איך יודעים ש.....

giulietta

New member
תאמין לי, יודעים.../images/Emo5.gif

(וכל השכונה יודעת גם). שיהיה בשעה טובה

היא תזרוק אותך בצעקות...../images/Emo6.gif

אני זוכרת שבלידות שלי שמעתי את הקללות של הנשים שקללו את הבעלים שלהם מה עשית לייייייייי יה זבללללללללל? תתרחק ממני יה חראאאאאאאאאא!!!!!! וזה עוד העדינות לא רוצה לפרט את הלא נעימות, אבל בכדי לא להפחידך פרסקון, תשתדל לא להציק הרבה בשאלות, תשים לב כל הזמן על השעון ובעדינות תשאל כל כמה זמן כואב לך וככה תדע מתי צריך לטוס לבית חולים... בשעה טובה לידה קלה... ודווח לנו כאן!!

בהתחלה...

זה מדגדג קלות.. המחשבה שחלפה בראשי עם הצירים הראשונים היתה: יופי.. אם אלה הם הצירים.. אני שיחקתי אותה... אחר כך הם טיפה כואבים.. לא ממש.. רק גורמים לאי נוחות.. במשך הזמן התדירות שלהם עולה.. אה.. לא רק התדירות.. גם עוצמת הכאב מתגברת. ואם אתה שואל איך אתה יכול לדעת מה המצב.. התשובה פשוטה.. כשהיא עוד מחייכת מידי פעם, המצב התחלתי.. כשהיא מתחילה לקלל איזו אמאמאמא של מישהו.. או.. אז זה ממש כואב.. יש מבין?
אאוץ´.. אאוץ´... העיקר שיהיה בשעה טובה...

בדיוק (והרחבה קצרה:)

ואת הצירים אפשר לחלק לשניים: עד השלב שחושבים שאפשר להסתדר בלי אפידורל, ומהשלב שאת יודעת שגם אם תמותי מזה - את רוצה את האפידורל ומהר ! בהצלחה.

תתפלאי .. אבל...

אני החלטתי שאני לא רוצה את האפידורל בגלל בעיות גב... אז 3 לידות טבעיות ללא אפידורל עברו על כוחותינו... (ואני עוד חשבתי שיש לי כוח סיבולת בגובה דשא... כנראה שאני הרבה יותר אמיצה ממה שחשבתי...)

יודעת מה,

עד האפידורל הייתי כמה שעות עם גז צחוק. אילולא פחדתי והרופא שכבר הגיע, אני יודעת שיכולתי להמשיך עם המסכה הזאת עד הסוף, וזה היה כזה כיף..... ריחפתי בעננים, צחקתי על בעלי והרופאים, שרתי לי..... הייתי חוזרת על החויה רק בשביל הגז הזה. (אבל שמעתי שאפשר להשיג ב-50 שקל משהו דומה...)

גיוRא

New member
ת´לא יודעת כלום,,,,

בהתחלה מתפשטים,,, רק אחר כך דגדוגים,,,, הוא שאל ברצינות,לא יפה לעבוד עליו,,

"בהתחלה...

זה כואב... אחר כך יוצא החוצה.. וכוווולם שמחים.. ופתאום איזה יופי... הוא הולך לבד... איך שיר נולד.. כמו תינו-או-או-או-או-או-אוק..."

אפרסק 28

New member
גיורה ...אץ זה...

עברתי בשלב קורס הכנה ללידה שלב הדגדוגים...הוא הכי טוב

תאמין לי זה מאד פשוט,,,

כשזה יהיה זה,, לא תפספס,,, בעלי תמיד התפלל,, שאת הצירים אקבל ,, כשהוא בבסיס,,, אבל לשמחתו או לא,, בשתי הלידות,, הצירים והלידה היו בשישבת,, כשהיא תיראה בערך ככה,,
או בעצם ,,,
או אולי,,
ואולי גם ככה,,,
,, זה יהיה הזמן,, להרים את התיק,, ולצאת לכיוון,,, מאחלת לכם,, לידה קלה,, והכי חשוב,, שתיגמר בשלום,,,

אף פעם לא הבנתי למה הם מתעצבנות

על הבעל ??? מה זאת אומרת "יא חרא יא זבל תראה מה עשיתה לי ?" מה, היא לא רצתה את זה? זה הגבר אשם שכואב לה ? הוא אירגן לה את הכאבים ? מה היא צועקת עליו ? למה היא מקללת אותו ? שתקלל את אלוהים ! ("בעצב תלדי בנים"... בנות תלדי בקלי קלות.....) בפעם הבאה שאחד מהזכרים בוחר לעשות את זה עם אישתו, אולי כדאי שיחתים אותה על איזה מסמך בשלוש העתקים עם העתק נוסף לעו"ד שהיא מתחייבת לו להוציא את הנרווים שלה עליו כאשר מתחילים לה צירים.... מה אומרים במקרים כאלה ? יש נסיבות מקלות בגין מצב המוגדר ע"פ החוק כ"אי שפיות זמנית ?"

למעלה