בשישי אחרי 16:00 ושבת: 710 מקניון קרית אונו עד לכיכר רבין משם 722 החדש לחופי הרצליה.ביום שישי אחר הצהריים להגיע לים באזור הרצליה מגני תקווה ולחזור, זה אפשרי? או ביום שבת?
תודה רבה בשישי מה הקו הציבורי הכי מאוחר שיש מחופי הרצליה ובחזרה לקריית אונו?בשישי אחרי 16:00 ושבת: 710 מקניון קרית אונו עד לכיכר רבין משם 722 החדש לחופי הרצליה.
הקו האחרון מהים בהרצליה לתל אביב הוא 90 ב-14:30 (ממנו עדיף לרדת בסמינר הקיבוצים ומשם לקחת 116)תודה רבה בשישי מה הקו הציבורי הכי מאוחר שיש מחופי הרצליה ובחזרה לקריית אונו?
תודה רבה, ובשבת מה קורה? איזה באסה שאין קווים גם בשעות הערב בשישיהקו האחרון מהים בהרצליה לתל אביב הוא 90 ב-14:30 (ממנו עדיף לרדת בסמינר הקיבוצים ומשם לקחת 116)
יש מחופי תל אביב לאזור אונו אוטובוסים יותר מאוחרים:
168 אחרון ממסוף כרמלית ב-16:15
או 55 אחרון שעובר בירקון סמוך לחוף מציצים באזור 16:45.
קונים לפי מרחק הנסיעה הישירה הארוכה ביותר. אם היא פחות מ15 ק"מ (מרחק אווירי בין תחנת המוצא לתחנת היעד) המחיר לחופשי יומי 13₪ (נסיעה בודדת 6₪, כך שצריך לנסוע יותר מ2 נסיעות באותו יום כדי שזה ישתלם).כמה עולה חופשי יומי גוש דן אוטובוסים ורכבת קלה? ואיך רוכשים דווקא לגוש דן ולא למקום רחב יותר?
תודה אז פתח תקווה תל אביב זה 13 שח? והאם אפשר לקנות בתחנות העיליות של הרכבת הקלה בפתח תקווה את החופשי יומי הזה? תודהקונים לפי מרחק הנסיעה הישירה הארוכה ביותר. אם היא פחות מ15 ק"מ (מרחק אווירי בין תחנת המוצא לתחנת היעד) המחיר לחופשי יומי 13₪ (נסיעה בודדת 6₪, כך שצריך לנסוע יותר מ2 נסיעות באותו יום כדי שזה ישתלם).
יש את 62 ו-23 שאין להם תחנה צמודה לרכבת הקלה (תיאורטית יש 62 בבלינסון, אבל הוא לא נועד לנסיעה בבילינסון לסגולה).ממרכז תל אביב ברכבת קלה לאזור בין עלמין סגולה. איך להגיע בלי שימוש ברכבת ישראל? בשעות שכבר אין 128 בכיוון הזה שזה חבל
קו 13: התחנה נמצאת ממזרח לאיילון, לכיוון מערב.עבור נכדתי, מחפשת קווי אוטובוס מאיזור תחנת רכבת ההגנה (היא מגיעה מירושלים) לקריית שלום, האיזור של רחוב הקשת.
בעבר ידעתי על כמה קווי אוטובוס, אבל כשסדקתי את המסלול שלהם הסתבר לי שנעשו שינויים.
תודה ושבת שלום!
(מדובר על יום ראשון הקרוב)
תודה, מעבירה אליה את התשובה.קו 13: התחנה נמצאת ממזרח לאיילון, לכיוון מערב.
לקחה את קו 13 כפי שהצעת.קו 13: התחנה נמצאת ממזרח לאיילון, לכיוון מערב.
בגלל העבודות על הקו הסגול, הורידו את התחנות על הגשר עצמו, אז צריך ללכת לכיוון התקווה ושם נמצאת התחנה.לקחה את קו 13 כפי שהצעת.
לי עדיין לא ממש ברור היכן התחנה.
תודה
תודה רבה!בגלל העבודות על הקו הסגול, הורידו את התחנות על הגשר עצמו, אז צריך ללכת לכיוון התקווה ושם נמצאת התחנה.
לא. הוא נוסע על גשר ההגנה. את רוצה לפגוש אותה בקרית שלום?תודה רבה!
האם הקו מגיע אחר כך לרחוב החרש? היכן שפעם עליתי לאוטובוס לחולון?
נוסעת מחר לבלות עם הנכדה.
לא, אני רוצה להגיע לקריית שלום, ותחנה ברחוב הקשת ממש מתאימה לי. תודהלא. הוא נוסע על גשר ההגנה. את רוצה לפגוש אותה בקרית שלום?
בגלל שעברתי שם אתמול בערב, אני יכול להיות יותר ממוקד, את צריכה לצאת ביציאה הראשית ללכת ימינה לכיוון התקווה, לחצות את הכביש ברמזור הראשון שאת רואה ושם התחנה.לא, אני רוצה להגיע לקריית שלום, ותחנה ברחוב הקשת ממש מתאימה לי. תודה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.