ממחר - הרכבת הקלה בירושלים מפסיקה לנסוע בקטע מתחנה מרכזית לכיוון הר הרצל.
הקווים שהגיעו להר הרצל הוארכו לתחנה המרכזית כמו שהיה עד לפני 11 שנים.ממחר - הרכבת הקלה בירושלים מפסיקה לנסוע בקטע מתחנה מרכזית לכיוון הר הרצל.
לא כל כך הבנתי איך או איזה קוי אוטובוסים יחליפו את הרק"ל.
היום לפחות עוד יכולתי לנסוע לבית הכרם וחזרה לתחנה מרכזית.
הקו הזה קיים כבר כמה חודשים, ראיתי לפני איזה חודשיים-שלושה שילוט על דגל תחנה (נראה לי במחלף נתניה לדרום) של הקו הזה.קו חדש
רכסים - בני ברק
קו 957
לא הבנתי מה מטרת הקו?
כבר יש שני קווים מקריית אתא דרך רכסים לבני ברק.
המסלול בתוך רכסים ובתוך בני ברק זהה.
בדקתי, המסלול זהה בדיוק.הקו הזה קיים כבר כמה חודשים, ראיתי לפני איזה חודשיים-שלושה שילוט על דגל תחנה (נראה לי במחלף נתניה לדרום) של הקו הזה.
לא בקיא במסלולים של קווי רכסים/ק.אתא לבני ברק, אני מאמין שבטח מסלול יותר משופר

זאת אומרת שבקרוב התחנה מרכזית בכרמיאל עומדת להיסגר או רק הסטה לתחנת רכבת?שינויים בקווי הגליל החל מה 10.6.22
קווים חדשים:
252 עכו - חיפה
360 צפת - חיפה
קווים שמסלולם השתנה:
176 עכו-הגליל העליון
271 נהריה-עכו בנוסף לשינוי לו"ז
272 נהריה -חיפה
281 סאסא - חיפה
296 אבן מנחם - חיפה
361 צפת – חיפה בנוסף לשינוי לו"ז
471 כפר ורדים - חיפה קו לילה
קווים שתדירותם תוגברה:
2 מדרך המכללה - שלום הגליל
367 צפת - נהריה
368 כרמיאל - נהריה
קווים בתדירות מופחתת:
347 חורפיש - כרמיאל
322 גיתה - כרמיאל
קווים שבוטלו:
54 כרמיאל - שפרעם - אעבלין
270 נהריה - חיפה
363 צפת - עכו
369 עכו - כרמיאל
371 נהריה - חיפה
המידע פורסם באתר נתיב אקספרס/ אגד כמובן לא מפרסמת שינויים בקווי התחבורה-מחכה לדקה ה90
צפה בקובץ המצורף 49056
בפתיחת תחנת הרכבת ליפני מספר שנים מה שהיה נקרא תחנה מרכזית הפך להיות תחנת רכבתזאת אומרת שבקרוב התחנה מרכזית בכרמיאל עומדת להיסגר או רק הסטה לתחנת רכבת?
אחוזה 124 - תחנת אחוזה/זבוטינסקי, אחוזה 278 - תחנת בי"ח לוינשטיין/אחוזהשלום.. אני נוסע בקו 47 או 501 מטרופולין לרעננה לרחוב האחוזה 278 וגם לרחוב האחוזה 124 (לאוו דווקא באותו יום)
תגידו לי בבקשה מה שם התחנה שבה אני צריך לרדת באחוזה 278 ? ומה שם התחנה שבה שאני צריך לרדת באחוזה 124 ?
(רוב הסיכויים שאלה יהיו בימים הפרדים)
תודה רבהאחוזה 124 - תחנת אחוזה/זבוטינסקי, אחוזה 278 - תחנת בי"ח לוינשטיין/אחוזה
מאיפה אתה בנתניה?אני גר בנתניה וצריך להגיע לאיקאה.
הבנתי שאפשר לעשות את זה עם קו 48, אבל כשבדקתי באתר של אקסטרה את שעות הפעילות של הקו
ראיתי שהוא פועל רק בשעות הבוקר. זאת טעות?
Extra
extrapt.co.il
רחוב איתמר בן אב"ימאיפה אתה בנתניה?
Extra (extrapt.co.il) חלופה זו פועלת גם בערב (יש עוד חלופות בצד ימין באתר ורשום חלופות לקו). בילוי נעיםצפה בקובץ המצורף 49255
הקו פעיל כרגע
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.