モテキ - פרק 2 
לא יודע מה אתכם, אבל אני עדיין מרוצה מהסדרה.
את הפרק ראיתי ביום חמישי ואיכשהו לא הספקתי לרשום כלום, אולי אראה אותו שוב וארשום המשך להתרשמות שלי מהנושא...
אני עדיין לא מבין למה מישהי בכלל תרצה לצאת איתו?
אז ככה גם בפרק הזה, יש את אפקט הבחורה שנחמדה עד לרגע מסויים בה הסבלנות כלפי הבחור פוקעת.
ואיזה בעיטת נינגה היא דפקה!!!
ואי איזה התלהבות מהסדרה, רציתי להרוג אותה באיזה קטע! אני מניח שהם ניסו להדגיש את חוסר העניין שלו...
טוב אז אין לבחורה המון ניסיון, אבל להניח שאם לבחור עומד, אז זה קשור אליך זה הגזמה פרועה.
ובכלל ההתנהגות שלה הייתה בכיוון של הוא מצפה לסקס והיא לא מעוניינת... ואז פתאום היא משנה כיוון ומזמינה אותו ונחמדה ועדינה וכאלו....
ואז היא שוב משנה כיוון, לנינג'ה!
אני יכול להבין את הלך המחשבה שלו, סוג של damned if you will and damned if you won't לשאול מישהו אם הוא בתול במיוחד בסיטואציה כזו דורשת תשובה מתחמקת (כנראה שהוא לא הבין את זה)
ומה הקטע של לדבר תוך כדי האקט על דברים כאלו ?
והקטע בסוף שהיא אומרת לו שהיא הייתה מעדיפה לשכב איתו מלכתחילה נשמע כמו סוג של וידוי, אבל אז שתיהם סותמים את הפה וככה זה נגמר ?!?!?
והקטע שהם נפגשים בפעם הראשונה, איזה מן אדם שיכור או לא יעלה נושא כזה בפומבי?, משהו הזוי בסדרה... אבל הייתי מת להבין את היפנית שלהם, ויכוחים כאלו עדיין ממה מעבר לרמה שלי 
בלי קשר לסדרה אני לא מבין את הקטע של בתולין, למה זה כזה משנה, למה זה שונה מהרבה דברים אחרים שהם בדיוק אותו הדבר....
לא יודע מה אתכם, אבל אני עדיין מרוצה מהסדרה.
את הפרק ראיתי ביום חמישי ואיכשהו לא הספקתי לרשום כלום, אולי אראה אותו שוב וארשום המשך להתרשמות שלי מהנושא...
ואיזה בעיטת נינגה היא דפקה!!!