DAVIDADATO
Well-known member
רק בשבת אחר הצהריים בסביבות 17:00יש דרך להגיע או לחזור מ\אל כפר סבא בשישי בערב או בשבת אחר הצהוריים?
רק בשבת אחר הצהריים בסביבות 17:00יש דרך להגיע או לחזור מ\אל כפר סבא בשישי בערב או בשבת אחר הצהוריים?
29 הראשון יוצא מכפר סבא לכיוון הרצליה ב-16:00. בגלל שאני יודע שאתה ירושלמי אתה יכול להשתמש בו כדי להגיע ל-950 הראשון שמגיע לצומת רעננה באזור 17:40.יש דרך להגיע או לחזור מ\אל כפר סבא בשישי בערב או בשבת אחר הצהוריים?
לאן אתה צריך להגיע? יש אוטובוס שמופעל על ידי העיריה לנמל תל אביב עם תחנה באבן גבירול בשישי בערב ובשבת בבוקר וכן לחוף הים בהרצליה בשבת בבוקר-צהריים.יש דרך להגיע או לחזור מ\אל כפר סבא בשישי בערב או בשבת אחר הצהוריים?
תודה רבה חפשתי קו כזה.לאן אתה צריך להגיע? יש אוטובוס שמופעל על ידי העיריה לנמל תל אביב עם תחנה באבן גבירול בשישי בערב ובשבת בבוקר וכן לחוף הים בהרצליה בשבת בבוקר-צהריים.
![]()
"נעים בסופ"ש" - מעכשיו גם בכפר סבא
כפר סבא מצטרפת למערך התחבורה "נעים בסופ"ש" שפועל בסופי שבוע בתחבורה חינמית, ישירות לתל אביב-יפוwww.kfar-saba.muni.il
קו 36 של קויםעם איזה קו אני מגיעה מאבן גבירול פינת קפלן (או אזור כיכר רבין) לרחוב יגאל אלון או עד מכבי השלום ?
מחר בשעה 7:30 עד 8 בבוקר
צפה בקובץ המצורף 51028
תודה מראש
אפשר גם עם קו 8 של דן.עם איזה קו אני מגיעה מאבן גבירול פינת קפלן (או אזור כיכר רבין) לרחוב יגאל אלון או עד מכבי השלום ?
מחר בשעה 7:30 עד 8 בבוקר צפה בקובץ המצורף 51028
תודה מראש
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.