודה!

こんばんわ, 夏春冬秋 平家物語 テリアビブ ヒカルの碁 さよなら

Tenguy

New member
אגב, ראיתי אתר חוג האיקידו שלך בי-ם

וזה חוג ממש נחמד ורציני, עם הרבה אנשים ופעילויות ! אפילו קראתי על המאמרים שהיצעת אודות "מא" - חלל טעון/בעל משמעות - מושג שגם אני מכיר מאמנויות הציור והקליגרפיה (הסימנית "מא" מופיעה במילה - טוקונומה 床の間, אותו חלל שרק בו תולים מגילת ציור/קליגרפיה). הלוואי עליי להיות מסוגל לחיות ולהתפרנס מאמנויות יפן.... המציאות העגומה שלי היא שאין לי כמעט זמן מן העבודה שלי במחשבים בשביל האומנויות האלה, ובמיוחד בחודשים האחרונים שיש עליי המון לחץ ואני כמעט לא מוצא זמן לצאת מן העבודה... השבוע, למזלי אני נמצא בקורס, ואני יכול פה לקשקש קצת באינטרנט, בזמן שהמנחה לא רואה....

GnomeBubble

New member
../images/Emo6.gif

אני מבין אותך בתור doushi (חבר למקצוע) לשעבר. במיוחד הקטע עם הקורס

GnomeBubble

New member
sou desu ka?

なかなか上手じゃありませんか? ツルのメールを見ると、これは上手だとしか言えません。自分だけでこのレベルに達するのは本当に偉いと思います。これからは勉強続けばきっともっと徐々に上手になります。このステージからの上達のほうは誠に早いじゃありませんが、何とか毎日言葉を一つぐらい習えばもう日本語の程度があがりました。 。。。だから、がんばって!!! 

hazu1

New member
nihongo jouzu da yo

GBと同じように、このぐらい出来るとimprovementがなかなか気を付かない。しかし、勉強したら勉強ほど上手になる。だから、飽きないで。がんばってください。 ところで、日本人の友達を探せば?

hazu1

New member
אופס...

במשפט הראשון שכחתי להוסיף בסוף: と思います・ GB, איך הכתב התיישר לך ככה יפה לשמאל?

Reikan

New member
גם אני רוצה לדעת יפנית ככה ../images/Emo201.gif

hazu1, תלחצי על Ctrl + shit בצד שמאל של המקלדת.

CountDust

New member
הצמדת טקסט לשמאל: יש לרשום |הקוד|

לפני הטקסט (או ללחוץ על |תחילת קוד| שמתחת לחלון כתיבת ההודעה).

למעלה